Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vlaar kan geluk niet op: ‘Man, het is ongelooflijk wat ik allemaal meemaak’

Laatste update:

In de competitie moet Aston Villa als nummer vijftien van de Premier League nog punten pakken om zeker te zijn van een langer verblijf op het hoogste niveau, maar ondertussen maakt de ploeg van Ron Vlaar en Leandro Bacuna wel kans op Europees voetbal; zondag werd Liverpool verslagen in de halve finale van de FA Cup en dus mogen the Villans in de eindstrijd aantreden tegen bekerhouder Arsenal.

/

Vlaar kan amper geloven wat zijn teamgenoten en hij voor elkaar hebben gekregen en kan zijn geluk niet op. “Ik besef het nog niet”, geeft de verdediger van het Nederlands elftal aan in gesprek met Helden. “Ik merk om me heen aan de reacties hoe bijzonder het is wat we hebben bereikt. De FA Cupfinale is zo prestigieus. En die speel ik straks op 30 mei. Man, het is toch ongelooflijk wat ik allemaal meemaak.”

Villa kwam zondag nog wel op achterstand tegen Liverpool, maar won uiteindelijk met 2-1 en dus kijkt Vlaar uit naar de finale op Wembley, waar Arsenal zal proberen om voor de tweede keer op rij de FA Cup te winnen. De Nederlander gaat er echter van uit dat zijn elftal de nummer twee van de Premier League partij zal kunnen bieden. “Geloof me, we zijn echt niet kansloos. De overwinning op Liverpool geeft ons zo veel energie.” Daarna hoopt Vlaar nog met Oranje mee te doen tegen Letland. “Het voetballeven lacht me weer toe”, zegt de stopper.

Denk je dat Aston Villa de FA Cup gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig voor Ron Beton, het is hem gegund! Zo'n sloper is toch puur verdedigend niets minder dan wat we deze week zagen bij David Luiz? Oké Luiz maakt aanvallend nog wel eens een goal, maar verdedigend laat hij ook steken vallen.

Ergens zonde dat we geen Liverpool-Arsenal kunnen zien als finale, maar nu hoop ik ook van ganser harte dat Vlaar met Villa van Arsenal wint. Liefst een heerlijke afdroog uitslag.

20 april 2015 om 11:01

Ik zie juist liever een Nederlander. Waarom zou Arsenal-Liverpool zo mooi zijn? Twee Engelse subtoppers die niet echt meedoen om de titel. Battle of Manchester is pas een mooie finale

20 april 2015 om 11:06

Want de Manchesters doen dit seizoen natuurlijk wel mee om de titel.

20 april 2015 om 11:08

Omdat dat (waarschijnlijk) mooier is dan Arsenal- Aston Villa

20 april 2015 om 11:16

Rare reactie, als Arsenal 2e staat is het een subtopper? Battle of Manchester is ook geen topper als City zo presteert als het nu doet.

20 april 2015 om 11:17

Gelukkig staan de Manchester clubs boven Arsenal en doen ze mee om de titel... Meer zelfs, als Arsnal z'n inhaalwedstrijd wint, staan ze 4 punten boven Utd.

20 april 2015 om 11:17

Hij doelde op Arsenal vs Liverpool. Dat zou minder mooi zijn dan Utd vs City.

Om dan ook nog als voorbeeld aan te halen dat Arsenal en Liverpool niet meedoen om de titel... Terwijl Arsenal boven beide clubs uit Manchester staat. Tja, niet echt een goed voorbeeld zullen we maar zeggen.

20 april 2015 om 11:23

Nee dat zegt hij ook niet. Maar Liverpool, Manchester united, Manchester city en Arsenal doen allemaal niet mee om de titel. Dan is de wedstrijd united - city toch een mooiere wedstrijd dan Arsenal -Liverpool. Een derby heeft altijd een extra dimensie bij zich.

20 april 2015 om 11:32

Pfff en alles recht praten wat krom is. Doe je bril af en zeg gewoon dat hij onzin praat. Omdat je voor United bent betekend niet dat ook de rare uitspraken moet verdedigen.

20 april 2015 om 11:37

Over dat subtopper gedeelte ben ik het natuurlijk niet eens, Liverpool is wel subtop. Maar als je eerlijk bent is de Manchester derby mooier dan Arsenal Liverpool. Als losse wedstrijd op zich.

20 april 2015 om 11:44

Glorhunited
Natuurlijk, een derby is uniek, ik vind dat geweldig, zulke wedstrijden. Maar Josephius zegt wel degelijk vreemde dingen.

20 april 2015 om 12:19

Arsenal (2) - Liverpool (5, mits ze de inhaal wedstrijd winnen), is geen subtob vergeleken met de Manchesters (3 & 4). Alle 4 de ploegen zijn top. Liverpool stond 4 wedstrijden terug op 4 punten van plek 2. Het gaat even minder en Liverpool is weer subtob. Onzin. Tuurlijk is Arsenal - Liverpool een kraker van jewelste als FA Cup finale en snap dat de neutrale toeschouwer dit graag had gezien.

20 april 2015 om 12:23

Hoezo doet Arsenal niet mee om de titel? En hoezo is Arsenal een subtopper? Ze halen ieder jaar Champions League en staan nu 2e, met geloof ik 6 punten verschil. Wist niet dat als je op plek 2-4 staat je een subtopper bent!

20 april 2015 om 11:01

Doe maar liever niet

20 april 2015 om 11:20

Luiz was niet volledig fit. 'ron Beton' wordt hier overgewaardeerd, merk ik. Het heeft een reden dat hij niet bij de top speelt. Aardig wat foutjes, traag, een draaicirkel zoals een vrachtwagen...

20 april 2015 om 11:31

Heeft het dan ook een reden dat Luiz wel bij de top speelt en vijftig miljoen heeft gekost? Dat is natuurlijk een drogredenering, hoewel ik het in de kern met je eens ben dat Vlaar niet zo goed is als hier wordt geschetst, waar een vijfmansverdediging wel niet goed voor is.

20 april 2015 om 11:33

Ik vind zijn snelheid niet zo'n probleem. In de grote wedstrijden staat hij altijd goed te verdedigen en ondanks dat hij zovaak geblesseerd is, iedere keer wanneer hij weer terug in de basis staat, laat hij zijn waarde echt goed zien. Zijn enige probleem is dat hij zoveel blessures iedere jaar heeft, dat is zo zonde want ik zie hem zeker wel bij een subtopper slagen...en dat is denk ik ook de reden waarom hij niet bij de top speelt. Niemand wil investeren in een speler die zo blessure gevoelig is als Vlaar. Hij is in de zomer wel transfervrij dus maar afwachten welke club hem gratis wil overnemen, alsnog is het een risico.

20 april 2015 om 11:47

Gnabry, ja. Luiz is een topverdediger die vaak niet geheel terecht wordt afgekraakt. Is verre van de beste ter wereld, maar bon, kan ook als verdedigende middenvelder. Natuurlijk is die 50 miljon overdreven.

20 april 2015 om 12:33

Haha, je noemt ron beton overgewaardeerd maar noemt luiz een topverdediger hmmm hahah. Als er 1 overgewaardeerd is, is het die krullenbol wel.

Sinds Sherwood aan het roer staat bij Villa gaat het echt goed. Maken grote sprongen naar lijfsbehoud en plaatsing voor FA cup final. Mooie club.
Gaat Villa ook naar de Europa League als ze de de beker niet winnen?

20 april 2015 om 11:03

Ja he. Hij werd een beetje belachelijk gemaakt door iedereen (hij maakt het er ook een beetje naar met zijn grote mond en aparte stijl), maar hij heeft het beste winstpercentage van alle Tottenham-managers van deze eeuw en hij heeft Villa van een op sterven na dood zijnde grijze muis omgetoverd in een team dat er gewoon staat en straks misschien wel de grootste prijs in tijden gaat pakken. Razend knap.

Volgens mij is trouwens dat hele bekerfinalisten-spelen-ook-Europees-als-de-winnaar -het-al-speelt afgelopen vanaf dit seizoen, maar helemaal zeker weet ik het niet.

20 april 2015 om 11:03

Is sinds begin van dit seizoen veranderd, alleen de bekerwinnaar gaat naar europa. Als de winnaar al europees heeft gehaald zoals nu Arsenal de CL ingaat dan gaat de plek die van bekerfinale naar de nr 7 van de competitie.

20 april 2015 om 12:13

Hoogstwaarschijnlijk wel, want Arsenal zal zich via de competitie al plaatsen voor Europees voetbal

Mooi voor Ron! Weer fit nu de cruciale weken van het seizoen aanbreken. Ik ga er wel van uit dat Villa gewoon in de PL actief blijft en het zou voor Ron natuurlijk mooi zijn als de FA cup word gewonnen!

" Ron-beton" was gisteren een rots in de branding heerlijk man ,wat heb ik van die kerel genoten.
Met enkele gerichte aankopen kan Villa volgend seizoen in de linkerkant van de rangschikking spelen.
Maar Benteke aan boord houden......dat gaat een probleem worden.

Benteke gaat het helemaal maken in de finale!

Klopt het dat hij na dit seizoen transfervrij is? Dan zou hij wel eens een mooie transfer kunnen maken. Klein risico voor grote teams.

Wat kan deze jongen ijzersterk verdedigen, ongelooflijk. Ik was vorige week naar Tottenham tegen Aston en wat speelde die een dijk van een wedstrijd. Zonde dat hij zoveel geblesseerd is anders had hij een veel grotere carrière gehad. Zou nog steeds de stap omhoog kunnen doen, er is vast wel een (sub)top club in Europa die hem goed kan gebruiken. Leuk voor hem dat hij naar de finale gaat, ik hoop dat Aston gaat winnen.

Over een weekje hoor je dat Vlaar geblesseerd is en niet kan mee doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren