Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Villa van Manchester City-ster Kevin De Bruyne volgend doelwit van inbraak

Laatste update:

Kevin De Bruyne is slachtoffer geworden van een inbraak, zo melden diverse Belgische media. Inbrekers sloegen toe in zijn villa in Bolderberg, waar de Belgisch international op dat moment niet thuis was.

Het is niet duidelijk wat de inbrekers precies mee hebben weten te nemen. "Rond negen uur 's avonds kreeg de politie een melding dat er een trapladder aan de achterzijde van het huis stond", schrijft Het Nieuwsblad.

"Die hadden de dieven gebruikt om de woning via de eerste verdieping binnen te dringen. De daders haalden naar verluidt de hele woning overhoop."

De Bruyne zelf was niet aanwezig tijdens de inbraak. Hij en zijn familie wonen in Engeland, terwijl de nog altijd geblesseerde middenvelder momenteel met de Manchester City-selectie in Saudi-Arabië is, zo weet het Belgische medium.

Daar bereiden the Citizens zich voor op het Wereldkampioenschap voor clubs. Woensdag wacht het duel met het Urawa Red Diamonds van onder meer Bryan Linssen en Alex Schalk

Eerder probeerden inbrekers al het huis van een ander Belgisch international te betreden. Toby Alderweireld stond namens Royal Antwerp op het veld toen inbrekers zijn huis poogden binnen te dringen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij was niet met de selectie in saudi arabie.. hij zat in amerika bij UFC..

18 december 2023 om 10:49

Er staat toch duidelijk dat hij momenteel in Saoedi Arabie zit. Er staat nergens beschreven waar hij op het moment van de inbraak was.

On:
Lijkt me toch dat voetballers met een aardig budget een extreem goede beveiliging kunnen/moeten afsluiten. Zijn vaak doelwit van inbrekers, erg triest maar helaas de realiteit van de dag in veel landen.

@VZ, misschien is het leuk een update te geven over het WK van clubs. Vanmiddag is er nieuwe info over vrijgekomen. Blijkbaar tellen alleen punten uit de CL, waardoor Ajax en Feyenoord zich al niet meer kunnen kwalificeren als 1 van de 12 Europese teams. Barcelona, Atlético Madrid, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Juventus, Napoli, Lazio en Red Bull Salzburg zijn dan nog de kanshebbers (of PSV als ze de CL winnen).

18 december 2023 om 11:47

Dat zou grappig zijn als Barca en Juve het niet zouden redden. Ondertussen de grondleggers van de macht van de financiën ipv van het sportieve.

18 december 2023 om 12:57

Juventus zou wel eens kunnen als Napoli en Lazio het wat degelijk doen aangezien ze geen CL spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren