Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vilanova: 'Bayern zonder Ribéry of Robben presteert ook niet zo goed'

Laatste update:

Barcelona ging woensdag voor de tweede keer in acht dagen tijd kansloos onderuit tegen Bayern München en die hulpeloosheid valt niet los te zien van het ontbreken van Lionel Messi. De sterspeler verscheen in Duitsland allesbehalve fit op het veld en zat tijdens de return weer langs de kant. Coach Tito Vilanova geeft toe dat zijn ploeg voor een groot deel afhankelijk is van de Argentijn. “Maar Bayern zou zonder Franck Ribéry en Arjen Robben ook niet zo goed presteren.”


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nouja onzin. Robben heeft dit seizoen amper gespeelt en Ribbery was de main man. Zonder Robben is Bayern gewoon top hoor aangezien de rest van de team gewoon zijn plicht doet en Ribbery is dan de ster. Ik moet zeggen dat Robben goed speelt en enorm veel werk verricht, dit heb ik hem nog nooit zien doen maar zonder Robben is Bayern nog altijd super aangezien hij een hele tijd geblesseerd was en totdat Kroos eigenlijk uitviel begon Robben weer te spelen. Muller ging van de wing naar 10 en Robben pakte de plek van Muller.

2 mei 2013 om 16:11

+1000 voor jou. Robben heeft dit seizoen slechts 831 minuten gevoetbald wat uitgerekend zo een 9 wedstrijden zijn. Dus om nu te zeggen dat Bayern zonder Robben ook niet zo goed zal presteren is gebakken lucht.
Bayern speelt gewoon perfect voetbal en heeft een geweldige teamspirit. Barcelona moet het van Messi hebben en dat is heel jammer want ze hebben genoeg voetballers van wereldklasse.

2 mei 2013 om 17:56

Wat Vilanova misschien bedoelt is dat als zowel Robben als Ribery niet spelen je dan wel een stuk minder presteert.
Je moet tenminste 1 (vleugel)speler hebben met een goede individuele actie!
Dat was iets wat Barcelona echt miste... Sanchez laat het sinds Udinese niet meer zien, en Pedro speelt goed wanneer Messi speelt; dan krijgt hij veeeel meer ruimte. Villa is in mijn ogen nooit een echte flankspeler geweest. Alleen Iniesta kon het een beetje.
Ik zou het daarom niet erg vinden als Neymar komt (én het niveau haalt wat de hele wereld nu van 'm verwacht.... kan eigenlijk alleen maar tegenvallen). Mocht dat allemaal zo zijn; is Barcelona minder afhankelijk van Messi.
Maar wat ze eerder nodig hebben is een centrale verdediger en een keeper.
sorry ik dwaal weer af...

2 mei 2013 om 16:22

Bayern heeft gewoon een luxe elftal en ze hebben het financieel gewoon goed.
Met of zonder Robben & Ribery merken we niet veel verschil, wat bij barca wel is. Haal je Iniesta eruit dan merk je het wel zet je Messi even eruit dan presteren ze gewoon niet goed tot hij er is. Dit mag normaal gewoon niet gebeuren voor een team als Barca!

2 mei 2013 om 18:13

Onzin? Robben in vorm, maakt wel het verschil.. Meer dan Ribery...
Maar het gaat om beide spelers. Zonder Ribery EN zonder Robben zou Bayern niet zo goed presteren. Let wel, tegen Barcelona... Bayern is natuurlijk over het algemeen niet afhanklijk van 2 spelers, maar in de topwedstrijden worden ze wel gemist als ze er niet zouden zijn.
Nu speelde Ribery niet zijn beste wedstrijd gisteren, maar zijn mentaliteit is wel voelbaar aanwezig op het veld.

2 mei 2013 om 18:27

precies. juist in de grote wedstrijden maken spelers als robben en ribery het verschi voor bayern munchen.

dat zag je al tegen juventus toen robben na een kwartiertje moest invallen. hij werd gelijk man van de wedstrijd.

2 mei 2013 om 18:48

Hij zegt ribery of robben, dus 1 van de 2

2 mei 2013 om 19:58

@mr torres
Je hebt het stukje dus niet gelezen

In de afgelopen twee wedstrijden was er geen verschil tussen een Barcelona met Messi en een Barcelona zonder Messi..

Robben was ook nog eens geblesseerd halverwege het seizoen en toen presteerde Bayern ook gewoon goed.

Typisch Spaans, kunnen totaal niet tegen hun verlies..

3 mei 2013 om 00:26

Gast, ga jij lekker tegen de spiegel onzin verkondigen! Hahahaha!
Niet tegen verlies kunnen is typisch Spaans? Kun je dat ergens onderbouwen?

Misschien hard roepen dat een Engelse scheids in 2010 partijdig was in het voordeel van Spanje? Terwijl de rest van de wereld het tegenovergestelde beweerde?

Ik ben van mening dat zowel Bayern als Dortmund verdiend zijn doorgedrongen tot de finale. En zo denkt de aanhang van Barça er ook over. Er zijn sinds het vertrek van Guardiola fouten gemaakt Guardiola voor zijn laatste jaar ook maakte; namelijk een selectie van nog geen 20 A spelers aangevuld met spelers uit de jeugd. Barça speelt elk jaar rond de 70 officiële wedstrijden en als je daar nog de interlands bij optelt (vaak in alle uithoeken van de wereld) dan spelen ze meer dan 85 wedstrijden. Bij Barça worden standaard tussen de 8 en 10 spelers opgeroepen dus is het logisch dat ze daar nu de tol voor betalen.

Barça heeft verdiend verloren en moet hiervan leren. Ze zijn de tweede grootste club in de wereld na Real en zullen hier ook uitkomen. Nu goede aankopen doen (guaita, Hummels, Neymar, Isco, Pardo, Martinez en wellicht een extra spits) een aantal spelers uitzwaaien (song, Alexis, Dos Santos, Valdes, en wellicht Villa), Delofeu, Sergi Roberto en Rafinha promoveren en volgend jaar nieuwe kansen!

En ja, ook Barça moet aankopen doen om aan de top te blijven

Toch een mooi compliment voor onze Robben, maar hij vergeet dat Arjen het halve seizoen gemist had en ze het ook prima hebben gedaan zonder hem. Ribery had onder LVG ook veel gemist en toen haalden ze de finale ook.

Nee inderdaad Tito.. Zonder Robben waren ze inderdaad bijzonder matig dit seizoen.

Onzin van Vilanova. Dat is juist de kracht van Bayern, ze hebben zo'n brede en sterke selectie dat ze gewoon twee of drie teams zouden kunnen opstellen die ver kunnen komen in de Champions League.

Hij heeft wel een beetje gelijk. Bayern zonder Ribery is echt een stuk minder. Dat zagen we tegen Arsenal ook toen ze met 0-2 verloren.

2 mei 2013 om 16:53

Denk dat het gemis van Schweinsteiger in die wedstrijd het verschil maakte.

Schweinsteiger is echt de motor van dit Bayern.

2 mei 2013 om 19:38

Ben met je eens. Met Schweinsteiger als regisseur op het middenveld, loopt de team als een trein. Bayern heeft kwalitatief een hele brede selectie - voor de flanken en voorhoede. Wat maakt Bayern heel sterk is het collectief continue beweging in alle linies dat is heel moeilijk te verdedigen, en de effectiviteit van de spelers - ze leunen niet aan een of twee spelers voor doelpunten.

Robben mist eigenlijk elk seizoen 30 tot 40 procent van de wedstrijden. Erg knap hoe hij toch steeds weer sterk terugkomt. Als hij minder blessuregevoelig zou zijn geweest en speelt zoals de laatste 2 wedstrijden (= minder egoistisch) dan zou hij heel erg dicht tegen het niveau van Messi en Ronaldo aanzitten. Jammer.

2 mei 2013 om 16:14

Je hebt wel gelijk.. Echt petje af hoe hij elke keer weer terug krabbelt en wereld niveau voetbal laat zien. Al vind ik C. Ronaldo en Messi ook egoïstisch alleen valt het minder op. Ik denk als je ze zou analyseren dat Robben meer ballen afgeeft dan een C. Ronaldo (bijv.).

Ja tuurlijk Tito Vilanova. Je bent gewoon een tactisch onbenul en snapt er geen ene moer van. Je kan gewoon niet tegen je verlies laffe rat. Ik vind het zo'n lulhannes hé die vent. Wat een kwal!

Beetje jammer deze reactie. Natuurlijk ben je iets minder zonder 2 toppers. Maar dit is altijd zo slecht uithalen naar een andere trainer of reactie. Kinderachtig gedoe.

Bayern heeft gewoon een goede brede selectie. Zelfs met een B team hadden ze kans gemaakt tegen Barcelona denk ik. Het is een hecht collectief, waar ze nog de pollen voor elkaar uit het gras willen lopen. In tegenstelling tot Barca dat elke keer als ze de bal verliezen hun hoofd omlaag houd en met een slakkengangetje terug wandelt.

Robben speelt helaas ongeveer evenveel wedstrijden als dat hij er mist dus dit is nogal een onzinnige opmerking. Verder kunnen ze gewoon Kroos of Shaqiri zonder enig probleem inbrengen. Zelfs zonder Robben en Ribéry had Bayern dit makkelijk gewonnen. Al ben ik persoonlijk een heel groot fan van Ribéry

oei... deze opmerking had ik niet van Villanova verwacht! Jammer....

Messi nieten meespelen, zodat je het daarop kan gooien.
Messi was topfit maar was te bang om te spelen. Robben speelt de hele jaar mee.

2 mei 2013 om 16:28

Typisch gevalletje van alleen het bovenste regeltje lezen is het niet?

Robben speelde die 2 wedstrijden fantastisch en zo ook Ribery en daarbij speelde heel Barca bagger en miste deze wedstrijd liefst 5 basisspelers.

En Messi topfit? Ken je feiten jongen wat dat was zeker niet.

2 mei 2013 om 16:35

Messi gaf toch aan dat hij fit was.

2 mei 2013 om 16:44

Nee dat gaf hij niet aan!

Ik zal even de tekst van Barca voor je plaatsen!

”vilanova kon geen beroep doen op sterspeler Lionel Messi, die niet fit genoeg was om te starten. Omdat de wedstrijd erger en erger werd voor Barça, koos Vilanova ervoor de Argentijn niet te brengen; het had toch niet veel meer uitgemaakt. “messi voelde zich tegen Athletic Bilbao goed, maar aan het einde niet meer zo”, lichtte de coach toe.

“hij is niet geblesseerd”, benadrukte Vilanova, “maar hij voelde dat hij wel geblesseerd kon raken als hij zou gaan spelen.”

Net als Ronaldo die was ook niet fit en speelde wel maar kon ook niks brengen en als je niet fit bent en vooral Messi die er toch even uit heeft gelegen is het gevaarlijk!

Daarbij had Barca ook niet doorgegaan. Misschien met een fitte selectie dan hadden ze deze wedstrijd kunnen winnen maar niks meer.

2 mei 2013 om 16:54

Buiten zijn assist en die vooractie vond ik Ribery gisteren zeer matig.

2 mei 2013 om 17:00

Ribery gisteren matig?? hij is uitgeroepen tot Motm.

Ach waar verdoe ik mijn tijd nog aan. Weet niet hoeveel Ribery nog moet bewijzen.

2 mei 2013 om 17:15

Juist dat vind ik nu ook want hij speelt altijd met passie en gaat ook volop in de strijd. Hij past ook exact in het plaatje van Bayern.

Sommige mensen snappen er niks van.

Complete onzin wat Vilanova zegt. Zonder Robben of Ribery hadden ze dit ook makkelijk gewonnen. En ik geloofde er sowieso niet meer in dat Barca terug zou komen.

Onzin dan hebben ze Kroos wel die het nog beter doet dan Robben. Heel slim van Guardiola om uit dit zinkende schip te stappen.

Nu wordt er gedaan alsof ze Bayern met Messi van de mat hadden gespeeld. Ze leven bij Barca al een tijdje in ontkenning. Vorig jaar werd al duidelijk dat Barca op de weg terug is. Ze kunnen niet anders dan te investeren in de zomer. In plaats van steeds te zoeken naar excuses moeten ze kijken waar het aan ontbreekt en dat toevoegen.

Hmmm. Tito komop nou.

Niet vergeten, dat Kroos een van de belangrijkste schakels is bij Bayern. Correct me if I'm wrong, maar toen hij geblesseerd raakte kreeg Robben dus een basisplaats (na lang te hebben gevochten). Met Kroos, Robben en Ribery in het team zouden jullie mssn met 5-0 hebben verloren.

Dus niet zeuren.

Edit: schoonheidsfoutjes..

2 mei 2013 om 16:28

Klopt, Robben speelt eigenlijk pas sinds de wedstrijd in Italië tegen Juve. Daarvoor mocht hij wel eens opdraven bij schorsingen en blessures van andere spelers, of uiteraard als andere spelers rust kregen

3 mei 2013 om 06:19

Waar. Alleen vind ik het ongepast om Robben kleiner te maken dan hij is. In de echte topwedstrijden in de knock-out fase, waar het op het scherpst van de snede gaat, is de permanente dreiging van Robben nog steeds een enorm wapen. Erg knap van hem dat hij zich telkens weer naar een heel hoog niveau terugknokt. Ribery is ook een fantastische speler en meer een spelmaker vanaf de flanken, alleen lijdt hij in mijn ogen een stuk vaker dom en nonchalant balverlies.

Blijft altijd hetzelfde met verliezende coaches, en wat als Robbery niet aanwezig waren? ze zouden nog verliezen want HET Collectief IS NU Eenmaal Beter DAN Barca


Ach, de beste man heeft gewoon gelijk. Bayern is veel sterker met een fitte Robben. Het maakt geen donder uit of Robben vaak geblesseerd is geweest dit seizoen. Nu, in de belangrijke fases voor alle titels, is Bayern met een fitte Robben wel degelijk beter dan zonder. Je hebt kunnen zien hoe goed Robben tegen Barca speelde. Het is gewoon een feit dat een fitte Robben dit Bayern naar een hoger niveau brengt dan een fitte Kroos.

Noujah Robben speelt dit seizoen pas sinds begin april in de basis. Tegen Juve in italië. Zonder Robben is dit seizoen bijna elk record in de Bundesliga verbroken, dus nee zo een groot gemis is Robben niet. Ribery is een ander verhaal, die speelt dit seizoen werelds, net als vorig seizoen. Valt me op dat Ribery dit seizoen geen zware blessures heeft gehad. Voordeel van Ribery is dat hij veel functioneler is dan Robben, vooral omdat hij tweebenig is. Van origine is Ribery rechts maar kan uitstekend met links een man wegsturen, voorzetten of schieten. Dat zag je ook aan de voorzetten bij de 0-2 en 0-3.

2 mei 2013 om 17:38

Het is toch wel een feit dat Robben in de voorgaande Ch.l toernooien een zeeer grote stempel heeft gedrukt op dit Bayern .... was een van de belangrijkste spelers toen.

Laten we nou niet gaan doen alsof Robben een van de elf is. Bayern had zeker toen heel veel aan hem te danken. Dat begreep van Gaal destijds ook heel goed.

De meeste mensen hier komen nogal ondankbaar over. Het gekke is dat.. als we het over RvP hebben ... iederee oeh en aah roept .. terwijl die juist op grote toernooien nog nooooit iets heeft laten zien .. of zich heeft kunnen onderscheiden .. en dan heb ik het nog niet eens over het Ned. elftal. Raaar!!!!

2 mei 2013 om 17:39

sommige mensen draven ook wel door.

met robben in het team zijn de prestaties van bayern munchen dit jaar nog beter dan zonder robben. en dat terwijl met robben er ook nog eens moeilijkere wedstrijden zijn gespeeld. dus dat argumentje van je gaat niet op.

2 mei 2013 om 17:45

Cloud

Als jij gesuggereerd dat Bayern zonder Robben minder presteert zou ik naar de oogarts gaan. Prestaties met Robben beter dan zonder? give me a break Robben speelt pas begin april een rol in de basiself, dus jou argument gaat helemaal niet op. Dit is de 3de wedstrijd achterelkaar die Robben speelt. Met je ''met Robben zijn de prestaties beter''. Hou toch op

2 mei 2013 om 17:56

ja met robben zijn de prestaties beter ja.

alle wedstrijden dat robben in de basis begon bij bayern dit seizoen heeft bayern munchen gewonnen, op de wedstrijd tegen arsenal na.

mensen zijn zo gemakkelijk met kritiek op arjen robben. jij bent er zo eentje.
toen bayern het dit seizoen heel goed deed toen robben een blessure had zeiden al die nitwits dat bayern zonder robben beter was dan met robben. nu is robben weer terug en zijn de prestaties nog beter. dat is gewoon een feit. is gewoon te zien aan de uitslagen. dus niet zo dom volhouden aan iets wat je anderen hebt horen zeggen. de realiteit heeft jouw waarheid ingehaald.
geef dat gewoon toe knakker. dat je het verkeerd hebt gezien.

maar dat doe je niet. daar heb je het heel moeilijk mee. zelfs na de dubbele confrontatie tegen barcelona zeggen figuren als jij nog dat robben te egoistisch is. ja, dan heb je gewoon stront in je ogen. iets anders kan ik er niet van maken.

2 mei 2013 om 18:02

statistisch gezien ga je hoe meer wedstrijden je speelt er ook meer verliezen en bayern heeft er ook niet veel verloren zonder robben dus als je het statistisch uitrekent speelt bayern niet sterker want ze hebben een keer verloren met robben en die heeft misschien nog maar tien basisplaatsen gehad dit seizoen

2 mei 2013 om 18:10

Cloud

Hoe kan je het in hemelsnaam over betere prestaties hebben als Robben pas 3 volle wedstrijden achter elkaar meedoet? volgens mij ben jij juist degene met stront in je ogen, 3 wedstrijden, waar praten we over.

Bayern is zonder Robben ook beter, met Müller op rechts en Kroos op 10 is Bayern ook beter, 20 punten voorsprong op Dortmund, 20!! met Müller op rechts en Kroos op 10. Je hebt het over uitslagen, nogmaals 20 punten voorsprong, alle records gebroken. Jij krijg de feiten op tafel en nog ontkennen haha.

Dat jij blind verliefd bent op Robben kan ik niks aan doen. Ja hij is egoistisch, dat hij nu 2 ballen erin trapt maakt het er niet minder op, heb je uberhaupt geteld hoe vaak hij het geprobeert heeft vanaf de wedstrijd tegen Juventus? Heb je gezien hoe vaak hij de bal toen kon afgeven?

Cloud? maak er maar clown van. Waar was je toen Robben vorig jaar ons de titel en CL heeft ontnomen? oohjah wacht Cloud toen was je stil achter je pc''tje. Prestaties heeft meneertje het over, give me a break. Welgeteld 3 wedstrijden gespeeld, waarvan uit tegen Juventus gewoon belabberd.

2 mei 2013 om 18:16

nou dan zou ik het maar even voor de hardnekkige onder ons in cijfers uitdrukken:

met robbenin de basis:
bundesliga: 9 wedstrijden, alles gewonnen
cl: 6 wedstrijden, 5 gewonnen 1 verloren
beker: 4 wedstrijden allemaal gewonnen

zonder robben in de basis:
bundesliga: 23 wedstrijden, 3 gelijke spelen
cl: 6 wedstrijden, 4 gewonnen 1 gelijk en 1 verloren
beker: 1 wedstrijd, 1 gewonnen

2 mei 2013 om 18:16

Volgens de logica van Cloud zou Shaqiri er ook in moeten staan. 15 wedstrijden in de basis, 15 winst, 1 gelijk. Dat moet wel betekenen dat het met Shaqiri beter is dan met Muller/kroos.

Maar goed, het is al veelzeggend dat de Robben Fanboys het nu anders doen als voorheen. Toen was het altijd, kijk hoe beslissend Robben is en nu Robben heel weinig wedstrijden ook echt beslist is het opeens, kijk met Robben is er meer gewonnen en minder verloren.

2 mei 2013 om 18:23

flikker jij toch een eindje op isimc. jij bent de grotste robben hatert op dit forum.

nu is robben nog steeds beslissend. kijk gewoon maar naar het aantal doelpunten en assists in de gespeelde minuten dit seizoen.

jullie zin erg rare bayern munchen fans. ik denk serieus dat jullie balen als robben gescoord heeft of een assist heeft gegeven voor jullie ploeg. hoe raar is dat?

2 mei 2013 om 18:29

Isimic.

Haha ik wilde exact hetzelfde typen, met die statistieken maakt hij zich uiteraard En zouden inderdaad Shaqiri en Starke in de basis moeten staan. Aangezien met hun alle wedstrijden zijn gewonnen.

Dat cloud niet inhoudelijk op mijn verhaal wilt ingaan zegt al genoeg. Cloud had zich ook verstopt toen Robben letterlijk de CL en het kampioenschap vorig jaar weggaf. Ooh wacht mag ik natuurlijk niet zeggen want als de resultaten negatief ligt het niet aan Robben.

Ach wat maakt het uit, zodra Kroos weer fit is zit Robben weer op de bank

Cloud

Hoezo ga je op de persoonlijke tour? Heb je ooit gezien hoe veel pogingen Robben überhaupt onderneemt?

Als je met statistieken bezig bent( wat niet je sterkste punt is heb ik gemerkt) kijk dan ook meteen naar Müller, de concurrent van Robben. Dan vernemen we zometeen graag van jouw

2 mei 2013 om 18:32

Ben geen Robben hater hoor knul.

Ga je me nu serieus vertellen dat je kijkt naar het aantal doelpunten/assists per minuut om te zeggen dat iemand beslissend is? Lol, dat moet je per wedstrijd bekijken knul. Met 2 doelpunten en 1 assist vs HSV trekt hij dat gemiddelde omhoog maar ga je me vertellen dat hij beslissender was in die wedstrijd dan Pizarro met zijn 4 doelpunten?

Er zijn misschien 2 wedstrijden geweest waarin Robben echt beslissend was, dat was dan tegen Kaiserslautern in de beker en tegen BVB in de beker. Dus 2 wedstrijden van de 19.

2 mei 2013 om 18:37

Isimic

Ook aan dit lijstje kan je Shaqiri toevoegen, want als je dan naar doelpunten/assists kijkt is Shaqiri helemaal top. Maar de kans zit erin dat Cloud daar niet naar zal kijken, want ook dan komt Robben weer als verliezer uit de strijdt.

Cloud

Kijk dan maar meteen hoe beslissend Müller is. Want dat is Robbens grootste conurrent

2 mei 2013 om 18:43

wie was er in de dubbele confrontaite met juventus en barcleona elke keer bij de uitblinkers? juist arjen robben.

dus ga nou niet doen alsof robben alleen 2 wedstrijden i de beker beslissend is geweest. dan ben je niets anders dan een hater.

ik probeer middels statistieken duidelijk te maken dat jullie onzin aan het verkondigen zijn. omdat dat met redelijke argumenten blijkbaar niet kan bij types als jullie. nu blijkt zelfs dat dat met statistieken niet kan. tja dan houdt het op.

ga lekker door met haten. vanwege typse als jullie hoop ik eigenlijk dat dortmund die finale wint. als bayern hem dan toch wint dan hoop ik dat robben de winnende maakt. in plaats van feest te vieren zijn jullie dan aan het balen. daarnaast hoop ik dat robben lekker bij bayern munchen blijft puur om jullie te irriteren.

2 mei 2013 om 18:54

Robben tegen Juve bij de uitblinkers?, mag ik even heel hard lachen. Meneertje speelde zo egoïstisch als wat en schoot elke bal het stadion uit, sterker nog de uitwedstrijd speelde hij belabberd. In beide wedstrijden waren Mandzukic, Müller, Schweinsteiger, Lahm en Dante de beste op het veld

Noem dan welke wedstrijden hij echt beslissend was?kan je niet want die heeft Isimic zojuist genoemd Kaiserslautern en Dortmund.

En op de rest ga ik niet eens in, aangezien jij totaal niet op ons verhaal wilt ingaan, maar alleen maar wilt scoren.

Als zich iemand zal irriteren aan het verblijf van Robben bij Bayern dan ben jij dat waarschijnlijk, aangezien Robben op de bank beland met de komst van Götze en de terugkeer van Kroos

2 mei 2013 om 18:55

Je probeert statistieken te verdraaien zodat het jou uitkomt. Het is heel makkelijk om te zeggen dat het met Robben beter gaat maar zo kan je van Shaqiri en Van Buyten ook zeggen dat Bayern beter met hun is dan zonder hun. Zegt dus helemaal niets. Dat je dit zegt :

"kijk gewoon maar naar het aantal doelpunten en assists in de gespeelde minuten dit seizoen."

laat wel zien hoeveel jij ook echt van statistieken snapt.

Wie was er bij de dubbele confrontatie met juve en Barca elke keer bij de uitblinkers? Muller (4 wedstrijden 4 doelpunten, 1 assits), Ribery, Schweinsteiger, Martinez. Er waren in die wedstrijden een hele hoop uitblinkers. Daarmee ben je nog niet beslissend.

Heb maar besloten niet op dat laatste stukje van jou in te gaan. Dat doe ik wel zodra je het in normaal Nederlands gaat neerzetten.

2 mei 2013 om 19:12

Gnst .... Wat ben jij een raar figuur!!!
En dan druk ik me nog zacht uit!!

Robben heeftv idd veel betekent voor Bayern .. maar JIJ ALS FAN .. heb ik nog niet kunnen betrappen op een positief woord over Robben.

Een speler van jouw team notabene!

En dan ga je het ook nog hebben over een gemiste penlty???
Ze kunnen jou beter Gniepige Stinkdier noemen .. zo kom JIJ over figuur!!

2 mei 2013 om 19:56

gtst en isimic zijn allebie een beetje van het padje af.

die kijken heel raar naar een wedstrijd van bayern munchen waaraan robben meedoet. dat valt me steeds weer opnieuw op.

ieder normaal weldenkend persoon (en daar hoef je niet eens verstand van voetbal voor te hebben) die ziet dat arjen robben 1 van de beste spelers is bij bayern munchen. niet voor niets werd hij tegen juventus door de uefa verkozen tot man van de wedstrijd of komt villanova nu met deze uitspraken. figuren als gtst en isimic zien dan weer heel andere dingen in zon wedstrijd. als robben een keertje voor eigen succes gaat in plaats van die bal af te geven (wat hij dit seizoen heel erg vaak doet) dan is robben voglens deze 2 mannetjes weer de egocentrische speler. die domoren die begrijpen alleen niet dat het juist heel belangrijk is dat robben ook soms voor eigen succes gaat. ook al mislukt dat. dat heet variatie. en daardoor is bayern nog moeilijker te verdedigen.

maar goed, als je zon haat hebt dan zie je waarschijnlijk dingen die je wilt zien en dingen die je niet wilt zien die zie je niet of vergeet je snel. is in principe niet erg. laat ze lekker. wat ik vervelend vind is dat elke keer dat deze 2 figuren zon wedstrijd hebben gekeken en daarna hier reageren op voetbalzone.nl ze elke keer weer vergeten credits te geven aan robben als die goed gespeeld heeft, maar als er wat mislukt bij hem dan weten ze niet hoe snel ze hier op voetbalzone.nl hun gal moeten spuwen. ze denken dat ze meer recht van spreken hebben als bayern supporters en proberen gebruik te maken van het feit dat vele bezoekers hier weinig hele wedstrijden van bayern munchen zien.

nou, dan hebben ze aan mij een verkeerde. want toevallig kijk ik ook erg veel wedstrijden live van bayern munchen. en het is niet eens dat ik een overdreven robben fan ben. want ik vind het eigenlijk maar een bloedirritant menneke. maar dat bloed irritante menneke kan wel extreem goed voetballen. maar als je nooit naar bayern munchen zou kijken, en je zou af moeten gaan op de reacties hier op voetbalzone.nl (en dan voornamelijk de reacties van de 'echte' bayern fans gtst en isimic) dan zou je gaan denken dat robben dit hele seizoen geen pepernoot raakt. dat stoort me, dat vind ik onrecht en dus ga ik daar keer op keer tegenin door gewoon met de feiten te komen. dan lijkt het (om in de woorden van isimic te spreken) dat ik een robben fanboy ben, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar.

2 mei 2013 om 19:59

Een hele lap tekst maar niets inhoudelijk op mijn reactie. Typisch man. Ook geen zin om hier nu op dus op in te gaan want je zegt er eigenlijk helemaal niets mee. Ga eerst maar eens inhoudelijk in op mijn reactie en dan kunnen we verder gaan. Vind het trouwens wel knap dat je zelfs in zo'n lange tekst het niet voor elkaar krijgt een zin met een hoofdletter te beginnen.

Vilanova heeft trouwens net een pak slaag gekregen over 2 wedstrijden dus ik denk juist dat hij weinig wedstrijden van Bayern heeft gezien, anders had Barca wel wat beter ervoor gestaan.

Nogmaals, volgens jou is Bayern beter met Van Buyten ipv Boateng en met Shaqiri ipv Muller/kroos?

En het is Gnst. Ik weet nu niet of je probeert grappig te doen of dat je gewoon niet kan lezen, ik gok op het 2de.

2 mei 2013 om 20:13

zeg isimic, als je een beetje begrijpend leest dan had je gezien dat mijn hele lap tekst niet aan jou of aan je vriendje gtst gericht was maar aan matje71.

ik heb ook niet zoveel zin meer om inhoudelijk met jullie zon discussie aan te gaan. eerst zeggen dat bayern muchen veel beter presteert zonder robben. als ik dan zeg dat met robben de prestaties dit jaar van bayern nog beter waren dan zonder robben dan doen jullie alsof ik gek ben. als ik vervolgens dan met cijfertjes kom om mijn stelling te onderbouwen dan zet je me neer als een statiekenfetisjist. onzin natuurlijk. want jullie kwamen met prestaties aan. nou je hebt drie soorten prestaties in het voetbal: winst, verlies of gelijkspel. dus heel logiosch dat ik dan met uitslagen kom zonder en met robben. vervolgens doen jullie alsof die uitslagen niet zo veel zeggen. eigenlijk zeggen jullie daar dus mee dat robben wel meedeed maar niets toeveogde. daarom kom ik met cijfers alsa doelpunten en assisten. als je dan nog steeds zegt robben er niet zoveel van kan en bayern beter af is zonder, dan houdt de discussie op.

2 mei 2013 om 20:31

Tuurlijk wil je niet meer inhoudelijk een discussie aangaan. Dat wilt niemand wanneer ze doorkrijgen dat ze zwak aan het lullen zijn.

Het is ook logisch dat je komt met uitslagen met en zonder Robben. Maar vervolgens op basis van dat zeggen dat het beter is met een bepaalde speler is belachelijk. Vandaar mijn voorbeeld met Shaqiri en Van Buyten.

2 mei 2013 om 20:37

nee, jij bent krom aan het lullen. even terug omhoog scrollen en je ziet hoe deze discussie begonnen is.

gtst kwam ermee aanzetten dat zonder robben alle records gebroken zijn en dat robben niet gemist wordt. alleen het vervelende voor jullie robbenhatertjes is dat de prestaties van bayern met robben nog beter blijken te zijn. toen ging jij je in de discussie mengen en met je vriendje gtst in de meest rare kronkels wringen.

2 mei 2013 om 21:01

Ik heb je enkel aangevallen op je zogenaamde feiten waar je je mening mee probeerde te ondersteunen. Maar goed, jij leert het toch niet.

2 mei 2013 om 21:08

Als coach van Barca zal hij, denk ik hoor, toch echt wel zijn tegenstander gevolgd hebben.
Onzin argument ... weet je toch zelf ook wel mag ik hopen!!

Overigens Gtst past wel ... ook zo;n drama!!

3 mei 2013 om 06:26

Robben is een Nederlander. Die mag vooral niet opgehemeld worden want de Duitse spelers zijn allemaal stukken beter.... Onzin, in de echte topwedstrijden in de eindfase van de CL is de aparte klasse van Robben een groot wapen. Alleen al dat hij in het veld staat boezemt de tegenstander ontzag in. Dat kun je niet vergelijken met competitiewedstrijden of de poulefase van de CL.

Barca heeft ook z'n tijdperk gehad. Ik denk wel dat ze in de Europese top blijven, maar ik denk niet dat ze over een tijd nog de beste club van de wereld blijven

Hij had beter kunnen zeggen: ''bayern zonder Schweinsteiger presteert ook niet zo goed''. Dat was wel te zien tegen Arsenal. Verreweg de belangrijkste speler naar mijn mening.

2 mei 2013 om 16:59

Schweinsteiger is de speler die echt onmisbaar is voor dit Bayern. Was blij dat hij na 70 minuten eindelijk gewisseld werd, zodat hij geen geel meer kon oplopen.

2 mei 2013 om 17:02

Onno3d en T-zakje

Gelukkig zien steeds meer mensen dat ook in!!

Zoals ik gisteren al zei: Als Schweinsteiger niet wordt verkozen tot beste middenvelder van Europa( automatisch van de wereld) dan kunnen ze net zo goed het voetbal verbieden.

2 mei 2013 om 19:16

Kan me nog herinneren dat Schweinsteiger een ontzettende slechte periode had in dit Bayern. Dat verscheidene mensen hem liever op de bank zagen zitten.

Beste middenvelder..? hehehehe

Hou toch op kerel .. ! Jij bent dus echt niet serieus te nemen

3 mei 2013 om 14:18

Hij had een slechte periode, dat klopt. Maar dat was echter na een blessure. Dit jaar speelt Schweinsteiger het hele seizoen al uitstekend. En behoort hij tot de beste middenvelders van de wereld.

Wat een kul opmerking van Villanova.
Met deze opmerking toont meneer zich een slecht verliezer!!
Verder ben ik van mening dat Messi in de 1e wedstrijd al niet in staat was om te spelen want men is heel geforceerd bezig hem elke wedstrijd speelklaar te krijgen.
Er wordt op dit moment roofbouw gepleegd op een speler die totaal niet fit is, maar omdat het hele team om hem draait moet hij spelen en vroeg of laat kan je er op wachten dat het fout gaat.

Wat een zwakke reactie van villanova, je bent gewoon overklast en je kunt dit team niet aan.

Dat geldt toch voor elk team. Bayern heeft overigens genoeg vervangers, Müller zou op de positie van Robben kunnen spelen en Shaqiri op de positie van Ribéry. Je zou zelfs nog kunnen rouleren met Kroos (momenteel geblesseerd), dus dan wordt Bayern er niet bepaald zwakker op in mijn ogen. Gisteren is Barcelona simpelweg op alle fronten overklast. Daar had zelfs Messi niets aan kunnen doen, want Bayern stond formidabel te verdedigen.

Wat een slap excuus. Je hebt over 2 wedstrijden met 7-0 verloren terwijl je het beste team van de wereld ter beschikking hebt. wat een walgelijk excuus is dit.

Hij zegt hier niks verkeerds, een ploeg die haar topspelers mist doet het altijd minder. Door de brede selectie van Bayern valt het niet op. Een topclub als Barca moet het gewoon kunnen opvangen, maar goed we hebben het hier over Messi. We moeten Puyol ook niet vergeten, hij is een echte gemis achterin.

Ooh dus jullie denken dat als Bayern zonder Rinery en Robben speelde dat ze dan ook zo effectief zouden zijn. Volgens mij kwam 80% via die twee spelers' die brachten pas echt die dreiging waar Barca njet tegen kan

2 mei 2013 om 17:42

je hebt helemaal gelijk.

niet alleen in balbezit waren robben en ribery met afstand de gevaarlijkste mensen bij bayern. deze twee heren zorgden er bij balbezit van barcelona met hun gedsiciplineerde spel er ook voor dat bayern in de dubbele confrontatie met barcelona de slag op het middenveld won.

Blijkt maar weer dat Spanjaarden slechte verliezers zijn. Face it, Bayern had ook zonder Ribery of Robben gewoon gewonnen hoor. Dan hadden ze gewoon Shaqiri ofzo erin gezet, wat ook een uitstekende voetballer is. En normaal gesproken speelt Muller op de plaats van Robben en Kroos op de plaats van Muller, dus dat heb ik nog niet eens meegerekend. Al ben ik benieuwd wat er gaat gebeuren nu Robben goed begint te presteren. Denk toch dat hij weg gaat nu Guardiola komt, wat toch meer iemand is van de teamspelers. Verder is hij natuurlijk van glas, en nu hij het zo goed doet kan je nog wat geld voor hem vangen.

Verder vind ik dat Schweinsteiger en Martinez heel erg onderbelicht worden in dit superelftal van Bayern. Schweinsteiger is misschien wel een van de beste middenvelders op dit moment, heb hem gister nauwelijks een foute pass zien geven. En Martinez is zo verschrikkelijk sterk, heeft Iniesta in 2 wedstrijden totaal uit de wedstrijd gehouden. Deze twee verdienen meer complimenten.

Barcelona heeft gewoon te weinig spelers. Bayern kan zo 2 top elftallen samenstellen en bij Barcelona zeker in de verdediging is het triest met alleen het kind montoya op de bank. Dat is het grootste verschil geweest dit seizoen met 3 jaar geleden. Er raken veel mensen geblesseerd en ze hebben geen enkele fatsoenlijke vervanger. Bayern heeft dat op elke plek op dit moment wel. Real heeft dat ook.

Zet Kroos in plaats van Robben , en Shaqiri in plaats van Ribery en je hebt nog steeds een wereldelftal. Haal Messi eruit en zet....oh wacht....

2 mei 2013 om 20:05

ik wil niet veel zeggen, maar de afstraffing van bayern munchen tegen barcelona had niet zoveel te maken met het wel of niet meespelen van messi. de afstraffing werd veroorzaakt doordat bayern munchen xavi en iniesta uitschakelden.

Het is echt lachwekkend triest hoe slecht dit team tegen zijn verlies kan. Ze proberen alles te bagatelliseren en als dit dan dat, maar toegeven dat je terecht verloren hebt ho maar.

Robben en Ribery? met alle respect maar hun zijn echt niet de belangrijkste schakels ook al zijn het wereldspelers.

Bayern draait om schweinsteiger en Lahm de helden van Bayern

Tito, tito,
bayern heeft zat bewezen dat ze dit wel degelijk kunnen, ze winnen gerust zonder die twee,
maar kijk naar stats als Messi niet speelde, direct is af te lezen dat barca niet zooooo super is, en dan wordt er of gelijkgespeeld of verloren,
barca is echt TE afhankelijk van 1 speler dat kan nooit heel lang goed gaan
als bij bayern iemand wegvalt hebben ze ook bijna altijd een speler achter de hand die t redelijk makkelijk opvangt..

barca heeft 1. lijkt me, een nieuwe en strengere coach nodig, 2. diepe spits 3. jongere mensen achterin..
als ze dit hebben zie ik ze hun niveau wel weer halen..tot die tijd zie ik ze afglijden en niet een beetje ook..want hun selectie is niet bepaald breed en juist dat moet zo een grote club als barca wel hebben vind ik
en ojah 4.. niet alleen de hoop blijven vestigen op die argentijn, anders is hij over 4jr echt versleten

Vind ik wel hoor. Ook zonder die 2 wonnen ze bijvoorbeeld met 1-6 bij Hannover

Ja ja ja, niksnut dat je bent. Bayern presteert ook niet zo goed zonder ribery of robben.
Barcelona presteerde MET messi al niet tegenover Bayern, ze hebben de geluk gehad 2x.
De eerste keer oke Ac Milan dat was heel mooi voetbal ze hebben heel goed gewonnen maar PSG ? zij hebben zelfs Barcelona verpletterd, Barcelona ging door omdat ze in Parijs 2-2 waren geëindigd.

Wat een kwal is dit vilanova.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren