Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veteraan minder geraakt door Johan Derksen: ‘Negativiteit komt altijd binnen’

Laatste update:

Willem Janssen staat voor zijn dertiende seizoen op het hoogste niveau. De 32-jarige aanvoerder van FC Utrecht zegt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat hij, ondanks de vele jaren aan ervaring, nog altijd zenuwachtig kan zijn voor een duel: “Dat doemdenken, of nee, scenariodenken is het, zit er nog steeds in. Alleen nu brengt het me meer kracht dan dat het me afleidt of blokkeert.”

Janssen was vroeger naar eigen zeggen soms te geforceerd bezig, wat zorgde voor mindere prestaties. De ervaren verdediger zegt dat hij nog altijd veel aantrekt van zijn omgeving. “Als er veel geschreven wordt, denk ik wel eens: verdomme. Alleen nu filter ik dat sneller en neem ik niet alles mee het veld op”, aldus de routinier, die weinig met social media heeft.

“Geen interesse voor. Maar nieuws, wedstrijdverslagen en interviews lees ik bijna allemaal wel. Voetbal Inside (sinds kort Veronica Inside, red.) kijk ik niet, dat vind ik ook niet de mooiste televisie meer”, stelt Janssen. Als analyticus Johan Derksen de veteraan een ‘waardeloze verdediger’ noemt, dan doet dat nog altijd wel iets met de stopper, zo erkent hij.

“In het verleden kon ik dat wel echt als waarheid aannemen, zeg maar. Nu ga je daar veel makkelijker mee om. Het is maar een mening van iemand. Negativiteit komt altijd binnen, dat zal iedereen hebben”, zegt Janssen, die zich nog jong voelt, ondanks dat hij een van de meest ervaren spelers in de selectie is: "Ik voel me nog hartstikke jong, maar als je wel eens die geboortejaren op het opstellingenformulier ziet. Zie je jongens uit 2001. Pfff... Die heb ik nog training gegeven, weet je wel. Dan weet je wel dat je oud wordt.”

Verwacht jij dat FC Utrecht in de top vijf eindigt komend seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik heb dat programma dan ook nooit zo begrepen, wordt altijd weggezet als kantinehumor maar de ene na de andere speler wordt wekelijks afgekraakt. Het zou je werk maar zijn, de leuke gevatte man willen uithangen op televisie door voetballers voor schut te zetten. Vrij kansloos als je het mij vraagt. Maar ja, genoeg mensen die de figuren van Voetbal Inside als absolute helden zien, dus ik zal er verder maar niets over zeggen.

7 augustus 2018 om 14:59

Dat komt omdat mensen zich kunnen herkennen in deze mannen en hun uitspraken. Tuurlijk de waan van de dag heerst enorm in dat programma maar het is wel een tegengeluid tegen wat je normaal op tv ziet. In Johan Derksen zijn woorden Het grachtgordeltje

7 augustus 2018 om 15:16

Als ik mij zou kunnen herkennen in wat er bij VI gezegd werd, dan zou ik mij toch serieus zorgen maken hoe het met mijn waarden en normen gesteld zou zijn, nu kijk ik het al een paar jaar niet meer, dus het kan zijn dat mijn reactie al erg achterhaald is.

7 augustus 2018 om 15:38

nou ik kan mij wel herkennen in een aantal zaken zoals ze over actiegroepen als de Grauwe Eeuw of een Sylvana Simons denken, of over andere TV makers die weer kritiek op VI hebben en dat al die RTL programma's elkaars programma's zitten te pushen of een Dwdd vaak de zelfde gasten heeft om zich zelf te promoten of hun linkse denkbeelden te verkondigen

En op voetbalgebied vind ik ze vaak ook geen onzinnige teksten zeggen , nee niet alles ben ik met ze eens

en ja een grap en een grol of sexistische opmerking... so what, mag er in de wereld niet meer gelachen worden? Ik vind het gek dat VI hard aangepakt wordt, terwijl een caberetier de meest harde grappen mag maken of discriminerende grappen mag maken zonder enige kritiek van wie dan ook. Theo Maassen, Hans Teeuwen zijn al tig jaar veel groffer en harder dan de heren van VI, maar daar hoor je niemand over

2018 leven we nu en we mogen steeds minder lijkt het wel.. we gaan qua denken en moraal al snel terug naar de jaren 50. Kom op zeg, door sociale media heeft iedereen ook tegenwoordig een mening en een kort lontje, waardoor zaken scherper worden gesteld en ook reactie op reactie komt.

mensen zouden eens wat vrolijker moeten gaan leven en beseffen wat ze hebben.

7 augustus 2018 om 16:33

Een grap mag zeker alleen bij VI kennen ze het verschil niet tussen humor en afzeiken en dat alles onder de noemer van cabaret. En ze worden soms ook nogal erg persoonlijk. Wellicht is dat om te verbloemen dat ze op voetbalgebied weinig zinnigs te zeggen hebben terwijl ze zichzelf juist als enige verstand van voetbal vinden hebben in Nederland.

7 augustus 2018 om 16:38

"mensen zouden eens wat vrolijker moeten gaan leven en beseffen wat ze hebben"
Zou een goed advies voor de soms zure heren aan tafel zijn.

Verder ben ik het er niet mee eens dat we steeds minder mogen. Nog nooit een tijd meegemaakt waarin we alles dat we willen maar op social kunnen smijten en de hele wereld ermee kunnen bereiken. Echter de keerzijde is dat iemand anders er ook wat van mag vinden, het werkt namelijk beide kanten op en met name het tegengeluid is waar velen over klagen als ze roepen dat er niets meer mag. Ze bedoelen eigenlijk: "Ik kan niet eens meer van alles online (of TV) roepen, zonder dat iemand het lef heeft om een andere mening dan de mijne te hebben"

7 augustus 2018 om 18:40

Tubes je zegt dat je nog nooit een tijd hebt meegemaakt waarin we alles we willen maar op Social media kunnen smijten. Zeer waarschijnlijk ben je net een jaar of 3/4 actief betrokken bij de wereld om je heen. Want voor je 14/15e leef je alleen in je eigen wereld en maak je je nog niet zo druk om je medemens, (in de meeste gevallen). En in die 3/4 jaar heb jij inderdaad nog geen andere tijd meegemaakt want die andere tijd is er gewoon niet geweest in die tijd.

7 augustus 2018 om 15:00

Goed bezig pik, eerst een betoog schrijven om er vervolgens niks over te willen zeggen hahaha. Je lijkt wel een trainer. Laten we het maar niet over de scheidsrechter hebben...

Maar goed, die mensen worden betaald om hun mening te geven. Niks mis mee dacht ik zo? Of je het er mee eens bent is een tweede.

7 augustus 2018 om 15:01

Helemaal gelijk hoor! De term " die kan er helemaal geen hout van " dat soort dingen, gebagatelliseerd door fragmenten etc etc... het gaat gewoon te ver! Bedoel, je kan ook fragmenten van pak en beet Snijeder zijn fouten achter elkaar zetten. Doe dat keer op keer dan zul je ook merken dat dat invloed heeft! Ik kijk er nog wel naar, maar vind het wel vaak hele hele goekope humor.

7 augustus 2018 om 15:03

En toch wordt er ook vaak genoeg iets positiefs gezegd over een bepaalde speler. Alleen wordt dat nooit zo uitvergroot.

7 augustus 2018 om 15:21

er worden ook wekelijks voetballers opgehemeld, het is maar hoe je het bekijkt het is gewoon een mannenprogramma zoals kerels onder elkaar in de kroeg over zaken als voetbal, sex etc praten

Bevalt het je niet dan kijk je niet. En aangezien het al tig jaar op TV is met zeer veel kijkers heeft aan dat veel mensen het fijne TV vinden

Over het algemeen lopen mensen altijd op van alles kritiek te geven. Het is nooit goed, zoveel mensen, zoveel smaken en meningen.

Ik kijk er graag naar, gewoon vermakelijk en vd Gijp en Boskamp en ook Derksen hebben zeker wel verstand van voetbal. Dat daar tussen door veel humor en hilariteit zit, is denk de kracht om 1,5 uur mensen geboeid te houden

Ik bij ben NOS Studio Voetbal al na 15 minuten in slaap gevallen, alleen maar serieus over voetbal en vaak ook nog door mensen die het heel saai brengen zoals vd Vaart, v Marwijk, v Hooijdonck of die Turkse schrijver die net als Peter R de Vries opeens overal mag aanschuiven om een mening te hebben.

Willem Janssen was vorig seizoen 1 van de beste en meest constante spelers van Utrecht die ook nog eens voorop in de strijd ging. Hij had eerst achterin wat gewenningsproblemen, maar is nu een stabiele factor, en dat kan dit seizoen nog beter worden met de nieuwe sterker aanwinst Bergstrom naast hem in plaats van de soms zwakkere Leeuwin

7 augustus 2018 om 15:31

Ik vind Derksen wel grappig, want hij neemt zichzelf niet serieus. En als hij zichzelf serieus neemt, dan is dat meestal met een korreltje zout, haha. Maar als hij over voetbal praat, dan vind ik dat er best wel veel onzin uitkomt. Soms heeft hij wel gelijk hoor, maar je hoort overduidelijk als hij de wedstrijd wel heeft gezien of niet. En als hij een mening heeft over een bepaalde speler, dan blijft hij ook bij die mening.

7 augustus 2018 om 16:49

Nou die voetbalkennis weten ze aardig verborgen te houden anders.

7 augustus 2018 om 15:25

Sport is toch gewoon entertainment, net zoals de programma's eromheen. Informeren en vermaken. En als iets slecht is dan mag dat toch ook gezegd worden, net zo goed als iets goed is dat het ook aangehaald mag worden. Gelukkig doet zo'n programma niet mee in blinde adoratie. Het is gewoon een entertainment programma met een lage drempel. In elke kleedkamer en kantine worden hardere grappen gemaakt en mensen meer afgemaakt of verheerlijkt. Terwijl wij als amateurs er nog veel minder van kunnen. Wat van der Gijp altijd zegt "we nemen het allemaal veel te serieus". Daar schuilt wel een kern van waarheid in, elke opmerking ligt onder een vergrootglas of iemand gaat er mee aan de haal. Beetje zelfspot is niet verkeerd.

7 augustus 2018 om 15:34

Omdat alles en iedereen zichzelf veels te serieus neemt is het ook wel eens prettig gewoon ongenuanceerde tv te zien. Is wat anders dan de grachtengordelkliek, ze zagen zichzelf net zo hard doormidden trouwens. Ik kan er ook van genieten, de enige welke zichzelf als helden zien zijn veelal voetballers zelf. Uiteindelijk is het allemaal entertainment.

7 augustus 2018 om 15:41

Idd kansloos programma, kijk ik al jaren niet meer naar. Zelfs als Nijhuis als een natte krant fluit en tig cruciale missers heeft, vinden ze hem nog goed, dat dan weer wel. Zo iets kan ik totaal niet serieus nemen. Zonde van de tijd om te kijken

7 augustus 2018 om 15:56

@Jaap:

Jij kijkt dus louter programma's die serieus te nemen zijn?

Maak ik een diepe buiging voor. Ik kan dat echt niet, af en toe zeker behoefte aan een luchtig programma met een grap en een grol.

Vi is natuurlijk vermakelijk als je in acht neemt dat het niet te serieus is. Ze oordelen keihard over anderen, maar net zo gemakkelijk over zichzelf. Zelfspot is een groot goed als je het mij vraagt.

7 augustus 2018 om 18:37

Het is echt niet alleen maar slecht en neerhalen hoor. Je ziet ze ook vaak genoeg van goed voetbal. "Met de hand in de broek" kijkend naar Messi, De Bruyne, etc.

Voetbal Inside kijk ik graag, omdat het heerlijk politiek incorrect is. Maar echt goede analyses over voetbal hoor ik er niet zo vaak. Sowieso vind ik de discussies en analyses over voetbal op de Nederlandse TV vrij slecht. Het gaat grotendeels over randzaken, als het een keer echt de diepte ingaat is er geen tijd voor, wordt er meesmuilend over gelachen etc.

Wat dat betreft kijk ik dan liever naar de BBC of Duitse tv.

7 augustus 2018 om 15:13

@elbarto

Gijp, Kieft, Boskamp, Perez en Van Gaal vind ik over het algemeen wel zinnige dingen zeggen als het gaat om wedstrijdsituaties etc.

Heitinga en Daniel De Ridder vind ik dan weer het absolute dieptepunt qua analisten al kan ik wel genieten van die 2 die met een doodserieuze blik doen alsof ze wereldnieuws aan het verkondigen zijn terwijl ze alleen maar open deuren aan het intrappen zijn. vaak echt hilarisch die twee

7 augustus 2018 om 15:14

Precies dit. Als er een keer een goede analyse is van de opstelling of het spel en ze gaan er een keer diep op in, dan komt genee weer langs met een belachelijke uitspraak van iemand of een filmpje dat we al 500 keer gezien hebben. Ik snap dat dat kantinehumor werkt, maar af en toe mag het ook wel wat meer over het voetbal gaan.

7 augustus 2018 om 15:21

Ze zijn bang om het grote publiek kwijt te raken. Zonde, want meestal als het voor mij interessant begint te worden ipv puur vermakelijk kapt Genee het idd 9 van de 10 keer af.

7 augustus 2018 om 15:53

Dat dus idd. Al vind ik dat dit niet specifiek inherent aan Voetbal Inside, ook bij de saaiere tegenhangers als Studio Voetbal of Rondo mis ik de diepte.
Zoals Japie Krekel aangeeft, er zijn een paar goede analisten. Maar gezien de staat van het Nederlandse voetbal en de ontwikkelingen die gaande zijn om dit te verbeteren mis ik goede items en discussies hierover. Als ze gevoerd worden gaat het al snel over randzaken, zoals de hoed van Depay, de houding van een speler tegen de pers etc.

Uiteraard zijn dat zaken die ook af en toe besproken mogen worden, maar mij als voetbal-volger een stuk minder interesseren. Ik hoor liever waarom een bepaalde tactiek wel of niet werkte, hoe het Nederlandse voetbal verbeterd kan worden etc.

In dit geval heeft hij ook gewoon gelijk. Matige verdediger, simpelweg omdat het geen verdediger is van nature. Of het leuk is om te horen is een 2e. Bij elk bedrijf,voetbal club of waar dan ook worden mensen er doorheen gehaald en voor lul gezet, hoort erbij. Zijn voordeel is alleen dat ie er goed voor betaald word.

7 augustus 2018 om 15:29

Johan Derksen blijft alleen vaak bij oude meningen hangen. Janssen begon matig, maar was vorig seizoen zeer constant en goed en 1 van de beste 3 spelers van Utrecht zowel voetbaltechnisch als inzet

Ayoub had zijn beste seizoen bij Utrecht, vrij constant een 6-7 met af en toe een piek van een 8 of een 9. vd Maarel waar ik geen fan van ben omdat ie vaak fouten maakte of teveel kaarten pakte was eerlijk gezegd afgelopen seizoen ook 1 van de betere en vrij constant . En dat gold ook voor Strieder en Janssen.

Labyad speelde vooral na vertrek Ten Hag matig of zijn eigen wedstrijd om in de picture te komen voor een transfer. Kerk is een groeibriljantje. vd Streek ging goed voetballen na vertrek Ten Hag, toen JP de Jong hem op een andere positie zette. Leeuwin deed zijn best, knokte zich steeds terug in de basis op karakter maar komt soms wat onbeholpen over. Klaiber startte goed maar zakte wat weg, is wisselvallig. Geldt ook voor Emanuelson. Dessers komt zwaar tekort en daarom onder zowel Ten Hag als JP de Jong geen vaste basisspeler

Utrecht moet het sowiso meer van het collectief hebben met soms een goede Labyad die in bepaalde wedstrijden wel het verschil wist te maken.

7 augustus 2018 om 16:03

Ik denk dat je bij hem ook sneller geneigd bent te zeggen dat ie goed speelt, omdat je er ergens onbewust rekening mee houdt omdat dit niet zijn echte positie is. En wanneer er gewoon een mandekker naast m staat, het middenveld en aanval verder prima is, valt hij niet zo heel erg op.

7 augustus 2018 om 16:36

Janssen heeft het juist moeilijk omdat ie beperkte voetballers als vd Maarel en Leeuwin naast zich had, en 1 positie verder een Klaiber, dan is het juist extra knap dat ie nog presteert achterin. Want hij is van die 4 de beste vorig seizoen en weet toch in de subtop te eindigen

Johan Derksen roept zo vaak wat. Bovendien was hij bij ons (cambuur) een eenvoudige back die er stevig inging. Meer niet. Hij kon qua niveau niet tippen aan Janssen, dus waarom iets aantrekken van hem? Het is een simpele ziel met onderbroekenlol.
Ik kijk overigens wel naar Voetbal (veronica) Inside. Gewoon lachen. Niet serieus nemen.

7 augustus 2018 om 15:10

Haha het is toch een prachtig programma. Inderdaad lekker laten lullen en om lachen. Over de eredivisie zullen ze niet snel iets goeds zeggen (ook al vind ik het niveau zelf zeer laag). Er vallen genoeg leuke dingen te zien.

7 augustus 2018 om 17:02

Als je qua niveau al niet aan Janssen kan tippen dan is er wel iets goed mis met je. Dat is zo'n matige verdediger. Maar dat komt ook omdat het geen verdediger is. Daarnaast is het nog eens een verschrikkelijk naar ventje in het veld. Altijd maar zeiken richting de scheidsrechter. Het is bijna net zo erg als Weghorst haha

Snap eigenlijk niet zo goed waarom mensen nogsteeds kijken naar VI. Vroeger was het nog wel leuk en vernieuwend omdat ze op een andere manier over voetbal praatte dan de saaie en betweterige manier van de NOS maar inmiddels is dat nieuwe er ook wel vanaf. Nu is het gewoon negatief doen over het Nederlands voetbal, wat ordinaire grappen maken en ruzie krijgen met iedereen in de TV wereld. Dat concept moet toch ooit eens uitgewerkt zijn zou je zeggen.

7 augustus 2018 om 15:12

Zeggen wat je denkt raakt nooit uitgewerkt. Ik ben die gare rtl-kliek ook zat, elke keer dezelfde mensen die veren in elkaars reet douwen. Niemand mag kritiek hebben op elkaar in dat wereldje, althans recht in elkaars gezicht dan. Verademing dat VI. Het enige programma dat nog echt is.

7 augustus 2018 om 15:19

Daar heb je ook weer een punt inderdaad. Over bijna alle RTL programma's zou je ook kunnen zeggen dat het slechte televisie is en die mensen zijn ook nogeens niet hunzelf als ze op TV zijn. En mensen willen inderdaad mensen hebben die zeggen wat ze denken. Dat werkt overal. Op televisie, in de politiek en op nog veel meer plekken. Ookal is zeggen wat je denkt vaak niet zeggen wat ook echt waar is...

7 augustus 2018 om 16:19

Tuurlijk, je moet ook niet alles serieus nemen wat ze zeggen, komt genoeg onzin uit, maar daar kan ik juist om lachen.

7 augustus 2018 om 15:23

Nou sorry, ik vind het nog steeds geweldige televisie en los van voetbalwedstrijden het enige programma waar ik m'n tv nog voor aan zet. Ja, qua voetbalanalyse tipt het niet aan het serieuze BBC (al komen er wel degelijk zinnige analyses uit de mond van o.a. Gijp en Boskamp), maar daar kijk ik ook helemaal niet voor. De ordinaire humor, de onderbroekenlol, de vaak schitterende anekdotes, scherpe opmerkingen, het niet politiek-correcte gedoe, elkaar in de zeik nemen en zo verder. Alsof ik zelf in de kantine van m'n club sta.

En gelukkig mag iedereen zelf bepalen wat hij/zij kijkt. Blijf me bijvoorbeeld meer verbazen over mensen die 'bepalen' wat anderen moeten kijken of aanpraten dat iets niet leuk is om te zien, o.i.d. (niet op jou gericht overigens)

7 augustus 2018 om 15:36

Ik zeg ook niet dat iedereen die het kijkt een sukkel zonder smaak is maar ik snap gewoon niet zo goed waarom mensen er nogsteeds naar kijken. Ik vind het namelijk minder dat toen het begon omdat de Voetbal International journalisten niet meer aanschuiven, het steeds minder over voetbal gaat en de toon waarom ze het brengen vaal wel heel makkelijk en negatief is. Das mijn mening, als jij (en alle andere kijkers) het daar niet mee eens zijn dan kan dat natuurlijk . We het vast over nog wel meer dingen oneens 🤐

7 augustus 2018 om 16:38

Als je zelf weinig zinnigs over voetbal kunt zeggen gaat het al snel niet meer over voetbal maar over randzaken. Maar zolang Derksen en vd Gijp denken dat ze zelf wel verstand van voetbal hebben zullen ze nog wel op tv blijven.

7 augustus 2018 om 16:51

Als je echt denkt dat voetbalverstand- of analyses dit programma op de been houden, heb je het echt mis. Het zijn juist de randzaken en de humor wat dit zo prachtig maakt.

7 augustus 2018 om 17:52

Tja, het hangt er dan vanaf wat je onder humor verstaat...

trouwens ik kan zelf wel een voetbalwedstrijd analyseren als ik kijk.. daarvoor heb ik geen mensen nodig die vaak onderling ook weer een verschillende mening hebben over dezelfde wedstrijd. Ik zie wat ik zie en de rest erom heen .... ach het is ook een verdienmodel, net als nieuws in de wereld... alles is een geldmachine, al die programma's en websites moeten vol

Maar ik kan zelf prima beoordelen of een team goed gespeeld heeft of een bepaalde speler wel of niet goed was.

Bevalt het je niet dan kijk je toch ergens anders naar? Hoewel ik de laatste zelf niet veel er naar kijk, kan ik wel genieten van de humor alsof je weer in de kantine staat na een training of wedstrijd en je zit heerlijk slap te ouwehoeren met een serieuze kwinkslag....heerlijk!

Leven is al serieus genoeg en daar is dit programma een welkome afwisseling op.

On: ik vind Janssen behoorlijk gegroeid als je t vergelijkt met de periode bij Fct, hoewel hij eigenlijk nooit verzaakte en altijd keihard werkte en dat alleen is al een groot pluspunt.

7 augustus 2018 om 16:49

Precies dat wat je nu zegt is te makkelijk. Als het kantine praat moet voorstellen dan moet je het in de kantine doen zonder camera. Maar deze heren van VI verbloemen alles achter satire als ze hun boekje te buiten gaan om vervolgens te zeggen dat niemand verstand heeft van voetbal behalve Derksen. In een voetbal kantine heb je oik nog eens wat tegen geluid maat bij VI heb je altiid een paar man om de tafel die elkaar nooit tegen durvennspreken en dus met 1 mond spreken waardoor er veel lui zijn die dat als waarheid aanzien. Voetballers zijn mensen met gevoel en emotie en door een vietbal praatprogramma te naken weet je dat je impact hebt op een publieke opinie van een groot stel kijkers. Derksen zegt nooit wat zinnigs over voetbal en gebruikt algemene termen om zo mee te kunnen lukken. Gijp en Jan zien tenminste nog alles maar Johan is een karikatuur geworden die zichzelf serieus neemt en bij een misplaatste opmerking snel terug grijpt naar zogenaamde satire. Bullshit. Als je niet in de gratie van Derksen valt maakt ie je af. Die je dat wel mag je alles fout doen en ben je ineens de beste scheids. Het is zo voorspelbaar.

klopt en hij stond ook vrij hoog in de Telegraaf qua rapportcijfers na een heel seizoen Telesport voetballer van het jaar, in de top 10 als beste FC Utrecht speler...dus Janssen heeft een uitstekend seizoen en dat heb ik als seizoenkaarthouder ook gezien ook in de uitwedstrijden

Ik vind dat Willem zich uitermate diplomatiek opstelt over de inhoud, die Johan Derksen regelmatig in negatieve zin uitspreekt over spelers en trainers.
Daarom vind ik Willem een heer, ten opzichte van Derksen.
En! voor Fc Utrecht een betrouwbare jongen waar ze nog veel plezier van kunnen hebben.

Gijp en Boskamp kan ik goed naar luisteren als het over voetbal gaat. Derksen kan ik eigenlijk alleen waarderen om zijn ongezouten mening en humor. Hij kent alleen steeds vaker de feiten niet en komt met een mening die hij 10 jaar geleden gevormd heeft en weigert daar van af te stappen. Zelfde geld voor Janssen. Speelde een prima seizoen maar Derksen zal dat nooit zeggen, hij heeft zijn mening gevormd. Telkens ook dezelfde stokpaardjes, bijvoorbeeld over Nijhuis. Kijk het programma nog regelmatig, vermakelijk is het zeker. Inhoudelijk natuurlijk waardeloos.

Toch een speler waarbij ik altijd het gevoel heb gehad dat er meer in zat.
Vond het destijds vreemd dat Twente hem zo makkelijk liet gaan naar Utrecht.
Daar hebben ze echter een prima speler en aanvoerder voor terug gekregen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren