Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicoís van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Tegenvaller voor VVV: club moet weer op zoek na dienstverband van 24 dagen

Zondag, 3 juli 2022 om 16:34 ‚ÄĘ Jordi Tomasowa

Ferry de Regt stapt op als teammanager van VVV-Venlo. Dat valt te lezen op de clubkanalen van de Limburgers. Dat nieuws is an sich niet zo bijzonder, ware het niet dat De Regt 24 dagen geleden pas begonnen was aan de klus. Technisch manager Willem Janssen moet nu dus alweer op zoek naar een nieuwe teammanager.

De Regt, die na het afgelopen seizoen stopte met profvoetbal en tijdens zijn actieve loopbaan meer dan honderd wedstrijden voor VVV speelde, begon 24 dagen geleden als teammanager van de Venlonaren. Nog geen vier weken later houdt hij het alweer voor gezien. "Ik kan VVV geen verwijt maken, want ik ben goed ge√Įnformeerd over wat deze functie inhoudt", zegt hij op de clubsite. "Maar mijn verwachtingen bleken helaas anders dan de realiteit. Er gaat toch veel tijd in dit werk zitten en dat had te veel impact op mijn gezinssituatie."

Dat betekent dat Janssen, die zelf ook onlangs pas stopte als voetballer en begon aan zijn nieuwe baan in De Koel, alweer op zoek moet naar een opvolger voor De Regt. Hij betreurt de beslissing van de voormalig verdediger dan ook. "Ferry was met zijn ervaring in het voetbal en persoonlijkheid in onze ogen uitermate geschikt voor deze functie. Ik denk dat hij een hele goede teammanager had kunnen worden, dus het is heel jammer dat Ferry tot deze conclusie is gekomen."

De Regt zal zich nu op een maatschappelijke loopbaan gaan richten, terwijl Janssen er voor moet zorgen dat er een nieuwe teammanager én een selectie komt waarmee VVV terug kan naar de Eredivisie. De voormalig verdediger haalde met Rick Kruys al een bekende van FC Utrecht als hoofdtrainer binnen en legde met Robert Klaasen, Ennio van der Gouw, Nick Venema en Sem Dirks ook vier nieuwe spelers vast.Gerelateerd

Meer sportnieuws

10 reacties (laatste reactie door infinity91)

Vraag me af hoeveel uur je als team manager kwijt bent bij VVV aangezien het zo’n impact had op zijn gezinssituatie. Wellich wat onregelmatige tijden maar dat is hij als voetballer ook wel gewend.

Benieuwd wat hij nu gaat doen.

3 juli 2022 om 17:47

Denk juist dat hij als voetballer niets gewend was en nu opeens weken van 50 uur moet maken.

3 juli 2022 om 18:06

Ik ken meerdere oud-teammanagers en het is een behoorlijke baan. 7 dagen per week waarbij je eigenlijk 24/7 moet klaarstaan voor de spelers.

3 juli 2022 om 19:50

VVV heeft vrijwel alleen Nederlandse spelers die je niet midden in de nacht zullen bellen lijkt me. Denk dat in de transferperiode je wel de nodige uren maakt bij nieuwe spelers maar geen dingen die je niet in een 40 urige werkweek voor elkaar moet krijgen. Denk dat naarmate het seizoen vordert je ook een stuk minder uren gaat maken.

Maar ik ken geen enkele oud team manager dus heb eigenlijk ook geen idee. Lijkt me best een leuke baan.

3 juli 2022 om 19:46

Ik denk dat je gewoon van 9/5 aanwezig moet zijn op de club en buiten clubtijden nog beschikbaar moet zijn. Mee naar trainingskampen en je moet letterlijk alles regelen. Hotels voor uit en thuiswedstrijden, tenues, hotels etc voor trainingskampen echt alles rondom het team.

Dat is redelijk snel alweer. Sterk van hem dat hij ervoor kiest om ermee te stoppen ipv doen alsof die het leuk vind en met tegenzin naar je werk te gaan. Kost aardig wat moed om die keus te maken.

Ben benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen en wie nu de baan krijgt.

Tja meneer de Regt komt erachter wat een echte baan inhoud ipv 20 uurtjes trainen per week en een wedstrijdtje voetballen op vrijdagavond.
Zal geen goede reclame zijn voor zijn eigen CV

Het is z'n goed regt om er al mee te stoppen...

Dat vind ik persoonlijk ook het grootste nadeel. Want alhoewel ik mijn werk leuk vind, het kost wel erg veel vrije tijd.

Ja het is wat.. een echte baan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.Jong AZ24-4
13.VVV-Venlo23-2
15.Jong PSV17-10
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
E. SierraMiddenvelder170
L. SmansMiddenvelder174
M. BerdenAanvaller163
J. de BoerKeeper170
S. AllouchAanvaller153
M. KaastrupAanvaller143
M. KosidisAanvaller144
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.

Nederland
1 fan
Verdediger, 35 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern M√ľnchen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren