Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verweij raadt Ajax speler met PSV-verleden aan: ‘Dat is een hele goede optie’

Laatste update:

Mike Verweij raadt Ajax aan om Ian Maatsen over te nemen van Chelsea, zo blijkt uit de recentste aflevering van de podcast Kick-off van De Telegraaf. De linksback annex linker middenvelder mag naar verluidt deze winter vertrekken bij the Blues en zou volgens de journalist 'een hele goede optie' zijn voor het elftal van John van 't Schip.

Presentator Pim Sedee stelt de vraag of Ajax er goed aan zou doen om bij Chelsea aan te kloppen voor Noni Madueke of Maatsen. Het tweetal mag volgens Britse media komende transferperiode vertrekken uit Londen.

"Negen van de tien spelers bij Chelsea die je nu van Chelsea haalt", begint Valentijn Driessen zijn reactie, "die hebben ook alleen maar op de bank gezeten. Chelsea heeft volgens mij veertig spelers rondlopen en je kan er toch maar elf opstellen. Dus die hebben ook weer een hele tijd niet gevoetbald."

Een gebrek aan speelminuten is volgens Driessen niet de enige reden om af te zien van het aantrekken van Madueke. "Ajax heeft Berghuis, dus waarom zouden ze hem halen?", vraagt de chef voetbal van De Telegraaf zich af.

De suggestie van het overnemen van Maatsen wordt met meer enthousiasme ontvangen. "Dat zou ik een hele goede optie vinden", reageert Verweij. De clubwatcher van Ajax noemt vervolgens ook de naam van Mitchel Bakker. De linksback van Atalanta was door Verweij eerder ook al geopperd als versterking voor de Amsterdammers.

Mocht Ajax daadwerkelijk overgaan tot het aantrekken van Maatsen of Bakker zullen de Amsterdammers ook afscheid moeten nemen van één of meerdere linksachters. Die positie is in de Johan Cruijff ArenA namelijk meer dan dubbel bezet.

De inmiddels ontslagen Maurice Steijn gebruikte vier verschillende spelers op de positie links in de defensie: Gastón Ávila, Jorrel Hato, Borna Sosa en Anass Salah-Eddine. Vlak na de aanstelling van Van 't Schip werd Ar'Jany Martha de vijfde speler die dit seizoen als linksachter speelde namens Ajax.

Maatsen staat sinds medio 2018 onder contract bij Chelsea. De Londenaren namen hem destijds over van PSV, waar de verdediger voor verschillende jeugdelftallen uitkwam. Eerder was Maatsen actief in de opleiding van Sparta Rotterdam en Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kost maar 25-30M gaat Mike zelf de portemonnee trekken? Een goede 6 en rechtsbuiten lijken me prioriteit de rest kun je beter doen in de zomer onder de nieuwe trainer, daarom zou ik ook vooral kijken naar huren ipv kopen.

15 december 2023 om 20:03

Ajax moet ook op de centen passen .geen cl en dit jaar waarschijnlijk weer geen cl. Knip is helemaal leeg denk ik

15 december 2023 om 20:10

Ze hebben net twee linksbacks gekocht. Onlogisch om er nu weer gelijk een te kopen zonder die andere twee te slijten.

Eerst wordt er geroepen dat de selectie scheef is gegroeid, teveel backs. En nu komen ze met lijstjes met backs aanzetten? Daarnaast komen ze ook alleen met Nederlanders op de proppen, veelal spelers die weinig minuten op hoogste niveau hebben gemaakt. Om tegelijkertijd te roepen dat Ajax te veel heeft gegokt op talenten zoals Forbs en Gaaei. Ik ben het spoor bijster.

16 december 2023 om 08:54

Ja de gemiddelde reactie op voetbalzone bevat meer voetbal intelligentie dan al die stukjes van Driessen en verwey

Mis snap ik voetbal niet. Of volg ik het voetbal niet goed genoeg. Ajax heeft Avila, Wijndal en Sosa 3 dure linksbacks onder contract staan. Salahdine en Marta moet je niet tellen want die hebben een goedkoop contract en komen tekort. Maar je hebt officieel 3 dure linksbacks en vanaf maart begint een AD die bekend staat om goed geld uitgeveb en let op de uitgaven. Ajax gaat geen CL halen. Maar weet je wat Mike verwij roept haal nog extra dure linksbacks.

15 december 2023 om 20:36

Op stukken van Valentijn D reageer ik al niet meer en dit is bij deze ook mijn laatste reactie op een stuk van Verwij. Je verwoord het precies goed en ik denk bij mezelf. Waarom zouden we nog een discussie gaan voeren over een hersenspinsel van 1 van de 2 telegraaf stumpers die er totaal geen kijk op hebben.

15 december 2023 om 20:39

Ajax kan zelfs nog tweede worden als werkelijk alles meezit. Maar derde worden is zeker niet makkelijk maar nog wel mogelijk en de derde plaats betekent voorronde Champions League volgens mij. Ik begrijp dus niet waarom U "ajax gaat geen CL halen" opschrijft.

15 december 2023 om 22:14

Je ziet zeker een stijgende lijn. Daar waar Twente, AZ en Feyenoord een iets mindere fase kennen. Ik zou het ook niet helemaal uitsluiten. Sowieso plek 4,3 is niet onmogelijk. Plek 2 zie ik ze net niet halen aangezien ik verwacht dat de andere ploegen ook weer de stijgende lijn zie pakken, maar onmogelijk is het niet.

Hahahaha, weer een linksback erbij. Lijkt me echt een goed idee… Sosa moet je het vertrouwen geven, is echt een prima back. We hebben een 6 en een rechtsbuiten nodig.

15 december 2023 om 20:51

Als Berghuis geen rechtsbuiten speelt maar op 10 zou Noni Madueke van Chelsea een (huur)optie kunnen zijn zoals in het artikel vermeld, Noni zal het voetballen toch niet verleerd zijn in een paar maanden. Ajax heeft inderdaad een goede 6 nodig en eventueel ook nog een linksbuiten want bijvoorbeeld Forbs gaat het mijns inziens niet worden. Dat gezegd hebbende, naast Ajax hebben Feyenoord en in mindere mate ook AZ gebrek aan vleugelflitsers. Het is eigenlijk ongelooflijk dat PSV Lozano, Lang, Bakayoko en Vertessen heeft voor op de vleugels, en dat nota bene een paar maanden na de verkoop van Xavi, Madueke en Gakpo. Eerder verkocht PSV al Depay, Bergwijn en Malen.

15 december 2023 om 22:21

Haha, als je er zo over nadenkt hebben ze in Eindhoven inderdaad wel een neusje voor goede vleugelspelers. Madueke, Lozano, Lang, Gakpo, Malen, Vertessen, Bakayoko, Dsudszak, Hazard, El Ghazi, Locadia, Mertens, Bergwijn, Narsingh, Rommedahl, Beasly, Robben. Vergeet er waarschijnlijk nog 100 andere spelers te noemen, maar best een imposant lijstje al.

15 december 2023 om 23:28

Ja, als je ver genoeg terug in de tijd gaat kom je nog uit bij René van de Kerkhof, Boudewijn Zenden en nog een hele rits Overigens waren Malen en Locadia toch vooral spitsen (en daarvan heeft PSV er ook een hele rits gehad van grote statuur).

16 december 2023 om 12:26

Farfan en kone.. locadia was spits

Die Verweij roept ook alleen maar blind in het rond met namen. En dan niet eens voor de posities die broodnodig zijn zoals een rechtsbuiten en een verdedigende middenvelder. Maar weer een linksback haha. Daarnaast is Maatsen een beetje hetzelfde als Sosa. Aanvallend prima en dan verdedigend zwak.

Maatsen is een prima speler,maar niet veel verder ontwikkeld sinds zijn vertrek bij Feyenoord. Toen had je hem moeten halen,maar om daar vervolgens nu 29 miljoen meer voor te betalen is weggegooid geld. Zonde van zijn carrière want hij had gewoon bij Feyenoord kunnen blijven en dan had hij nu basis Champions League en Nederlands elftal gespeeld en was hij beter ontwikkeld dan hij nu is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren