Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI Feyenoord: Slot kent één twijfelgeval voor derby tegen Sparta

Laatste update:

Feyenoord wacht zondagmiddag zijn eerste uitwedstrijd van het nieuwe Eredivisie-seizoen. De ploeg van trainer Arne Slot treedt om 14.30 uur op Het Kasteel aan tegen Sparta Rotterdam. Feyenoord moet het mogelijk stellen zonder doelman Justin Bijlow, die volgens 1908.nl een twijfelgeval is. Wat de eerste doelman van Feyenoord precies mankeert, is onduidelijk. Dit is hoe Voetbalzone verwacht dat Feyenoord gaat aantreden tegen Sparta.

Indien Bijlow niet honderd procent fit is, is Timon Wellenreuther zijn logische vervanger. De Duitse sluitpost verving Bijlow vorig seizoen al negen duels met verve tijdens de kampioensstrijd. Nieuwkomer Kostas Lamprou neemt bij afwezigheid van Bijlow plaats op de reservebank als tweede doelman. Bart Nieuwkoop pakte vorige week tegen Fortuna Sittard (0-0) een rode kaart en is geschorst voor het treffen met Sparta.

Lutsharel Geertruida schuift door de schorsing van Nieuwkoop door naar de rechtsbackpositie, zodat er een plekje vrijkomt voor Thomas Beelen in het centrum. Hij vormt met Dávid Hancko het Rotterdamse centrum, terwijl Quilindschy Hartman de linksback is. Mats Wieffer en Ramiz Zerrouki zijn naar alle waarschijnlijkheid opnieuw de controleurs op het middenveld; Calvin Stengs staat op 10. Spits Santiago Giménez wordt geflankeerd door Alireza Jahanbakhsh (rechts) en Igor Paixão (links).

Thomas Beelen
Bij Feyenoord was het deze week de vraag wie de plek van de geschorste Nieuwkoop zou innemen. Aanvoerder Gernot Trauner is inmiddels weer twee weken aan het trainen, maar een basisplaats komt nog net te vroeg voor de Oostenrijker. Beelen mag zich daarom opmaken voor een basisplaats. "Hij heeft in de afgelopen wedstrijd met zijn invalbeurt aangetoond dat het talent dat ze zagen bij Zwolle, ook in deze zestig minuten bevestigd is", liet Slot weten. Beelen voorkwam een nederlaag tegen Fortuna met een uiterste sliding voor de doellijn.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Zerrouki; Jahanbakhsh, Giménez, Paixão.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang Timber maar reserve is... hopelijk kan feyenoord keertje winnen!

20 augustus 2023 om 08:40

Dit zal vd Vaart niet kunnen begrijpen. By far de beste speler op de bank!

Ik vind dit middenveld trouwens niet top. Zeker niet. Zerrouki en Stengs ipv Kokcu en Szymanski is niet "een jasje uitgedaan", maar gewoon al je kleding...

20 augustus 2023 om 13:14

Ik snap nog steeds niet hoe Feyenoord na het mislopen van Veerman voor Zerrouki is gegaan. Echt totaal andere spelers.

20 augustus 2023 om 08:43

Timber moet gewoon basis staan op 8. Hoeveel wedstrijden heeft hij daar nou de kans gekregen? Zijn op 1 hand te tellen. Middenveld met Wieffer op 6, Timber op 8 en stengs op 10

20 augustus 2023 om 08:51

Eens, het moet of wieffer of zerrouki zijn. Op dit moment wieffer, zerrouki valt naar mijn mening nogal tegen.

20 augustus 2023 om 08:54

Wieffer moet je altijd de kans geven boven Zerrouki.

20 augustus 2023 om 09:35

Zo moeilijk is het idd niet. Genoeg voetbal, creativiteit en loopvermogen.

20 augustus 2023 om 12:45

Eens met je Arsenal. Timber is een verbindingsspeler die momenteel wordt misbruikt.
Zerrouki moet gewoon banken en volgend seizoen zijn kans pakken als Wieffer voor een mooi bedrag is verkocht.

20 augustus 2023 om 13:01

Fijn dat we het eens zijn Pieterpost

20 augustus 2023 om 13:21

Jouw middenveld is het vanmiddag.

20 augustus 2023 om 13:22

Dit lijkt mij ook beter inderdaad. Maar nog niet top

20 augustus 2023 om 13:27

Fijn dat Slot mee heeft gekeken! Klopt top is het niet, maar wel best beschikbare.

20 augustus 2023 om 13:22

Timber staat basis, Zerrouki bankt. Ik kan het niet geloven.

Laat Wellenreuther wat mij betreft maar gewoon basis.
Heb het altijd opgenomen voor Bijlow, omdat het nooit dezelfde blessures waren, maar nu is het gewoon te vaak.

De Robben van de keepers.

20 augustus 2023 om 08:44

Hoeft geen blessure te zijn hé, iets in de privésfeer of transferperikelen kan ook.

20 augustus 2023 om 08:45

Volgens 1908 kwam hij het Erasmus uit met gips of verband om zijn pols

20 augustus 2023 om 09:29

Volgens één tip aan 1908. Laten we eerst maar eens afwachten wat er echt aan de hand is voordat we conclusies gaan trekken. We hebben eerder deze week met Sydney van Hooijdonk gezien hoe verkeerd dit soort 'nieuwtjes' kunnen blijken.

20 augustus 2023 om 09:45

1908 is een betrouwbare bron. Niet te vergelijken met Andy die wat roept in een programma.

20 augustus 2023 om 12:29

1908 is zeker betrouwbaar maar dit zijn niet de normale soort bronnen. Als je het artikel zelf leest dan zie je dat mensen het contactformulier hebben ingevuld op hun website. Dat is natuurlijk een stuk minder betrouwbaar dan het soort interne bronnen waarvan zij normaliter gebruik maken.

20 augustus 2023 om 13:17

1908 lijkt helaas gelijk te hebben gehad want Bijlow zit niet bij de selectie.verder kiest Slot eindelijk eens voor een logische opstelling!

20 augustus 2023 om 09:27

Heb jij Dordrecht-Feyenoord laatst niet gezien? Man, wat een flaters beging Wellenreuther. Dat is echt geen basisniveau Feyenoord. Verder is Bijlow gewoon top wanneer hij wel speelt. Hij verdient het gewoon om altijd te spelen wanneer hij fit is. Zeker zolang we achter hem geen spelers hebben die de basis van Feyenoord aan kunnen.

20 augustus 2023 om 12:11

Vorig jaar tegen Sparta deed ie het anders niet verkeerd, stopte nog een pingel en hield grote kansen van Sparta tegen.

20 augustus 2023 om 12:31

Hij heeft inderdaad een aantal goede reddingen gemaakt maar het blijft gewoon geen top keeper. Zo kan ik mij ook nog een fout herinneren vorig jaar waardoor Shaktar tegen ons scoorde. Hij komt simpelweg niet in de buurt van het niveau van Bijlow. Mocht je de samenvatting van de wedstrijd tegen Dordrecht niet hebben gezien dan ik die van harte aanbevelen. Ik kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst een keeper een dusdanig zwakke indruk heb zien maken.

20 augustus 2023 om 13:00

Ben het hier mee eens. Bij iedereen overheersen de laatste twee wedstrijden van vorig seizoen toen hij Bijlow verving, maar van de 11 wedstrijden heb ik er 9 gewoon mijn adem ingehouden elke keer als de tegenstander richting onze 16 trok.

Toen was daar die redding tegen Ajax en leek het een keerpunt, als hij dat kan vasthouden dan is het een goede back up, maar moet niet je #1 zijn, simpel.

20 augustus 2023 om 13:13

Heeft het in de pre season ook top gedaan, veel reddingen, goed met de voet, 2 penalties gepakt. Deed het eigenlijk beter dan bijlow.

20 augustus 2023 om 10:40

Bij een goed bod moet er gewoon een strik om Bijlow. Heb het al vaker gezegd, blusseregevoeligheid is ook een facet om in het topvoetbal te kunnen slagen. Geloof maar niet dat er ook maar één PL club is die hem als basiskeeper naar Engeland haalt.

Blijft vasthouden aan het middenveld wat totaal niet functioneert. Er zit toch weinig dynamiek in dit middenveld.

20 augustus 2023 om 09:23

Blijkbaar ziet iedereen dat behalve Slot. Misschien had hij toch beter kunnen gaan en dat we Bosz hadden genomen.

20 augustus 2023 om 09:41

Slot is meer dan een prima trainer. Zal op de duur wel weer op een rijtje krijgen. Ik heb veel liever Slot dan Bosz. Beste trainer van de eredivisie imo. Bij Bosz moet het nog maar blijken. Start altijd goed maar ook vaan kamikaze voetbal. Als PSV’er geniet ik wel meer van het spel dan het saaie voetbal van de jaren hiervoor maar ben nog niet euforisch.

Volgens mij heeft Feyenoord nooit zoveel moeite mat Sparta. Weet niet of het derby gevoel wel zo groot is bij de Spangenaren. Verwacht een simpele zege van Feyenoord.

20 augustus 2023 om 09:16

Laatste 100 jaar onder een steen gelegen?bij de spartanen leeft de derby meer dan bij Feyenoord.Vreemde opmerking

20 augustus 2023 om 09:26

Nou, dan weten de Sparta fans dat kennelijk niet op de spelers over te brengen. In competitie verband 70 keer tegen elkaar gespeeld op Spangen en Sparta heeft slecht 14 keer gewonnen (en 14 keer gelijkgespeeld) terwijl Feyenoord er 42 keer heeft gewonnen. Volgens mij leeft Heerenveen-Groningen, NEC-Vitesse, Heracles-Twente of Willem II-NAC veel meer bij de fans, net zoals Feyenoord-Ajax. Heb niet het idee dat Rotterdam in de brand staat voor deze wedstrijd.

20 augustus 2023 om 09:33

Het leeft inderdaad niet zo zeer bij doordat de rivaliteit eigenijk maar van één kant komt. Sparta supporters voelen die rivaliteit, Feyenoorders niet. Sterker nog, veel Feyenoorders zitten wekelijks ook bij Sparta op de tribune. Zij zijn 32 wedstrijden per jaar voor Sparta maar niet tijdens deze wedstrijd. Ikzelf heb er dan bijv. geen seizoenskaart maar volg de club ook op de voet. Ik denk dan ook dat deze derby nooit zo intens aan zal voelen als de derbies die jij hierboven benoemt.

Zal wel weer een zware wedstrijd worden met dit middenveld. Hoop dat Slot het ooit nog aanpast maar die kans lijkt mij klein. Is echt heel eigenwijs.

20 augustus 2023 om 09:10

Gelukkig wel, dat bracht hem en ons vorig jaar de titel 👍🏻

20 augustus 2023 om 09:20

Ja Wieffer ipv Timber omdat Timber voor 3 maanden geblesseerd raakte. Dat noem ik niet een eigen aanpassing.

20 augustus 2023 om 09:52

Is dat een vereiste dan?

20 augustus 2023 om 09:56

Als iets duidelijk niet werkt is het zeker een vereiste van de coach om het om te zetten.

20 augustus 2023 om 11:49

Een vereiste van een coach is ook ontwikkeling. Ik ben blij dat we nu een coach hebben die daar al 2 jaar in slaagt en spelers beter weet te maken. Dit itt bijvoorbeeld een Advocaat waar vrijwel alle spelers stilstonden in hun ontwikkeling. Slot heeft zo onderhand toch het voordeel van de twijfel verdiend?

20 augustus 2023 om 12:09

Tuurlijk verdient Slot credits en ook het voordeel van de twijfel. Maar duidelijke “fouten” of verkeerde keuzes mag je prima benoemen toch?

20 augustus 2023 om 12:13

Voordeel van de twijfel?????...haha, moet niet gekker worden!

20 augustus 2023 om 12:30

Wat is nu het probleem? Ik zeg alleen dat je vrij gekke keuzes mag benoemen en dat Slot best mag werken naar meer dingen omzetten als het niet werkt. Dat doet niks af aan de goede ontwikkeling van Feyenoord onder Slot waar die alle credits voor verdient.

20 augustus 2023 om 13:06

Mwah, het probleem is vooral dat je de trainer die ons twee seizoenen op rij voetbal voorschotelde dat wij in Zuid al sinds de jaren ‘70 niet meer hadden gezien in twijfel trekt na twee mindere wedstrijden.

Vind het nog steeds zo mooi, na Benfica waren we de gedoodverfde favoriet en stond er geen maat op Feyenoord. PSV fans op dit forum die totaal geen vertrouwen hadden in de JC Schaal, Ajax fans die wilden dat de voorbereiding nog twee maanden langer zou duren: twee povere wedstrijden verder en we mogen blij zijn met plek 5.

Welkom in de voetbalwereld, waar elke dag een andere realiteit overheersend is. 😂

Voorlopig gewoon wellenreuther basis laten, prima gedaan vorig seizoen en niet zo blessuregevoelig, buiten dat pakte hij vorig seizoen gewoon een pingel van Sparta dus zal met goed gevoel naar het kasteel gaan.
Verder alle vertrouwen voor vanmiddag, gewoon de energie en drang naar voren brengen dan moet het goed komen!

Ohja, Justin was al iets van 4 maanden fit. Zat er wel aan te komen dit.

Bijlow weer niet fit. Is toch wel een dingetje bij hem.

Nee heh wedstrijd 2 van het seizoen al. Balen. Deze pot moet wel gewonnen worden jongens. Je moet bijblijven.

En altijd maar horen dat het de eerste keeper van Oranje moet worden. Je kan er alleen niet op bouwen. Eeuwig iets.

Bijlow is vaker geblesseerd dan niet. Zou als in Feyenoord was hem verkopen en een andere keeper zoeken.

Waarom niet Wiefer timber en Stengs ? Gek middenveld weer, toch een puntje van kritiek op slot wat mij betreft dat hij dit blijft proberen.

Heerlijk ik ga er straks naartoe.. omdat ik in de regio woon en Sparta echt altijd als m’n tweede club heb beschouwd vorig jaar seizoenkaart gekocht en verlengd. Heel benieuwd of Sparta nu gewoon zonder ontzag voor de grote broer kan spelen want dan is er wel iets te halen denk ik. Ontopic: wat heb ik met Bijlow te doen zeg. Ik vind het gewoon een hele goede keeper en daarbij een sympathieke vent die je dit leed gewoon niet gunt. Hopen op op een mooie pot ik ga nu lekker naar het stadion.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren