Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbeek heeft negatief record in handen na nederlaag in Alkmaar

Laatste update:

Gertjan Verbeek heeft ook in zijn derde wedstrijd als trainer van FC Twente geen punt kunnen pakken. Op bezoek bij zijn ex-werkgever AZ bleven de Enschedeërs lang op de been, maar in de tweede helft capituleerden ze toch. Alireza Jahanbakhsh groeide uit tot man van de wedstrijd met een doelpunt en een assist. AZ overnacht dankzij de zege als nummer twee. Verbeek is de eerste trainer ooit van Twente die nul punten overhield aan zijn eerste drie competitieduels.

AZ was zoekende in de openingsfase. De ploeg van John van den Brom had het balbezit en loerde op een opening. Die kwam er na tien minuten: AZ combineerde razendsnel door de defensie van Twente en Wout Weghorst stond plots voor Jorn Brondeel. De keeper keerde de inzet echter en pakte na twintig minuten ook een vrije trap van Jahanbakhsh. Daarna volgde een mindere fase van de Alkmaarders, terwijl Twente nauwelijks iets wist te creëren.

Het spel kabbelde voort, totdat AZ weer aanzette. De thuisploeg had nog altijd moeite met de Enschedese muur, maar probeerde het onder meer via Guus Til. Brondeel lette goed op bij diens schot en zag diverse andere schoten van AZ voortijdig smoren. Daardoor bleef de eerste helft verstoken van doelpunten. Na rust stichtte Jahanbakhsh het eerst gevaar: de Iraniër schoot over het doel van Brondeel. Even later bereidde Jahanbakhsh een kans voor Weghorst voor, maar de spits ontbeerde de rust bij het afronden.

Het was uiteindelijk Jahanbakhsh zelf die de ban brak. Fredrik Midtsjö ging naar het gras na contact met Michael Liendl en arbiter Martin van den Kerkhof wees naar de stip, ondanks hevig protest van Verbeek. Jahanbakhsh benutte het buitenkansje en daarmee was de druk voor AZ van de ketel. Het duurde niet lang voordat het ook 2-0 werd, ditmaal door toedoen van Joris van Overeem. De middenvelder werkte van dichtbij af na voorbereidend werk van Jahanbakhsh. AZ trof nog tweemaal de paal, via Van Overeem en Mats Seuntjens. Namens Twente stuitte Tom Boere met een kopbal ook op het aluminium, terwijl hij ook een goal afgekeurd zag worden.

Verdiende AZ de overwinning?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Overschatte trainer. Niet goed voor Twente.

24 november 2017 om 22:02

Op dit moment zijn er geen betere,heeft ook beetje met kwaliteit te maken. Het is nogal matig.

24 november 2017 om 23:29

Nee beste mensen.. nu niet terugkrabbelen. Verbeek moest komen want het was een toptrainer. Geen excuses hier heb je hem.

Overigens heb ik niks tegen Verbeek, maar wel tegen de hype om de media blind te volgen en andere trainers af te serveren. Danny Blind is zgn waardeloos en Advocaat zgn de toptrainer. Als advocaat blundert tegen Frankrijk krijgt hij niet de volle laag. Als Verbeek keer op keer verliest krijgt hij niet de volle laag. In die gevallen ligt het steeds aan de ander en heeft ‘de toptrainer’ tijd nodig...

Eerlijk is eerlijk: elke trainer os afhankelijk van materiaal en geluk

25 november 2017 om 00:05

Oh dus dat Blind in een cruciale wedstrijd tegen Bulgarije de Ligt laat debuteren die vervolgens keihard in de fout gaat is pech? En Advocaat die voor zekerheden gaat, geen gekkigheden uithaalt en onderuit gaat tegen Frankrijk (beste team van Europa als je het mij vraagt) is ook pech? Nee Blind heeft nog nooit iets bereikt als trainer en Advocaat wel. Als je Verbeek als trainer zou kennen dat weet je dat hij altijd tijd nodig heeft bij zijn teams, hij maakt ze fysiek sterk en laat ze als team door het vuur gaan. Dit is niet iets dat je veranderd in 3 weken tijd. Buiten kijf staat dat Verbeek gewoon een topcoach is voor Nederlandse begrippen en Twente zeker weten straks betere resultaten zal gaan boeken.

25 november 2017 om 08:20

Als advocaat blundert krijgt hij niet de volle laag? Hij heeft juist wel de volle laag gekregen, mijn inziens zwaar onterecht. Frankrijk heeft nu eenmaal enorm veel talent. Danny Blind (samen met Guus) zijn juist de trainers die door de mediadruk/cruijff zijn aangesteld? Niet andersom.

25 november 2017 om 08:44

Waarom nou weer onterecht? Iedereen wist dat je de schade tegen Frankrijk moest beperken en Advocaat gaat doodleuk zich laten slachten in een 4-3-3 formatie. Verder was doelsaldo volgens Advocaat nooit relevant tot aan de laatste wedstrijd toen Zweden ineens met 7-0 opgerold moest worden, en toen moest dat ineens wel kunnen. Advocaat en Hiddink hebben door ouderdom gefaald, Blind is altijd al incapabel geweest.

24 november 2017 om 23:52

@hazelsi
Als Verbeek al niet goed genoeg is voor Twente welke enigszins betaalbare trainer moet Twente dan aanstellen.
Het ligt eerder aan het dramatische materiaal dat Verbeek ter beschikking heeft dat aan de trainerskwaliteiten van Verbeek.

24 november 2017 om 23:55

Hou toch op. Wij zijn met Gertjan beker winnaar geworden en 3e in de competitie. Het is geen Louis van Gaal maar wel een goede trainer. Buiten het veld heeft hij wel kuren. Hij bemoeit zich met alles wat in het stadion gebeurd, elke dag. Maar FC Twente heeft nu juist zo'n man nodig die zich boos maakt, het stof doet opwaaien.

25 november 2017 om 09:01

Mensen verwachten serieus dat je binnen twee weken een team volledig naar je hand kan zetten. Dat kan mischien bij de grote der aarde, maar niet bij dit zooitje ongeregeld. Met alle respect maar dit is gewoon slecht en Verbeek zal er alles aan moeten doen om het dusdanig weg te zetten, zodat ze uiteindelijk 15e worden. Geef hem de tijd.

Wat een verschrikkelijk niveau heeft dit Twente. Niet om aan te gluren.. man man. Daarbij wel gezegd dat die penalty wel heel gemakkelijk gegeven werd en waarom de 2 - 1 werd afgekeurd is iedereen een raadsel. De scheids past zich moeiteloos aan 'ons' niveau.

24 november 2017 om 22:39

Fc Twente speelde gewoon naar zijn mogelijkheden, en dat leek verdacht veel op anti-voetbal met als doel een 0-0 over de streep trekken. Die Jensen had als enige opdracht Koopmeiners en Midtsjo voor de voeten lopen, die heeft nog geen 4x de bal aangeraakt. AZ is sinds Koopmeiners en Midtsjo erbij zijn gekomen enorm stabiel geworden, benieuwd waar ze gaan eindigen.

24 november 2017 om 23:42

Zeker benieuwd.
De maand December ligt voor ons met 6 wedstrijden waarmee te beginnen met VVV uit en Heracles thuis, gevolgd door PEC uit (Dinsdag) en Ajax en Heerenveen thuis.
Tussen die laatste 2 zit ook nog Fortuna uit in de beker.
Ik voorzie een mooie maand en hert is eigenlijk jammer dat PSV zo ver op voorsprong staat.

Natuurlijk is Verbeek net begonnen, maar het is duidelijk dat hij al zijn tijd en energie in Twente moet steken. Die zware kritiek begrijp ik wel van de buitenwacht, het is niet handig om zo uitgesproken aan tafels te zitten en je collega's te bekritiseren.

24 november 2017 om 21:57

Des te mooier dat diezelfde collega's hem nu eens hard aanpakken.

24 november 2017 om 22:19

Hardgras, dat is helemaal waar! Er is niks lekkerders dan zoete wraak.

24 november 2017 om 23:48

Ik heb niet het idee dat Verbeek zich ook maar 1 moment druk maakt over wat z'n collega's van hem vinden. Z'n collega's zouden net zoveel schijt moeten hebben aan de mening van Verbeek dan andersom.

24 november 2017 om 22:15

Tjonge wat een kuddegedrag. Loop lekker de media na te praten. Volgens mij is hij helemaal niet zo uitgesproken, zoals jij dat aangeeft. Onderbuikgevoelens. Als ie van heerenveen thuis wint hoor je er niemand over, nu verliest hij 3 keer en ga je dit soort onzin lopen te verkondigen.

24 november 2017 om 22:25

Het is weekend joh, waarom reageer je toch zo geagiteerd?😀 Hoezo kuddegedrag? Ik ben het er gewoon roerend mee eens, dat het niet handig is wat Verbeek doet terwijl hij trainer is. Ik snap ook niet dat je het wel prima vind, je houd toch van je club? En je hebt toch het beste voor met je club? Volgens mij is het dan zaak om 100 procent bij de lees te zijn, en je niet bezig te houden met allerlei randzaken. Je mag het onzin vinden hoor, maar als Verbeek eerste stond bij wijze van spreken had ik hetzelfde gevonden. Ten allertijden vind ik het niet handig, om als actief trainer andere ploegen te bekritiseren. Het spijt me zeer, maar dat is mijn standpunt. En ik vind het prima als jij het er niet mee eens bent.

24 november 2017 om 22:29

Volgens mij wist Twente dit van te voren en is dit duidelijk naar buiten gecommuniceerd dat Verbeek af en toe nog steeds aanschoof, maar in mindere mate, ook nog contractuele verplichtingen? Je moet zaken kunnen scheiden en niet klakkeloos de media achterna praten.

24 november 2017 om 22:44

Laatste keer dat ik tracht om je te laten begrijpen wat ik bedoel. Omdat veel mensen die mening delen, wil dat nog niet zeggen dat het onzin is of kuddegedrag. Verbeek is in functie bij Fc Twente als trainer, bij voetbal praatprogramma's gaat het doorgaans over trainers en clubs van diezelfde competitie waar Verbeek in werkt. De kans is dus aannemelijk dat Verbeek zijn mening gevraagd gaat worden, over zijn collega's en daarnaast is Verbeek niet iemand met angst of een handrem op zijn mond. Hij is uitgesproken en een goudeerlijke vent, ik snap ook niet dat je als supporterzijnde maar prima vind. Ik zou er niet blij mee zijn, als de trainer van mijn club bijna overal aan tafel aanschoof om te discussiëren over collega's. En zeker niet als er meer dan genoeg werk aan de winkel is. Als veel mensen het eens zijn over een onderwerp, zou het ook common sense kunnen zijn.

25 november 2017 om 01:29

Ook ik ben van mening dat als je trainer van fc twente bent en het slecht gaat even een paar uitnod gingen als analist moet overslaan.
Het gaat slecht met twente en moet de focus volop naar twente gaan.
En je zit op dit moment niet echt op een positie om andere collega's of teams te gaan analiseren.
Mijn mening is als je trainer bent van een team als fc twente heb je geen ruimte om ineens in de avond te veranderen is een analist ofzo.

27 november 2017 om 15:18

Mokuh, precies!

De vraag rijst nu of Verbeek zoveel beter is dan Hake? Foutje van Van Halst.... .

24 november 2017 om 21:59

Hij heeft natuurlijk geen geluk gehad met zijn eerste wedstrijden. PSV en AZ in bloedvorm, waarvan je PSV met een beetje meer geluk gewoon gelijk had gespeeld. Heerenveen was een wanprestatie, maar is ook gewoon een top-6 club.

24 november 2017 om 23:20

Heerenveen een top 6 club? Wie zijn de andere 5 dan? PSV, Ajax, AZ, Feyenoord en Vitesse?

25 november 2017 om 00:49

Twente hoort niet meer bij de top 6

Terechte nederlaag, maar als de scheidsrechter niet zo nodig zijn stempel op de wedstrijd moest drukken had ik het nog wel eens willen zien, omdat de 1-0 uit het niets kwam en AZ in de 2e helft tot de 1-0 een stuk minder speelde en weinig kansen creëerde. Bovendien zal ik zn toto nog en nakijken, want wat hem bezielde de 2-1 af te keuren..

24 november 2017 om 23:48

Az voetbalde gewoon rustig door en bleef moeiteloos combineren dus dat ze de wedstrijd winnend zouden afsluiten was bijna een zekerheidje omdat zelfs een blinde dat nog zag.
Bij de 2-1 werd volgens mij Bizot lichtelijk gehinderd maar dat zag ik niet precies in het stadion.
Az had met een beetje meer gewoon met 4 of 5-0 gewonnen vanavond maar het missen van kansen is bijna wekelijkse kost.

25 november 2017 om 02:30

AZ heeft natuurlijk verdiend gewonnen, dat staat buiten kijf. AZ was de bovenliggende partij en had idd dik moeten winnen, echter heel goed spelen vond ik ze echter niet. Tegen een Twente kan dit, maar tegen een pakweg Ajax?
Stel.. ik zeg stel, dat de scheids de penal niet geeft..ik vond m dubieus.. en de goal voor Twente wel goedkeurt.. tja dan is t gewoon onterecht 1-1😉

Allereerst: verdiende overwinning voor AZ. Dit systeem nooit meer wat mij betreft. Gewoon 4 verdedigers waarvan 3 er een man pakken en vot met dat zoneverdedigen. Maar die scheids zit er toch 2x cruciaal naast met zn penalty en afgekeurde doelpunt.

25 november 2017 om 07:25

Nou verdomd, je hebt nog gelijk gehad ook. En ja, de penalty was een beetje makkelijk, maar als het voetballend niet lukt...

Goed resultaat tegen een zeer zwak Twente. Had wel 4-0 moeten zijn. Wat een kansen zijn er weer verprutst vandaag! We mogen echt niet klagen met de scheids vandaag. Makkelijk gegeven strafschop en bij de afgekeurde goal van Twente gebeurde er echt helemaal niets! Desondanks blij met de drie punten. Lekker achterover leunen dit weekend.

24 november 2017 om 22:05

Gast AZ heeft 7 100% kansen gecreëerd en zegt alles dat Twente pas in de 85ste minuut echt een serieuze kans heeft gecreëerd. AZ domineerde Twente by far. Dat AZ het niet eerder afmaakte lag totaal aan AZ en niet Twente

24 november 2017 om 22:10

Lol welke versta jij onder 100% kansen? Ik zag er 2 van Weghorst en 1 van Seuntjes, de rest was niet bijzonder. AZ had meer balbezit en drang naar voren, maar verder was het ook ruk. Een nep penalty helpt je uiteindelijk vooruit, met een onterecht afgekeurde goal van Boere en een bal op de paal sta je alweer bijna gelijk..

24 november 2017 om 22:16

2 van Weghorst, 1 seuntjes, 1 Jahanbaksh, 2 van Overeem (paal en brondeel met veel geluk, en Til . Waren allemaal 100% kansen

24 november 2017 om 23:54

Heb je de wedstrijd gezien met je ruk?
Fris en vrolijk combinatiespel gecombineerd met enorme werklust.
Vanaf minuut 1 was duidelijk dat Az zou gaan winnen.
2-0 ben ik tevreden mee maar is zoals wekelijks ook nog wel eens tegenvallend te noemen omdat ze legio kansen meer creeeren.

edit. Twente 1x paal, Az 2x dus hoezo bijna gelijk?

Wat baal ik dat wij nooit gewoon Nijhuis of Kuipers als scheids hebben ivm afkomst of clubvoorkeur. Nu zijn we aangewezen op dit soort fluiters die maar wat doen in het strafschopgebied en totaal in paniek lijken te raken bij enig lichaamscontact. Hiermee doen ik overigens AZ tekort, want de overwinning was natuurlijk terecht.

24 november 2017 om 22:22

Alsof het daar beter van wordt, dat zijn ook geen toppers en maken week in week uit ook gigantische fouten, ze fluiten wekelijks eredivisiepotten kapot, delen vrolijk mee in de malaise.
We moeten ook eerst bij onszelf ten rade gaan. Zo de boel dicht timmeren achterin en van te voren gokken op 1 uitval, dan weet je bij voorbaat dat je al niet gaat winnen. Ze willen ook niet winnen, niemand neemt het voortouw, niemand wordt pissig bij zo'n pingel. 11 Makke schapen. Waar Twente ooit goed in was....de mouwen opstropen, daar zie je echt 0.0 van terug. De basis voor elke pot moet vechtlust zijn, lijkt er wel op of ze het niet eens erg vinden. We moeten heel hard duimen dat je roda of nac onder je kan houden, want ik zie niet zo heel veel mindere broeders. We zijn blij met Hooiveld, dat zegt al heel veel, man man cultheld? 10- 20 ballen naar voren peren op goed geluk, amateurniveau om heel eerlijk te zijn.

24 november 2017 om 22:48

Tuurlijk moet je het eerst bij onszelf zoeken. AZ heeft meer dan terecht gewonnen met het vertoonde spel.
Met het eerste stuk over de arbiters ben ik het echter niet eens. Fouten maakt iedereen, maar kapot fluiten doen ze niet. Voor zowel de penalty als de overtreding (??) bij de corner had geen van beiden gefloten. Met scheidsrechters als vandaag hou je de stervende zwanen en voetzoekers.

25 november 2017 om 00:06

Kuipers? Sorry hoor die is alleen geschikt voor Europa. Komt ernstig tekort voor NL. En dit is niet grappig bedoeld. Twente zal zeker geen extra punten pakken als hij fluit

Uiteraard terechte overwinning voor AZ en we maakten dan ook geen enkele aanspraak op de overwinning, maar tjonge wat wordt AZ in het zadel geholpen door zo'n pingel. De afgekeurde 2-1, ongelooflijk. Niet alleen kwa voetbal het lachertje van Europa, maar ook de arbitrage. Man man man man, wat een zielige vertoning weer. Het is niet voor het eerst dat we in Alkmaar benadeeld worden door de arbitrage.

Gertjan Verbeek mag inmiddels wel in de spiegel kijken. Feyenoord ontslagen, Az ontslagen, Nürnberg ontslagen, Bochum ontslagen en met Twente 3 keer op rij alweer verloren. Hij was niet eens geschikt om trainer te worden. De heren van VI vonden hem zo geschikt omdat hij daar in de buurt is geboren en een trainer is die nog een oude mentaliteit heeft. Als het een andere trainer was die zovaak is ontslagen vonden ze hem totaal niet geschikt vooral Johan Derken maar het is een vriend van hem. Gertjan kan denk beter gaan solliciteren bij de Intratuin of een bouwbedrijf.

24 november 2017 om 22:26

Makkelijk dit! PSV uit, Heerenveen thuis en AZ uit Materiaal is ook niet je van het he? Pakt bijna een punt in Eindhoven en houdt het hier ook redelijk lang vol met een beperkt elftal. Hij heeft in ieder geval kloten om voor die groep te gaan staan. Je doet je naam weinig eer aan.

24 november 2017 om 22:57

Ik benoem gewoon de feiten? Denk jij dat een trainer die zo vaak ontslagen is nog een mooie club krijgt als Fc Twente? Waarom hebben ze voor Gertjan gekozen niet voor zijn goede resultaten van de afgelopen jaren die door hem zijn geboekt? Jan van Halst kon zeker niemand vinden op LinkedIn om de klote te hebben voor zo een verbazingwekkend salaris. Maar goed 4 doelpogingen in 180 minuten als je daar al tevreden mee bent.

24 november 2017 om 23:20

Het is natuurlijk tegen de achtergrond van de financiã«le situatie ook komisch dat een trainer met een relatief laag salaris ontslagen wordt, een ontslagvergoeding meekrijgt omdat het contract net verlengd was, er een nieuwe trainer komt die een half miljoen opstrijkt, deze nog een nieuwe assistent meeneemt terwijl de bestaande assistenten ook nog blijven zitten op hun lopende contracten, er een directeur zit met een riant salaris plus bonussen en er in de winterstop ook vast weer geld vrijgemaakt moet worden voor versterking. Ik weet heus wel, het is de markt en de angst om te degraderen is groot, maar het kan ook zomaar een keer echt misgaan zo.

24 november 2017 om 23:23

Je gaat bijna hopen dat zulk wanbeleid afgestraft word...

25 november 2017 om 11:16

Jij mag dan ook wel s in de spiegel kijken met een nickname zoals dat...hij heeft te maken met de erfenis van zijn voorganger waarvan men toen al zei dat het team niet al te best was. Daarnaast heeft hij ook te maken met een team dat in een negatieve flow zit, weinig tot geen zelfvertrouwen. Om daar een team van te maken dat wedstrijden kan en zal winnen heeft gewoon tijd nodig.

Kijk eens naar Keizer van Ajax...die kwam in een redelijk gespreid bedje terecht..spelers die net de finale hadden gehaald en zie hoeveel moeite het hem kost.

Had al gezegd, eerste vier potjes onder Verbeek gaan verloren. Zolang we bij de kerst maar op minimaal 15 punten staan. Dan is het goed. Laat hem maar compleet onderaan de ladder beginnen bij zijn grote liefde, dan kan hij alleen maar groter worden. Ik heb er wel vertrouwen in. Maar het heeft tijd nodig. Belangrijk vind ik dat de ploeg conditioneel op orde komt. Dat vond ik onder Schreuder en Hake zeer matig. QUa voetbal opvatting was het prima van die trainers.

Als Ajax supporter, vind ik dit toch diep triest voor Twente. Paar jaar geleden een club om trots op te zijn in één van de mooiste provincies van Nederland!

Twente kan gewoon verliezen van zowel AZ uit als Psv uit. Ook Heerenveen thuis is geen makkie. Hier kan Verbeek niet zoveel aan doen. Het niveau van de Twente spelers is echt schrikbarend Verbeek heeft nog een hoop werk te verrichten.

Het viel me op hoe lief men voor elkaar was. FC Twente gaf AZ veel de tijd om op te bouwen zonder pressie te geven, ze wachtte geduldig tot AZ een verkeerde pass maakte en viceversa zat AZ hun ook niet op de huid.

De penalty die AZ kreeg was in mijn ogen terecht, het afgekeurde doelpunt van FC Twente in de slotminuten kon ik niet zien wat er verkeerd aan was.

Net de samenvatting gekeken (kon helaas niet live kijken), maar wat ik zag had AZ inderdaad weer een keer of 4 a 5 moeten scoren. Pingel leek me onterecht overigens, Midtsjo gaat vrijwillig liggen. En ook al is er contact, het was niet nodig om te gaan liggen.

Met betrekking tot de afgekeurde goal, dat kun je fluiten, als je goed kijkt (in de herhaling van achter de goal) zie je de Twente-speler Bizot licht vasthouden. Natuurlijk is het niet zo dat Bizot daardoor de bal mist, maar het is strikt genomen een overtreding. Maar keurt hij 'm niet af (en dat had ik zeker begrepen), dan zou het dus 1-1 zijn, als je puur uit zou gaan van de gemaakte goals.

AZ moet echt de grote kansen gaan afmaken, want als je alleen de knoeperts van kansen al telt had het hier gewoon 4- of 5-1 moeten zijn.

Maar goed, ze hebben deze gewonnen en overnachten op een tweede plek. En het spel is ook nog eens erg aantrekkelijk. Ik ben erg tevreden met het AZ van dit seizoen.

Ik vind dat twente wel mee doet in een wedstrijd, alleen kost dat mee voetballen fc twente wel punten.
Verbeek brengt wel voetbal in de team, maar het kost ze wel puten en laten daardoor veel ruimte liggen.
Mijn mening is minder mee voetballen en meer gebruik maken van de counter.
Dat kan wel met spelers als tighadouini en assaidi.
Gewoon loeren oo de counter en de handrem er op.
Je zit nou niet echt op een positie om lekker tikje takje te gaan proberen.
Probeer eerst de boel dicht te timmeren.
Beter 1 punt dan helemaal niks zullen we dan maar zeggen.
Al met al ben ik er wel van overtuigd dat twente tegen clubs als ado,Heracles Willem 2 etc toch wel punten gaan pakken.
Succes twente, altijd wel leuk om aar te kijken.

25 november 2017 om 11:23

volgens mij is hij daar ook mee bezig...alleen het heeft allemaal tijd nodig. Lijkt mij kutklus om een team met zeer weinig zelfvertrouwen aan het voetballen te krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren