Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbeek grapt om plek twee in poll achter Steijn: ‘Geeft Ajax-salaris niet op'

Laatste update:

Gertjan Verbeek zegt niet bij voorbaat 'nee' tegen Heracles Almelo, mocht de clubleiding hem uitnodigen voor een gesprek. Het bestuur zoekt een permanente opvolger van John Lammers, die afgelopen week werd ontslagen vanwege de tegenvallende resultaten van Heracles.

"Zou jij het willen?", vraagt verslaggever Sinclair Bischop voorafgaand aan Heracles - Feyenoord aan Verbeek, die aanwezig is als analist van ESPN. "Of ik het zou willen? Ja, je wordt al snel genoemd, hè. Kijk, ik ga nooit een gesprek uit de weg. Heracles is wel een club naar mijn hart, dus als ik ze op een of andere manier kan helpen."

Bischop verwijst direct naar een poll van de lokale krant TC Tubantia. Maurice Steijn is met 39 procent van de stemmen met het meest populair bij de aanhang van Heracles. Op gepaste afstand volgt Verbeek met 19 procent. De top vijf wordt compleet gemaakt door Jaap Stam (8 procent), John Stegeman (zeven procent) en Dick Advocaat, Ruud van Nistelrooij en Peter Reekers (allen vijf procent).

"Steijn gaat dat salaris van Ajax niet inleveren voor dat salaris van Heracles. En die staat bovenaan, hahaha", grapt Verbeek als hij de bewuste poll analyseert. "Ja, nee, zo werkt dat niet. Ik denk dat ze achter de schermen allang bezig zijn met de opvolging. En je kunt wel aan Nico-Jan Hoogma (technisch directeur Heracles, red.) overlaten dat daar de goede persoon uitkomt."

De bewuste poll van Tubantia.

"Maar jij hebt tot vandaag niks gehoord?", wil de nieuwsgierige Bischop weten. "Ik heb niks gehoord, nee", antwoordt de clubloze Verbeek, die als speler uitkwam voor Heracles en de club uit Almelo over twee periodes diende als trainer.

Verbeek was als oefenmeester niet alleen verbonden aan Heracles. De inmiddels 61-jarige coach annex analist was tevens werkzaam bij sc Heerenveen, Feyenoord, AZ, 1. FC Nürnberg, VfL Bochum, FC Twente, Adelaide United en Almere City FC. Sinds zijn vertrek bij laatstgenoemde club in 2021 trainde Verbeek geen club meer.

Heracles probeert ondertussen om zonder de ontslagen Lammers uit de degradatiezone in de Eredivisie te blijven. Assistent-trainer Hendrie Krüzen neemt voorlopig de honneurs waar bij de middenmoter, zondag de tegenstander van Feyenoord.

Vind jij Gertjan Verbeek geschikt voor Heracles Almelo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verbeek is wel klaar lijkt me. Alle discipline moet volgens zijn regels en anders komen er problemen. Geen verkeerde man als je hem ziet praten maar veel te assertief, de meeste coaches uit zijn generatie kunnen nog goed goodwill kweken als people manager maar die stijl heeft hij ook niet. Ik had hem nooit als coach van mijn club genomen, prima dat ie nu lekker op tv kan analyseren.

Om de een of andere reden heb ik een zwak voor Gertjan Verbeek. Hij word al snel neergezet als een coach die klaar, gedateerd en moeilijk in de omgang is. Ja het is een coach met een handleiding. Maar hij heeft ook echt hele goede dingen gepresteerd. Bij Heerenveen, Heracles en AZ. En niet altijd met voldoende financiële middelen. De generatie van nu heeft meer baat bij geknuffeld en gepamperd worden maar Gertjan Verbeek kan voor heel veel spelers heel belangrijk zijn. Lees zijn boek eens of vraag het aan Marcel Brands, Toon Gerbrands, Bas Dost, Huntelaar, Alfonso Alves en vele andere.

Hoe kan Steijn zo populair zijn? Als er iets is wat duidelijk is geworden over Steijn, is dat het een slechte peoplemanager is. Heracles zal als team moeten fungeren om punten te pakken, dan heb je Steijn niet nodig.
Maar goed, bij Sparta heeft Steijn het redelijk gedaan. Dus wellicht werkt dit ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren