Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbazing om Luuk de Jong bij Spakenburg: ‘Wees een grote jongen’

Laatste update:

Floris van der Linden is trots op het feit dat SV Spakenburg PSV het vuur aan de schenen wist te leggen in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. De amateurs moesten uiteindelijk een minimale 1-2 nederlaag incasseren, waardoor het bekersprookje dinsdagavond ten einde kwam. Van der Linden verbaasde zich na afloop over het geklaag van Luuk de Jong tijdens het bekerduel.

"Als je tot de negentigste minuut in de wedstrijd kan blijven en het tot het laatste fluitsignaal spannend kan houden, kun je wel van een prestatie spreken", zei de aanvoerder van Spakenburg voor de camera van ESPN. “Maar uiteindelijk ga je niet door. Dat overheerst nu nog wel een beetje. Ik ben nog nooit een wedstrijd ingegaan om te verliezen of met een gelijkspel tevreden te zijn.”

Spakenburg-trainer Chris de Graaf liet in aanloop naar het treffen met PSV weten dat de Blauwen er ‘een Zuid-Amerikaans potje’ van wilden maken. Spakenburg ging met name voor rust fel de duels in. “Het is wel typerend hoe er af en toe geklaagd werd vanuit PSV-kant”, gaf Van der Linden aan. “Ze weten toch dat dit eraan zit te komen? Dan denk ik: jongens, jullie spelen in de Eredivisie. Zo'n Luuk de Jong ook, je bent toch iets meer gewend dan een potje op De Westmaat? Maar blijkbaar is het voor hen ook heel wat. Als je ziet wat De Jong in de wedstrijd doet, dan denk ik: wees een grote jongen af en toe. Maar goed, het hoort erbij. Misschien is het ook zijn spel.”

Bij De Graaf overheerste na afloop ook de trots. “In eerste instantie baalde ik echt heel erg. Ik wil vooropstellen dat ik heel trots ben. We wilden er een rommelige, chaotische wedstrijd van maken en dat is gelukt ook. Als je in een halve finale staat, wil je hem alleen winnen ook. Maar dat die gasten het vol bleven houden, ook bij 0-2 achter, dat is toch een tikkie... geweldig.”

'Ik probeer ze twee dingen te leren: voetballen volgens het plan en altijd met je hart. Dat hebben we vanavond gedaan”, vervolgde De Graaf. “Het mooiste compliment vond ik dat André Ramalho aan het einde van de avond ging tijdrekken tegen het nietige Spakenburg. Ik heb het meeste genoten van de verbinding die het heeft gebracht. Wat een avond was dit. De droom van De Kuip blijft staan, je moet ook een doelstelling houden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag ik even klagen over iemand die klaagt?

4 april 2023 om 23:39

Maar echt. Wat hij ook eigenlijk zegt is dat ze de mannen op hun niveau door midden mogen zagen want in de eredivisie gaat het er nog harder aan toe. Wat een onzin interview zeg.

4 april 2023 om 23:54

Ach, als een voetballer als een robot staat te praten na zijn 48e mediatraining worden we er ook niet gelukkig van. Die jongen heeft de wedstrijd van zijn leven gespeeld en zit vol in de emotie. Laat hem zich lekker uiten. Inhoudelijk maakt hij nog een punt ook. Die de Jong en Simons zijn al verongelijkt als iemand in hun nek hijgt.

5 april 2023 om 03:12

Het zagen viel reuze mee. Dat juichen alsof de champions league gewonnen is, Ramalho z’n tijd rekken en Luuk die 90 minuten loop te zeiken en te zeuren ergerde ik me veel meer aan.

5 april 2023 om 07:43

"Wij maken er een Zuid Amerikaans potje van maar de tegenstander moet doen alsof ze uit Disneyland komen." Next.

5 april 2023 om 08:51

Wat hij zegt is dat ze de grens gaan opzoeken. Waar die grens ligt, dat bepaalt de scheids. Ook ik vond dat ze vrij veel mochten, maar als de scheids dat toelaat, dan ligt dat niet aan Spakenburg. Die kunnen ook als makke lammetjes spelen en met 0-8 weer terug de kleedkamer in. Vond het eigenlijk wel mooi dat Spakenburg 90 minuten in de wedstrijd heeft meegedaan voor de winst.

5 april 2023 om 09:08

Dat ligt dan ook vooral aan jou

5 april 2023 om 13:39

Maar het is toch ook het goed recht van PSV om bij elke zucht te gaan liggen en moord en brand te schreeuwen als de scheids dat toelaat? Het komt van twee kanten, en Spakenburg is niet heilig omdat het amateurs in de halve finale zijn.

Arrogante en onsportieve kerel, praat met respect man.

5 april 2023 om 08:02

Peesjeveee. Ach het PSV brilletje weer op? Kom op zeg. Het is een wedstrijd en de scheidsrechter is degene die het tolereert. Maar dat eeuwige gejank en gezeur van Simons en de Jong wordt je ook ziek van.

5 april 2023 om 08:49

je hebt het over Luuk nu toch Peesjeveee?

Nie zo janken Floris. Neem je verlies.

4 april 2023 om 23:52

Nee janken is wat Luukie doet en z'n maatje Andre en de rest. Het is toch beschamend dat je dat gezeik en gejank om alles bij de scheidsrechter en aanstellen nodig hebt tegen met alle respect Spakenburg. Deze jongen heeft helemaal gelijk. Er werd niemand door midden gezaagd, gewoon mannelijk spel. Niet zo janken inderdaad.

5 april 2023 om 07:06

Luuk is vaak een zeikerd en niet altijd terecht. Daarentegen vond ik gisteren dat hij een heel goed punt had. Er werd geen 1 keer gefloten voor een duel waarbij de mannen van spakenburg duidelijk een arm 'hooghielden' en vrijwel in elk duel het hoofd ook raakte. Iets meer dan het mannelijke spel in mijn ogen en er had zeker wel eens gefloten mogen worden.

5 april 2023 om 09:20

@chocoladehaan
Gebeurde aan beide kanten. Maar als Luuk de Jong op de grond lag greep hij naar zijn hoofd wetende dat de scheids bij hoofdletter moet affluiten. Super sportief van de Jong

5 april 2023 om 09:20

Spakenburg wilde toch een “Zuid Amerikaans” potje? Nou dat hebben ze gekregen, veel gezeik en een Zuid Amerikaan die tijd gaat rekken in blessuretijd

5 april 2023 om 09:24

Mwoah volgens mij waren het wel pittige tikken die zowel PSV en Spakenburg in de lucht uitdeelden. Dat je daarvoor ligt snap ik wel, dat er opstootjes om komen begrijp ik minder. Geldt ook voor beide teams.

5 april 2023 om 09:36

Haha precies. Zeiken en op de grond liggen. Zuid Amerikaanser kan het niet.

5 april 2023 om 09:41

@lucagio,

Of, even een heel wilde theorie hé, hij werd gewoon geraakt op zijn hoofd?

Hij geeft het zelf ook al aan, misschien zit het gewoon in Luuk zijn spel, ik ken als PSV supporter ook geen andere Luuk die lekker klaagt bij Scheidsrechters,

5 april 2023 om 06:14

Lampen hij wordt wel met de week slechter hoor..
hoop voor jullie dat er een nieuwe spits komt wat een drama is hij…
Als je zoveel moet praten tegen de scheidsrechter als hij en dat tegen amateurs dan zeg dat wel iets over hoe het loop.

Spakenburg: 'we hebben toch aangekondigd dat we jullie verrot gingen schoppen? Dan moet je ook niet klagen als we het echt doen'

Prachtige logica. Tjongejonge wat een treurnis.

4 april 2023 om 23:59

Weet niet wat jij meent te hebben gezien, maar ik heb geen zware overtredingen gezien.

4 april 2023 om 23:59

Feye_88,

Nee dat zegt hij niet. Hij zegt dat zij er een Zuid-Amerikaans potje van wilden maken en verduidelijkt hij het later door te zeggen dat zij graag er een chaotische, rommelige wedstrijd van wilden maken.

Het zijn amateurs he. Ze werden in de ochtend vroeg wakker gemaakt door de hanen en gingen eerst tegels zetten om later op dezelfde dag tegen topclub PSV te voetballen voor een plek in de finale. Mogen ze dan een beetje strijd erin gooien en mannelijk voetbal spelen...
Ik heb echt geen nare of onsportieve overtredingen gezien die niet door de beugel konden.

Wat ik wel echt belachelijk vond, waren de spreekkoren richting Xavi Simons. Dat was een smet op een prachtig bekersprookje van Spakenburg.

5 april 2023 om 00:06

En dan krijg je Zuid-Amerikaans, met schwalbe en tijdrekken er bij en dan is het ook niet goed. Wees dan ook een vent Haha.

5 april 2023 om 00:19

Haha touché 😂 🙌

5 april 2023 om 00:41

Ze mogen best een beetje strijd in gooien en mannelijk voetbal spelen. Zolang dat gewoon bestraft wordt wanneer nodig en dat ontbrak er nogal aan. Dus heeft Luuk gelijk, maar daar kan spakenburg niks aan doen. Xavi ontweek anders wel heel wat schoppen die, indien hij geraakt was, in de richting van donkergeel gingen. Net als dat lompe inkomen op de Jong, dan vooral die tweede.

5 april 2023 om 08:35

Zijn er spelers van PSV van het veld afgedragen vanwege een blessure?

5 april 2023 om 09:43

Ze gingen eerst tegels zetten?? Heb jij ooit een sportieve bouwvakker gezien? Dat zijn vooral luie varkens die om 3 uur alweer naar huis gaan. Denk toch echt dat deze mannen andere beroepen hebben.

5 april 2023 om 09:51

Wauw. Zegt ie gewoon zonder enige gêne.

5 april 2023 om 15:58

@sverige4u
Dus je moet pas fluiten als er een blessure is ? Is dat een nieuw artikel in de spelregelhandboek ?

5 april 2023 om 16:15

@KarelStumper.. die luie bouwvakkers zijn al lang en breed onderweg of aan het werk voordat de kantoorprinsesjes wakker worden, als iemand om half 5 van huis weggaat dan ga je ook 'op tijd' weer naar huis

5 april 2023 om 09:01

Viel toch allemaal wel mee, verwacht vanavond wel wat hardere tackels

5 april 2023 om 18:08

Wie is er verrot geschopt dan? De duels waren stevig, maar echt niet over de schreef. Zo'n Luuk de Jong die bij 2 kopduels als een oud wijf naar de grond gaat. En Simons die na elke aanraking gaat liggen en om een vrije trap gaat smeken met dat jank gezicht.

Kom op man, het is de nummer 10 van de 2e divisie. Die had je helemaal scheel moeten tikken en met de rust minimaal 0-3 voor moeten staan. Maar door dat slappe voetbal laat je ze zelf in de wedstrijd.

De Jong zit inmiddels wel op Tadic niveau qua klagen. Erg vervelend.

4 april 2023 om 23:46

@Benzema. Nou dat is toch een klasse apart die Tadic. Zijn niveau van klagen, zeuren, zaniken en rollen is ongekend

4 april 2023 om 23:54

Niemand zit op het niveau van Tadic qua klagen betreft.

5 april 2023 om 08:57

Luuk de Jong is momenteel erger...

Als NEC supporter zal het misschien enigszins dubbel klinken, maar bij Vitesse - PSV is het toppunt van onsportiviteit wel bereikt door Luuk de Jong.

Een week nadat Maatta geel/ rood kreeg tegen Feyenoord omdat hij een bal tegen een speler aanschopte, was Luuk de Jong zijn eerste reactie nadat een Vitesse speler een bal tegen, ik geloof ik Simons, aanschoot (gewoon nog in het spel), een reactie naar de scheidsrechter voor geel. Erger wordt het niet hoor.

Overigens heeft iedereen de pik op Tadic, maar Klaassen staat altijd eerder bij de scheidsrechter dan Tadic... alleen laatstgenoemde ligt onder een vergrootglas.

5 april 2023 om 09:03

Het toppunt van onsportiviteit is die actie van Veltman. Dat zal ook nooit overtroffen worden.

5 april 2023 om 10:27

@shenkie,

Het is idd wel opvallend hoe Klaassen wel vaak wegkomt met zijn onsportief gedrag. Hij heeft dan waarschijnlijk het voordeel dat veel aandacht naar Tadic uitgaat.

5 april 2023 om 11:36

Friestho

Ja dat was ook niet heel handig... maar hoe vaker je er naar kijkt, hoe meer ik er ook wel om kan lachen (natuurlijk ook omdat er zo'n prutsvoorzet achteraan komt).

Beetje hetzelfde als Bijlow tegen Twente. Het is meer enorm flauw en als tegenstander wordt je er op dat moment knettergek van!

Ben je voor Ajax kan je lachen om Veltman en als Feyenoorder vind je hem onsportief, ben je voor Feyenoord vind je de actie van Bijlow waarschijnlijk geweldig... tja

Maar beide totaal anders dan de Jong die vaak bezig is met kaarten aannaaien en vrije trappen/ penalty's willen hebben.

Die gozer staat of echt vrij of hij ligt op de grond bij een voorzet.

5 april 2023 om 12:21

Shenkie,

Ik kan echt totaal niet lachen om die actie van Veltman. Hoe kan je zo triest zijn dat je net doet of je de bal uitspeelt voor een geblesseerde speler, om vervolgens door te spelen. Dat van Bijlow is ook niet netjes, maar Bijlow doet daar niet schijnheilig. Hij gooit een bal het veld in, krijgt daar de terechte gele kaart voor en door. Dat was een onsportief slimmigheidje. Wat Veltman deed was echt abnormaal en ongehoord. Dat ging ook niet voor niets heel Europa door, waar er overal met verontwaardiging werd gereageerd.

5 april 2023 om 00:01

Luuk de jong is al jaren een verongelijkte kwast die alleen maar zuigt en zeurt

5 april 2023 om 00:07

Hij zit bijna op niveau Tadic inderdaad. Stukje nog.

5 april 2023 om 09:15

Om dat stukje te over bruggen moet hij nog minstens 3 jaar
Blijven oefenen

Ach man, wat wil je nou? Een vrijbrief om te schoppen omdat je Tweede Divisie speelt?

5 april 2023 om 10:25

Die vrijbrief kregen ze toch ook. De scheidsrechter vond bijna alles wat Spakenburg deed goed.

Neem je verlies als een kerel ipv achteraf gaan lopen janken. Aanvoerder onwaardig.

Fijn voor psv dat ze deze loting hadden want de overgebleven andere 2 clubs hadden hier ook met 7-0 gewonnen dus een finaleplek was al wel duidelijk. Verder wil niemand het nog over deze matige pot hebben lijkt mij

5 april 2023 om 08:59

Ajax had never nooit met 7-0 gewoon uit bij Spakenburg. Feyenoord ook niet denk ik, maar die hadden het vermoedelijk wel eenvoudiger gehad.

Op zich vond ik het nog best een slimme taktiek van Spakenburg: geef af en toe De Jong en beuk, of laat je armen een beetje wapperen als je met hem in duel gaat. De scheidsrechters zijn zijn gezeur al jaren beu, dus die fluiten er amper nog voor. Gevolg: De Jong was uit z'n doen, en Xavi zag het aan en durfde amper nog een duel aan te gaan.

De Jong moest dus flink incasseren vandaag, ik heb zeker 3-4 overtredingen op hem gezien die absoluut geel waard waren. En Manschot wuifde alles weg zonder zelfs een vrije trap te geven. Die had duidelijk iets teveel sympathie voor het sprookje van de dappere amateurs. De commentator van ESPN vond het ook wel leuk, die vond de overtredingen hooguit "onbeholpen".

Op zich allemaal best begrijpelijk. Maar als je dan gaat klagen over het (terechte) klagen van De Jong, dan ben je wel een slechte verliezer.

5 april 2023 om 00:10

De Ali express versie van Luuk! Haha. Die aardappel heeft echt tegen iedereen aangelopen, ook al was de bal al een kwartier aan de andere kant van het veld. Valt mee dat Hans kraaij nog stond na het interview.

5 april 2023 om 00:11

Normaal gesproken is dat dus Luuk, fijn dat bij de amateurs een mini versie rond loopt!

5 april 2023 om 12:57

Stiekem is Luuk zijn grote voorbeeld. Of misschien zelfs kleiner dan hijzelf

5 april 2023 om 00:10

Klasse voor jouw faire terugblik

5 april 2023 om 00:23

Volgens ESPN viel het wel mee dat Simons amper een duel aan durfde te gaan, had er uiteindelijk 9 van de 13 gewonnen, meer dan De Jong die op ik dacht 4 uit 11 de wedstrijd was geëindigd. Simons is ondanks zijn lengte en lichaamsbouw echt ontzettend taai, die weet precies hoe hij de duels aan moet gaan om er winnend uit te komen dankzij een goede core stabiliteit.

5 april 2023 om 09:30

Dit dus, kreeg ook steeds 3 man in zijn nek als hij de bal kreeg maar vloog er gewoon vol in.

Heb het even opgezocht qua stats van Xavi, was 10 gewonnen uit 13.

Voetbal op een hockeyveld moet afgelopen zijn.

5 april 2023 om 02:10

Wat lul jij nou jroos100. Er moeten bepaalde regelingen komen voor het profvoetbal in Nederland. Gelukkig is vanaf 2025/2026 kunstgras in de eredivisie verboden, maar dit moet ook niet kunnen. We hebben het hier over de halve finale van de beker en PSV’ers liggen hier met een halve autoband in hun reet op het veld. Is toch te gek voor woorden dat hierop gevoetbald wordt op dit podium. Ik speel op de plaatselijke fc met geldproblemen op een evengoed veld als die van de halve finale landelijke beker. Denk even na hoe schandalig dat is.

5 april 2023 om 02:17

Wat gaan regeling voor profvoetbal veranderen aan het veld van spakenburg dan, dat is een amateur club he. Best dat we in de eredivisie deze velden niet meer willen, maar in de beker bij amateurclubs moet het toch lekker kunnen.

Is heel de wedstrijd zo geweest, Oke het is een cup match en er mag passie inzitten maar die amateurs hadden geen schijn van kans moesten ze op een andere manier voetballen dus ja begrijpelijk

PSV was zo klein gisteren, de overtredingen vielen echt reuze mee, daarbij is er ook nog een scheidsrechter en een VAR aanwezig, dus qua overtredingen kan er echt maar weinig over de scheef. Misschien soms, zoals laatst Idrissi en Kudus. Maar kennelijk zat er voor PSV heel veel spanning op, het overdreven juichen, het continu ter aarde storten van de Jong, het opgefokte gedrag bij overtredingen, het lachwekkende stervende zwaan actje van Ramalho. Jammer en topclub onwaardig, daar moet je te allen tijde boven staan.

5 april 2023 om 08:22

@lubbito wat een onzin zeg. Als je er een beetje neutraal naar kunt kijken dan zie je gewoon dat er meerdere overtredingen door Spakenburg gemaakt zijn die geelwaardig waren. Dat de scheidsrechter hiervoor weigerde te fluiten slaat natuurlijk nergens op, komend weekend fluit hij er wel voor en geeft hij de kaart wel. Waarom mag je niet blij zijn als je de finale haalt? Ook al win je 'maar' van een amateurclub, je staat gewoon in de finale en dat mag gevierd worden.

5 april 2023 om 10:20

De VAR mag alleen bij eventueel rode kaarten en goals ingrijpen. Er waren zeker geen rode kaart momenten. Maar je wilt toch niet verkondigen dat de scheidsrechter een goede wedstrijd floot ?

Was meer een rugby wedstrijd en de scheids die liet het ook maar gaan bij de eerste kleine overtreding van psv wat er niet eens was die jongen had namelijk gewoon kramp ging die fluiten voor een overtreding sloeg helemaal nergens op

Vond het interview met hem verder overigens een verademing.
Een welbespraakte vent die ook gewoon zinnige dingen zei maar gewoon wat hoog in zijn emotie zat nav de wedstrijd.

Alleen als PSV hier met 0-10 had gewonnen dan was er niets aan de hand geweest. Iedere andere score met zelfs een tegendoelpunt wordt meteen als slecht gezien. Tegen dit soort teams kun je als topclub nooit goed spelen. Alleen maar verdedigen en af en toe een counter. Je zag het ook met Oranje tegen Gibraltar.
Als eredivisie speler ben je niet gewend aan tegenstanders die alleen maar lopen te schoppen en zuigen, dus ik snap het klagen wel. En de coach heeft de ploeg dermate opgehitst dat je blij mag zijn dat er geen blessures zijn gevallen bij PSV.



Tja hij vergeet alleen dat dit beroepsvoetballers zijn. Die moeten dit weekend weer spelen voor hun salaris. Als er dan een aantal kamikaze piloten op het hele slechte en stroeve kunstgrasveld zo lomp inkomen kan ik me voorstellen dat spelers geã¯rriteerd raken. En dan heb je een scheidsrechter die het allemaal toe laat. Snap Spakenburg helemaal, want als er niet wordt gefloten ga je door. Maar de scheidsrechter laat het bijna ontsporen in de eerste helft. Die kon het totaal niet aan.

5 april 2023 om 09:11

Oh wacht dus mogen ze niet hard aangepakt worden want het zijn profvoetballers. Die spelen voor miljoenen. Stel dat ie iets overkomt man man Als Til er 3 inschiet komt het niet eens zo ver.

5 april 2023 om 09:37

Lees zijn reactie anders nog eens.

Schwalbes en klagen zijn toch best Zuid Amerikaans?

Luuk is sowieso het grootste jank figuur wat ik ooit heb gezien. Gelukkig is die familie de Jong snel opgebrand. Zelfs tegen Spakenburg probeert hij nog spelers kaarten aan te naaien, afgelopen weekend ook weer. Gelijk dat zielige armpje om zijn hoofd heen alsof hij enorm geraakt word. Echt een engnek eerste klas.

5 april 2023 om 09:09

Dan heb je Dusan Tadic denk ik nog nooit zien voetballen.

5 april 2023 om 09:38

Tadic heeft inderdaad ook van die enge trekjes maar dit artikel gaat over Luuk toch? Ik zie trouwens nog een overeenkomst, ze hebben beide bij Twente gespeeld. Zullen ze dat daar misschien van hebben? Had je verder nog iets te melden?

5 april 2023 om 10:24

Het artikel gaat over Luuk. Maar jij schrijft dat Luuk het grootste jank figuur dat je ooit gezien hebt. Als jij alleen deze wedstrijd gezien hebt dan kun je gelijk hebben. Maar met jouw opmerking "die ik ooit gezien heb" heb jij het ook niet alleen over deze wedstrijd maar over alles. En dus is het logisch dat anderen met andere nog grotere jankers komen.

Dan kun je je wel op je teentjes getrapt voelen, maar het komt door je eigen opmerking !!

5 april 2023 om 12:05

Ik voel me niet op mijn teentjes getrapt ik geef gewoon mijn mening op een artikel wat over Luuk gaat. Jij vindt het blijkbaar nodig om andere spelers erbij te halen omdat jullie je nogal aangevallen voelen. Wie de grootste jankend is geen idee. Voor mij is dat Luuk dat is mijn mening en daar heb je maar mee te dealen

5 april 2023 om 16:01

Maar als jij schrijft dat hij de grootste jank figuur is die jij OOIT gezien hebt, dan trek jij het toch breder dan alleen deze wedstrijd ? Als iemand anders het dan ook doet en een speler van een club aanvalt waar jij waarschijnlijk fan van bent aanvalt dan moet hij het over deze wedstrijd hebben terwijl jij met OOIT de hele wereld erbij betrekt. Vreemd !!

5 april 2023 om 13:12

Misschien eens het hoofd van Luuk van dichtbij bekijken. Of hij lelijk of knap is, dat bedoel ik er niet mee, maar hij heeft aardig wat ellebogen, beuken, open wenkbrauwen en hersenschuddingen en littekens opgelopen in zijn carriere. En dat komt niet alleen maar omdat hij een jankerd is of een zieligerd. Hij krijgt aardig wat ellebogen wekelijks te verwerken, en tegen amateurs, die dit al dan niet bewust doen, uit onkunde of dat ze zo opgefokt zijn, mag hij daar zeker iets van zeggen als dat 3 keer in 10 minuten gebeurd en het lachend wordt afgedaan door die man met de fluit gisteren die een scheidsrechter moest voorstellen. Het is zijn werk en zo’n houthakker kan hem bewust een paar weken uit de roulatie beuken, onder de noemer, passie en kijk mij nou eens erin klappen…

Chris de Graaf de Julio Velazquez (fortuna) van het amateur voetbal. Wat een irritante gast! Hij gedraagt zich als een opgefokte fanatic ipv als een stabiele coach met een tactisch brein. Ben blij dat we van hem af zijn.

5 april 2023 om 13:03

Je haalt me de woorden uit de mond.
Deze trainer loopt al sinds de stunt bij Groningen rond alsof hij de nieuwe messias is. Hij staat 10e ofzo in de competitie, wint toevallig 2 potjes in de beker en loopt sindsdien overal waar een camera is, zichzelf op de voorgrond te zetten als een of andere halfgod en volksmenner.
Ze hebben zich goed verweerd, het maximale gedaan wat ze konden, en PSV heeft zich verder niet al te druk gemaakt en geprobeerd heel te blijven voor de beslissende fase van de competitie. Sta daarna niet zo te blaten. Ben blij met de aandacht die je gehad hebt en beschouw dit als een eenmalig wonder. Je hebt je 1 minute of fame gehad, nu weer terug je hok in ipv dat popi jopie gedrag voor tijdens en na de wedstrijd

hebben deze pipo's uberhaupt ooit een copa libertadores of wedstrijd uit braziliaanse of argentijnse competitie gezien? of alleen de geinige clips/gifs die een keer gemaakt zijn...
het beeld wat veel mensen hebben van het "zuid-amerikaanse" voetbal is echt zo achterhaald en gebaseerd op....? op wat eigenlijk?

kan net zo goed zeggen dat spakenburg er een engelse league 2 wedstrijd van wilden maken, daar spelen ze namelijk heel fysiek met lange bomen voorin, snelle boys op de zijkant en verder veel overtredingen om dat het voetballend allemaal niet best is..

Normaal gesproken hoop ik dat zo'n underdog het wint, maar de optelsom van zielige spreekkoren, misplaatste arrogantie, houthakkersvoetbal en een gezamenlijk IQ van 85 maakt me blij dat PSV het over de streep trok.

Ik ben echt wel een voorstander van duels, maar het was heel vreemd om te zien welke duels er waren zonder dat er voor gefloten werd. Voor mij hoeft een topploeg zeker niet in bescherming genomen te worden echter een overtreding blijft een overtreding en daar mag / moet je gewoon voor fluiten. Nu leek het erop dat Spakenburg bijna alles mocht en dat elke overtreding van PSV wel bestraft werd.

Man man,stelletje geloofswaanzinnigen,meenden zeker ook nog dat ze gingen winnen.
De Heere had een avond vrij….

Psv blijft gewoon een treurige club.
Dat bewezen ze gisteravond door de manier van tijdrekken en juichen tegen amateurs.
Tegen nec was het niet anders.
Blijft een sneue provinciale fabrieksclubje.

5 april 2023 om 17:03

Missie geslaagd, finale gehaald…. Next..
niks treurigs aan. Wedstrijden als deze speel je alleen om te winnen.
Voor een sneu (-e) provinciaal fabrieksclubje hebben ze aardig wat prijzen gehaald..

5 april 2023 om 17:21

Avel je bent zeker ook zo’n gekke palingboer uit Spakenburg😶😇😇

Zij willen er een zuid Amerikaanse wedstrijd van maken, speelt psv mee door te zeuren en tijd rekken , vinden ze het in Spakenburg weer niet goed. Raar volk die palingboeren

Ach ja...vind hem wel gelijk hebben. Ze zijn bij voorbaat kansloos dus dan moet je wel hard spelen. Maar ik heb echt 2 baby's gezien genaamd Xavi Simons en Luuk de Jong.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren