Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veltman: ‘Als je kampioen bent, ben je de beste ploeg van het seizoen’

Laatste update:

Joël Veltman keert zondag mogelijk terug in de basis. Erik ten Hag zou van plan zijn om de 26-jarige rechtsback de voorkeur te geven boven Rasmus Kristensen, al wilde de trainer dat op de persconferentie niet bevestigen. Veltman kijkt in ieder geval uit naar de wedstrijd tegen koploper PSV in het Philips Stadion.

“Voor mij is dat een weet, maar dat gaan jullie zondag zien”, was het enige wat Ten Hag erover kwijtwilde. “Dit zijn de wedstrijden die je wil spelen (…) Dit is normaal een wedstrijd op zich, alleen met de huidige stand is dat nu wel anders”, reageert Veltman tegenover Voetbal International. Hij kwam dit seizoen 28 competitiewedstrijden in actie voor de runner-up van de Eredivisie.

Veltman beseft dat de wedstrijd tegen PSV ‘extra lading’ heeft omdat de Eindhovenaren kampioen kunnen worden: “Dat willen we never nooit laten gebeuren. Je wil niet meemaken dat wij het veld aflopen en zij aan het springen en feesten zijn omdat ze kampioen zijn. Dat gevoel heeft volgens mij wel iedereen bij ons.”

Ajax heeft zeven punten minder dan PSV, maar menigeen vindt dat de nummer twee beter voetbal speelt dan de lijstaanvoerder. Daar kan Veltman niet zoveel mee: “Ik kan wel roepen dat wij de beste selectie hebben, maar dan word je met de neus op de feiten gedrukt. Uiteindelijk heeft PSV er meer gestaan op de momenten dat het moest dan wij (…) Als je kampioen bent, ben je toch echt de beste ploeg van dat seizoen.”

Wie zou jij eerder in de basis zetten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vindt menigeen dat of vinden Ajacieden dat? Ik ben zeker geen Ajax-hater maar het verschil in aantrekkelijkheid van het spel vind ik tussen die twee dit seizoen verwaarloosbaar.

13 april 2018 om 19:56

De laatste zin van dit bericht slaat ook de spijker op zijn kop. Het spel was misschien niet altijd goed, maar PSV heeft het dit seizoen gewoon erg goed gedaan.

13 april 2018 om 19:57

Ik neem aan dat je z'n uitspraak over de beste selectie bedoelt? Dat is ook niet hetzelfde als aantrekkelijk spel, dat is van beide ploegen niet hoogstaand inderdaad. Meningen over de beste selectie zullen altijd verschillen. De een vindt de selectie die kampioen wordt het beste, de ander de selectie die de hoogste potentiële waarde vertegenwoordigt. Welles nietes discussie . Wel goed van Joël dat hij de kampioen de terechte kampioen noemt, waar je het in mijn ogen alleen maar mee eens kunt zijn.

13 april 2018 om 20:27

Feyno heeft het over de zin: "ajax heeft zeven punten minder dan Psv, maar menigeen vindt dat de nummer twee beter voetbal speelt dan de lijstaanvoerder." in het artikel.

13 april 2018 om 21:05

Ik zie het nu, overheen gelezen denk ik . Dat gaat in ieder geval niet over de laatste 10 wedstrijden..

Voor PSV te hopen dat Ten Hag Kristensen opstelt. Die heeft nog niet laten zien dat hij, specifiek verdedigend, het niveau van Ajax heeft. Verwacht hoe dan ook dat Ten Hag wel met Veltman op RB begint. Die heeft de ervaring en ook nog wel het niveau om in zo'n topwedstrijd te spelen. Bij Kristensen heb je die zekerheid totaal niet.

als Ajax kampioen wil worden lijkt het me ook wel handig dit soort spelers als Veltman eindelijk eens een keer te gaan door selecteren. dat kan echt niet op dat niveau. zelfde geld voor Kristensen, Dijks en Viergever

13 april 2018 om 21:16

Veltman is dit seizoen gewoon goed en Kristensen beoordeel je op hoeveel wedstrijden?
Als het aan jou had gelegen was Zlatan ook na 10 wedstrijden naar huis gestuurd zeker?

13 april 2018 om 21:26

bij Zlatan zag je aan alles dat hij kon voetballen ook al kwam het er in het begin qua doelpunten nog niet helemaal uit. bij Kristensen heb ik nog niks kunnen ontdekken waar hij goed in is. na 5/6 wedstrijden kan je echt wel zien of iemand een versterking is of niet. daar heb je geen 60 wedstrijden voor nodig

Veltman vind ik nog steeds een van de zwakste schakels bij Ajax. verdedigend niet geweldig en aanvallend voegt hij al helemaal niks toe. met het geld dat Ajax heeft moet je echt wat beters kunnen halen als deze middelmaat. als je met dit soort spelers door blijft kwakkelen zie ik ze weer het kampioenschap mislopen aankomend seizoen

13 april 2018 om 21:38

Verdedigend de beste statistieken in Nederland. Lastigste verdediger om tegen te spelen volgens vele voetballers. Staat tactisch vaak goed. Knapt zoveel vuilwerk op voor de rest en heeft een prachtige pass en mentaliteit.

13 april 2018 om 21:47

ik hoor altijd dat hij van die goede statistieken heeft en het zal best maar ik heb Veltman ontelbare fouten zien maken waarvan de meeste direct invloed hadden op de uitslag van de wedstrijd. ik vind hem al jaren misschien wel de meest overschatte en meest onbetrouwbare verdediger van de Nederlandse top 3, samen met Brenet overigens.

ik zie echt niet wat jullie zien in Veltman. hij is niet snel, hij is niet sterk, hij is niet lang, hij staat regelmatig lucht te dekken en hij grossiert al jaren in cruciale fouten. ik snap niet waarom mensen daarom vinden dat hij van Ajax niveau is want ik zie echt niks waar dat op gebaseerd kan zijn

welke voetballers vonden het trouwens dan lastig om tegen hem te spelen? hebben we het dan over spelers uit de top 3 of subtop van de Eredivisie of spelers van een Heracles of Roda?

13 april 2018 om 22:19

Een poosje geleden heeft volgens mij JDG gehakt gemaakt van al jouw opmerkingen over de vele fouten die Veltman volgens jou gemaakt zou hebben. Je reageerde toen niet op zijn betoog (met bewijs). Nu zie je weer je kans schoon om af te geven op Veltman. Zucht.

13 april 2018 om 22:53

Tegen PSV thuis had ie toch aardig Chucky geneutraliseerd... Boetius kwam er 3x niet aan te pas en ook Larsson niet die mocht invallen...

Dat ie dan juist tegen de ‘kleinere’ ploegen als n drol speelt...

Veltman is niet mijn meest favo speler, maar dit seizoen vind ik m helemaal niet zo verkeerd spelen. Als je hem dan vergelijkt met Kristensen, dan vraag je je af of dat wel n verbetering is. Ik zie t (nog) niet...

14 april 2018 om 08:16

@ Japie, je ziet wat je wil zien...

Sportieve uitspraak van Veltman. PSV niet sprankelend, maar wel meest constante ploeg. Op papier heeft Ajax al paar jaar de beste selectie. Vind ik dit seizoen ook weer, maar ze laten het ook weer niet zien.

13 april 2018 om 21:29

wat moet hij anders zeggen dan? als hij wat anders zou zeggen had hij zichzelf belachelijk gemaakt. we hebben het over 7 punten voorsprong, dat zijn wel heel veel punten verschil natuurlijk. dan kan je moeilijk zeggen dat het onverdiend is

verder vind ik dat de kwaliteit van die selectie van Ajax ook wel erg groot word gemaakt. Ziyech en De Ligt zijn toppers, Dolberg en Neres hele talentvolle spelers en voor de rest vind ik het allemaal niet zo heel bijzonder eerlijk gezegd. ze hebben wel iets meer kwaliteit als PSV maar het is niet zo dat ze 2 klassen beter zijn ofzo

13 april 2018 om 21:40

Jij kan alles vanuit het negatieve benaderen zeg. Mocht Ajax winnen is het 4 punten mag hij het dan wel zeggen? Veranderd dat in 1 klap het hele seizoen? Mocht PSV dit jaar met 1 punt verschil kampioen worden dan blijft het de terechte kampioen en zal Veltman het zelfde zeggen.

13 april 2018 om 21:43

dan kan je wat anders zeggen eventueel maar je gaat toch niet zeggen dat het onverdiend is op het moment dat je 7 punten achterstaat lijkt mij. dat zou wel echt hele misplaatste arrogantie zijn in dat geval

Je kan elk jaar pretenderen dat je in het bezit bent van de beste selectie, maar als je al voor de vierde keer geen kampioen bent geworden, moet je je afvragen of dat wel zo is. Als dat het geval was geweest, was het er al een keer uitgekomen, maar ze zijn gewoon niet constant genoeg. Wat versta je onder de beste selectie? Voetbal bestaat uit vele facetten en de selectie die de meeste facetten beheerst, heeft de beste selectie.

Hopelijk wint Ajax en mag Psv in de wedstrijden daarna de titel pakken. Dit jaar prima. Het is vanaf de voorbereiding geen moment een feest geweest dit jaar. WK volgen, een paar mutaties en hopelijk volgend seizoen een frisse start. Dit seizoen zal niet worden herinnerd om het missen van de titel. Er zijn ergere dingen....

13 april 2018 om 21:34

ik denk dat Ajax volgend seizoen kwalitatief minder is als nu. je twee beste spelers Ziyech en De Ligt vertrekken waarschijnlijk. 2 spelers met specifieke kwaliteiten die niet te vervangen zijn, want als je zulke spelers wil halen uit het buitenland tik je zo minimaal 25 miljoen af en dan heb ik het niet eens over het salaris dat zo een speler wil verdienen

13 april 2018 om 23:35

Een frisse start is alles wat ik wens. We zien wel met wie. Zelden zo een rottig jaar bij Ajax meegemaakt. Triestheid blijft overheersen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren