Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veldwijk liep Feyenoord mis: ‘Die club had mijn voorkeur gekregen’

Laatste update:
/

Lars Veldwijk is uitermate sterk begonnen aan het seizoen 2015/16 in de Eredivisie. De spits was in zes wedstrijden goed voor zes doelpunten en neemt PEC Zwolle daarmee al vroeg bij de hand. Donderdagavond wacht een bekerwedstrijd tegen Feyenoord en daar ziet Veldwijk naar uit. Het is een weerzien met ex-collega Michiel Kramer en ook een ontmoeting met de club waarvoor hij zelf best had willen voetballen.

Veldwijk kwam na FC Volendam, FC Utrecht en FC Dordrecht in de zomer van 2013 terecht in Rotterdam. In het shirt van Excelsior maakte de aanvaller liefst dertig goals in de Jupiler League en daarmee richtte hij alle aandacht op zich. Een verhuizing binnen de stad, van Kralingen naar Zuid, had hij wel zien zitten. Het werd uiteindelijk echter Nottingham Forest in plaats van Feyenoord. “Jammer, die club had zeker mijn voorkeur gekregen boven Forest”, zegt hij in de Volkskrant.

Veldwijks verblijf in Engeland werd geen succes: er vielen hem slechts elf invalbeurten ten deel en een basisplaats kreeg de spits niet. Hij besloot daarom na een jaar weer weg te gaan uit Nottingham en opteerde voor PEC. Daar is hij uitstekend begonnen en donderdag wacht dus Feyenoord. Veldwijk ziet wel mogelijkheden, zegt hij: “Feyenoord laat nog niet veel vastigheid zien. Daar ligt onze kans”, aldus de aanvaller.

Speelt Lars Veldwijk volgend seizoen alweer voor een grotere club, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn er wel meer die naar Feyenoord willen. Dit is echter een vrij lompe spits, niks voor het niveau Feyenoord.

24 september 2015 om 12:44

Lompe spits? Ik vind hem juist vrij wendbaar en snel voor zon lange gast. Is ook aardig op schot dus zou mooi zijn als die in de eredivisie blijft.

24 september 2015 om 12:46

Ik zei het toen gelijk! Haal deze man! Hoeft niet als eerste spits, maar een prima pinchitter en best wel eredivisie niveau! Heeft een echt neusje voor de goal!

24 september 2015 om 12:44

Kramer is gelukkig geen lompe spits he.

In mijn ogen is Veldwijk beter dan Kramer (qua statistieken ook overigens).

24 september 2015 om 14:29

Statistieken uit de JL ja...
Kramer vind ik een betere spits en heeft meer bewezen in de eredivisie ook.

24 september 2015 om 15:28

Veldwijk heeft (tot dit seizoen) nog geen kans gehad in de Eredivisie, dus een beetje krom om daarop te beredeneren dat Kramer beter is.

En als je al op die wijze wil beredeneren, kijk dan naar de cijfers van dit seizoen, daar staat Veldwijk ver voor op Kramer (op gebied van doelpunten). Op andere gebieden ga ik Veldwijk en Kramer niet eens vergelijken want Kramer doet vrijwel niet mee aan het spel bij Feyenoord.

24 september 2015 om 17:16

haha.. Malafonte..

Mijn statistieken zijn beter dan die van Kramer en Veldwijk bij elkaar opgeteld. Ik doe best wel hard mijn ding zeg maar. Kan ik nu ook bij Feyenoord spelen?

Ohja, ik speel nu 5e reserve klasse met mn bierteam. Maar als je statistieken uit verschillende competities naast elkaar mag leggen maakt dat niet uit toch?

24 september 2015 om 17:20

@feelingood,

Ik heb het over de statistieken over dit seizoen natuurlijk. Gekkie.

24 september 2015 om 18:03

Kramer heeft niet zo veel gespeeld, gekkie

25 september 2015 om 14:54

Statistieken per 90 minuten, gekkie.

Vind dat je na 5 wedstrijden toch wel een eerste indruk hebt.

24 september 2015 om 12:45

Jij kijkt nooit naar PEC he? Deze spits heeft een behoorlijke techniek en snelheid voor z'n lengte, ik zou hem niet willen ruilen voor Muhren of Janssen van AZ.

24 september 2015 om 12:51

Prima type a la Pelle juist

24 september 2015 om 13:02

Ik heb hem in een paar wedstrijden zien voetballen bij PEC en ja hij oogt lomp maar is niet minder lomp dan Kramer en wel een betere voor de groep. Gaan niet voor niets nu al weer verhalen rond over Kramer zijn trainingsintensiteit en mentaliteit dat was ook zijn makke bij Den Haag en de oorzaak van de controverse met Fraser

24 september 2015 om 13:22

Ik ben het wel met de mentalist eens, je zag in de jl dat hij een goede spits was die zijn doelpuntjes kon maken. Kop sterk en best wel snel voor een lange gozer.

24 september 2015 om 23:39

Er zijn er inderdaad wel meer die naar feyenoord willen maar door de goede relatie tussen feyenoord en excelsior was het niets eens zo heel vreemd geweest.

Vond destijds ook dat Feyenoord hem had moeten halen. Desnoods was het als tweede spits. Is redelijk compleet en kostte niet veel geloof ik. Had ons Kazim gescheeld in die tijd, die slechter en duurder is.

24 september 2015 om 13:05

denk dat je daar een goed punt hebt, hij is beter dan Kazim en Vrede bij elkaar en zeker geen moeilijke jongen maar PEC haalt de laatste jaren altijd goede voetballers. mocht je erbij staan in de Kuip vandaag let dan maar eens op Bouy. Hij kan zo mee met de top in NL, zou ook niet misstaan op het middenveld van Ajax, PSV of Feyenoord en is nog relatief jong. Verder zijn de vleugels bij PEC natuurlijk prima bezet.

24 september 2015 om 13:09

Ik ben er niet bij, maar zal thuis vanaf de bank kijken. Heb eerder positieve verhalen over hem gehoord. Ben benieuwd.

Verder ben ik het volledig eens met je over Pec. Weten vaak goede buitenkansjes te benutten en doen geen rare transfers.

24 september 2015 om 13:23

Hahaha idd dan zat kazim nu niet bij feyenoord. Maarja als als als.......

Ik weet niet wat het aan deze jongen is, maar ik ben een beetje fan van hem sinds zijn periode bij Excelsior. Ik had hem graag bij Feyenoord zien voetballen. Helaas voor Veldwijk liep er nog een meneer rond met de naam Pelle toen hij zijn handtekening bij Forest zette.
Als Pelle die tranferperiode eerder was vertrokken had Veldwijk een veel betere optie geweest dan Kazim.

Wie maakt de meeste kans volgens jullie?

Pec heeft optie tot koop. Doet hij het goed, dan volgende jaar gewoon bij PEC!

Kazim weg veldwijk letsgooo

Een spits die het bij Nothingham Forrest niet red, kan nooit goed genoeg zijn voor Feyenoord.

24 september 2015 om 19:23

Maar een spits die het niet heeft gered bij Az en Parma is natuurlijk wel goed genoeg voor Feyenoord.

Alsof Graziano Pelle zo fantastisch was voor zijn Feyenoord periode..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren