Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vejinovic: 'Ik moet eraan gaan wennen, want het zal vaker gebeuren'

Laatste update:
/

Het is nog maar de voorbereiding, maar de nederlaag tegen VVV-Venlo is aangekomen bij de spelers van Feyenoord. De Rotterdammers hadden het lastig met de Jupiler League-club en gingen met 2-1 onderuit. "Deze wedstrijden zitten er altijd tussen, tijdens het seizoen zul je dat meemaken", zei Anass Achahbar na afloop voor de microfoon van RTV Rijnmond.

Al te zwaar wilde ook nieuwkomer Marko Vejinovic er niet aan tillen. De van Vitesse overgenomen middenvelder snapt echter wel dat het beter moet. "Het is natuurlijk wel de voorbereiding, dus er is ruimte voor verbetering en dat gaat ook wel gebeuren", belooft hij.

Vejinovic was niet te spreken over zijn eigen optreden. Hij werd kort gedekt en kon daardoor niet zijn stempel op het spel van Feyenoord drukken. "Daar moet ik dit seizoen aan gaan wennen, want dat zal vaker gaan gebeuren. Aan mij is het dan om los te komen en er iets aan te doen." De kans op eerherstel voor Feyenoord komt aanstaande donderdag: dan wacht in de eigen Kuip een duel met Southampton.

Maakt Marko Vejinovic Feyenoord beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij tegen VVV ( met alle respect ) al moeite heeft als hij kort gedekt wordt, hoop ik dat hij niet te vaak kort gedekt wordt. Al geloof ik wel dat hij genoeg kwaliteiten heeft om te gaan slagen in Rotterdam.

18 juli 2015 om 22:23

Waarom denk je dat Bosz hem vaak op de bank heeft gezet het laatste half jaar bij Vitesse?

18 juli 2015 om 23:30

Hij heeft tot zijn schorsing alles gespeeld. Tijdens zijn schorsing speelde mcEachran op zijn plek en aangezien ze toen elke wedstrijd wonnen heeft Bosz hem laten staan. Geen onzin uitkramen als je de feiten niet kent.

19 juli 2015 om 08:04

Dus blijkbaar liep het beter zonder Vejinovic, aangezien de resultaten van het team toen beter waren. Dan kraamt hij toch geen onzin uit?

19 juli 2015 om 10:05

Bullshit afca-yiddo toen hij wel speelde wonnen ze ook zo goed als alles, bosz hanterde gewoon never change a winning team en daardoor speelde hij de laatste paar wedstrijden niet.

19 juli 2015 om 10:25

Het zegt al genoeg dat de meeste supporters niet rouwig waren dat Marko op het bankje mocht blijven zitten. Hij speelde de laatste weken voor zijn schorsing namelijk al een stuk minder. Tegenstanders gingen zich op hem instellen en daar had hij moeite mee. Al moet ik zeggen dat hij in de playoffs wel belangrijk was. Maar hij was ook erg gebrand op eerherstel. Dat heeft Bosz goed aangepakt op deze manier.

Verder zou ik er idd niet te zwaar aan tillen. Het is idd nog de voorbereiding. Je kunt vaak meer leren van een nederlaag dan van een winstpartij

Ach het speelt allemaal net wat anders.
Alles heeft even tijd nodig.
De roep om 1 of 2 extra verdedigers maakt het na vandaag wel,groter.

Ben benieuwd waar van Geel mee op de proppen komt..

19 juli 2015 om 11:31

Botteghin en een broodnodige vervanger voor Nelom. Zou toch te betalen moeten zijn...

Een VVV op dreef doet natuurlijk niet onder voor de zwakkeren in de Eredivisie en ook daar morst Feyenoord geregeld tegen. Weinig aan de hand dus.

18 juli 2015 om 21:41

Beetje rare opmerking.. Opzich al ernstig genoeg dat we tegen de kleintjes er automatisch vanuit gaan dat ze geregeld punten laten liggen. Lijkt me dan juist des te meer aan de hand (maar zo zie ik het dan als niet-Feyenoorder).

18 juli 2015 om 23:12

Ach, ik vind dat de spelers goed reageren. Feyenoord zal dit seizoen nog bakken met punten laten liggen. Het vergrootglas ligt er nu alweer op maar kom op: als ze top 5 spelen doen ze het prima. Het is gewoon voorbereiding, je moet van zoiets geen groot nieuws maken.
Als ze na 5 wedstrijden in de competitie 5 punten hebben mag je je zorgen gaan maken.

18 juli 2015 om 23:34

Ben ik met je eens hoor, beetje nuanceren kan ook geen kwaad. Vond de opmerking alleen een beetje vreemd ogen, vandaar

18 juli 2015 om 22:56

Nouja, denk dat het gros van de eredivisie VVV kan pakken. Als zelfs met alle respect NAC in de vorm waarin ze verkeerden toch twee x van VVV kon winnen dan zegt dat genoeg.
Ook al zeggen oefenwedstrijden sowieso niks in mijn ogen.

19 juli 2015 om 00:28

VVV heeft toch echt een heel ander team nu dan toen. Bovendien was VVV vooral de eerste wedstrijd heer en meester tegen NAC.

Ik weet niet of vz wat tekst van Achahbar heeft weggelaten, maar zoals het er nu staat klinkt het een beetje nonchalant. Hij had er beter zoiets bij kunnen zeggen: dat mag natuurlijk niet gebeuren en we zullen de wedstrijd nog even nabespreken en kijken wat beter moet.

Ach dit zegt niks die oefenpotjes. Straks als het weer begint dan staan de top 3 weer bovenaan :-)

18 juli 2015 om 21:45

Las vandaag al van een mede-Tukker een mooie opmerking "vorig jaar wonnen wij (twente) in het staartje van de voorbereiding nog van Sporting CP en kijk hoe ons seizoen verliep". Traditionele top-3 bovenaan juich ik toe, aangezien ik Twente daarvoor kansloos acht.

18 juli 2015 om 22:29

Ik ben er blij mee. Nu hopen dat meneer van geel het ook ziet. En wat verdedigers gaat aantrekken.

18 juli 2015 om 22:40

Ik eigenlijk ook wel anders krijg je weer zo'n hosanna stemming. Nu weten ze in ieder geval dat er werk aan de winkel is.

18 juli 2015 om 23:02

Het is perfect zo'n nederlaag, laat ze die inmiddels traditionele dramatische beginreeks maar tijdens het voorseizoen hebben, beginnen we misschien een keer goed.

18 juli 2015 om 23:31

Wij wonnen van Bayer Leverkussen met toppers als Kiessling in de basis en degradeerden het jaar dat volgde. PSV won ook eens in de voorbereiding van Real Madrid en A-C Milan

Feyenoord kan zijn borst nat gaan maken tegen Southampton

19 juli 2015 om 10:39

Feyenoord in vorm kan nog is een flinke storm in het eten gaan gooien, vergeet niet dat Nederlandse ploegen het altijd zeer goed doen tegen engelse ploegen.

Verdedigend slecht. Vooral vanuit het centrum. Beloofd nog wat...

Ruimte voor verbetering, iedere keer die smoesjes je bent gvd profvoetballer je traint speelt zo vaak allemaal onzin..

Ik zie Feyenoord dit jaar toch niet bij de top 3 eindigen Eerder zie ik daar AZ en Vitesse .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren