Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vejinovic over vreselijk nieuws rondom Atsu: ‘Leef erg mee met zijn familie’

Laatste update:

Marko Vejinovic is geschrokken van het nieuws over zijn oud-teamgenoot Christian Atsu. Er heerst momenteel een hoop onzekerheid rondom het leven van de 31-jarige Ghanees, die nog altijd niet is teruggevonden onder het puin na de aardbeving in Turkije en Syrië. Na afloop van de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd tussen VVV-Venlo en Heracles Almelo sprak Vejinovic met Voetbalzone over de vreselijke situatie. De routinier hoopt dat Atsu snel in leven gevonden wordt en denkt aan zijn familie.

Vejinovic speelde in het seizoen 2013/14 samen met Atsu bij Vitesse. Het nieuws kwam dan ook hard aan bij de 33-jarige controleur. “Toen ik het las schrok ik heel erg. Ik leef heel erg mee met zijn familie. Ik hoop dat ze hem er levend uit kunnen halen en dat het helemaal goed komt met hem.” Vejinovic kent Atsu als een fijne teamgenoot. “Hij was een hele rustige en verlegen jongen. Een harde werker. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk levend gevonden wordt.”

Alle beetjes helpen. Doneren kan via IBAN: NL08 INGB 0000 0005 55 o.v.v. "Aardbeving" of via giro555.nl

Heracles
Na een indrukwekkende minuut stilte werd er vrijdagavond wel gevoetbald in de Keuken Kampioen Divisie. Heracles deed slechte zaken in de titelstrijd door met 3-1 onderuit te gaan in Venlo. Trainer John Lammers was dan ook niet tevreden over zijn elftal. “In de eerste helft is er weinig aan de hand. Je speelt goed en maakt de 0-1. Maar in de tweede helft geef je het te makkelijk weg.” Het gat met koploper PEC Zwolle bedraagt inmiddels tien punten, al speelde Heracles een wedstrijd minder.

VVV-Venlo
Bij VVV was men wel tevreden over het verloop van de avond. De club vierde vrijdagavond het jubileumfeest voor het 120-jarige bestaan. Trainer Rick Kruys was dan ook blij met de inzet van zijn ploeg, die knap terugkwam van een 0-1 achterstand. “Het was een mooie avond, die aan de voorkant goed geregeld is door de club. Uiteindelijk hebben wij een mooie kers op de taart kunnen plaatsen met deze wedstrijd.” VVV versterkte zich tijdens de winterse transferperiode met Soulyman Allouch, die overkwam vanuit Jong AZ. Kruys verwacht veel van de 21-jarige Amsterdammer. “Ik ben ervan overtuigd dat hij ons veel kan brengen.”

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verschrikkelijk blijft deze ramp. Als hij nu nog niet gevonden is vrees ik voor het ergste. Al las ik wel dat er bijna geen coördinatie is op hoe de hulp wordt ingezet.

12 februari 2023 om 11:53

Er was een ander gevonden die 194 uur onder het puin lag hij kwam er levend uit . Dus er is hoop alleen hoe langer het gaat duren
.. Krijg ik toch het idee nu al dat ik vrees voor het ergste...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren