Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: Willem II hofleverancier na overtuigende zege

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Team van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. Afgelopen vrijdag en maandag werd de 34ste speelronde afgewerkt. PEC Zwolle verzekerde zich door een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Almere City van promotie naar de Eredivisie, terwijl MVV Maastricht en NAC Breda goede zaken deden in hun strijd om deelname aan de play-offs veilig te stellen.

Het doel in het Team van de Week wordt deze speelronde verdedigd door Wouter van der Steen. De ervaren sluitpost droeg bij aan een verrassende 0-1 zege van FC Den Bosch op Roda JC door zes reddingen te verrichten. Willem II is deze keer hofleverancier. De Tilburgers wonnen vrijdagavond overtuigend met 4-0 van TOP Oss. Elton Kabangu (één goal, twee assists), Jizz Hornkamp (één doelpunt, één assist) en Leeroy Owusu (één goal) hadden elk een aandeel in de ruime overwinning.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:
Marko Vejinovic blonk uit namens Heracles Almelo bij een moeizame 0-1 zege op Helmond Sport. De middenvelder creëerde acht kansen, het hoogste aantal voor een speler van Heracles in een KKD-duel dit seizoen. Elías Már Ómarsson toonde zijn waarde voor NAC Breda door de gelijkmaker voor zijn rekening te nemen bij een 1-2 zege op FC Eindhoven. De IJslander maakte zeven goals in zijn laatste zes wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie (exclusief de gestaakte wedstrijd tegen Willem II).

Elftal van de Week: Van der Steen (FC Den Bosch); Owusu (Willem II), Hillen (De Graafschap), El Azzouzi (FC Dordrecht), Leliendal (Jong FC Utrecht); Schuurman (FC Dordrecht), Vejinovic (Heracles Almelo), Kestens (FC Eindhoven); Kabangu (Willem II), Hornkamp (Willem II), Ómarsson (NAC Breda)

De gestaakte wedstrijd tussen NAC Breda en Willem II, die dinsdagmiddag werd uitgespeeld, is niet meegenomen bij de samenstelling van het Elftal van de Week.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren