Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Veel clubs hadden interesse, maar ik nam ze niet allemaal even serieus’

Laatste update:

Tal van clubs toonden de voorbije weken interesse in Queensy Menig. PEC Zwolle kwam als winnaar uit de strijd: de club uit Overijssel huurt de negentienjarige aanvaller dit seizoen van Ajax. "Er waren veel clubs in me geïnteresseerd, maar ik nam ze niet allemaal even serieus. Ik heb wel getwijfeld tussen SC Heerenveen en PEC Zwolle”, erkent de tiener.

/

Hoewel hij Heerenveen ‘ook een mooie club’ vindt, viel de keuze van Menig op PEC. “Puur op gevoel”, zo verzekert de aanvaller in gesprek met RTV Oost. Menig won informatie in bij Jody Lukoki, ex-speler van Ajax en PEC en nu spelend in Bulgarije voor Ludogorets. “Hij zei: een jaartje PEC Zwolle gaat je goed doen’.”

Het komende jaar bij Ajax blijven was voor Menig in ieder geval geen optie: “Ik ben zelf met het idee gekomen om dit seizoen verhuurd te worden. Vorig jaar heb ik in Jong Ajax gevoetbald en mijn debuut gemaakt in het eerste. Niet dat ik bang ben voor concurrentie, maar ik wil gewoon spelen”, zo verzekert de aanvaller, die afgelopen seizoen goed was voor elf doelpunten.

Denk jij dat Queensy Menig ooit basispeler bij Ajax wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat er zoveel belanstelling is voor zijn persoontje.
Bij PEC mag hij voetballen in de basis en bij Ajax werd het een reservebeurt.

27 juli 2015 om 20:39

Wie zegt dat hij bij PEC zomaar even in de basis staat ?

Je bent trouwens wel de nieuwe koning open deuren in trappen. Je hoeft niet perse op elk topic te reageren als je niks erover te zeggen hebt.

27 juli 2015 om 21:02

Dit gaat volgens mij puur om het balkje vol te krijgen.. Beetje jammer. On: Na het vertrekken van Lukoki was een buitenspeler broodnodig bij Zwolle.

27 juli 2015 om 22:11

ik denk niet ie Ryan Thomas er uit speelt.

28 juli 2015 om 16:54

Dat geloof ik ook niet maar misschien heeft Jans wel een middenveldpositie in gedachten voor Thomas.
Menig zal hoe dan ook voldoende aan spelen toe komen omdat hij op beide vleugels uit de voeten kan en de vleugelspelers veel acties moeten/mogen maken en daarom vaak niet de volledige 90 minuten zullen spelen.

27 juli 2015 om 22:36

Ja misschien heb De Boer geen inzicht,om een speler te beoordelen.
Dat Frankie misschien verkeerde keuzes maakt.
Bevoordeeld Schone in de spits,dan dwaal je als trainer echt af.

Naar mijn doen had hij voor heerenveen moeten kiezen goede club waar je veel leert en goed kan opbouwen om bij Ajax 1 goed je prestaties te laten zien na dat jaar.

27 juli 2015 om 19:06

En bij PEC leer je niet veel? Bij Pec heeft hij meer kans op een basis plek, dus een logische keuze.

27 juli 2015 om 19:22

daar is Slagveer en larsson en die zijn heel goed en bij pec heeft hij toch wel meer kans

27 juli 2015 om 19:29

Dan had hij wel echt beter moeten zijn dan Larsson of Slagveer. Die zet Lodeweges niet zomaar uit de basis. Ik denk dat Menig meer kans op een basisplaats heeft bij PEC. Al had ik hem er voor de breedte wel bij willen hebben bij Heerenveen.

Denk dat deze jongen er wel gaat komen, schat hem toch wat hoger in dan Lukoki of De Sa.

Zwolle is een mooie club om je als speler te ontwikkelen. Maar ik kan me voorstellen dat, behalve gevoel, de kans op speeltijd ook mee heeft gespeeld in zijn keus. Heerenveen speelt met Larsson en Slagveer op de vleugels. Behalve bij blessures of schorsingen lijkt de kans op veel minuten dan niet al te groot. Al met al een logische keus.

Wat een ongekende blaaskaak! Heeft werkelijk nog Niets laten zien in het Nederlandse profvoetbal, maar meneer 'neemt ze niet allemaal even serieus'. Ik denk dat deze jongen God op zijn blote knieën mag danken dat hij een kans krijgt in de Eredivisie, en dan ook nog bij een redelijke stabiele middenmotor als PEC Zwolle! Deze blaag had al blij mogen zijn met clubs Excelsior, De Graafschap, Heracles, Nec, Roda JC, etc....

27 juli 2015 om 19:26

Niets laten zien in het Nederlandse profvoetbal? Deze blaag speelde anders een prima eerste seizoen in de Jupiler League met 11 goals. Daar zaten een aantal hele fraaie bij. Beetje een fail jouwerzijds.

Ik denk een prima aanwinst voor Zwolle, want ik schat hem voetbal technisch hoger in dan Lukoki en qua snelheid doet hij niet voor Lukoki onder.

27 juli 2015 om 20:09

Zet bij onderstaande namen ook Zwolle, ADO en Cambuur er bij. Die zijn er geen van allen veel sterker op geworden

28 juli 2015 om 00:01

Pec is sterker als vorig jaar... Enige verschil is de keeper. Hahn is 3 klassen beter als Bissois. Rest zijn ze er beter op geworden

28 juli 2015 om 09:39

Dat wil ik dan nog wel eens zien dan! Mindere verdediger, mindere spitsen, mindere doelman. Alleen het middenveld is compleet gebleven (tot nu toe). Verder zit de club in Cat. 1 en kan ze op transfergebied gewoon niets doen en hogere salarissen betalen, Zwolle heeft boven haar stand gepreseerd, daarvoor alle lof, maar doordat de begroting niet groeit, er geen Europees voetbal is en de Knvb bepaald wat de club wel en niet financieel kan en mag, dan zie ze ook sportief niet groeien, ondanks dat Jans het wel mooier doet overkomen.

29 juli 2015 om 17:08

Je kan het maar niet laten om ADO Den Haag erbij te betrekken? ADO Den Haag is zeker sterker geworden ten aanzien van vorig seizoen! Alleen van Duinen is weg als basisspeler en daarvoor in de plaats zijn Duplan, Schaken en Marengo aangetrokken. Daarnaast is de groep nog intact!

Edit; Volgens mij kan jij het niet verkroppen dat ADO Den haag niet wordt genoemd in dit lijstje en Heracles wel, Grow up!

29 juli 2015 om 20:38

Ach doe nu niet overkomen alsof ADO er sterker op is geworden, niet dus, want ook ADO heeft (net als Heracles) maar net NC spelen kunnen voorkomen. Marengo komt van een JL club en Duplan (32 jaar) heeft vorig seizoen meer in de lapenmand gezeten (18 wedstrijden out) dan dat hij heeft gespeeld.. En Schaken (33 jaar) ach leuke speler voor een JL club. Vorig seizoen 7 wedstrijden in de eredivisie en 4 in de hoogste Russische competitie, daar wordt je vrolijk van als fan! In Den Haag hoor ik al jaren de grote praatjes vooraf, typisch Haargse bluf?? En aan het eind zijn ze weer blij dat ADO NC weer is ontlopen. Bij ons ook hoor, maar wij blazen gewoon vooraf niet zo hoog van de toren en zijn veel realistischer. Mooi hoor de 3e stad van het land, maar op voetbalgebied speelt ADO geen rol van betekenis en doen clubs als Heracles, Zwolle, Cambuur en NEC helemaal niet voor ze onder.

29 juli 2015 om 21:13

ADO Den Haag is er op dit moment nogmaals niet minder op geworden, van Duinen weg is een zegen en daarvoor terug heb je Schaken, Gorre en Duplan. Deze spelers zijn echte flankspelers dan Van Duinen dat is.

We zullen zien hoe het seizoen verder verloopt. Ik denk dat je je vergist in ADO Den Haag.

29 juli 2015 om 21:22

Het is voor jou te hopen dat ik ongelijk heb en ADO heb onderschat. Als wij het komend seizoen weer 6 punten tegen ADO halen, zul je mij niet meer horen. Moet kunnen toch.!!!.....

27 juli 2015 om 20:11

Overdrijf niet zo joh..

Rare reactie van je.
Is nederigheid nou ZO belangrijk voor je dan?

Kans krijgen, kans krijgen..
Wat is dat nou voor onzin?
Hij heeft er zelf voor gewerkt toch zeker, of niet soms?
Kans krijgen.. Laat me niet lachen.

Hij heeft deze kans Verdiend, niet gekregen.. Groot verschil.

28 juli 2015 om 00:12

Daarom laat die zich toch ook verhuren, om te spelen in de eredivisie. Je weet niet wat voor clubs er zijn gekomen. Als het ploegen zijn die lager eindigen of minder zijn dan jong-ajax, dan mag je dat toch niet al te serieus nemen lijkt me. Hij speelt standaard bij jong ajax en zou invaller zijn bij ajax. Dan hoef je niet alles serieus te nemen. Niks blaaskaak aan.

Doe Lukoki toch nog iets goed voor Ajax.
Advies geven.

28 juli 2015 om 00:24

Wat heeft Ludogorets voor hem betaald eigenlijk? Is me helemaal ontgaan, die hebben Misidjan wel een leuke Nlse vleugelspeler al.

28 juli 2015 om 16:58

Volgens transfermarkt is er een afkoopsom van 1 miljoen betaald.
Als dit waar is dan heeft PEC goede zaken gedaan.

29 juli 2015 om 09:38

Dankjewel! Inderdaad geen slecht bedrag...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren