Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Fortuna Sittard verslaat FC Twente dankzij droomdebuut van Toshio Lake

Laatste update:

Fortuna Sittard is voor de eerste keer in de laatste vijftien Eredivisie-seizoenen met een overwinning aan een nieuwe voetbaljaargang begonnen. Het team van trainer Sjors Ultee was zaterdagavond nipt te sterk voor FC Twente, waar Ricky van Wolfswinkel zijn debuut met een doelpunt opluisterde: 2-1. Het was echter debutant Toshio Lake, die na een uur spelen zijn opwachting had gemaakt, die Fortuna met een assist en een winnend doelpunt de drie punten bezorgde. De laatste veertien eerste wedstrijden van een Eredivisie-seizoen die Fortuna Sittard tot zaterdag speelde, waren in een remise (zeven) of een nederlaag (zeven) geëindigd.

Fortuna begon een stuk feller aan de wedstrijd en speelde ook een verdienstelijke eerste helft, maar het waren de bezoekers uit Enschede die met een minimale voorsprong de rust ingingen. Het team van Ultee was in de eerste twintig minuten de bovenliggende partij, met meer felheid in de duels, al leidde dat niet tot kansen. Halverwege de eerste helft liet FC Twente zich meer gelden. Een schot van Queensy Menig werd tijdig geblokt, Van Wolfswinkel schoot van dichtbij op het bovenlichaam van Roel Janssen en daarna kwam hij net tekort om een verlengde bal van Giovanni Troupée binnen te werken.

Een opstootje na iets meer dan een half uur spelen, waarbij Van Wolfswinkel een tik leek uit te delen en hij vervolgens woorden kreeg met Ultee, leidde tot vier gele kaarten. Scheidsrechter Jochem Kamphuis toonde Van Wolfswinkel, Mats Seuntjens, Ultee en Ron Jans een gele prent in een halve minuut tijd. Niet veel later kwam het scorebord in beweging. Na een vlotte aanval over links via Menig kwam de bal met ietwat geluk voor de voeten van Van Wolfswinkel, die het goed afmaakte: 0-1. Fortuna, waar George Cox zich door een blessure moest laten vervangen door debutant Deroy Duarte, liet na om nog voor rust op 1-1 te komen. Doelman Lars Unnerstall hield Samy Baghdadi van het scoren af.

Ook de linksback van FC Twente moest geblesseerd afhaken. Gijs Smal moest zich tien minuten na de pauze laten vervangen door Mees Hilgers en een paar minuten later volgde een tweede domper voor de Enschedeërs. Lake stond koud in het veld toen hij Seuntjens wegstuurde: de aanvoerder van de Limburgers liep net geen buitenspel en passeerde Unnerstall. Jans had genoeg gezien en koos er enkele minuten later voor om Michal Sadílek en Michel Vlap hun eerste minuten in het shirt van de Tukkers te laten maken.

De invalbeurt van Vlap kwam het spel van FC Twente weliswaar ten goede, maar het was een invaller van Fortuna die de wedstrijd wederom uit balans bracht. Na een fase waarin het tempo hoog lag en er meer ruimtes kwamen, was het Lake die de 2-1 voor zijn rekening nam. De aanvaller, die deze zomer overkwam van Feyenoord en in eerste instantie zou aansluiten bij de Onder-21, schoot de bal achter Unnerstall.

Kansen creëerde de ploeg van Jans nauwelijks in de tweede helft en ook in de slotminuten én liefst negen minuten extra tijd kon een nederlaag niet worden afgewend. Het is voor de Limburgers een evenaring van een clubrecord: tien Eredivisie-zeges in een kalenderjaar. De laatste keer dat Fortuna tien keer in een kalenderjaar had gewonnen, was in 1999. Fortuna speelt volgende week zondag een uitwedstrijd tegen AZ, terwijl FC Twente dezelfde dag in eigen huis aantreedt tegen titelverdediger Ajax.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Knap teruggeknokt door Fortuna. En echt prachtig voor Toshio Lake. Heeft in de jeugd meerdere zware blessures gehad en dit is een hele mooie beloning van jarenlang keihard knokken.

14 augustus 2021 om 22:22

Wat kun je mij nog meer vertellen over die Lake? Ik was al helemaal vergeten dat we die jongen hadden overgenomen.. hij oogt fysiek behoorlijk sterk, is tamelijk snel lijkt het en behoorlijk doelgericht. Ook nog een behoorlijke steekpass in huis, die bal op Seun was echt een goeie bal op de juiste snelheid! Ik moet een beetje aan Brobbey denken bij deze jongen. Hopelijk beleven we hier nog veel plezier aan en wordt het onze verrassing dit seizoen!

14 augustus 2021 om 22:38

Hij oogt ook te dik of niet?

14 augustus 2021 om 22:41

Haha, weinig aan toe te voegen eigenlijk. Uitstekende omschrijving. Het is enkel te hopen dat hij fit blijft, want hij is (hopelijk dus was) enorm blessuregevoelig.

14 augustus 2021 om 22:44

Ik ben hem uit het oog verloren na ik meen de o13 of o15. Daar zag hij er ook al te stevig uit, maar scoorde hij als een malle en wonnen ze elk jaar alle (internationale) prijzen. Door blessures is hij daarna enigszins stil komen te staan in zijn ontwikkeling. Leuk dat hij toch nog in de eredivisie terecht gekomen is.

14 augustus 2021 om 23:13

Dan is het inderdaad een logische Fortuna transfer. Een speler die ontzettend veel potentie had/heeft, die wat pech/tegenslag gehad heeft en die ze hier een kans gunnen. Die gokjes hebben we de laatste seizoenen regelmatig genomen en toegegeven; dat gaat vaak mis. Echter komen die spelers vaak transfervrij of voor een appel en een ei naar ons om zichzelf te bewijzen. Ciss ging al voor een mooi bedrag weg, Flemming wordt de volgende, deze zomer of anders volgend jaar en wie weet kan deze jongen ook mooie stappen maken.

Natuurlijk zijn Kamphuis en zijn Var bepalend bij de 2 1. Maar wat een dramatische pot van met name onze trainer. Bosch en Ilic laten staan. Hilgers centraal brengen. Wat een onkunde.

14 augustus 2021 om 22:09

Wie anders centraal? Zoveel keus heeft ie ook niet momenteel.

14 augustus 2021 om 22:31

Plegezuelo traint alweer mee dus die is vast snel terug. Pierie komt er ook weer aan. Ik maak me zelf meer zorgen om de rechtsback. Troupee was echt heel slecht en die heeft nauwelijks een concurrent.

14 augustus 2021 om 23:00

Laat het staan. Zet Sadilek op linksback. Dit was echt een drama.

14 augustus 2021 om 22:09

Bepalend waarin?

14 augustus 2021 om 22:14

90% van de scheidsrechters fluit daar voor een overtreding denk ik.

14 augustus 2021 om 22:22

Dus des te knapper dat deze scheids bij de 10% zit die het gewoon goed ziet??? Veel duidelijker kan je de bal niet eerst spelen

14 augustus 2021 om 23:01

Wat een onzin. Hij speelt de man, dan de bal. Maar de grootste fouten zijn door onze trainer gemaakt. Die trekt de reeks dramatische potjes goed door. Geen plan, geen logica en Bosch mag 90 min spelen.

14 augustus 2021 om 22:12

Er is niks aan de hand bij de 2 1. Deze wedstrijd verdiende geen gelijkspel. Iemand moest winnen. Leuke pot!

14 augustus 2021 om 22:21

Ogen in je zak, 100 procent overtreding. Hij staat er 2 meter vanaf. Var was net popcorn halen denk ik. Man wat een wanvertoning weer. Als deze man ons fluit dan hou maar op.

14 augustus 2021 om 22:25

Verkeerde zender gekeken?

14 augustus 2021 om 22:26

Verkeerde bril op?

14 augustus 2021 om 22:33

Vond het ook niets. Gewoon dom van Ilic om daar te proberen een actie te maken en ook dom van Troupe om direct naar voren te sprinten en je man helemaal vrij achter te laten.

14 augustus 2021 om 22:54

Scheids was ook bepalend in de eerste helft in het voordeel van Twente. Trekt zich uiteindelijk recht. Fortuna was de betere en wint vandaag verdiend.

14 augustus 2021 om 23:39

Waar dan precies?

Toshio lake... Tot vorig jaar feyenoorder. Kreeg nooit een prof contract. Dat je dan zo je eredivisie debuut mag maken....

14 augustus 2021 om 22:57

Heeft ook de laatste 4 jaar oprecht maar 10 potten gespeeld ivm blessures. Wel een schitterend debuut van die jongen en na al dat blessureleed gun je het hem van harte!

Terechte overwinning, Twente nog niet waar het wil zijn (imo hebben ze een erg matige trainer) en de enige ploeg die wou voetballen kwam uit Sittard

14 augustus 2021 om 22:07

Komt ie weer aan met de enige ploeg die wilde voetballen is Fortuna. Welke wedstrijd heb jij gekeken? Bijna alleen maar lange ballen en buiten de goals 1 of 2 goede kansen gecreëerd. Twente heeft ook te weinig kansen gecreëerd, maar het voetballende gedeelte was echt van beide kanten niet best. Daarnaast was het bij de 2-1 een overtreding, maarja soms krijg je hem mee en soms tegen.

14 augustus 2021 om 22:21

Altijd een goed teken wanneer die met wie je een discussie aangaat niet begint met een argument tegen een stelling maar een argument probeert te verzwakken. Twente was zwak voor een ploeg die CL wil halen.

14 augustus 2021 om 22:23

Kerel ze voetbalden allebei ruk. Er was niet 1 ploeg die probeerde te voetballen. De gelukkigste wint hier, scheids hield zijn oogjes dicht. Ga niet zo interessant lopen doen.

14 augustus 2021 om 22:24

Het was geen overtreding... Blijft lastig neutraal een situatie beoordelen

14 augustus 2021 om 22:29

CL wil halen? Waar haal je die onzin vandaan? Ze gaan voor het linkerrijtje. De basiself die startte is niet de basiself die zou moeten zorgen voor die plek in het linkerrijtje. Als alles meezit worden ze 7e of 8e, als alles tegenzit 12e. Vandaag zat het tegen en wilde het niet. Maar vind je het gek met zoveel nieuwe spelers?

14 augustus 2021 om 22:40

Dat vind jij, ik zie de herhaling op tv en ik vind het een 100 procent overtreding. Niets met neutraal te maken.

15 augustus 2021 om 09:31

Dat heeft inderdaad vrij weinig met neutraal te maken, het is dat je het zelf onderkent.. in de wat kinderlijke eredivisie zijn er best scheidsrechters die ervoor fluiten, maar kom op man na zo'n wedstrijd alleen maar praten over een vermeende overtreding?

15 augustus 2021 om 09:34

Het is een bepalende fout laat in de wedstrijd en wanneer je het topic doorscrollt geef ik ook aan dat twente een wanvertoning op de mat legde en dat bijvoorbeeld menig vlag voor rust de bal breed moet geven en dat je dan ook niet hoeft te zeiken over een fout van Kamphuis.

15 augustus 2021 om 09:58

Je hebt het 1 zinnetje over Twente zelf, de rest is allemaal geraas richting de scheidsrechter. Prima als dat jouw manier is om een verlies te verwerken hoor, maar al die frustratie waar je toch niks meer mee kunt zou ik lekker links laten liggen. Of denk je dat ze het doelpunt nog af gaan keuren als Blaise65 10x meldt dat het schandalig is?

15 augustus 2021 om 12:57

Al doe ik het 20 keer, dat ik er niets mee bereik tja dat weet ik ook wel. Ik word gewoon beroerd van zo'n allesbepalend fout van Kamphuis, het is niet de eerste keer met deze scheids. Bovenal speelde twente idd niet best.

Helaas blijkt Twente nog niet goed genoeg op elkaar ingespeeld. Het middenveld voetbalt veel te weinig, met Vlap werd dat de 2e helft wel wat beter. Oosterwolde is geen centrale verdediger, hopelijk is Plegezuelo snel weer beschikbaar. Ze missen al met al te veel spelers en hebben echt tijd nodig om een team te worden. Gelijkspelletje was terecht geweest, maar helaas. Dan volgende week maar in een kolkende Veste tegen Ajax!

Helaas. Niet best, maar een gelijkspelletje had er toch minimaal uitgesleept moeten worden. Dramatisch verdedigend bij de eerste goal en heel erg dom balverlies van Ilic in de tweede helft. Vlap is een mooie speler die goed kan voetballen, dat zie je na 2 minuten al, maar het werd vechten in de laatste minuten en dat is niet zijn spel. Volgende wedstrijd moeten hij en Sadilek spelen voor Bosch en Ilic. Fortuna stond overigens gewoon goed, erg fel en zeer solide achterin. Dat heeft Ultee toch weer netjes neergezet. Ik vind Mats Seuntjes trouwens ook altijd echt een goede speler, zo sterk en toch snel. De verdediging van Twente had weinig vat op hem. Gefeliciteerd Fortuna.

14 augustus 2021 om 22:20

Terechte overwinning van Fortuna hoor. Twente verdedigend erg zwak en aanvallend niks gecreëerd. Dan verdien je geen punt(en) nog veel werk aan de winkel voor Jans.

Ps Fortuna uit is altijd een lastige pot voor Twente, dus geen man overboord en al die henkies die denken dat we zo 3de worden zijn ook weer stil.

14 augustus 2021 om 22:23

Als club met ambitie wil je Jans toch niet als trainer? Die wordt komend seizoen, ongeacht de prestatie, altijd beschermd

14 augustus 2021 om 22:28

Geen idee wat jij met je bericht wil zeggen…moet Jans opstappen omdat we hebben verloren na 1 wedstrijd?!

14 augustus 2021 om 22:28

De eerste helft toch gewoon meerdere aardige mogelijkheden gehad? De tweede helft minder. De goals van Fortuna hadden ook voorkomen kunnen worden, zijn gewoon individuele fouten. Maarja, uiteindelijk scoren zij er eentje meer dan Twente dus winnen ze in principe terecht ja. PS MiltonKeynes, wat is er mis met Jans?

14 augustus 2021 om 22:36

Eerste helft inderdaad een periode redelijk goed gevoetbald, maar we hebben 2 keer op goal geschoten in 98 minuten tijd…deze wedstrijd hadden we nooit gewonnen, al hadden we 4uur gevoetbald.

Schandalige vertoning van Twente. Waarom met Bosch weer beginnen ipv Vlap. We hebben vorig jaar toch al gezien dat Bosch zwaar tekort komt, ook deze wedstrijd weer. Ik begrijp het eeuwige vertrouwen van Jans in hem niet. Jans niets geleerd van vorig jaar? Zerrouki ilic Bosch, dat kan gewoon niet. Centrale duo erg matig en Troupee zit ook twee keer mis. Kamphuis tja bewijst maar weer eens dat hij 1 van de allerslechtste scheidsrechters is, de 2/1 gaat zeker een overtreding aan vooraf, waarom grijpt de Var daar niet in? Ook de 1-1 gaat op het middenveld een overtreding aan vooraf. De gele kaart voor van Wolfswinkel slaat echt helemaal nergens op. Nog niets veranderd binnen het korps.

14 augustus 2021 om 22:11

Bosch stond op 8, daar kan Vlap helemaal niet spelen. Vond het ook geen overtreding op Ilic, gewoon heel slecht gedaan van hem. Die mag volgende week gaan banken voor Vlap. De var was er het laatste half uur niet meer, technische storing.

14 augustus 2021 om 22:17

Begin in ieder geval dan met Sadilek - Vlap- zerrouki. Het gaat me erom dat dit middenveld totaal niet voetbalt en niet in balans is. Ik snap ook wel dat ze niet op elkaars plek spelen, het gaat me om de onkunde van onze trainer, die dit middenveld weer neerzet, dat hebben we afgelopen 10-15 potjes gezien waar dat heenging. Bosch zoveel balverlies en onnauwkeurig in de passing en ik vraag me af of hij de juiste basistechniek heeft. Ilic scoort helemaal nooit en moet echt het krachthonk in, onzichtbaar. Met Bosch Ilic Zerouki heb je max 2 doelpunten per seizoen. De eerste actie van Vlap dat is wat je wil zien van een middenvelder. Heel erg matig middenveld, dat moet Jans toch ook wel zien. Ik neem aan dat je vanaf volgende week met een middenveld Zerouki Vlap Sadilek gaat spelen.

14 augustus 2021 om 22:23

Ben ik met je eens. Snap eigenlijk sowieso niet waarom we Ilic weer hebben gehuurd, heeft vorig seizoen verdomd weinig laten zien. Bosch mist inderdaad het niveau. Als ik hem was zou ik gaan trainen op heel erg goed worden in ballen afpakken. Dat kan hij al wel redelijk en dat lijkt me ook aardig trainbaar, want een echt goede voetballer zal het nooit worden. Verwacht dat middenveld wat je oppert inderdaad tegen Ajax volgende week.

14 augustus 2021 om 22:32

Heren, in de vorige wedstrijd tegen Lazio was iedereen nog lyrisch over Ilic en voldeed Bosch prima. Nu doen jullie net of ze niet kunnen voetballen? Sadilek en Vlap hebben nog geen wedstrijdritme, was voraf al bekend, dan kun je ze opstellen en gokken dat ze niet (langdurig) geblesseerd raken, maar het seizoen is nog lang, dat ze Bosch en Ilic waarschijnlijk uit de basis gaan spelen is voor niemand een verassing.

Fortuna uit is altijd een lastige wedstrijd voor ons, nu niet net doen of het allemaal weer niks is. Geef het tijd en hopen dat de basisspelers snel fit zijn.

14 augustus 2021 om 22:37

Ik ben nooit lyrisch over Bosch ook niet tegen Lazio, zo ook niet over Ilic. Die hebben bij mij vorig seizoen al afgedaan. Metvdat middenveld verloor je bijna de hele 2e seizoenshelft. Bosch komt echt tekort voor het nivo waar je naartoe wilt. Ilic tja...onzichtbaar als 10. Scoort niet, wint geen duels, steekt niemand weg, geen body. Beide geschikt voor topklasse of misschien kkd.

Wel een overtreding hoor, bij de 2-1 werkte de var niet?

15 augustus 2021 om 08:28

Deze zelfde scheids gaf vorig seizoen in de laatste minuut een penal aan vitesse na een overtreding van Bosch. Zet deze overtredingen eens naast elkaar. Niet te volgen.

Het was niet zo oppermachtig als eind vorig seizoen de 3-0 tegen Twente. Toen werden ze echt vakkundig en stevig aan de kant geschoven. De overwinning is meer dan terecht, Fortuna was beter ondanks het gemis van Rienstra, Semedo en Flemming en het niet meer bij de selectie hebben van Tirpan en Polter. Knap dat je Twente dan toch even aan de kant schuift al zal er voorin en zeker ook achterin écht nog wat bij moeten. Dit is te mager, maar Lake Made our day!

14 augustus 2021 om 22:33

Ik vond fortuna niet beter. Hebben nagenoeg geen kansen gehad en komen dankzij een verkeerd uitstapmoment en een verkeerde beslissing van de scheids op 2/1. Fortuna creëerde ook barweinig in 90 minuten.Twente verder ook weinig gecreëerd, buiten dat van Wolfswinkel de eerste helft 2 keer dichtbij was en Menig de bal breed had moeten leggen vlak voor rust. Een gelijkspel was terecht geweest, maar ja de scheids beslist anders. Meer dan terecht dan kijk je echt niet objectief naar de wedstrijd en dan ga je een potje van vorig seizoen erbij halen waar voor ons helemaal niets op het spel stond om het kracht bij te zetten.

14 augustus 2021 om 22:44

Fortuna vandaag m.i. ook de terechte winnaar, maar ook wij missen behoorlijk wat spelers. Achterin was het echt drama, waar je Plegezuelo en Pierrie dan mist. Ook is Cerny normaal de lijm tussen middenveld en spits. Ook Misidjan was een goed aanvulling geweest. We zagen vandaag helaas weer veel wat we vorig seizoen in de 2de seizoenshelft zagen.

14 augustus 2021 om 22:47

'Even aan de kant schuift', wat een babbels. Je wint door een paar individuele fouten aan Twentse zijde, niet door geweldig voetbal vriend. Wij missen overigens Cerny, Plegezuelo, Misidjan, Pierie, Lukoki, Brama en Dumic, benoem dat dan ook even.

14 augustus 2021 om 23:00

Leer lezen. Hij refereerde aan vorig seizoen. En dat strookt volledig met die wedstrijd.

14 augustus 2021 om 23:09

Het ging in die zin inderdaad over eind vorig seizoen, dat omschrijf ik ook behoorlijk duidelijk. De goal van vWolfswinkel valt ook uit een persoonlijke fout. Verder vrijwel niets weggegeven en daarbij had het voor rust best 1-1 mogen staan. Kortom, aan beide kanten veel speler nog niet erbij/fit. Fortuna vandaag gewoon de betere en de terechte winnaar.

14 augustus 2021 om 23:44

Je was niet de betere...wel op doelpunten. Maar voor de rest gewoon 2 teams gezien die beide heel matig waren. Kun je wel doen alsof je twente van de mat gespeeld hebt en ik weet niet hoeveel beter was, dat is gewoon niet zo. Menig die bal gewoon breed geeft voor rust, ga je met 0/2 de rust in, dan kom je met wat geluk op 1/1 wegens een verkeerd uitstapmoment en kom je zelfs op voorsprong dankzij een blunder van Kamphuis. Ga nu niet doen alsof Sittard zo dik verdiend gewonnen heeft en ik weet niet hoeveel beter was, want dat hebben ze niet. De gelukkigste wint vanavond. Je zit de boel hier te provoceren, jammer.

15 augustus 2021 om 03:09

Een goed verliezer zegt gewoon jammer, gefeliciteerd en volgende week beter. Jammer dat je dat niet kunt.

PS. Het zit je blijkbaar nogal hoog en dan ben ik degene die provoceert.. erken je verlies en ga over tot de orde van de dag jochie.

15 augustus 2021 om 09:38

Een goede winnaar toont wat meer respect en erkent dat het spel niet om aan te gluren was, ook niet van de uiteindelijke winnaar. Je zou ook aan kunnen geven dat je met wat geluk wint ipv doen alsof het met hogeschoolvoetbal gebeurde. Je reacties zijn provocerend en (arrogant) misplaatst.

15 augustus 2021 om 13:38

Dat is dan jouw interpretatie. Jij gebruikt woorden als hogeschool voetbal en provocerend. Dat zeg ik nergens. Geluk was het ook zeker niet. Twente supporters zijn vaak snel op hun tenen getrapt is mijn ervaring. Wellicht een leuke discussie voeren op een Twente forum waarom je geen enkele fatsoenlijke kans creëert in de tweede helft tegen een ploeg met half het budget van Twente. Succes tegen Ajax overigens. 😉

15 augustus 2021 om 14:24

Kalou veel Twentesupporters zijn juist realistisch en weten ook wel dat we niet even subtop zijn of gaan worden. Er zijn nogal veel Twentesupporters dus ik vind het nogal wat om die allemaal over een kam te scheren maar het maakt me verder ook niet uit. Genoeg shit als club gehad, dus een nederlaag in Sittard is niet het einde vd wereld. Jouw reacties richting Twentesupporters zijn wel vaker licht provocerend en zelfs neerbuigend, misschien heb je het zelf niet door. Maar tegen again, geen probleem. Gefeliciteerd met de verdiende overwinning en een fijn weekend.

15 augustus 2021 om 16:37

Je gebruikt het woord oppermachtig en dat is misplaatst. Wat denk je nu dat wij anders worden van een verlies tegen Ajax? Je mag toch op je tenen getrapt zijn na jou misplaatste reactie. Je plaatst onzin en het is wel degelijk provocerend.

Menig kan vlak voor rust die bal ook gewoon breed geven, staan er 2 zo klaar om het af te ronden. Maar nee hij gaat weer voor een raar schot van afstand. 2/0 en dan is de wedstrijd gelopen. Hoef je ook niet te zeiken over de wanvertoning van Kamphuis.
Eigenlijk moet je hem dan gewoon direct wisselen.

15 augustus 2021 om 09:35

Jij moet haast wel goed geslapen hebben met al die frustratie 😅

We staan gelijk met AZ!
Als dat in mei nog zo is doe ik een dansje

Waar komt hij vandaan? Ik zag jong Fortuna. Maar op SofaScore had ie bij z’n foto een oranje shirt aan. Is hij jeugd international geweest? Iemand meer kennis over hem beschikbaar?

Wat hebben ze in Sittard gedaan? Hebben ze de Corona regels daar verkeerd begrepen en laten ze maar 1/3 van de supporters toe?

14 augustus 2021 om 23:37

Regio zuid heeft nog volop zomervakantie. Kon er zelf om die reden ook niet bij zijn helaas..

14 augustus 2021 om 23:49

Het enige stadion waar ze nog geen 1/3 vol krijgen. 530 Man van Twente de hele pot gehoord, toen het 2/1 stond werden ze wakker in Sittard. Geef mij dan maar een Nac of de Graafschap, daar zit het altijd gevuld, vakantie of niet. Dit was toch vrij troosteloos.

15 augustus 2021 om 00:05

Het is niet echt een club waar je heel warm van wordt inderdaad. Uitstraling past niet echt bij de Eredivisie..

15 augustus 2021 om 00:29

Ook wel schuine teksten hé...o wat zijn die boeren stil.

Waar ben je mee bezig geweest in de voorbereiding als je elke bal blind naar voren rost als verdediging?

Twente weer. Altijd als ik denk dat ze wel play-offs zullen halen gaat het zo snel alweer fout

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren