Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Leeuwen: ‘De beste manier is hem te voorzien van goede spelers’

Laatste update:

De supporters van FC Twente schreeuwen al maanden om het vertrek van Alfred Schreuder bij hun club. Er werden tijdens wedstrijden spandoeken getoond met teksten als Volgend seizoen zijn we er weer - Alfred jij niet meer! en Alfred, laat je grote hoofd werken! Rot op, om de schade te beperken!. Toch is de coach gewoon in Enschede gebleven en Ted van Leeuwen zegt daar blij mee te zijn.

/

Van Leeuwen trad recent in dienst als technisch directeur en moet mede helpen bij de wederopbouw van FC Twente. Hij staat pal achter de 42-jarige Schreuder, die nog een langlopend contract heeft bij de club en te duur is om te ontslaan. Los daarvan zegt de clubleiding vertrouwen te hebben in de trainer en zo kijkt Van Leeuwen er ook tegenaan. Hij zegt dat een trainer alleen weg moet, als de relatie met zijn spelers onwerkbaar is.

“Dat is bij FC Twente zeker niet het geval. Vorige week was ik zelf ook bij zo'n bijeenkomst met ontevreden supporters en sponsoren en dan hoor je nauwelijks goede argumenten waarom deze technische staf niet zou deugen”, vertelt Van Leeuwen aan Voetbal International. “De mensen klagen meer over rekeningen die nog niet betaald zijn. Eén ding weet ik wel: er zijn niet zoveel goede trainers in Nederland en Alfred Schreuder is een van hen.”

De 63-jarige ex-directeur van Vitesse en AGOVV Apeldoorn moet zijn trainer in het nieuwe seizoen geregeld rugdekking geven, mocht de kritiek weer aanzwellen. Dat doet hij graag, maar daarnaast hoopt Van Leeuwen vooral dat het niet nodig zal zijn. Als FC Twente het sportief goed doet, zal het publiek zich waarschijnlijk koest houden. De komende weken kan de basis worden gelegd voor een goed seizoen. “De beste manier om een trainer te helpen is hem te voorzien van goede spelers”, weet Van Leeuwen.

Denk jij dat Alfred Schreuder het hele seizoen 2015/16 trainer zal zijn van FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De beste manier is om de selectie te voorzien van een goede trainer.

2 juli 2015 om 10:08

Dat komt ook wel..twente wacht gewoon op het moment dat de supporters zijn frustraties gaan richten op schreuder..dan komen ze er goedkoper vanaf...alleen kunnen ze dat niet zeggeb

2 juli 2015 om 11:29

Dat doen ze ak Een tijdje hoor

2 juli 2015 om 12:00

klopt hvv, alleen heeft zoiets ook tijd nodig..die schreuder is misschien een beetje koppig maar op een gegeven moment houd je zoiets niet meer vol en daar wacht twente natuurlijk op

2 juli 2015 om 11:23

Er zijn geen goede argumenten gegeven? Heeft niemand dan aangegeven dat ze al tijden afbraakvoetbal spelen met prima spelers? Het is niet om aan te gluren en dat was al zo toen de beerput nog niet open was.

2 juli 2015 om 13:57

Haha, inderdaad. Oost-Indisch doof noemt men dat

van Leeuwen denkt de strijd met de supporters aan te kunnen gaan, ik weet niet of dit verstandig is. Twente is geen Vitesse (waar hij fan van was) of Agovv. Het kan flink stormen in het oosten.

2 juli 2015 om 10:25

Nee natuurlijk niet, maar hij kan hem niet ontslaan dus kan hij maar beter doen of hij hem vertrouwd want anders wordt de situatie helemaal onwerkbaar. Ik denk dat hij stiekem ook liever heeft dat schreuder vertrekt.

Volgens mij is Schreuder gewoon een goede trainer die jonge spelers beter kan maken. Probleem is alleen zijn slappe en matte wedstrijdmentaliteit. Iets meer passie bijbrengen en een klein beetje meer risico/ diepgang in het spel en alle problemen zijn opgelost. (moet schreuder dat wel zelf inzien)

Edit: Voor de club is het trouwens ook het beste om het vertrouwen uit te spreken, ook vanuit de supporters dus. Het is niet makkelijk, maar gewoon vorig jaar vergeten en Schreuder beoordelen op wat hij dit seizoen laat zien vanaf de eerste wedstrijd in de voorbereiding.

2 juli 2015 om 11:43

Mijn voornaamste bezwaar van Schreuder is dat hij geen spelers beter maakt. Hoezo zie jij hem als een trainer die dat wel doet? Spelers als Mokthar, Mokotjo, Lachmam deden het allen goed bij hun vorige club terwijl het hier totaal niet om aan te gluren is.

het is heel simpel, bij het ontslaan van Schreuder. Volgt een enorme afkoopsom, dit zal de club niet kunnen/willen betalen. Hierdoor kiezen ze voor de goedkopere optie en continuïteit. Voor wat ik begreep is de spelersgroep wel tevreden met Schreuder. Starten ze het seizoen goed, dan hoor je geen fan meer.

Twente had de afgelopen 3 seizoen onder schreuder ook een uitstekende selectie. Toch slaagde deze trainer er niet in om een prijs te pakken of zich überhaupt te plaatsen voor een europees hoofdtoernooi, waar als zijn voorgangers dit wel lukte Argumenten genoeg. Geen idee waarom het seizoen 4 ineens wel zal lukken onder schreuder.....

2 juli 2015 om 10:22

3 seizoenen??? 2 seizoenen en 2 maanden.. Dat eerste 'seizoen' kun je hem niet aanrekenen, toen stapte hij in toen Sir Steve er een zooitje van had gemaakt. En heeft hij toen redelijk orde op zaken gesteld. Alleen verloren van Ajax en Vitesse, en 1 wedstrijd in de play-offs.

2 juli 2015 om 10:51

Hij heeft zich als assistent onder Mc Claren nauwelijks laten gelden. Hij is een onzichtbare en slappe meeloper die al bijna 10 jaar bij Twente werkzaam is.

2 juli 2015 om 14:24

Redelijk op orde gesteld ?! Steve was net herfstmeister geworden met Twente ! vervolgen wint hij 4 keer achter elkaar niet en iedereen trapt in de karaktermoord van de media (vi) en roept om Steve vertrek.
Schreuder neemt het over en ipv dat hij het team aan de praat krijgt, komt het elftal alleen maar verder in verval. twente zakt van plek 3 (of4) naar plek 6 en moet ineens play-offs spelen. Die verliest Schreuder ook nog een ! We hebben het hier over een team met oa douglas, tadic, Fer, Chadl.
En dat moeten we schreuder Niet aanrekenen ?!

En toch durf ik te wedden dat hij er alleen nog maar zit omdat hij te duur is om te ontslaan.
Dan moet je er maar een best verhaal omheen breien om de achterban ook te doen geloven dat hij nog om heel andere redenen op zijn stoel mag blijven zittem.

Eghan, Ebicilio, Cabral en Bijen zitten nu op de bank, ze hebben doorstroming uit het tweede/jeugd nodig. Plus een extra spits. Wat er wel bijgezegd mag worden, is dat bijvoorbeeld een Castagnios/borven/miyachi weinig brachten.

Marsman
Martina
Tapia
Ter Avest
Schilder
Guttierez
Mokotjo
Ziyech
Corona
Oosterwijk
Mokthar
2 juli 2015 om 10:26

Ter Avest centraal terwijl hij back is? Lapzwansen Martina en Schilder in de verdediging?? Mokotjo die niets toevoegt?? Youness 'net zo lang trucjes doen totdat het fout gaat' Mokhtar?

Nee dankje.

2 juli 2015 om 10:35

Ze hebben op het moment niet veel meer, Twente heeft gouden jaren gehad. Mede doordat het teveel uitgaf. Dit zijn wel de spelers die over zijn. Je kan Ziyech doorschuiven en daar Eghan neer zetten.

Maar als fan moet je ook inzien dat de club moet doen met wat het heeft.

2 juli 2015 om 10:44

Ik zie liever deze opstelling...

Stevens
Ter Avest
Martina
Ebecilio
Schilder
Tapia
Ziyech
Guttierez
Corona
Oosterwijk
Schutte
2 juli 2015 om 10:52

Wie is Schutte?

2 juli 2015 om 11:48

je weet dat ter avest een rechtback is hoop ik? persoonlijk zou ik meer zo spelen. zodra iedereen fit is teminste. gewoon een blok op middenveld zetten en laat gutierez met ziyech het spel maken. door steeds te ruleren en veranderen van posities zal je naar mijn mening een betere spelverdeling krijgen om wedstrijden te domineren. andere mogelijkheid ebicilio centraal in verdediging zetten zodat je tapia in zijn rol kan zetten. der is genoeg mogelijk met de huidige selectie maar de manier van spelen zal alles bepalen.

stevens
ter avest
tapia
anderson
jeugd
gutierez
ebicilio
eghan
ziyech
corona
oosterwijk

Zo slecht is die trainer niet.

“dat is bij FC Twente zeker niet het geval. Vorige week was ik zelf ook bij zo'n bijeenkomst met ontevreden supporters en sponsoren en dan hoor je nauwelijks goede argumenten waarom deze technische staf niet zou deugen”

Wat een verrassing. Wel mooi dat Van Leeuwen hier aangeeft dat het gros maar simpele schreeuwlelijkerds zijn zonder enige inhoud.

We kunnen er lang of kort over zijn.....we zullen het er mee moeten doen. Als supporter moet je je zo langzamerhand afvragen of het niet verstandiger is om als 12e man achter de selectie te gaan staan (ja dus ook achter de trainers) en ze door dik en dun te steunen. De spelers zijn het die het moeten doen, zij zijn het die de steun verdienen, zij hebben hier ook niet om gevraagd.

De regio is trots op haar club, roert zich (terecht) als het niet goed gaat maar nu wordt het tijd om achter de club en spelers te gaan staan en ze te steunen door dik en dun!

Is ted er net zo eentje als Joop en Aldo?

Nou jongens rechterrijtje here we come!

Zelfs Co Adriaanse deed het beter en die moest wel weg..

Er wordt te veel verantwoordelijkheid neergelegd bij een trainer. Met een mindere selectie kun je niet verlangen dat je in de top meedoet.
Twente is sowieso geen topclub maar de supporters verwachten dat Twente mee moet kunnen doen om de titel omdat ze hem een keertje, met het geluk van de wereld, gewonnen hebben. Als Ajax en PSV dat jaar gewoon hun niveau gehaald hadden...
Maar goed, iedereen mag een ambitie hebben en doelen stellen maar Twente is categorie AZ, en AZ is ook geen serieuze dreiging voor de top.
Wat natuurlijk logisch is met dat klapvee op de tribunes. Bah wat een irritant publiek heeft dat AZ!!!
Ik weet het, dat staat er eigenlijk los van maar ik moest het even kwijt.

2 juli 2015 om 14:22

Kinderachtig wat je zegt. FC Twente heeft het kampioenschap gewoon verdiend, met 86/102 punten. En Ajax liet het niet afweten, want hun haalden 85/102 punten. Je mag zeggen wat je wil, maar het kampioenschap was geen geluk maar dik verdiend

Ik denk niet dat Corona aankomend seizoen nog bij Twente speelt of bv PSV ligt te slapen.

Ik vind van Leeuwen een prachtige vent. Laat zich niet gek maken en steunt zijn trainer volledig. Dit soort mensen heb je nodig als je geen roddel en achterklap in je club wil hebben. De rijen bij Twente worden langzaam gesloten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren