Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk: ‘Van Persie zal de rol van stand-in moeten gaan vervullen’

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst meldde zaterdag na het winnen van de Johan Cruijff Schaal dat Feyenoord zich mogelijk nog zal versterken met een aanvaller. De oefenmeester heeft de hoop op de komst van Robin van Persie nog niet opgegeven. "Daar is nog geen streep door gezet. Er wordt veel over geschreven, maar momenteel is er geen nieuws", zo gaf Van Bronckhorst te kennen.

Pierre van Hooijdonk rekent nog op de terugkeer van Van Persie. "Ik denk wel dat dat gaat gebeuren, maar je moet niet denken dat Van Persie de vervanger wordt van Dirk Kuyt", zo vertelt de oud-aanvaller van onder meer Feyenoord in gesprek met de NOS. "Van Persie zal de rol van stand-in moeten gaan vervullen van Nicolai Jörgensen. Want dat is in mijn ogen de enige positie waar hij kan spelen."

De zaakwaarnemer van Van Persie liet een week geleden doorschemeren dat een rentree in De Kuip momenteel niet aan de orde is. "De nieuwe trainer (Aykut Kocaman, red.) is vanaf het begin erg positief over Robin en heeft niet de intentie om hem te laten gaan", zo zei zaakwaarnemer Kees Vos tegen De Telegraaf. "Daarom is een transfer naar een andere club niet aan de orde deze periode."

Denk jij dat Robin van Persie deze zomer terugkeert bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha van Persie gaat echt niet bankzitten bij Feyenoord hoor. Hij gaat lekker ergens zn zakken vullen en ik kan hem geen ongelijk geven. Het beste is er van af.

8 augustus 2017 om 06:04

Pi-Air heeft al jaaaaren zware afgunst tegenover RvP. Die man gaat helemaal kapot wanneer RvP schittert.

Dus omdat Pi-air vindt dat RVP nergens anders kan spelen moet hij banken? Gelukkig Is Gio de trainer!

8 augustus 2017 om 09:50

Van Persie en Van Hooijdonk voeren een gevecht dat al zo'n vijftien jaar voortduurt. Er kan van beide kanten nooit iets positiefs af, dus in dit geval neem ik Pierre z'n uitspraken ook maar niet al te serieus. Ik zie Van Persie wel op 10 spelen in dit Feyenoord.

Hele dure stand in dan. Los van dat ik ook net als Hooijdonk vind dat de van Persie anno 2017 alleen nog maar in de spits kan spelen, wegens fitheid, ben ik het niet met Hooijdonk eens dat je hem moet halen. Je bent toch niet gek dat je prima presterende Jorgensen op bank zet, of een speler met een miljoenensalaris op de bank als reserve gebruikt.

Lol van Hooijdonk.

Jaren geroepen dat van Persie allesbehalve een spits is en nou dit weer.

Huntelaar leek me al geen brave bankzitter, maar als iemand geen genoegen neemt met een de tweede viool is het Van Persie wel. Bovendien zou ik het ook niet doen, hem als bankzitter hanteren. Van Persie kan nog zeker het nodige toevoegen, wellicht zelfs de lijnen uitzetten in balbezit. Ik zie in hem de perfecte man op 10, vlak achter Jorgensen in de wetenschap dat Vilhena en El Ahmadi de schokbrekers op het middenveld zijn die de balans houden. Beter kun je niet wensen denk ik. Sowieso, waar slaat het op dat een speler van het kaliber Van Persie - op wat, een hele acceptabele leeftijd van 33? - bij Feyenoord op het tweede plan moeten belanden?

Voor cl wedstrijden kan hij al niet ingedchreven worden omdat hij van de week met fener meedeed voor de el dus alleen in competitie wedstrijden kan hij spelen nou laat maar gaan hoor

8 augustus 2017 om 08:21

Is die regel niet inmiddels al afgeschaft? Volgens mij zijn voorronde en hoofdtoernooi nu gescheiden en mag je in het hoofdtoernooi voor een ander team uitkomen dan in de voorronde.

8 augustus 2017 om 08:37

Die man is toch niet meer serieus te nemen v Persie geen basisplaats als hij bij Feyenoord komt het merendeel van de selectie mag de veters nog niet strikken van v Persie hij zou een aanwinst zijn bij Feyenoord dat volgens mij dan gelijk de favoriet voor de titel is , en het zou een enorme aanwinst zijn voor de eredivisie toch mooi dan zo'n speler terug komt maar laat van Hooijdonk maar lekker uit zijn nek lullen die heeft gewoon zo'n aversie tegen v Persie dat hij nooit wat positiefs over zijn lippen krijgt voor deze klasse speler die v Hooijdonk nooit is geworden buiten een gewone speler die er af en toe een vrije trap inschoot .

8 augustus 2017 om 08:50

Van Persie is ontegenzeggelijk een betere speler dan Van Hooijdonk was maar om Van Hooijdonk een gewone speler te noemen die er af en toe een vrije trap inschoot is natuurlijk onzin. In de vijfendertig jaar dat ik bewust het voetbal volg heb ik maar weinig spelers gezien die zich met Van Hooijdonk konden meten op het gebied van het nemen van vrije trappen. Hij schoot er niet af en toe een vrije trap in, hij deed het met de regelmaat van de klok.

Daarnaast was zijn inbreng bij het winnen van de laatste internationale prijs die een Nederlandse club heeft gepakt nou ook niet bepaald gering. Ik vind het eerlijk gezegd ook een kwal van een kerel maar we moeten wel een beetje realistisch blijven natuurlijk.

8 augustus 2017 om 01:32

Pierre toch! Ze spelen ook in de CL, dan heb ik liever dat van Persie speelt ivm Jã¶rgensen.

Mocht van Persie komen zal van Persie in de spits spelen met Jorgensen achter zich.

Al zou een 4-4-2 variant me ook wel aardig lijken met Van Persie en Jorgensen samen in de spits

Waarom precies zou Van Persie niet kort achter Jorgensen kunnen spelen? Sterker nog, Van Persie zou toch ook Jorgensen eruit kunnen spelen? Van Persie kun je nooit onderschatten, als hij het op zijn heupen heeft is hij nog steeds een grote speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren