Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk kan Bologna verlaten voor club uit andere topcompetitie

Laatste update:

VfL Wolfsburg wil zich versterken met Sydney van Hooijdonk en heeft zich daarom gemeld bij Bologna, zo meldt Voetbal International. De 23-jarige spits moet vertrekken bij de Italiaanse club en zou op huurbasis de overstap kunnen maken naar de ploeg uit de Bundesliga. Van Hooijdonk viel maandagavond nog drie minuten voor tijd in bij Bologna in het thuisduel met AC Milan (0-2).

De tweevoudig jeugdinternational verruilde NAC Breda in de zomer van 2021 voor Bologna, dat ongeveer 750.000 euro voor hem betaalde. Een half jaar later werd Van Hooijdonk tijdelijk gestald bij sc Heerenveen, dat hem tot afgelopen zomer huurde. De rechtspoot maakte met 26 doelpunten en 2 assists in 54 wedstrijden een prima indruk tijdens die huurperiode.

Bij zijn terugkomst in Italië werd echter al snel duidelijk dat hij moest vertrekken bij Bologna, ondanks een nog tot medio 2025 doorlopend contract. Trainer Thiago Motta is niet onder de indruk van de Nederlander, waardoor hij dit seizoen geen kans krijgt om te concurreren met landgenoot Joshua Zirkzee. Volgens Transfermarkt is Van Hooijdonk momenteel zes miljoen euro waard.

Bij Wolfsburg, dat afgelopen seizoen op de achtste plaats eindigde in de Bundesliga, moet Van Hooijdonk gaan concurreren met onder anderen Lukas Nmecha, Tiago Tomás en Dzenan Pejcinovic. Vaclav Cerny verruilde FC Twente eerder deze zomer voor die Wölfe. De Duitsers betaalden acht miljoen euro voor de Tsjech, die tot medio 2027 tekende bij Wolfsburg.

Is dit een goede stap voor Van Hooijdonk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In de veelbesproken uitzending van Studio Voetbal gaf Pierre al aan dat de Bundesliga wel wat voor zijn zoon zou zijn. Kan Pierre straks lekker bij Das aktuelle Sportstudio Niko Kovač betichten van duistere dealtjes.

Verwacht dat hij graag wil, maar dat dit toch een te grote stap zal zijn. Laat me graag verrassen!

Totaal niet zien aankomen nadat Pierre vorige week zei dat hij vindt dat Sydney wel in de Duitse competitie vind passen.

Overigens gun ik Sydney wel gewoon dat hij goed presteert waar hij ook gaat spelen. Ik vind dat het gedrag van zijn vader niet van invloed mag zijn op de beoordeling van de prestaties van Sydney. Die jongen heeft natuurlijk ook geen invloed op het gedrag van zijn vader. Hopelijk kunnen meer mensen dat los van elkaar zien.

Tsja wat je met alleen een bekende achternaam allemaal wel niet kan bereiken….onvoorstelbaar.

22 augustus 2023 om 00:22

Als je 16 doelpunten maakt in de eredivisie is het natuurlijk onvoorstelbaar dat een Duitse subtopper interesse heeft

22 augustus 2023 om 07:22

Ik snap je cynisme, maar kennelijk is hij niet goed genoeg voor Bologna

22 augustus 2023 om 08:45

Ik snap je aanname maar dat is natuurlijk veel te kort door de bocht. Er kunnen zoveel redenen zijn waarom iemand niet wordt opgesteld. Het zoontje van het vriendje van de trainer moet spelen, een invloedrijke zaakwaarnemer heeft een speler rondlopen die er perse in moet staan, een andere speler heeft 3x zoveel gekost en de TD wil geen gezichtsverlies lijden door die ernaast te laten staan, hij past net niet in het systeem dat de trainer wil spelen, etc. SvH heeft het gewoon prima gedaan bij Heerenveen en zou het bij Bologna ook gewoon prima kunnen doen.

22 augustus 2023 om 08:47

Kan ook liggen aan de trainer hè. Wat heeft die trainer als trainer gepresteerd? Niet als speler . Als trainer

22 augustus 2023 om 10:01

@Psvar78 Hij mocht gisteren invallen. Dus wie weet, was een korte inval beurt.

Wolfsburg en Nederlandse spelers is wel een goede combi.

Die jongen komt in alles tekort voor dat niveau, dus ik snap niet waar Wolfsburg mee bezig is. Eerst al Cerny en nu Van Hooijdonk.

22 augustus 2023 om 01:53

Weghorst en dost is ze goed bevallen,

22 augustus 2023 om 08:28

Precies El Fenomeno.

Maar wellicht als back up voor Lukas Nmecha die een aardige tijd uit de running is.
Maar zeker niet voor de basis met Wind en Tiago daar al als spitsen.

22 augustus 2023 om 10:26

Cerny vond ik wel goed spelen de eerste wedstrijd . Maar van Hooijdonk moet wel naar een middelmoot club kijken.

Wij hebben nu Nicolaescu, wat een verademing tov Sidney. Oké, hij scoort 15x maar wel allemaal intikken. Hij creëert zelf geen kansen en geeft geen assists. Nicolaescu zijn 1e goal, op de borst en met een halve omhaal scoren, dat lukt Sidney niet. Hij is een ouderwetse spits, op de juiste plaats staan en in het meest gunstige geval de kont er in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren