Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal op voetstuk geplaatst: 'Dankzij hem weer plezier in voetbal'

Laatste update:
/

Ashley Young maakte de afgelopen tien maanden een opmerkelijke metamorfose door. Van onzekere bankzitter, groeide hij onder Louis van Gaal uit tot basisspeler met meerwaarde. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de aanvaller op de website van Manchester United vof lof is over zijn Nederlandse coach. "Een geweldige ervaring", noemt hij de samenwerking met Van Gaal.

"Vanaf de voorbereiding heeft hij met mij gepraat over zijn filosofie en wat hij ervan verwachtte", zegt Young. "Hij heeft zijn stempel op de club gedrukt en aangegeven hoe hij wil dat de dingen gaan. Het is een fantastisch jaar geweest. Voor mij persoonlijk was het briljant dat ik de kans heb gekregen om onder hem te trainen en te spelen. Hij is een fantastische manager. Zijn cv en zijn erelijst spreken voor zich."

Het was Van Gaal die Young het vertrouwen teruggaf. "Ik had nooit verwacht dat ik ooit linksback zou spelen, maar ik heb ervan genoten. Ik heb het plezier in het voetbal weer hervonden. Als voetballer wil je gewoon iedere wedstrijd spelen en ik ben daar geen uitzondering op. Ik heb 110 procent gegeven als de manager dat van me vroeg. Ik heb er echt weer plezier in."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed seizoen gedraaid zeker op die positie is dat verrassend

Toch wel opvallend hoe veel spelers positief zijn over v. Gaal. Mogen we trots op zijn als Nederlanders!

28 mei 2015 om 11:39

waar, maar dit soort interviews vind ik persoonlijk echt heel weinig bijdragen. Young zegt dit natuurlijk met voorbedachte rade. Even een paar veren in ***********. Depay komt er volgend jaar bij en hij wil natuurlijk er goed opstaan bij Van Gaal.

28 mei 2015 om 12:32

Depay zal nooit als linksback gebruikt worden bij united dus als young daar achter speelt is er geen probleem

28 mei 2015 om 12:35

Was toch vooral left wing back in 5-3-2/3-5-2? Dan kan depay daar best wel eens komen te spelen.

28 mei 2015 om 12:39

Dit kan hij toch ook echt menen, onder Ferguson op een zijspoor geraakt en onder Van Gaal weer vertrouwen gekregen, een aantal goede wedstrijden gespeeld. Snap niet waarom zoiets dan weer negatief wordt opgepikt?

28 mei 2015 om 12:42

En wat gaan ze dan met Shaw doen? Mochten jullie het vergeten zijn, die kostte 40 miljoen en is op dit moment de best betaalde tiener in Engeland.

28 mei 2015 om 12:54

Ik zie Depay niet als 'left wing back' spelen, mocht van Gaal vast houden aan het 5-3-2 / 3-5-2 systeem dan zie ik Depay wel als de 2e spits spelen, net iets achter de eerste spits.

Maar ga er stiekem toch vanuit dan United volgend jaar 4-3-3 zal gaan spelen met een voorhoede: Depay - Rooney - Di Maria.

28 mei 2015 om 14:46

Hoe zie je het middenveld dan voor je? Fellaini en Mata spelen té aanvallend om controleur te zijn dus dan zou er tussen een van de twee gekozen moeten worden aangezien Carrick en Blind toch wel blijven staan. Ik zie eerder een 4231 met Di Maria als bankzitter eigenlijk... United heeft alleen nog een goede controleur nodig om te rouleren met Blind en Carrick.

28 mei 2015 om 15:01

Ik zou dan zelf met een middenveld ; Herrera - Blind / Carrick - Fellaini / Mata spelen. waarin Blind / Carrick dan als controleur speelt en Fellaini / Mata iets meer naar voren. Mijn voorkeur gaat dan uit naar Mata. Misschien iets te aanvallend maar dit is wel iets waar ik op hoop. En dan zou je Carrick eventueel ook nog in de verdediging neer kunnen zetten, dat heeft van Gaal dit seizoen ook een aantal keren gedaan en dat ging zeker niet slecht. Maar ach het is allemaal speculeren en afwachten.

28 mei 2015 om 15:31

@fctinsider,

Van Gaal speelt inmiddels allang niet meer met dat systeem. Je gedachte over het 4-3-3 lijkt me zeker niet verkeerd. Carrick heeft puur uit nood centraal achterin gestaan toen er een waslijst aan blessures was. Ik neem aan er een aankoop komt voor centraal achterin en dan moet het met Jones, Smalling, Rojo en Mcnair er bij raar lopen als het weer nodig zal blijken te zijn. Ik ga er van uit dat Evans mag vertrekken.

@arsenal1994,

Carrick zal ongetwijfeld spelen mits fit. Blind zal naar mijn mening echt niet absoluut blijven staan. Shaw heeft zich enkele keren goed laten zien en Blind zal met hem moeten concurreren voor de LB positie. Ik denk dat van Gaal ondertussen wel in heeft gezien dat Blind geen standaard basismateriaal is voor de CVM positie. Herrera als CVM zal hij denk ik ook niet doen. Dit seizoen paar keer voorgekomen en daar speelt Herrera toch een stuk minder.

28 mei 2015 om 16:23

@johnny94 laatste tijd had hij ook basisplaats in een soort van 4-3-3, met hem op links, mata op rechts, rooney (indien fit) in de spits. fellaini, hererra en carrick erachter. in 3-5-2 waren hij en valencia de flankrenners inderdaad

en volgend jaar concurreren met Depay! denk dat ze allebei wel veel zullen spelen, omdat Depay nog moet wennen en ook gewoon omdat ze ontzettend veel wedstrijden moeten spelen. gaat een leuke strijd worden, al schat ik depay wel hoger in...

28 mei 2015 om 11:50

Ja op den duur wel, maar vergeet niet dat bijna alles spelers zich moeten aanpassen aan de snelheid van het spelletje. Daarnaast zal Depay voor het eerst uit Nederland zijn. Hij moet zich aanpassen denk ik. Geef hem even de tijd, denk dat hij daarna goud voor een club kan zijn

Weggegooid geld voor Shaw? Of is Young volgend seizoen weer vergeten?

28 mei 2015 om 15:35

Als Shaw eens fit blijft dan is hij voor mij de onbetwiste keuze op linksback. Young werd daar ook alleen als nood opgesteld en meestal ook als wingback ipv pure linksback.

Ik neem aan dat van Gaal Young als linkshalf/buiten ziet en dan moet hij dus gewoon concurreren met Depay en in mindere mate di Maria, Januzaj en Mata.

Hij is inderdaad opgeleefd onder v Gaal. Toch ben ik benieuwd wat de plannen zijn van van Gaal met Young volgend seizoen. Persoonlijk vind ik hem net iets te kort komen voor een club als United. Als linksback is zijn rechterbeen wel een nadeel. Verdedigend is hij ook niet ubersterk.

Het lijkt me dat united weer 4-2-3-1 gaat Spelen, dus de concurrentie op de LM plek zal gaan tussen depay en young. Lijkt me niet dat young LB gaat spelen, maar met Van Gaal weet je het natuurlijk nooit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren