Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Gaal maakt zich zorgen om familie en huurt privébeveiligers in’

Laatste update:

Louis van Gaard, zo kopt de Daily Mirror zondag. “Dutch boss orders round-the-clock family protection. Louis van Gaal zou enkele privébeveiligers hebben ingehuurd om de veiligheid van zichzelf en zijn familie voorop te zetten, zo verzekert de Engelse krant. De manager is, naar verluidt, bezorgd dat hij of zijn vrouw Truus het doelwit van boze fans van Manchester United worden. Dat heeft geresulteerd in 24-hour protection.

/

Een team van privébeveiligers houdt het luxueuze appartement van Van Gaal in Cheshire 24 uur per dag in de gaten. De 64-jarige Nederlander zou zelfs op zoek zijn naar een nieuw onderkomen, waar hij meer privacy en veiligheid zou genieten. Dat wijst er ook op dat Van Gaal absoluut niet de intentie heeft om Manchester United voortijdig te verlaten. Het contract van de oefenmeester met de Premier League-club loopt over minder dan achttien maanden af.

Manchester United heeft zelf al maatregelen genomen inzake de veiligheid van Van Gaal. Op Old Trafford, tijdens uitduels en op het trainingscomplex zijn de veiligheidsmaatregelen aanzienlijk verscherpt. In het verleden waren Wayne Rooney en Rio Ferdinand het doelwit van boze fans van the Mancunians en Van Gaal wil voorkomen dat hij of zijn vrouw Truus met vervelende situaties worden geconfronteerd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat dit blijkbaar nodig is. Heeft niks met voetbal te maken. Verbaasd mij wel dat Van Gaal hier nog zin in heeft. Dit is bepaald niet lekker rustig afbouwen.

31 januari 2016 om 08:36

Slaat nergens op dat het nodig is idd verrotting van de maatschappij. Maar je gaat ook niet naar man utd om lekker rustig af te bouwen. Hij wil een prijs in de bpl en daar heeft ie blijkbaar veel voor over.

31 januari 2016 om 11:31

Afbouwen komt erna. Het lijkt me erg belangrijk voor het gevoel dat hij meeneemt naar zijn herfstjaren of hij deze klus wel of niet succesvol weet af te ronden. Nu stoppen zou de eerste tijd echt een kater geven.

Het zoveelste verzonnen verhaal van de bloedzuigende pers in Engeland. Als er iets is waar de coaches in Engeland niet bang voor hoeven te zijn, zijn het gerichte aanslagen op hunzelf en/of familie. Kan niet wachten op Louis die dit weer ontkracht.

Wanneer wordt er bericht over de lilliputter die als Van Gaal look-a-like mensen seksueel geïntimideerd heeft? Nog zo'n verhaal met een torenhoog kwaliteitsgehalte.

Als dit werkelijk aan de orde is, dan meteen ,,de pijp aan Maarten'' geven. Los van de resultaten en gedag van Van Gaal, is dit werkelijk reden genoeg om te stoppen. Daar kan geen imago tegenop! Triest!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren