Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: ‘Het is een andere tijd, Kluivert en Davids hadden geen iPhone’

Laatste update:

Manchester United sprankelt niet, maar staat na zes speelronden wel op een keurige tweede plaats in de Premier League. The Mancunians spelen dit seizoen doorgaans met een bijzonder jong team, maar Louis van Gaal vindt niet dat zijn huidige elftal te vergelijken valt met het Ajax uit 1995.

/

De Amsterdammers wonnen met talenten als Patrick Kluivert, Clarence Seedorf en Edgar Davids destijds de Champions League en speelden bij elkaar zo’n 240 interlands. “Je kan spelers met elkaar vergelijken, maar dit is een heel andere generatie. Toentertijd hadden Kluivert en Davids bijvoorbeeld geen iPhone. Nu loopt iedereen de hele tijd met een iPhone in de handen”, zegt hij op de website van Manchester.

“Het is een andere tijd. De Premier League vergt vanwege het ritme van de wedstrijden ook meer van de spelers, het laat zich allemaal moeilijk met elkaar vergelijken. Natuurlijk kun je Martial met Kluivert vergelijken. Patrick was ook een atletische spits die direct veel scoorde. Maar het spel zag er toen heel anders uit, het tempo ligt nu hoger. Dat is waarom spelers als Davids en Kluivert moeilijk vergeleken kunnen worden met Martial of Andreas Pereira.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inderdaad. Maar men hoopt (of vreest) dat je een soortgelijke prestatie kan neerleggen. Daarom zal men altijd vergelijkingen doen.

Social media zouden ze moeten verbieden voor spelers

26 september 2015 om 10:45

Ach hou toch op. Social media is gewoon belangrijk in ons samenleving.

26 september 2015 om 10:47

Hoezo belangrijk?

26 september 2015 om 11:31

Social media is één van de entry points van het internet geworden met een verzameling van berichten van vrienden, kennissen, nieuws, etc.

Heb je een spoedcursus management in Noord Korea gevolgd?

26 september 2015 om 11:33

Kan hier een heel betoog neerzetten waarom, maar denk dat je het zelf ook wel kan bedenken als je een beetje je best doet

26 september 2015 om 12:23

Mensen die social media belangrijk noemen, dat vind ik maar enge mensen. Van die types die recht in je gezicht tijdens een gesprek met hun telefoon gaan spelen. En zich dan afvragen waarom je boos word. Als je zo met social media omgaat, kun je het beter antisocial media noemen. Als je het belangrijker vind wat anderen online van je vinden (want daar gaat het meestal om) dan snap je het niet helemaal en daar bereik je niets mee.

Niettemin, ik zit ook op facebook, twitter etc., maar zal dat nooit openen als er ook maar 1 persoon in de buurt is om mee te praten.

26 september 2015 om 13:07

Dat is gewoon normaal in deze tijd als je op het werk in de kantine zit dan zit ook 9 van de 10 keer iedereen met hun mobiel tijdens het eten. Dat hoort nu eenmaal in deze tijd en ik kan je vast verklappen dat het alleen maar erger zal gaan worden. En je kan natuurlijk ook bedenken als iemand zijn of haar mobiel pakt terwijl jij met die persoon wil praten dat die persoon er misschien geen zin in heeft en rustig wilt zitten. Kan allemaal maar als jij dat enge mensen vind dan is dat jouw mening.

26 september 2015 om 13:10

Met de tijd meegaan heet zoiets. Op scholen krijgen ze ook les via de ipad.

26 september 2015 om 13:32

Bij ons op t werk doet eigenlijk niemand dat, gelukkig maar. Verder is het natuurlijk onzin dat dat betekent dat ze er geen zin in hebben om te praten. Daar is een veel duidelijker alternatief voor, namelijk praten.

Je ziet het steeds vaker dat mensen asociaal doen om sociaal te doen. Met de vriendengroep doen wij daarom altijd alle telefoons bij elkaar leggen en elke keer als iemand zijn telefoon pakt, dan mag ie 5 euro in de pot doen. Is wel een stuk gezelliger op stap gaan.

26 september 2015 om 13:50

Social media... Dat is toch dat medium waarbij mensen zich voordoen dat ze een perfect leven hebben waarbij alles op rolletjes loopt? Wat een schijnvertoning, het kan me allemaal gestolen worden.

26 september 2015 om 14:27

Haha Juicher, je kan het niet beter verwoorden! Mensen die social media gebruiken denken dat het andere mensen boeit wat hij of zij doen met hun nutteloze informatie, oftewel kansloos.

26 september 2015 om 10:53

ChrisEriksen, dus spelers mogen geen social media gebruiken maar de supporters mogen de spelers wel helemaal afbranden op diezelfde social media?

26 september 2015 om 12:17

Zou de spelers misschien wel veel goed doen. Er wordt zoveel over hen geschreven, dat schudden ze niet allemaal zomaar even van zich af. Dat heeft invloed op hun spel (meestal negatief helaas).

Opgehemeld worden door de massa is niet goed voor een speler. Afgekraakt worden door een menigte is nog schadelijker.

Ik denk niet dat het 1-2-3 haalbaar is om social media te verbieden, maar ben het met je eens dat het voor de spelers waarschijnlijk beter zou zijn.

Ik hoor altijd maar dat het tempo hoger ligt, wat een absolute onzin is dat zeg! We hebben het over 20 jaar geleden niet 80 jaar geleden. Je gaat mij niet vertellen dat Dailey Blind in een hoger tempo speelt als Davids toen , of dat Van Persie Atletischer was dan Kluivert. Er is nu veel meer balverlies omdat de basis techniek hard achteruit gaat, waardoor er veel meer balverlies en omschakel momenten zijn waardoor het misschien sneller oogt. Ajax 1995 had dit Man United op een hoopje gespeelt.

26 september 2015 om 11:16

Ik ben het helemaal met u eens!
In de jaren 90 had ook elk team bekant ook een top speler in huis waar je voor naar het stadion ging, nu is dat ook niet meer het geval.

26 september 2015 om 11:16

helemaal mee eens.. ze herstellen hun gebrek aan techniek met fysieke conditie/kracht. Jaren 80'90' was het hoogte punt qua voetbalniveau naar mijn idee. Sindsdien is er vooral een gat ontstaan tussen rijke en minder rijke ploegen.

26 september 2015 om 11:31

En het Barcelona,van nu zou het Ajax van '95 op een hoopje spelen. Dus...

Niemand zegt ook dat van Persie atletischer is dan Kluivert. Waar heb je het over?

26 september 2015 om 12:20

Mwah Barça van nu niet, dat van Guardiola absoluut.

26 september 2015 om 12:21

@thebigshow
Dat betwijfel ik ten zeerste. Zou enorm interessant zijn om die tegenover elkaar te zetten. Kan alle kanten op naar mijns inziens.

26 september 2015 om 12:26

Je moet wat jonger zijn om te denken dat het Barca van nu het Ajax van 95 op een hoopje zou spelen. Kan je verder dus niks aan doen , het is je vergeven....

26 september 2015 om 12:58

Ik denk dat je hiermee het Ajax van 1995 toch behoorlijk onderschat. Dat team was zo volwassen en slim. Milan, Madrid en in mindere mate Bayern Müncen waren geen kleine teams destijds en die werden groots aan de kant gezet. Ik denk dat dat Ajax van toen nu hoge ogen zou gooien. Ik zeg niet dat ze CL wederom zouden winnen, maar ik denk dat er nu genoeg teams zullen zijn die dan minder blij met Ajax als tegenstander zullen zijn.

26 september 2015 om 18:07

Jij hebt natuurlijk wel de wijsheid in pacht het baradona.

Blijf die oude tijd maar lekker romantiseren.

Alle sporten gaan vooruit. Niveau wordt overal hoger. Maar bij voetbal natuurlijk niet

Socialmedia belangrijk in de samenleving, ga je mond spoelen gast. Het is een belasting voor het sociale contact, geen pluspunt daarnaast bevordert 't het ego.

26 september 2015 om 11:34

Helemaal gelijk, is alleen maar showen , hoe geweldig leven iedereen heeft... Moet wel toegeven dat ik zelf ook gewoon social media gebruik

26 september 2015 om 12:54

Dat was mij nog niet opgevallen!

Volgens mij is social media iig een gevaarlijk medium en vooral voor kwetsbare mensen. Als je soms ziet wat er allemaal over die media heen gaat. Het maakt contacten ook vluchtiger.

26 september 2015 om 13:02

kan iemand een cracker geven aan de figuren die niet snappen dat ook een forum als VZ socialmedia is. Socialmedia heeft weldegelijk een belangrijke plaats in onze samenleving. Obama won er de verkiezingen mee en de Arabische lente werd via socialmedia geïnitieerd.

26 september 2015 om 13:11

Groot gelijk. Mijn VZ-app op mijn iPhone is ook social-media.

Tien jaar geleden las ik het voetbalnieuws eens per week en dat was in de VI-magazine. En op teleteks kwam soms ook het een en ander langs qua voetbalnieuws.

26 september 2015 om 13:52

En wat heb je daarme gewonnen Druu, nu je op elk gewenst moment voetbalnieuws kunt oproepen?

Maar wat waren kluivert en davids in die tijd enorm goed zeg. Een genot om naar te kijken.

26 september 2015 om 12:29

Wat dacht je van Litmanen , Seedorf , Rijkaard , de Boertjes, Overmars , Reiziger , Finidi ...zeer compleet elftal.

26 september 2015 om 20:55

Absoluut. Het Bosman-arrest en de opheffing van de buitenlanderregeling heeft daarna alles kapot gemaakt.

Natuurlijk best wel onzin. Die iphones waren er toen niet, anders hadden die gasten allemaal wel een gehad. Hij kan beter zeggen dat vergeleken met davids en kluivert en davids het tegenwoordig allemaal simpele zijn in het nederlandse voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren