Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk heeft geen voorkeur: ‘Ajax en Tottenham zijn allebei goed’

Laatste update:

Liverpool plaatste zich dinsdagavond door een 4-0 zege op Barcelona voor de finale van de Champions League en voor the Reds wordt het het tweede seizoen op rij dat zij in de eindstrijd staan. De finale van vorig jaar ging verloren tegen Real Madrid en Virgil van Dijk hoopt dit maal op een ander resultaat tegen Ajax of Tottenham Hotspur.

“Vorig jaar was een goede ervaring, waar we veel van hebben geleerd. Je wilt natuurlijk die beker omhooghouden, maar helaas is dat niet gelukt. Dit jaar hebben we echter weer een goede kans. We zullen zien tegen wie we moeten spelen, het zijn allebei goede teams”, vertelde hij na afloop van de wedstrijd bij BeIN Sports. Voor Van Dijk komt het resultaat van Liverpool niet als een verrassing: “In de media schreef iedereen ons al af.”

“Ik wist voor de wedstrijd dat we een goede kans hadden om het ze heel moeilijk te maken. Er zit zoveel potentie en kwaliteit in deze selectie. Je mag niet vergeten dat we in de competitie maar één wedstrijd hebben verloren en in de Champions League een paar, om verschillende redenen. Maar we maken het tegenstanders heel moeilijk, nu ook weer tegen een van de beste teams van de wereld.”

“We moeten dit niet als vanzelfsprekend gaan beschouwen en dat doen we ook niet. We hebben nog twee wedstrijden te gaan, dus we gaan ons goed voorbereiden en dan zullen we zien wat het ons gaat brengen”, sloot hij af. Liverpool kan naast winst in de Champions League ook nog de Engelse landstitel pakken. Manchester City heeft met een punt voorsprong en nog een wedstrijd te gaan echter de beste papieren.

Denk jij dat Liverpool de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het mooie van gister is, is dat Liverpool ook nog eens zijn ster spelers mist! Is toch een dingetje hier op VZ he....😁 maar goed, hopelijk word het Liverpool vs Ajax. Kwa fans een veel mooiere wedstrijd dan tegen Barça!

8 mei 2019 om 07:24

En dat maakt het ook juist weer zo angstaanjagend. Alle ogen zijn op voorhand misschien gericht op Salah en in iets mindere mate op Mane en Firmino. Salah en Firmino waren er niet bij. Mane heeft keihard gewerkt. Kijk wat een pot er op de mat werd gelegd. Niemand heeft Salah en/of Firmino gister gemist. Dit is hoe een goed op elkaar ingespeeld team kan functioneren. Dan ben je niet afhankelijk van 1 of 2 spelers.

Natuurlijk hoop ik dat mijn club de finale weet te halen. En hoewel het tegen Liverpool ook onwijs moeilijk zal worden is niets onmogelijk. Tegen Juventus en Real Madrid waren we immers ook kansloos van te voren.

Man man man wat een Champions League seizoen is dit nu al geweest zeg. We krijgen hoe dan ook een verrassende kampioen, want ik denk toch dat op voorhand iedereen wel had gedacht dat het Juventus, Barcelona of Manchester City zou worden.

8 mei 2019 om 10:21

De tweede helft viel Robertson ook nog s uit. Normaal gesproken ook een belangrijke speler op de linkerkant. Zijn vervanger maakt er weliswaar 2, maar alsnog.

8 mei 2019 om 10:48

Ben ik niet met je eens ik denk dat van Dijk en Mané een belangrijkere rol hebben dan Salah en Firminho. Ik speel liever tegen een Liverpool zonder Mané en van Dijk dan zonder Salah en Firminho.

8 mei 2019 om 11:15

Matip speelde in beiden wedstrijden tegen barca beter dan vandijk

8 mei 2019 om 14:54

Ben het daar niet mee eens, van Dijk is in mijn ogen ook zeer belangrijk omdat hij alles neer zet.

Bij de 3-0 vorige week opperde ik al dat ik liever Barcelona zou loten in een eventuele finale dan Liverpool. Liverpool heeft naar mijn mening Barca 2 keer overklast. Vorige week was de uitslag alleen zwaar geflatteerd.

8 mei 2019 om 07:00

Ajax had dir barca echt helemaal weg gespeeld joh.

8 mei 2019 om 07:26

Lol op basis waarvan? Het niveau dat Liverpool haalde is niet voor iedere ploeg weggelegd. Dat constant druk zetten op de bal. Goed verdedigen en geconcentreerd eruit komen. En ondanks had barca alsnog prima kansen. De keeper van Liverpool was echter zeer goed bezig.

8 mei 2019 om 07:47

Denk dat je zeker niet de enige bent die dat dacht. Dit Liverpool heeft zoveel power, stel Ajax komt in de finale en ze winnen van Liverpool dan is het nog veel knapper. Ook nog omdat je weet dat ze vorig jaar al verliezend finalist zijn geweest. Het leuke is wel dat er nu dan waarschijnlijk twee ploegen in de finale staan die voor elkaar door het vuur gaan. En sowieso gekkenhuis op de tribune in Madrid. Succes vanavond! Ik hoop dat jullie het halen 💪👏

8 mei 2019 om 11:24

@afcajax0164
klopt natuurlijk niet helemaal wat je zegt.
Vorige week had liverpool de kansen en barca de goals. Maar ook barca had nog wel 2 of 3x kunnen scoren vorige week.

Nu had barca de eerste helft ook genoeg kansen. De 2e helft was het wel aardig klaar op 1 kansje van suarez na.

Maar kijk nog even minuut 16 terug. Kwam gisteren geen herhaling van en je ziet het ook niet in de samenvatting.
Barca staat met 3 spelers vrij voor de keeper...en ipv dat alba naar suarez passt of zelf schiet, speelt ie m terug op de 4e man messi. Natuurijk nooit een slechte keuze, maar messi moet de bal aannemen en rustig met rechts in het hoekje schuiven. Hij staat op 12 meter vrij, recht voor de keeper. Maar hij maakt de fout dat hij met links wil schieten en daarom kapt hij terug. Daardoor kan de verdediger terug komen en de bal net aan tikken.

Normaal gesproken 1-1...en dan wordt het wel heel lastig voor liverpool.

Maar goed...salah miste ook een niet te missen kans vorige week, en 3 minuten later miste Dembele er ook nog 1 voor barca.
T zijn dus gewoon weer de details, maar om nou te zeggen dat liverpool barca weg gespeeld heeft.

Nou ajax zet hem op. Gun het liverpool wel na de 2 geweldige wedstrijden tegen barca en ajax gun ik het vanwege het feit dat zij de zwaarste route hehben gehad. Barca ligt er terecht uit. Valverde moet de eer aan zich zelf houden en ontslag nemen na dit seizoen. Het kan gewoon niet dat je 2keer wordt itgeschakeld omdat je dezelfde tactiek er aam over houdt. Lekker 442 spelen tegen houden en hopen op messi. In la liga lukt dat maar in de cl wordt je gewoon naar huis gestuurd. Hoor mensen klagen over messi maar messi was de enige met gevaar heeft stuk of 3 a 4 keef iemand voor het doel gezet. Couthino suarez ( vooral suarez) valverde mogen wat bij betreft na dit seizoen weg. God wat een schande weer

8 mei 2019 om 16:52

Ik wil tot even reageren. Ernesto is misschien niet de beste trainer maar waarom moet hij weg? Het is gewoon weg klote dat dit gebeurt voor Barca die uitschakeling. Maar zoals de laatste goal waren de spelers niet echt scherp, waren die wat scherper had die goal nooit mogen gebeuren. Als team zit je vast aan de tactiek van de coach maar vind het wel een gebrek dat er niet 1 goal is gescoord. In mijn ogen hadden een aantal spelers wel beter moeten presteren.

On door van Dijk en Wijnaldum plus nog wat spelers van Nederland krijg ik weer heel veel zin in een eind ronde zoals het EK. We hebben best goede spelers rond lopen ik hoop dat er ook nog een echte top keeper in de toekomst bij komt voor Nederland.

Ajax moet alert zijn want hebben kunnen zien wat Liverpool op de mat heeft gezet.
Met pure passie en werklust iets wat weg gelegd is bij Engelse clubs ook al speelt de Spurs uit heb er een hard hoofd in weet niet waarom maar we gaan hopen

8 mei 2019 om 07:45

zeker maar de Spurs hebben niet de klasse noch de fitheid van Liverpool natuurlijk.. Je ziet bij de Spurs (maar bijv. ook bij Dortmund) dat ze echt toe zijn aan het eind van het seizoen... Ik hoop dat Ajax daarom vanavond het gewoon red..

8 mei 2019 om 07:48

Hoop het voor Ajax, maar ga toch uit van een Engelse finale in beide toernooien.

8 mei 2019 om 07:48

Dat hoop ik ook echt ja en vooral omdat ze dan nog in die flow blijven en tegen Utrecht moeten zondag.

8 mei 2019 om 08:16

Waarom ga je daar van uit?

Ik denk overigens ook niet dat de Uefa er op zicht te wachten, 4 Engelse ploegen in beide finales...

8 mei 2019 om 09:13

Dat de uefa er niet op zit te wachten mag geen reden zijn natuurlijk. Het zou wel een saaie bedoeling zijn idd.

Dat kan ik me voorstellen. Zowel spurs in de huidige vorm als Ajax is vrij kansloos tegen dit Liverpool. Wat een pot zeg. Dit was de wedstrijd van deze editie van de CL.

8 mei 2019 om 07:33

Kansloos ben je nooit. Hoe vaak moet dat nog aangetoond worden? Ajax heeft weer een andere manier van spelen.

8 mei 2019 om 07:39

Deze pot was grandioos, maar vergeet Real - Ajax ook niet hè..

8 mei 2019 om 07:46

Dat hoeft niet hoor. Want Liverpool was geweldig maar Barcelona speelde echt te arrogant en lankmoedig.. En die mindset kon niet meer veranderd worden halverwege.. Ik weet 100% zeker dat Ajax wel kan verliezen van Liverpool maar niet door zo'n instelling..

Dit Liverpool heeft ook zo'n brede selectie dat is eigenlijk gewoon niet eerlijk. Daar zitten spelers op de bank die bij veel clubs basis zouden kunnen staan. Daardoor werden hun twee sterspelers helemaal niet gemist.

8 mei 2019 om 07:46

Breed? De selectie van City is pas breed. Liverpool moest noodgedwongen 2 18 jarige jongens op de bank zetten omdat er een handje vol spelers geblesseerd waren.

8 mei 2019 om 07:52

wilde net zeggen, en een club als liverpool met een bank als Shaqiri, Origi (oke deze keer deed die het goed), woodburn, webster, sturridge, word je niet echt warm van, Liverpool is doorgegaan omdat zei het wel wilde en bij barca dachten ze dat die bal er vanzelf in zou vallen, beetje hetzelfde als Real - Ajax, Real ver ondermaats en Ajax boven zichzelf uitgestegen.

8 mei 2019 om 08:24

Alleen is Liverpool niet boven zichzelf uit gestegen. Dit kan geen incident meer zijn elke keer maar weer zulke mentale weerbaarheid tonen. Tegen Dortmund thuis(2016)en Bayern uit dit jaar idem dito. Ongekend.

8 mei 2019 om 11:26

breed? dit zijn bijna de eerste 2 ballen die Origi goed raakt dit seizoen. Wel een erg prettig moment natuurlijk.

De cl en Liverpool lijken een goude combi. De manier waarop Liverpool speelt is een perfecte match tegen ploegen die graag op balbezit spelen en dat is iets wat je in de latere rondes in de cl juist krijgt. Je hebt hier niet veel ploegen die de bus parkeren, na de groepsfase. Iets wat je in de competitie wel tegenkomt. Denk daarom dat ze de cl gaan winnen, eigenlijk al vanaf het begin vh seizoen, door de manier van spelen icm de aanwezige kwaliteit

Heel trots op Liverpool. Pure klasse, inzet en vechtlust. Blijft wel bizar dat Liverpool en City straks (wellicht) de prijs pakken die de ander zo graag wil hebben. Liverpool wacht al zo lang op de titel, dat dat DE prijs voor ze is. En city hunkert naar een CL.

Nu natuurlijk al een geweldige winnaar van de CL, Liverpool ,spurs of Ajax, ik bedoel, vooraf had je heeeel misschien Liverpool opgeschreven, maar dit zag niemand aankomen, echt geweldig.

Gebaseerd op gisteren, Liverpool wint de CL, mijn hemel hoe stop je zo'n machine af als de twee sterspelers er ook gewoon nog weer bij zijn?

Wie ook de finale haalt (ik hoop Ajax) gaat gewoon een hele zware kleuf krijgen aan Liverpool. Het is niet voor niets dat ze slechts 1x hebben verloren in de competitie. Ze hebben gewoon alles.

Gevaarlijke aanvallers, snelheid, middenveld met power die zich de pleuris loopt, lengte, kopkracht (meeste goals uit corners in Engeland volgens mij) en achterin staat het goed met aanvallende backs en een goede keeper.

Heel, heel goed elftal en voor mij de grote favoriet.

Ik hoop natuurlijk dat Ajax de finale haalt (nee, we zijn er nog niet), maar tegen Liverpool ben je wel volop de underdog. Dat zou je tegen Barca ook zijn natuurlijk, maar Liverpool vind ik als team sterker.

Bij Barca loopt wel een kleine Argentijn rond die uit het niets iets briljants kan doen en je weet dat je gewoon op eigen helft nergens een vrije trap mag weggeven. Maar als team is Liverpool echt wel een stuk beter. Gisteren een geweldige comeback gemaakt en nu torenhoog favoriet voor de eindwinst.

Tjong, wat zou het toch mooi zijn als man city zondag gelijk speelt en liverpool ook..en dat ze daarna ook de CL verliezen.
Succes verhalen zijn mooi in de sport, maar ploegen die jarenlang overal steeds naast grijpen is ook mooi.
Net als een Benfica dat na de vloeg van 62 al 8 europese finales op rij verloren heeft.

8 mei 2019 om 13:06

Wel ironisch van zo'n account naam...oranje en prijzen pakken

9 mei 2019 om 09:59

ja wat wil je daar mee zeggen? voor oranje geldt hetzelfde...vraag maar in Duitsland

9 mei 2019 om 10:05

Daarom vond ik je bericht icm je accountnaam een grappige combi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren