Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Sar: ‘Belangrijk voor hem is nu dat hij veel aan spelen toekomt’

Laatste update:

Davy Klaassen neemt zondag afscheid van de supporters van Ajax rondom het duel met Vitesse in de Johan Cruijff ArenA. De Oranje-international heeft het zwaar in zijn eerste maanden bij zijn nieuwe club Everton en Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax, schrijft erover in zijn column voor De Telegraaf. “Bij Everton maakt hij nu even een pittige tijd door”, aldus de oud-keeper.

The Toffees staan op een teleurstellende achttiende plaats met vier punten uit vijf wedstrijden. “Met Ronald Koeman heeft hij een Nederlandse trainer en dat maakt het voor een nieuwe speler in een competitie als de Premier League soms iets makkelijker”, aldus Van der Sar. “Maar ook Davy weet dat je in Engeland in de top moet presteren. De start is ook lastig geweest omdat Everton een zwaar programma had met de twee ploegen uit Manchester direct als tegenstander en ook Tottenham als nummer twee van het afgelopen seizoen nog tussendoor.”

Van der Sar sprak met Klaassen en de ex-Ajacied heeft laten weten de uitdaging en het leven in Engeland nog altijd fantastisch te vinden. “Belangrijk voor hem is nu dat hij veel aan spelen toekomt. Het geeft eens te meer aan dat je in een topcompetitie moet binnenkomen met minimaal de ervaring van een Nederlandse topclub, Europese competities en prijzen. Zelf heb ik ook pas op latere leeftijd de stap naar het buitenland en de Premier League gemaakt. Voor Ajax was Davy een geweldige speler en ik hoop dat hij bij een club, die toch een aardig aantal aankopen heeft gedaan, een mooie toekomst tegemoet gaat.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Het geeft eens te meer aan dat je in een topcompetitie moet binnenkomen met minimaal de ervaring van een Nederlandse topclub, Europese competities en prijzen."

Nee Van der Sar, het geeft juist aan dat dit geen enkele garantie geeft. Als je maar de juiste mentaliteit en kwaliteit hebt, blijkt ervaring bij een Nederlandse "topclub" niet zo heel veel toe te voegen en beland je net zo hard op de bank.

Klaassen is alleen belangrijk wanneer zijn medespelers hem begrijpen en omgekeerd.

Hij heeft veel medespelers om hem heen nodig die hij de bal snel kwijt kan en vervolgens combinatie voetbal.

Klaassen moet gewoon zorgen dat zijn fysiek nu top word. Iets meer kracht en massa zonder je snelheid en wendbaarheid te verpesten. Hij is zo gedreven, hij komt er echt wel

Overrated speler waar veel te veel geld voor is betaald. Je ziet wel dat ie daar door de mand valt en hier in de eredivisie was hij ook niet zo goed als de meeste mensen hem de hemel in prijsde.

23 september 2017 om 11:07

Helemaal mee eens. Erg matige speler. Werkt hard, maar als men hier tegewoordig tvereden mee is dsn weett ik t ook niet meer.

23 september 2017 om 11:53

Zie je dat ja? Want dan kijk je niet goed, hij speelt uitstekend bij Everton.

23 september 2017 om 14:09

Speelt uitstekend bij Everton? Hoe kom je daar in vredesnaam bij.

Is binnen no time uit de basis verdwenen en heeft echt nog niets laten zien.

23 september 2017 om 20:29

Krijgt voldoende speeltijd, in Engeland waren ze lovend over zijn manier van spelen. Ze zijn totaal niet verbaast dat hij nog geen stempel kan drukken, de adaptiefase kan wel effe duren. Vooral voor spelers uit het buitenland, maar je ziet het ook bij Sigi.

Klaassen, heeft de uitstraling van een groenteboer, maar is wel een absolute winnaar.

Als je deze jongen in je team hebt weet je dat hij altijd zal vechten voor het team. Is niet de meest sierlijke voetballer, maar dat hoeft ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren