Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Hoorn over incident rond Boilesen: ‘Zou ik ook niet leuk vinden’

Laatste update:

Nicolai Boilesen heeft zich onmogelijk gemaakt bij Ajax en de verdediger was onlangs het onderwerp van gesprek in de media. Trainer Frank de Boer zei met een knipoog dat hij Boilesen mee zou nemen naar zijn volgende club. Boilesen reageerde vervolgens op Instagram; ook de ploeggenoten van Ajax hebben het filmpje te zien gekregen.

/

Iemand als Mike van der Hoorn is lang niet altijd basisspeler bij Ajax, terwijl trainer De Boer toch regelmatig positief is over zijn persoon. “Dat geeft een goed gevoel. Maar kijk, ik zit hier nu 2,5 jaar en het ging wel opspelen dat ik zo lang reserve was”, legt Van der Hoorn uit aan Ajax Life.

“Het werd tijd iets anders te zoeken, maar het klinkt nog altijd beter dan een trainer die zegt dat hij je graag wilt meenemen naar Engeland. Dat zou ik ook niet leuk vinden”, aldus Van der Hoorn over het incident rond Boilesen.

Denk je dat er voor Mike van der Hoorn nog toekomst is bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond het echt grappig. Hij heeft zichzelf belachelijk gemaakt door zich te uiten over Ajax terwijl hij zelf schuldig is aan slecht spel niet verlengen en veel te veel loon eisen. Boilessen EXIT!

27 januari 2016 om 17:45

Na gisteren ben ik ook echt gaan twijfelen aan de boer. Ik heb sinds een tijd weer in het stadion gezeten en dat is nog erger. Je merkt het aan het publiek. Dit is ajax niet. Het spel niet en de kwaliteit niet. Het publiek niet en de trainer ook niet meer. EXIT de boer. Te veel slechte keuzes.

27 januari 2016 om 17:53

Met slechte keuzes word je niet 4 keer kampioen en sta je niet dit seizoen weer bovenaan. Dat het spel niet naar tevredenheid is, prima... maar resultaat telt uiteindelijk.

27 januari 2016 om 18:04

Na gister pas? Vrij laat. Kampioenschappen kwamen niet omdat Ajax goed was maar omdat de rest zo slecht was.

27 januari 2016 om 18:06

Marc Rutte zou nog kampioen worden met een selectie met Vertonghen, Eriksen, De Jong e.d.

Het spel is drama. En ja, resultaat telt, maar die "net wel - net niet " wedstrijden zijn absoluut zonder amusementswaarde en dan verlies je de aantrekkingskracht om naar het stadion te komen.

Ik mis het spel van Martin Jol, lekker aanvallend spelen en niet dat pure balbezit waarmee je 0-0 speelt in de eigen Arena tegen Heracles.

27 januari 2016 om 18:29

De boer blijft sowieso tot 2017.. Die andere clubs zien ook wel wat hij op de mat legt toch? Zo iemand wil je toch niet voor je ploeg ongelooflijk hoe koppig iemand kan zijn als

27 januari 2016 om 19:07

@cthrgrave: onzin als je kampioen wordt is de rest altijd slechter.
Maakt niet uit met hoeveel punten je bent altijd terecht kampioen.

27 januari 2016 om 17:51

Nee, nee en nog eens nee. Het is totaal niet de schuld van Boilesen dat hij denkt dat hij het niveau aan kan. Die jongen is, ondanks dat hij voortdurend slecht speelde, constant opgesteld door Frank de Boer. Als beloning voor zijn slechte prestaties, werd hij ook nog eens tot aanvoerder gebombardeerd. Dan is het toch niet heel gek dat je denkt dat je meer waard bent dan je huidige contract en dat je graag hogerop wilt? Dit is volledig op de onkunde van Frank de Boer af te schuiven.

27 januari 2016 om 18:00

Je geeft Frank de Boer de schuld dat Boilesen zichzelf overschat? Dat is pas onzin. Dat Boilesen speelde kwam door gebrek aan beter, dat je aanvoerder bent betekent niet dat je de best speler bent, maar dat je het team kan aansturen. Frank de Boer geeft hem de kans met het maximale salaris om zichzelf bij Ajax te bewijzen, maar hij vind zichzelf te goed voor Ajax. Eigen schuld dus.

27 januari 2016 om 18:34

Boilesen is aanvoerder gemaakt om goed te kunnen verkopen, clubs in het buitenland zien dat ie de aanvoerder is, zoals Suarez, Huntelaar, Vertonghen, Siem de jong etc etc. Ze kijken een bandje met z'n beste prestaties en kopen m voor 7 á 8 miljoen. Maar dat Boilesen zo door het ijs zou zakken had niemand verwacht. De Boer liet m ook veel te lang staan. Hij had Mitchell Dijks al lang op het oog om terug te halen.

27 januari 2016 om 19:47

Dat Boilessen zichzelf op een zijspoor heeft gezet is zijn eigen schuld, maar als trainer en hoofdverantwoordelijke van de Ajax selectie kun je het niet maken om een van de spelers zo in de zeik te nemen. Erg laag van Frankie. Die moet tegen een groep dus niet meer gaan beginnen over normen en waarden. Want die zijn bij hem zelf ver te zoeken. Maar dat wisten we al na zijn arbitrage zaak om naar Barcelona te kunnen.

Het is idd ordinair scoren over iemand anders zijn rug, niemand zou dat leuk vinden, Boilesen was een heel aardig talent, hij was overbelast en ze wisten dat hij overbelast werd, tot die tijd deed hij het heel aardig en na zijn blessure heeft hij nooit meer dat niveau meer weten te halen, ik hoop dat hij een mooie club gaat vinden en ik hoop oprecht dat hij weer gaat schitteren.

27 januari 2016 om 17:52

Tegen Barcelona thuis in de Champions League was Boillesen beest. Jammer dat hij zo weggezakt is.

27 januari 2016 om 18:01

Is inderdaad ordinair scoren. Hoe had Frank het gevonden als een trainer destijds over zijn 'de boertjes' grapjes ad gemaakt? Zeker als trainer moet je daar boven staan.

27 januari 2016 om 19:03

Helemaal gelijk Gunnerfan! Waardeloze actie van F De Boer!!

Van Der Hoorn is een stuk beter geworden. Vind het sowieso al fijn om een kopsterke verdediger te hebben. Hij had Weghorst in zijn broekzak. En even off: Ajax heeft besloten deze week nog een nieuwe grasmat aan te leggen. (zie het onderwerp overal weer terugkomen). Bron: Ajaxshowtime

27 januari 2016 om 18:05

Weghorst in je broekzak hebben is nou ook niet heel moeilijk. Veltman won met gemak kopduels van hem.

27 januari 2016 om 18:10

Nee dat klopt haha, maar vorige week was Solanke ook nergens. Mike doet het gewoon goed en wint echt veel kopduels. Daarnaast is die fysiek een stuk sterker dan Veltman, die nogwel eens moeite heeft met zijn tegenstander opzij te krijgen.

27 januari 2016 om 18:12

Dijks doet het anders erg goed, fysiek sterk, snel, veel loopvermogen en een goede voorzet. Doet het een stuk beter dan Boilesen vorig jaar. Daarnaast komt Dijks uit de eigen jeugd en heeft hij één jaar bij Willem 2 gespeeld.

En dan als je bedenkt dat Boilesen, Frank de Boer veel beter had kunnen terug pakken. Hij had bijv. kunnen zeggen dat hij pas meegaat met Frank op het moment dat hij aanvallend gaat voetballen en een keer doorstoot naar de volgende ronde Europees. Dat had wat mij betreft een veel mooiere reactie geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren