Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van den Brom zet ‘mannelijkheid’ in als extra slot op de deur

Laatste update:

AZ finishte vorig seizoen knap als derde in de Eredivisie, maar is niet zo sterk begonnen aan het seizoen 2015/16. De club verloor allereerst met 0-3 van Ajax en speelde vervolgens met 2-2 gelijk bij Excelsior. Komende zondag wacht er een thuiswedstrijd tegen Willem II en gaat men voor de eerste zege, maar allereerst wordt er nog gespeeld tegen Astra Giurgiu. AZ hoopt donderdagavond in Roemenië een goede uitgangspositie te verwerven.

/

Trainer John van den Brom heeft daarbij een extra verdediger op het oog voor in de basis. Derrick Luckassen gaat volgens het Algemeen Dagblad als extra slot op de deur fungeren, omdat de achterhoede van AZ wat onstabiel bleek de laatste wedstrijden. Er stonden veel ‘lichtgewichten’ in, schrijft de krant donderdag. Luckassen is fysiek sterker en moet wat mannelijkheid toevoegen achterin.

Als AZ zich over twee duels bezien plaatst voor de groepsfase van de Europa League, is het na een jaar afwezigheid weer terug in het hoofdtoernooi. In het seizoen 2013/14 overleefde de club eerst een tweeluik tegen Atromitos en daarna een groepsfase met Maccabi Haifa, PAOK en Shakhter Karagandy. Vervolgens werden Slovan Liberec en Anzhi Makhachkala nog geklopt, voordat Benfica in de kwartfinale te sterk bleek.


Komt AZ de uitwedstrijd tegen Astra Giurgiu goed door, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we hopen op winst. Zodat we sterker Europees staan. #rettekettet

3-0 az.

20 augustus 2015 om 09:20

Ik teken voor die 0-3 voor AZ

Ik baal alleen wel verschrikkelijk dat het niet uitgezonden lijkt te worden
Als iemand een linkje naar een livefeed heeft, stuur me dat dan ff in een priveberichtje

20 augustus 2015 om 09:49

Hmm jammer, dacht dat Unibet het uitzond. Maar die doen niet AZ maar wel Ajax. Quote voor AZ is trouwens 3,60. Vrij hoog.

20 augustus 2015 om 09:57

Opzich niet heel gek. AZ staat 15e met 1 punt en hun staan 1e in Roemenie. Ook hebben ze vorige week dacht ik nog Steau verslagen.

20 augustus 2015 om 11:04

Word uitgezonden op fox, kanaal 3. Vandaag bekend geworden na lang onderhandelen. On: goede zet, al blijven ze maar wel voetballen.. anders loop je het juist op.

20 augustus 2015 om 13:00

Top! Dank je voor je reactie

20 augustus 2015 om 17:57

Az67 heeft gelijk. Zeg het net ook op de AZ site.

Zelf was ik alleen aan het zoeken of het ergens op de radio wordt uitgezonden, aangezien ik hier in Amerika het op werk niet kan zien.

20 augustus 2015 om 09:23

3-0 zou geweldig zijn! Ik hoop op minimaal een punt. Zodat AZ het thuis af kan maken. Wordt lastig maar is mogelijk!

Van den Brom heeft groot gelijk. Dat is precies waar AZ vaak in tekort schiet. AZ stelt ons zelden teleur in Europa dus heb vertrouwen in een goede afloop. Dit team heeft dan wel West Ham verslagen maar West Ham speelde dan ook met een zwaar verzwakte opstelling.

Ik ben wel fan van Luckassen. Een sterke verdediger met een goede trap. Is vaak nog wat inbesuisd in zijn acties en dat maakt hem niet altijd even betrouwbaar. Ik verwacht veel van hem dit seizoen.

Fysiek is hij inderdaad prima, maar of hij nou de beste oplossing is om een wankele defensie op de been te houden? Deze jongen is zelf nog zo onrustig, het zou zomaar verkeerd uit kunnen pakken. Al hoop ik natuurlijk van niet.

Ik heb meer vertrouwen als Luckassen speelt. Een sterke jongen.

Alle vertrouwen erin dat beide ploegen zich plaatsen voor de groepsfase. Dat zijn beide ploegen verplicht. AZ moet uit geen gekke dingen doen en Ajax moet Jablonec thuis gewoon met 3-0 verslaan. Sowieso geen tegengoal incasseren.

Succes AZ, meestal laat AZ het wel zien in Europa. Ploegen uit Oost-Europa zijn vaak lastig voor Nederlandse clubs maar AZ heeft daarin ontzettend veel ervaring. Ik hoop op een overwinning voor AZ, 0-2. Zou niet alleen voor het Nederlandse voetbal mooi zijn, volgens mij kan AZ ook ongeveer €2,5 miljoen verdienen als ze door komen.

AZ begon vorig seizoen ook slecht, met slechts 3 punten uit 3 wedstrijden en een negatief doelsaldo. En sukkkelde eigenlijk het hele eerste kwart van het seizoen. Om uiteindelijk toch 3e te worden. Dus het zegt allemaal nog niet zo veel.
Het enige waar ik bang voor ben is dat deze erg jonge ploeg het niet aan kan om top te presteren op 3 fronten. De wedstrijd tegen Willem II zal dan ook veelzeggend zijn. Toch heb ik liever dat AZ vanavond wint en zondag verliest dan andersom. De EL punten zijn gewoon te belangrijk voor Nl.

Hoop dat beide clubs een goed resultaat halen, het zou zonde zijn als over 2 a 3 jaar de landskampioen van Nederland niet eens meer autmatisch is geplaatst coor de CL.

Ik gok op 1-2 net als in Turkije. AZ moet in goede doen best deze tegenstander kunnen verslaan. Schat ze niet hoger in dan die Turken.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren