MrObjectief
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 8 augustus 2011
  • MrObjectief
  • 91 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 533
  • 29 jaar (18-11-1991)
Persoonlijke berichten
23 augustus 2011 om 18:33
#1

De transfers zijn tot nu toe nog niet zo spectaculair als gehoopt, Giner had namelijk beloofd dat er een topspeler zou komen met oog op de CL. Tot nu toe heeft Cska de huuroptie van Aleksandrs Cauna gelicht. Hij heeft een contract voor vijf jaar getekend. En Ouwo Moussa Maazou sluit ook weer aan bij onze selectie, maar is nog niet speelgerechtigd omdat hij problemen met zijn visa heeft.

Over de competitie kun je nog niet zoveel zeggen, de strijd is nu echt open gebarsten. De ene keer laten wij punten liggen en de andere keer doet Zenit dat. Ook Dinamo en Anzhi maken theoretisch nog kans, maar ik zie dat echter niet gebeuren.

Ik denk wel dat we kans maken ja, we spelen met nagenoeg dezelfde selectie als vorig seizoen en staan nog altijd eerste. Doumbia is echt in topvorm. Hij heeft al twaalf goals gemaakt en is met zes assists ook nog eens onze beste aangever. Keisuke Honda laat eindelijk eens weer wat zien. Ik heb nu 80% van de Honda van VVV mogen zien, zijn vrije trappen worden steeds beter en beter. Alan Dzagoev heeft na Doumbia de meeste assists op zijn naam staan. Ik denk dat als Zenit meer punten laat liggen, dat we best kampioen kunnen worden. Maar nogmaals, het is te spannend om er iets over te zeggen. Ik hoop dat we zondag de derby tegen Spartak kunnen winnen.

23 augustus 2011 om 19:54
#2

No problem.

Als we een gunstige loting krijgen, dan denk ik dat we best kunnen verrassen. Ik denk dat we met deze selectie(+nog een aantal versterkingen) best meekunnen doen voor de bovenste twee plaatsen die recht geeft op de volgende ronde van de CL. Ik denk dat als Doumbia zijn klasse ook in de CL laat zien dat we hem voor veel geld kunnen verkopen, echt een klasbak is het.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 2 december
Barcelona is geïnteresseerd in de diensten van Felipe Augusto. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren