Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Eredivisie via Duitsland naar Premier League: West Ham wil zaken doen

Laatste update:

Filip Kostic staat in de serieuze belangstelling van West Ham United. De linkspoot, die in het verleden furore maakte bij FC Groningen, heeft nog een contract tot medio 2023 bij Eintracht Frankfurt en kan dus voor een niet al te hoge transfersom naar Londen verkassen.

West Ham dacht lang een goede kans te maken op het transfervrij binnenhalen van Jesse Lingard, maar die koos op het laatste moment toch voor een contract bij Nottingham Forest. The Hammers moeten dus doorschakelen en volgens Sky Sports en the Guardian is Kostic nu in beeld gekomen. De Serviër, die vorig seizoen met Frankfurt de Europa League won, kan als linksback en als linkermiddenvelder uit de voeten en dat zijn precies de posities waar West Ham-manager David Moyes nog versterking zoekt.

De verwachting is dat de Londense club geen hoge transfersom hoeft te betalen om Kostic los te weken, aangezien de 29-jarige linkspoot nog maar één jaar vastligt bij Frankfurt. Een bedrag van twintig miljoen euro zou genoeg moeten zijn voor West Ham om de Serviër binnen te kunnen hengelen. De Engelsen hebben wel concurrentie, want eerder werd ook Juventus al aan de voormalig aanvaller van Groningen gelinkt. Het is niet duidelijk hoe serieus de interesse van la Vecchia Signora nog is.

Kostic begon zijn loopbaan bij Radnicki Kragujevac in eigen land, waarna hij door Groningen voor iets meer dan een miljoen euro werd opgepikt. Dat bleek een gouden greep, want in het noorden ontwikkelde de linkeraanvaller zich stormachtig en verdiende hij een transfer naar VfB Stuttgart. De Duitsers legden in de zomer van 2014 zes miljoen euro voor Kostic neer. Daarna belandde hij via Hamburger SV bij Frankfurt, waar de Serviër al een tijdje vaste waarde is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo, dit heb ik altijd al een klasbak gevonden. Hele moderne buitenspeler die afgelopen seizoen natuurlijk de Europa League heeft gewonnen en nu wel klaar lijkt voor een stap naar de PL. Als West Ham hem inderdaad voor een niet al te hoge som kan oppikken zou ik dat altijd doen. Past daar wel. Hopelijk past West Ham ook door met Scamacca, dan krijgt PSV eindelijk die vele miljoenen die we aan doorverkooppercentage hebben bedwongen. Zou mooi zijn.

22 juli 2022 om 12:32

Scamacca vind ik toch wel zo'n gok voor een club pas 1 seizoen leuk gespeelt.

22 juli 2022 om 14:45

Kostic zeker een leuke voetballer. Had na Groningen ook graag gezien dat de top drie hem zou inlijven. Rond Scamacca is het aardig stil geworden.

22 juli 2022 om 15:27

West Ham is aardig concreet voor hem. Totale transfersom van 40 miljoen. Zal PSV tussen de 4 - 8 miljoen dus opleveren naar alle waarschijnlijkheid.

Kostic een zeer goede voetballer, had niet verwacht dat hij omgetoverd zou worden als wingback. Maar ook hier doet die het uitstekend, eigenlijk perfect voor inter, alleen die hebben gosens als

Zou wat mij betreft een erg opmerkelijk stap zijn om naar West Ham te gaan. Als je met Frankfurt CL kunt spelen en er wellicht andere CL-teams interesse in je zou hebben dan ga je toch niet naar West Ham? Daarnaast liggen de kwaliteiten van Kostic echt in het spelen met ruimte en de snelle omschakeling. Zo heeft hij ook zijn beste spel laten zien tegen Barcelona! Het lijkt me daarnaast ook niet echt een stap voorwaarts anders dan wellicht voor de portemonnee.

22 juli 2022 om 12:39

Ben het helemaal met je eens, Ik zou dat ook een vreemde stap vinden. Ben benieuwd wat die gaat doen

22 juli 2022 om 13:35

Is juve geen goede stap voor hem? Las laatst in een artikel dat sandro wel aan vervanging toe is

22 juli 2022 om 15:29

Hij is een van de namen die op de lijst van Juventus staat qua aankopen. Alleen weet ik niet of die een van de topprioriteiten is. Juventus is bezig met Zaniolo en ze willen nog een middenvelder halen. Kostic zou ik zelf wel graag willen zien, Is niet duur en is multi inzetbaar. Alleen wil Allegri 4-3-3 spelen en Kostic speelt meer als wing back en linksvoor gaat Di Maria spelen.

22 juli 2022 om 13:35

De competitie is ook echt wel beter hoor. Het is sws een droom voor velen om in de PL te spelen, dat zou ik liever hebben dan waarschijnlijk 6 wedstrijden CL

22 juli 2022 om 13:53

Als dat is waar de kwalitieiten van Kostic liggen dan is hij toch perfect voor West Ham? Dat is precies het voetbal wat ze willen spelen daar en ook waarom Antonio zo'n groot success is in de spits (en Haller dat niet was). Ik denk dat het voor West Ham een top aankoop is.

Voor de rest over waarom het voor hem de juiste stap is etc, snap ik wat je zegt. Misschien wilt hij graag in een stad als London wonen en in de Premier League spelen. Geef hem maar eens ongelijk. West Ham haalde afgelopen jaar ook Europees voetbal geloof ik, in Engeland toch best knap.

22 juli 2022 om 17:29

De Premier League is toch een veel mooiere competitie dan de Bundesliga?

22 juli 2022 om 19:49

Valt wel over te twisten. De passie en beleving is toch anders in Duitsland. Veel mooie/historische clubs ook in het duitse voetbal. Persoonlijk prefereer ik ook de PL. Maar vind de bundesliga vooral qua beleid een stuk puurder

Heeft bewezen altijd een stapje hoger te kunnen, denk alleen dat Westham United meer een stap opzij is. Hij kan mijn inziens beter naar Juventus, dan speel je weer gegarandeerd Champions League.

Dit is gewoon een downgrade. Frankfurt schakelde notabene nog West Ham uit. Ga dan naar een club als Juventus. Daar zal die ook perfect passen.

22 juli 2022 om 14:47

Het wil niet zeggen omdat West Ham er van velroor dat het een downgrade is. PL sla ik hoger aan dan de Bundesliga

22 juli 2022 om 21:17

Oh ja Brighton is ook beter dan Bayern.

Stap opzij qua club, maar niet qua competitie EN niet geheel onbelangrijk salaris.

West Ham heeft wel goede ervaringen met voetballers uit het oostblok en ik vind het ook altijd zeer stabiele, mentaliteitvolle spelers. Hard, fair, inzet. Nadeel is dat wanneer je een team hebt met alleen dat soort spelers je weer dat stukje flair en creativiteit mist. Dan denk ik meestal aan Portugal & Zuid-Amerika.

En om nog meer landen te typeren (IMO niks mis mee, maar word vaak verkeerd begrepen). Als je talentvolle, fysiek sterke spelers met een slechte mentaliteit zoekt kun je vaak goed in Frankrijk terecht. Daarnaast Italianen aarden meestal niet zo lekker in buitenlandse competities. We dwalen af :P

22 juli 2022 om 13:24

Want uit de balkan komen geen creatieve jongens??

22 juli 2022 om 14:12

Over het algemeen niet. Enige land met meeste flair is daar Kroatie en ook die hebben toch wel meer functioneel spel dan het samba voetbal wat je bijv. in brazilie standaard hebt.

Dat krijg je met typeren, als het over het algemeen zo lijkt te zijn wil dat niet zeggen dat als jij bijv. 10 namen op kan noemen van creatieve jongens dat het ineens niet zo lijkt te zijn voor mij. Kijk 25 spelers van de nationale selectie * een stuk of 10 landen is 250 spelers en als jij er dan 10 noemt dan is dat maar 10/250 e

Kostic en Scamacca. Moyes wil weer in de middenmoot eindigen volgens mij.

22 juli 2022 om 13:45

@bongiorno je slaagt de plank weer helemaal mis zoals gewoonlijk. Kostic is een geweldige aanwinst voor West Ham. Is een van de beste wingbacks op aarde & bewees dit vorig seizoen in de europa league en seizoenenlang in de bundesliga. Heb je frankfurt ooit al is gevolgd eigenlijk?

22 juli 2022 om 14:31

Kostic één van de beste wingbacks op aarde? Nou, nu ben je wel al behoorlijk aan het overdrijven. Wat Frankfurt heeft gepresteerd is uniek maar uiteindelijk speelt hij daar op zijn 29e. Nu weet ik niet hoe lang jouw lijstje met beste wingbacks is..

22 juli 2022 om 14:37

Noem eens 10 betere wingbacks aan de linkerkant dan? Davies, Robertson , Hernandez, Nuno Menses misschien (vooral qua potentie) en Alba waarschijnlijk. Al heeft Alba al lang zijn beste tijd gehad en in hoeverre is Robertaon uberhaupt een wingback. Spelers als Angelino, Raum, Guerreiro, Gosens en Gaya zitten in dezelfde categorie.

22 juli 2022 om 14:56



Tierney, mits fit, is in mijn ogen een betere back dan Kostic hoor.
Cancelo overigens ook, die speelt het hele jaar al linksback.

Ah oke, je bedoelt een echte wingback.

Niet al te hoge transfersom?? 20 miljoen, noem het maar een koopje…

22 juli 2022 om 14:39

Voor de Engelse teams is en blijft het inderdaad een koopje. Die liggen niet heel gauw wakker van een bedrag van 20 miljoen.

Lijkt mij best een goed team voor hem, maar ze spelen ook niet altijd met 3 achterop, toch?

In een 4mans defensie is hij echt te matig als back. Zeker voor 20 miljoen.

Als je kijkt naar Kostic, maakt hij toch langzaam maar zeker steeds weer een stap omhoog. Een beetje net als Weghorst. Elke keer ben ik benieuwd of hij het gaat redden, maar laat hij toch zien het hogere niveau aan te kunnen. Ook bij de nationale ploeg. Waar zijn uiteindelijke top ligt vind ik moeilijk in te schatten. Maar ik denk dat hij de PL wel aan kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren