Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Beek over eigen spel: ‘Eerste helft was best aardig, tweede helft lastig’

Laatste update:

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Had Ajax minimaal een punt verdiend?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerste helft best aardig ? Misschien moet hij de wedstrijd eens terug kijken.

23 oktober 2019 om 22:53

Niet dan? Gelijk opgaand. Hoog tempo. Echte CL kraker. Als Ajax hun niet kapot domineert is het gelijk superslecht zeker?

24 oktober 2019 om 01:28

'Donny over eigen prestaties'..

24 oktober 2019 om 07:32

Je kunt best verkiezen en nog redelijk tot goed spelen, maar het voetbal was gisteren echt slecht. Veel onnodig bal verlies door slechte passes of slechte aannames.

24 oktober 2019 om 11:20

Tja jij noemt het slecht. Wat mij betreft is het gewoon inherent aan het goed druk zetten van Chelsea. Dat deden ze gewoon goed. Elke speler werd onder druk gezet.

24 oktober 2019 om 14:35

Niks te maken met dominatie. Want Ajax speelde simpelweg gewoon slecht. Er is weinig gecreëerd. Slechte passing hele wedstrijd. Slecht positie spel.

24 oktober 2019 om 20:16

Ondanks druk zetten moet je nog een bal over kunnen spelen. Ajax was heel matig in de passing

24 oktober 2019 om 12:37

Omschakeling van Donny is gewoon bizar slecht, als hij loopt is het om schijn druk te zetten. Hij heeft het echt te hoog in zijn bol of is conditioneel helemaal niet klaar voor een basisplek. In beide gevallen moet Ten Hag ingrijpen en Promes voorlopig op 10 opstellen. Dat hij Promes eraf haalde voor Neres begreep ik niets van, Donny had toen gewisseld moeten worden. Ik hoop dat Ten Hag de aanval analyseert en het drukzetten veel vaker zal gaan trainen.

24 oktober 2019 om 13:15

Waarom denk je dat dit alleen van de afgelopen tijd is? Zo speelde hij vorig jaar ook. Echter had je toen De Jong. Er is natuurlijk een reden waarom Ten Hag nu met twee verdedigers op het middenveld speelt.

Donny mag minder ouwehoeren tegen zijn collega's. Hij zorgt voor irritaties in ieder geval bij mij 😂

vandebeek is wel heel ver terug gezakt. speelt de hele wedstrijd verstoppertje. 26 balcontacten als middenvelder is om te huilen.

24 oktober 2019 om 08:54

Wow.. voor een middenvelder is dat heel matig!

24 oktober 2019 om 12:12

Het gaat toch niet om het aantal balcontacten? Dat is net zo stom als een speler bekritiseren, omdat hij minder dan 15 kilometer heeft afgelegd... Het gaat om kwaliteit, niet om kwantiteit. En dan gaat het niet eens om de kwaliteit van die 26 balcontacten, maar ook om het jagen, het met loopacties creëren van ruimte voor medespelers etc.

24 oktober 2019 om 12:13

Hetzelfde als bij Ziyech zeiken om zijn balverlies, terwijl hij haast wel elke avond beslissend is.

24 oktober 2019 om 13:21

Je hebt deels gelijk, met name omdat de grote kracht van Van De Beek zit in z'n loopacties zonder bal. Hij is de middenvelder die diep word gestuurd, niet de middenvelder die het spel maakt en dus om de haverklap aan de bal komt. Het wordt nu alleen wel pijnlijk duidelijk dat Van De Beek het afgelopen halfjaar hevig overschat werd. Z'n zwakke punten liggen bloot en die zijn er toch genoeg.

24 oktober 2019 om 20:19

Klopt, maar dat betekend ook dat als een Ziyech en Tadic slecht spelen je heel weinig aan vd beek hebt. Hij kan zelf weinig creëeren

Donny word een beetje overschat soms
Let op mijn worden
Voetbal over 3 jaar bij vitesse

24 oktober 2019 om 09:10

Die hoeven wij niet in Arnhem

24 oktober 2019 om 09:41

Dit dus.ik snap de hype rond van de Beek nog steeds niet. Prima speler, maar echt niet zo een hoogvlieger als velen beweren.

Je kunt je eigen never nooit beoordelen want moet je aan een ander over laten en volgens mij hebben de mensen vandaag wel gezien dat hij niet al te best heeft gevoetbald net als meerdere spelers van Ajax.

Jammer voor het Nederlandse voetbal.

Niet echt kritisch op zijn eigen spel maar begrijpelijk. Vorig jaar werd er nog aan hem getwijfeld door Ten Hag en moest ook zijn zaakwaarnemer het steeds voor hem opnemen.

Waardeloze voetballer zonder enige vorm van kritische zelfreflectie. Speelde waardeloos, nooit in positie en passing ondermaats.

24 oktober 2019 om 13:24

Dat is ook wel wat overdreven, maar in tegenstelling tot wat een behoorlijk deel toch lang vol blijft houden komt Van De Beek niet in de buurt van De Ligt of De Jong. Ik heb namelijk nooit het idee gehad dat Van De Beek zoveel beter is dan Klaassen. Echter kreeg je het afgelopen halfjaar ineens enorm veel kritiek als je dat stelde.

24 oktober 2019 om 20:20

Klaassen was een leider, vd beek is alleen goed als de rest ook goed is.

25 oktober 2019 om 14:36

Het probleem is dat alles waar Van De Beek goed in is, erop is gebaseerd om zichzelf in stelling te brengen. Zonder bal speel je vaak met 10 man als hij opgesteld staat en aan het spel deelt hij ook niet veel mee. Ik denk dus ook niet dat hij ooit structureel een basisplaats zal bemachtigen. Er zal altijd iemand met meer talent en creativiteit rondlopen op 10 of iemand die in meerdere aspecten iets toevoegt, terwijl hij als centrale middenvelder zeer onzichtbaar is. Althans, dat is mijn mening.

En mensen dachten nog dat hij de missing link bij Real zou zijn,dit is gewoon een verbeterde versie van Klaassen

Toch wel grappig hoe dat hier altijd gaat. Werd vorig seizoen echt gigantisch overhyped en nu lees ik alleen maar reacties dat hij er niets van kan, op de 1 of andere manier ook nog een paar gasten waarbij het bijna lijkt alsof Donny ze persoonlijk iets geflikt heeft, en dan met name die kerel met het Arsenal logo. Hij is sinds zijn blessure totaal niet in vorm, maar in goede doen is hij voor Ajax gewoon een uitstekende speler. Zo goed als vorig seizoen zie ik nog niemand spelen en zal denk ik ook niet meer lukken (gezien je daar de exceptionele kwaliteiten van met name Frenkie voor mist) dus daar moeten ze dan ook niet op beoordeeld worden.

24 oktober 2019 om 08:17

Waar moeten we hem dan op beoordelen of ze haar wel goed zit?
Kom op nou man je bent speler van Ajax als je slecht dan speel je slecht vorig jaar ging die toch ook niet zeuren toen iedereen hem de hemel inprees

24 oktober 2019 om 10:38

Je kan ipv cynisch doen natuurlijk ook de boodschap begrijpend lezen. Ik zeg wel degelijk dat hij momenteel ondermaats presteerd en daar ook terecht op afgerekend wordt. Toch is het opmerkelijk dat hij er volgens veel mensen die hem de hemel inprezen nu er opeens 'niks van kan' 'te kort komt voor Ajax' en binnekort bij Vitesse speelt. Zo'n draai van 90 graden op z'n Aad's (Aad de Mos) zegt alleen maar weer hoe opportunistisch mensen zijn

24 oktober 2019 om 08:40

Maar Diego, die Donny speelt gewoon precies hetzelfde als vorig seizoen. Verstoppertje spelen in balbezit en bij balverlies een beetje schijn verdedigen of vaak zelfs gewoon schijt hebben en helemaal niet verdedigen.

Het enige verschil met vorig seizoen zijn die 3 doelpuntjes in de CL.

Enige "vooruitgang" is dat je hem geen grote missers ziet maken. Maar dat ligt er meer aan dat hij niet eens meer in positie komt voor het doel. Je ziet dat Promes voor al het gevaar moet zorgen voorin. Was ook onbegrijpelijk dat ten Hag ervoor koos om Promes is wissel ipv Donny.

24 oktober 2019 om 13:30

Dit Ajax kan hem niet in z'n kracht laten spelen. Alvarez en Martinez zijn kwetsbaar als ze de middellijn oversteken en Van De Beek z'n kracht ligt juist achter de verdediging van de tegenstander. Je hebt dan dus een enorm gebied waar niemand loopt of waar spelers onwennig ogen. Ook in vorm deed hij hetzelfde wat hij nu doet, maar dan voerde hij het beter uit. Vorig jaar had hij ook niet veel invloed op het positiespel, verdedigde hij ook niet mee en was hij ook vooral goed als hij de bal niet had. Echter had hij die eigenschappen vorig jaar niet nodig, nu wel.

Chelsea uit ben ik voor promes op 10 en Neres linksbuiten. Ik vond Donny zwaar tegenvallen.

Vd Beek heeft het het afgelopen seizoen iets te hoog in de bol gekregen door de combinaties met Neres, Ziyech en Tadic die hij alleen maar aan kon gaan omdat hij een extreem getalenteerde en balvaste Frenkie de Jong achter zich had staan. Dit seizoen wordt het steeds duidelijker dat meneer vd Beek niet in opdracht kan spelen van een coach of voor een team maar dat hij voor zijn eigen gewin op het veld staat. Als je wedstrijd na wedstrijd voorin naast de spits hangt en vervolgens ziet hoe er gaten van 20/30 meter vallen op het middenveld dan ontbreekt het echt aan voetbal kennis als je dan niet even een linie terug zakt tijdens het spel. Is ook aan de coach om hem dan even te laten banken wat dit gaat zo niet langer.

Donny krijgt z'n vorm maar niet te pakken, dan moet je in positie blijven en je verdedigende taken uitvoeren, het elftal ondersteunen niet geforceerd je eigen wedstrijd spelen. Door de druk van de media zal Ten Hag bepaalde jongens niet wisselen of er naast zetten helaas.

Tweede helft was hij inderdaad onzichtbaar, al gaf vrijwel niemand van de voorsten toen thuis. Maar de eerste helft vond ik Vd Beek echt heel goed spelen. Misschien was hij niet continu aanwezig, maar wat hij deed was telkens heel fraai en functioneel. Hele mooie aannames gevolgd door van die typische directe Vd Beek balletjes. Ik vond hem echt de uitblinker in de eerste helft.

24 oktober 2019 om 13:35

Hij heeft wel een enorm groot nadeel. Alles wat Van De Beek goed kan, is erop gebaseerd om zichzelf in stelling te brengen. Hij zal echt completer moeten worden om z'n basisplaats te behouden. Z'n zwakke punten gaan namelijk met de week meer opvallen en er is wel degelijk concurrentie op 10.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren