Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Beek behoort tot uitverkorenen United; wederom mokerslag Romero

Laatste update:

Donny van de Beek staat op de Champions League-lijst van Manchester United die donderdag is afgegeven door de UEFA. Er is tegenslag voor Sergio Romero, want de doelman hoeft namelijk niet te rekenen op speeltijd in het miljoenenbal. Manager Ole Gunnar Solskjaer, die ook Phil Jones en Marcos Rojo heeft gepasseerd, geeft de voorkeur aan Dean Henderson en derde keus Lee Grant. Aanwinsten Alex Telles, Facundo Pellistri and Edinson Cavani behoren wél tot de 25-koppige selectie van Manchester United.

Dat Romero een moeilijke tijd doormaakt bij Manchester United werd recentelijk nog maar eens goed duidelijk, toen een transfer naar Everton in het water viel. Eliana Guercio, de vrouw van Romero, hekelde de houding van United en spuwde op Instagram haar gal. "Sergio Romero heeft hard voor de club gewerkt. Hij mocht meejuichen bij de laatste prijs die ze wonnen (de Europa League, red.). Hij heeft het team geholpen om vier (halve) finales te bereiken. En toen moest hij op de bank plaatsnemen en verloren ze die wedstrijden allemaal. Het is tijd om hem weer de kans te geven te verkassen. RESPECT FOR ONCE!!!!", zo besloot Guercio.

Manchester United moest acht zelfopgeleide spelers inschrijven voor de Champions League, waarvan er vier tussen hun vijftiende en eenentwintigste zijn doorgebroken op Old Trafford. Mede hierdoor is er plaats voor Timothy Fosu-Mensah in de selectie van de Engelse recordkampioen. Onder meer Mason Greenwood, Teden Mengi and Brandon Williams staan op de B-lijst, waardoor ze tot een dag voor een wedstrijd kunnen worden toegevoegd aan de wedstrijdselectie. Manchester United treft Paris Saint-Germain op de eerste speeldag van de Champions League, op dinsdag 20 oktober. De overige tegenstanders in de groepsfase zijn RB Leipzig en Istanbul Basaksehir.

Volledige Champions League-selectie Manchester United:

Doel: David De Gea, Dean Henderson, Lee Grant

Verdediging: Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Alex Telles, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka

Middenveld: Bruno Fernandes, Fred, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Paul Pogba, Donny van de Beek

Aanval: Edinson Cavani, Odion Ighalo, Anthony Martial, Marcus Rashford en Facundo Pellistri.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap niet dat ze Romero onder lee grant plaatsen. Prima keeper die Romero. Heeft ze inderdaad naar halve finales gekeept om vervolgens te worden passeert. Zou bij elke pl ploeg in het rechter rijtje basis keeper zijn.

8 oktober 2020 om 18:02

Waarschijnlijk omdat Romero nog weg wil en kan. Bijvoorbeeld naar MLS of Rusland. Ze kunnen onderling ook zijn contract ontbinden. In elk geval komt Romero niet voor in de plannen en wil hij zelf weg dus beetje logisch dit.

Huh waar is greenwood?Want ik tel er 25 zonder hem.... of ingeschreven als jeugdspeler?

8 oktober 2020 om 13:53

Ik miste Greenwood ook al, heel vreemd.. Of heb ik iets gemist?de jeugdspelers lijken er verder ook gewoon bij te staan, denk aan Lingard, Fosu-Mensah, Rashford en Mctominay.

8 oktober 2020 om 14:04

Die jongens zijn allemaal voor 1 januari 1999 geboren als ik het goed heb.

8 oktober 2020 om 13:55

Ingeschreven als jeugdspeler bij City geldt dat ook voor foden

8 oktober 2020 om 13:58

Volgens mij hoeft hij niet geregistreerd te worden op de A-lijst (inderdaad vanwege zijn leeftijd en periode waarin hij al ononderbroken voor Manchester United speelt).

8 oktober 2020 om 14:00

Staat op B lijst kan dag van te voren in selectie opgenomen worden

8 oktober 2020 om 14:10

Jongens speel nou toch gewoon Football Manager, dan weet je dit soort regels off topic: Ben ik de enige bij wie de app zo beroerd is? Kan niet reageren en loopt vaak vast.

8 oktober 2020 om 18:03

Pro tip: plaats een shortcut van m.voetbalzone.nl op je homescreen op mobiel, werkt veel chiller dan de app zelf (vind ik althans)

9 oktober 2020 om 09:33

Haha ik wou precies het zelfde reageren!

Dat is wel echt zwaar ondankbaar van United. Romero is jarenlang de perfecte tweede keeper geweest, wat echt niet een makkelijke opdracht is, en nu hebben ze een betere (henderson) en kijken ze niet meer naar hem om. Waarom hebben ze hem dan in godsnaam niet gewoon weg laten gaan, wat hij zelf ook wilde.

8 oktober 2020 om 14:22

Zo werkt het toch gewoon in het voetbal? Een speler trekt ook de deur achter zich dicht als hij het elders beter kan krijgen. Henderson heeft het 't afgelopen seizoen goed gedaan en is met 23 jaar ruim 10 jaar jonger. Dat ze 'm niet hebben laten gaan is overigens wel wat vreemd.

8 oktober 2020 om 16:16

Dan nog kunnen ze hem toch echt wel ipv Grant als derde keeper inschrijven. Ik vind het ook schandalig handelen van mijn club. Laat die man gewoon transfervrij vertrekken als je toch geen gebruik meer gaat maken van zijn diensten.

8 oktober 2020 om 17:46

Echter kunnen wij niet achter de schermen kijken. Er zal vast wel een reden zijn waarom hij nog steeds bij Manchester United speelt, maar niet ingeschreven word voor de Champions League.

Kan iemand me uitleggen waarom de selectie van Ajax zo veel groter is? Heeft dat te maken met die B-lijst? En zo ja, waarom maakt United daar geen gebruik van?

8 oktober 2020 om 14:27

Ik denk persoonlijk dat het verwachtingspatroon bij Manchester United gewoon wat hoger ligt met betrekking tot het inschrijven van jeugdspelers en bovendien moet je niet vergeten dat de eerste selectie veel breder is bij clubs als Manchester United. Daar waar clubs uit middelgrote competities maar 1 serieus alternatief hebben voor een positie buiten de al opgestelde basisspeler, hebben dergelijke clubs er meestal 2.

8 oktober 2020 om 18:57

Voor de mensen die zich afvragen waarom Romero er niet tussen staat, dat komt omdat die waarschijnlijk naar de mls gaat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren