Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst blikt vooruit op treffen met PSV: ‘Hetzelfde als in De Kuip’

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst is klaar voor de wedstrijd tegen PSV. De oefenmeester van het Schotse Rangers maakte een ontspannen indruk op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van dinsdag op Ibrox tussen zijn ploeg en PSV. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.

Van Brockhorst geeft aan dat de thuiswedstrijd direct een cruciale kan zijn. "De support die we van onze fans op Ibrox krijgen is voor mij vergelijkbaar met De Kuip. Dat zal nog meer het geval zijn als wij ons topniveau halen, dus moeten we daar klaar voor zijn. We moeten goed starten, zoals we dat in thuiswedstrijden altijd willen doen. Wat we van PSV kunnen verwachten is nog afwachten, maar we moeten zorgen dat we hun spelopvatting snel door hebben.”

De Rangers-trainer kan rekenen op een fitte selectie. James Sands en Ryan Kent zijn na blessures teruggekeerd in de selectie. PSV moet het doen zonder Richard Ledezma, Carlos Vinícius, Mauro Junior en Yorbe Vertessen. “PSV heeft een nieuwe coach en spelers, waardoor ze wel wat anders spelen dan vorig jaar. Ze hebben de Johan Cruijff Schaal gewonnen en ze zijn goed aan de competitie begonnen. We moeten oppassen voor bijvoorbeeld Luuk de Jong, die een van hun sleutelspelers is.”

De ex-trainer van Feyenoord kent PSV-collega Ruud van Nistelrooij nog goed uit hun gezamenlijke tijd bij het Nederlands elftal. “Ik heb nooit gedacht dat hij trainer zou worden”, is Van Bronkckhorst eerlijk. “Bij mensen als Peter Bosz had ik direct in de gaten dat hij trainer zou worden, maar bij Ruud en mezelf had ik dat niet. Het is hoe dan ook speciaal om tegen een Nederlandse club te spelen. Voor extra druk zorgt dat niet; we willen een goede uitgangspositie creëren voor de return in Eindhoven.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een verademing deze 2 trainers. Beide bescheiden, maar ook echte winnaars.
Heel benieuwd naar deze eerste wedstrijd, waarbij het publiek als 12e man zal fungeren. Desondanks verwacht ik een gelijkspel.

15 augustus 2022 om 17:32

Doe mij maar Kuyt, v Bommel en Sneijder

Nee zonder dollen, gewoon 2 chille gasten. Komen goed over en werken echt naar een doel. Zijn leergierig.

Mijn voorspelling, PSV wint dit makkelijk. Vorig seizoen was een one-season wonder van Rangers. Dit doen zij niet nog een keer. Alles zat mee.

15 augustus 2022 om 18:05

EL finale halen doe je ook niet zomaar. Beide 2 seizoenen daarvoor ook 'gewoon' 8e finale gehaald, oa 1e in een poule met Benfica. T is niet dat Rangers compleet uit het niets vorig seizoen goed presteerde Europees.

15 augustus 2022 om 19:01

Fossen

Toen Ajax de EL haalde, seizoen erop was het niets. Zo zijn er wel meer voorbeelden.

Ik verwacht dat PSV wel sterkere is over deze 2 wedstrijden. Als het Benfica was, ja dan was de situatie anders. Dit mag PSV echt niet meer weg geven.

15 augustus 2022 om 19:49

Zij nu er veel transfers geweest bij rangers na hun succesvolle jaar? Zo niet word het wel moeilijk hoor.

15 augustus 2022 om 20:35

Ajax heeft in ieder geval die verdediger weg gekocht.😆

15 augustus 2022 om 21:32

@Cuco10 ik heb de samenvattingen van Rangers gekeken van dit seizoen en schat ze niet al te hoog in. Ze spelen erg stroperig. Aanvallen vooral via voorzetten en schieten van buiten de 16. Als Drommel nog op doel stond vreesde ik het ergste maar met Benitez op doel en Obispo achterin heb ik al het vertrouwen dat het goed komt.

Wat doet Gio het toch goed in het buitenland. Petje af.
Hij heeft de kwaliteit om zich aan te passen naar het materiaal wat hij heeft en op basis daarvan een tactiek te maken.
Veel anders dan bijvoorbeeld Peter Bos, Ten hag en Koeman. Ze duwen de tactiek door de strot van spelers en leunen op bekenden uit het verleden. Mislukt allemaal.
Deze Gio mag van mij bondscoach worden.

15 augustus 2022 om 17:24

Ze duwen een tactiek door de strot? Ohja al de spelers die met hen hebben gewerkt hebben jou even ingelicht natuurlijk. Misschien kunnen ze op voetbalzone de rubriek van Prem beginnen. Wat kraai jij een hoop onzin uit zeg.

15 augustus 2022 om 17:29

@prem_93: Bosz, Koeman en Ten Hag als "mislukt allemaal" te bestempelen is gewoon populistisch gedrag van je.

Op de eerste plaats omdat van Bronkhorst alleen nog wat heeft laten zien in de o zo sterke Schotse competitie, ten tweede, Bosz heeft meer dan behoorlijke resultaten gehaald met Bayer Leverkusen, Koeman deed het redelijk bij Barcelona totdat de schulden zo hoog opliepen dat de selectie uitgekleed werd en Ten Hag staat net aan het roer in Manchester.

Zo'n beetje elke voetbaltrainer, ook van Bronkhorst, zal zijn spelers een bepaalde taktiek opleggen, gebaseerd op eigen kracht en de kracht van de tegenstander...

15 augustus 2022 om 17:39

Van bronkhorst heb in nl natuurlijk niets laten zien

15 augustus 2022 om 18:46

En Finale EL, net als Bosz.

15 augustus 2022 om 20:59

el-barca: dat zegt toch niemand ? het ging bij Prem over buitenlands succes..

15 augustus 2022 om 17:30

Rustig aan, hij heeft een matige en rare periode gehad in China en een goede Europa League run gehad met Rangers. Verder is onder zijn bewind de titel naar Celtic gegaan, terwijl Celtic juist het seizoen daarvoor van de troon gestoten was voor de eerste keer sinds het nieuwe Rangers het leven in is geroepen.

Vervolgens vergelijk je hem met ten Hag (die net 2 officiele wedstrijden met United heeft gehad in zijn eerste buitenlandse klus, Bayern II niet meegerekend) met Ronald Koeman (die jarenlang succes heeft gehad in de Premier League) en Peter Bosz (die Dortmund, Leverkusen en nu Lyon heeft getraind zonder succes). Dat kan toch helemaal niet? Dit is het tweede baantje van enige relevantie dat Gio heeft gehad. Denk niet dat jij elke week voor de buis de Schotse premiership zit te kijken.

Zeg dan Frank de Boer of Phillip Cocu als je het over concrete flops in het buitenland wil hebben.

15 augustus 2022 om 17:30

Prem word beetje moe van jou. Volgens mij MOETEN alle managers het doen met materiaal wat ze hebben en daarvan een tactiek maken. Ze kunnen geen tactiek baseren op spelers die ze niet hebben. Echt weer zo’n nutteloze “ik wil graag als eerst reageren” reactie.

15 augustus 2022 om 18:59

Vind dat Prem hier wel een punt heeft hoor. Sommige managers passen de tactiek die ze hebben niet genoeg aan op het materiaal dat ze hebben en het werkt daardoor niet.

15 augustus 2022 om 18:23

Dat vind ik ook uitstekend van Gio. Ik snap ook een hoop van die Nederlandse coaches niet met een dwangneurose en tunnelvisie voor een bepaald systeem. Een goede coach past zijn systeem aan aan het spelersmateriaal. Die gaat niet een tactiek opdringen waarin spelers niet kunnen renderen of waarin ze zich niet prettig voelen. Je wil normaliter dat je selectie met vertrouwen speelt

Volgens mij is Gio altijd wel ontspannen. Zie in hem ook wel een toekomstige bondscoach. Denk overigens dat PSV over 2 wedstrijden de sterkere is, maar het ligt morgen redelijk bij elkaar denk ik.

Ik denk een billijk gelijkspel in Glasgow omdat het een heksenketel is daar. Thuis zal PSV de klus klaren vermoed ik. Is een middenveld bestaande uit Sangaré als enige controleur met Veerman en Simons daarvoor te aanvallend? Ik zou ten alle tijden ieder geval voor dat middenveld opteren. Maar goed, laat Aad dat maar niet horen .

Hun spelopvatting is duidelijk, Iedereen achter de bal, bij onderschepping op rechts moet Max als een gek op links beginnen te lopen zodat de bal in die vrije ruimte gegeven kan worden. Bij onderschepping op links geldt het omgekeerde.
Lange ballen moet de Jong of proberen aan te nemen als er veel Rangers op eigen helft staan, is dit niet het geval bijvoorbeeld als de rangers volop aanvielen dan moet hij doorkoppen. Dat betekent dat de vleugels kunnen gaan lopen.
Het grootste gevaar tot nu toe is als de backs opkomen en voor gaan geven, sluit je aan tot de keeper, dan wordt de bal teruggelegd op de rand voor Veerman.
Doe je een stap vooruit dan komt de ruimte vrij bij de keeper voor Jong.
Gio concentratie is geboden dus. Nu weet je alles, maar toch zal je verliezen. Het is niet anders

Ik zie PSV morgen eerlijk gezegd niet winnen op Ibrox. Rangers heeft zich de laatste jaren echt weten te manifesteren tot een subtop ploeg in Europa. PSV heeft mij qua spel nog niet echt doen overtuigen, terwijl Rangers afgelopen jaar niet voor niets de Europa League finale heeft gehaald.

15 augustus 2022 om 18:58

Eens ik moet toegeven dat ik zelfs met een 2-1 verlies tevreden zal zijn. Natuurlijk wil en hoor je op winst en eventueel zelfs een gelijkspel, maar een dikke nederlaag wil je niet. Verder krijgt PSV ze nog ondanks de betere keeper makkelijk tegen. En in mijn ogen mag PSV zich in de handjes krijgen dat ze door zijn gegaan na de thuiswedstrijd tegen Monaco. Het moet iig veel beter om overeind te blijven in Glasgow

15 augustus 2022 om 19:25

2-1 verliezen in Schotland wordt pittig in Eindhoven. Hopen op een gelijkspel in Schotland, zodat jullie in het eigen huis kunnen afmaken.

Monaco thuis is een gelukje geweest, maar daar in tegen dwing je dat ook af en laat het nu maar eens meezitten voor de Nl'se clubs in Europa.

Succes morgen en wie weet zitten we met 2 Nl'se clubs weer eens in de CL groepsfase.

Echt benieuwd naar het niveau van Rangers. Echt geen idee. Ene kant: Dundee vorig jaar 4e geworden (weliswaar op veel punten van Rangers, Hearts 3e die mogen het woensdag laten zien tegen Gnonto & Co). PSV heeft in de Eredivisie met AZ op terechte plek 5 een hoger puntengemiddelde dan Rangers in die matige competitie. Nr. 1 Celtic 2x verloren van Bødo wat echt geen wonderploeg is. En PSV met 200 Miljoen transferwaarde vs. 130 voor Rangers.

Andere kant, winnen over 2 wedstrijden van Dortmund én RB Leipzig is echt verschrikkelijk knap.

Lijkt vooral belangrijk om uit minimaal gelijk te spelen, dan hoef je niet bang te zijn dat het gaat spoken en alsnog weggeeft uit. Of vooral: nu al blij zijn dat je eerst uit speelt.

Ik hoop toch echt dat Gio de Rangers dusdanig goed voorbereid dat ze morgen eigenlijk een hele grote slag zijn en zo een comfortable voorsprong hebben in de return. Zou prachtig zijn als Gio de Rangers naar de CL kan loodsen. Met spelers als Morelos en Kent die weer helemaal topfit zijn verwacht ik wel wat van Rangers.

PSV gaat het natuurlijk godsgruwelijk zwaar krijgen daar. Onderschat de Rangers niet, dat kan je doodvonnis betekenen. Tegen Monaco kwamen ze goed weg, maar je moet er in die uitwedstrijd wel écht tegenaan gaan en niet met twee doelpunten verschil of meer verliezen. Ik ben er nog lang niet zeker van dat ze het gaan redden.

15 augustus 2022 om 19:00

Hier hou ik me hart dus ook voor vast.
Een grote storm en een fanatieke publiek erachter.
Je moet of zelf snel scoren of zorgen dat de 1e goal voor rangers niet/laat valt en Jr niet klaar bent na dit potje.

Hopelijk klapt Psv erboven op morgen en gaan ze niet terughoudend spelen. Als ze er dan een gelijk spel of kleine winst aan over houden maken ze het gewoon af in Eindhoven.

Het word morgen een hels karwei natuurlijk , wel word het eens tijd dat we het in Europa laten zien !

Willen we echt die stap maken richting de top 30 van Europa is het gewoon verplicht dit over 2 wedstrijden te winnen!


Hopelijk een middenveld met guti sangare en veerman , guus komt gewoon echt te kort

Als PSV dit niet lukt dan heb je niets te zoeken in de CL. Leuke club verder met paar leuke spelers maar te doen. Balletje rond laten gaan en ze gek tikken. Weet niet of hoge ballen op Luik gaan werken bij die Schotten maar dat merk je snel genoeg.
Wordt wel eens tijd dat NLse club zich op deze manier plaatst ook. Anders moet je je doodschamen imo. Wordt vaak veel te gemakkelijk bij neergelegd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren