Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst betreurt verleden: ‘Ik kende Vincent zelf heel goed’

Laatste update:

Feyenoord kwam zondag nog op voorsprong bij AZ, maar keerde uiteindelijk met een 4-2 nederlaag huiswaarts. De grote man tijdens het duel in Alkmaar was Vincent Janssen; de spits van de thuisploeg was goed voor een hattrick. In het verleden kwam de aanvaller nog uit voor Feyenoord.

/

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst betreurt het dat zijn club niet in staat was om de jeugdige Janssen in Rotterdam te houden en de nu 21-jarige goalgetter naar Almere City FC liet gaan, waarna hij afgelopen zomer bij AZ belandde. “Ik kende Vincent zelf heel goed, wist wat hij deed tot en met het elftal Onder-19”, maakt Van Bronckhorst duidelijk in gesprek met De Telegraaf.

“Maar de financiële situatie liet niet toe om dit soort jongens, die nog niet rijp waren voor het eerste elftal, onder contract te houden. Wij hadden geen beloftenelftal waarin plek was voor zo veel contractspelers”, kijkt de coach terug op de periode waarin Feyenoord in ernstige financiële moeilijkheden verkeerde.

Denk je dat Vincent Janssen ooit nog terugkeert bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord heeft de potentie niet goed ingeschat, kan gebeuren !
Als ze het een echt talent hadden gevonden , dan geef je een speler een contract.!

Van Geel is gewoon een drama, valt me nu wel erg veel op dat altijd maar naar de financiën wordt gewezen als het weer eens fout gaat, had die Janssen dan lekker als 2e spits op de bank gezet, is gewoon 10x zo goed als Kramer van wat ik gister zag en dan had je geen Kazim en Kramer nodig gehad na Pelle, lekker met Janssen en Achahbar rouleren.

Wat heeft van Geel nu echt goed gedaan:
Koopsommen van Fer en Wijnaldum
Guidetti (van een dvd)
Pelle (via zoon van)
Janmaat
Vermeer
En veel geld binnengehaald met de overige verkopen al waren dat prima spelers (De Vrij, clasie, Janmaat dus logisch dat je daar wat voor ontvangt)

Fout:
Goosens
Verhoek
Immers
Toornstra
Kramer
Kazim
Singh
Bilal
Vejinovic
Elia
Wilkshire

En ja ik zal er zat zijn vergeten van de goede en foute kant, maar ik ben ervan overtuigd dat de foute lijst langer wordt dan de goede....

Van Geel moet gewoon wegwezen want die vent doet gelijk rare dingen nu er weer wat te besteden valt, een Vilhena weg en een Tapia willen halen echt je feyenoord hart jankt van binnen Zolang je maar die middelmaat haalt en voor een prikkie alles wilt doen zal je nooit verder komen dan plek 3 met lichte hoop op 2.

25 januari 2016 om 10:14

Wat je even vergeet is dat spelers als de Vrij en Clasie ook op cruciale momenten het contract hebben verlengt. Dat is ook het werk van van Geel. Mede daardoor heb je flink kunnen cashen.

Feyenoord komt uit financieel lastige positie en daardoor zijn spelers eerder vertrokken. Vorig jaar vertrok Clasie....hem vervangen is lastig, en denk dat je met Vejinovic nog een aardige poging hebt genomen. Daarnaast is Elia vaak nog een van de betere...ik zou hem dus ook niet als miskoop zien.

Wat ik wel echt een fout vind is Te Vrede naar Heerenveen laten vertrekken...en vervolgens Kramer halen. Beide vrij beperkte voetballers. Doet me denken aan de ruil Cabral en Verhoek (ook een fout van van Geel).

25 januari 2016 om 10:44

Gaan we nu ook normale werkzaamheden als contract verlenging al als pluspunten gebruiken... Tuurlijk goed, maar zeker niet een lastige opgave aangezien ze al wilden blijven en wachten na het EK tot er een goede club kwam, en die kwam er niet direct dus was het voor beide partijen beter om te verlengen toen het moment daar was.

En Elia geen miskoop? Kijk je wel naar Feyenoord wat een drama die jongen, geen fatsoenlijke actie gezien gister en tegen Psv, enkel tegen de kleintjes laat die wat leuks zien, dus imo een miskoop.

25 januari 2016 om 11:14

Dus je vindt dat de situatie met Vilhena, die voor de tweede keer in zijn Feyenoord-carriere ( nu hij er bovendien nog eens extra belang bij lijkt te hebben) eens een keer twee goede wedstrijden op rij speelt, de schuld van van Geel is?

Ik zou niet weten waarom.

En Elia kan inderdaad nog wel beter. Hij had overigens een cruciale rol bij de 0-1 gisteren en bij meer goals van Feyenoord dit seizoen. Dus je hebt niet helemaal goed opgelet met je "geen fatsoenlijke actie gezien".

25 januari 2016 om 11:35

In de tijd van Koeman zag je al zijn potentie en in Jong Oranje speelt die vaak prima, dus nee Vilhena heeft vaak prima wedstrijden om weg te zakken erna wat nu ook kan gebeuren...

En 1 actie?!! ZO toe maar in 90 minuten, nee echt ik hoop dat die beter kan want anders had ik er net zo goed kunnen staan.

25 januari 2016 om 12:26

Ik vind dat hij deze normale werkzaamheden ook niet goed doet. Boetius en Vilhena wegjagen door verkeerde aanbiedingen. Spelers aankopen waardoor Kongolo niet meer centraal kan spelen en ook niet verlengd.
En dan hebbie het nog niet over zijn middelmaat aankopen gehad. Bilal bakt er niets van, vejnovic ook niet. Kramer waardeloos... En dan een verhaal moeten lezen dat er geen geld was om Vincent Jansen een contract te geven. Waardeloze onzin allemaal.

25 januari 2016 om 16:39

Vorig jaar hadden we daar Boetius ....die bakte er werkelijk niks van. Ik vind dat dit jaar met Elia (die ook nog eens werkt als een paard) wel degelijk een verbetering. Jij oordeelt overigens over de laatste 2 wedstrijden. Tegen Ajax speelde Elia bv prima.

En over die contactverlengingen...vergeet even niet waat Feyenoord toen stond...toen speelde ze voor Europees voetbal en niet meer dan dat.

25 januari 2016 om 10:21

"guidetti (van een dvd)
Pelle (via zoon van)"

tja. als je dat soort fabeltjes maar hardnekkig blijft geloven dan begrijp ik de conclusie wel.

Hij is alleen belachelijk kortzichtig, maar dat legt genieterr al uit.

25 januari 2016 om 10:46

Fabeltjes? Ow dan weet jij meer dan anderen hier blijkbaar vertel...

25 januari 2016 om 10:54

Ik weet niet méér. Ik geloof niet zo kortzichtig in die onzinverhalen, die allang zijn ontkend.

25 januari 2016 om 14:21

Feit is wel dat Van Geel/feyenoord een aantal jaar gruwelijk veel geluk heeft gehad met scorende spitsen. Zowel Guidetti als Pelle stonden nou niet echt bekend als goalgetters voordat ze naar Feyenoord kwamen.

25 januari 2016 om 10:31

Drama gaat wat tever. Hij heeft uitstekend werk verricht met zeer beperkte middelen. Helaas lukt het hem nog niet nu er financieel wat te besteden is.

25 januari 2016 om 10:45

Dus veel matige tot slechte spelers kopen met een salaris van 4-5 ton is geen drama? Nee ik snap dat een Guardado of een de Jong geen optie was maar wat die man heeft binnen gehaald is 8/10x niks. Zelfs nu er wat geld is wilt die voor Tapia gaan? Dat geloof je toch niet, die kan zo op de stapel miskopen.

25 januari 2016 om 11:37

Op basis van wat is Immers een miskoop geweest? Ja, hij voegt voetballend weinig toe, maar hij heeft voor zijn kunnen gewoon uitstekend gepresteerd; zeker in samenwerking met Pelle. Daarnaast was hij de aanjager van het team nadat Guidetti er niet meer was. Je somt een aantal punten op, vervolgens onderbouw je deze niet en als mensen je punten ontkrachten, ga je bijdehand en popiejopie lopen doen. Je bent gewoon aan het zeiken om het zeiken; een negatieveling pur sang. Dat Van Geel bepaalde dingen niet goed heeft gedaan is logisch en in mijn ogen moet hij vertrekken, maar niet om de redenen die jij noemt. Van Geel is op z'n best met een beperkt budget, maar nu er weer wat geld is, gaat het gelijk mis. Hij is echter wel mede verantwoordelijk voor de positieve financiele resultaten en heeft daarmee Feyenoord gered. Wat meer krediet is op zijn plaats voor de beste man.

25 januari 2016 om 13:51

Popiejopie? Dit is een plek voor discussies toch en ik vind dat een contract verlenging van Clasie en de Vrij goed is maar zeker niet bijster bijzonder of zie ik dat verkeerd? En een Vilhena speelde voor Rutte erg sterk onder Koeman, nee echt popiepjopie gedrag zeg. Als mensen mij beschuldigen dat ik fabeltjes geloof dan ben ik nog netjes volgens mij.

En ja Immers was gewoon weer de zoveelste middelmaat die er de laatste jaren is gekocht anders wordt die niet verhuurd aan Cardiff lijkt me, of zien Gio en zijn assistenten het slechter dan jou?

Met een beperkt budget is die ook gewoon matig enkel met contract besprekingen is die goed bezig geweest, met aankopen is het gewoon helemaal niks die van Geel, een Bilal voor 3 miljoen, Kazim met een dik salaris, Kramer voor een paar miljoen, Toornstra etc.

En dan vergeet ik maar even dat hij Ziyech heeft laten gaan omdat de heilige Immers op zijn plek stond.

Nee de jeugd opleiding van Feyenoord heeft ons destijds gered, niet van Geel.

25 januari 2016 om 12:50

Het gras is altijd groener aan de overkant

Janssen is net als Kramer niet goed genoeg voor de spitspositie. We missen een spits van het kaliber, Pelle.

25 januari 2016 om 10:03

Pelle was op 21 jarige leeftijd ook niet van het kaliber Pelle.

25 januari 2016 om 10:30

Niet elke 21 jarige gaat dat halen. Janssen is goed op weg...maar dat was bv van Beukering ook op zn 21e.

25 januari 2016 om 10:28

Helaas zijn spitsen van dat kaliber schaars. De meeste zijn gewoon onbetaalbaar.

25 januari 2016 om 10:57

Nou geef mij maar een Janssen die tenminste 90 minuten werkt en uit zichzelf wat kan creëren.

ach. Of Janssen het zo goed had gedaan bij ons is ook geen zekerheid.

En gisteren was hij natuurlijk sterk. Maar aan de andere kant: zoals Onze verdediging gisteren stond te spelen had ik er zelfs nog wel een paar gemaakt.

Janssen is echt maar een middelmatige spits hoor, hij past prima bij AZ maar een stap naar Ajax of Psv is te hoog voor hem gegrepen.

25 januari 2016 om 11:51

Het aantal spitsen dat er op z'n 21e staat is niet zo heel groot. Een spits moet het laten zien vanaf een jaar of 25.
Zelf denk ik dat Janssen kan uitgroeien tot een top eredivisie spits. En stelselmatig goed kan zijn voor 20 doelpunten in een eredivisieseizoen.

Die jongen komt natuurlijk wel uit een familie met topsportachtergrond. Vaak blijven die wel met beide benen op de grond, zoals ook de broertjes De Jong. Terwijl de ouders van Huntelaar en Robben geloof ik tevens een sportachtergrond hebben. Dat zie je terug.

Zou het ook niet een beetje aan van Bronckhorst liggen dat Feyenoord minder presteerd dan gedacht?

Ik zie bij mijn eigen club wat een trainer voor verschil kan maken. Ten Hag doet het grotendeels met dezelfde spelers als zijn voorganger bij Utrecht maar presteert goed. Conditioneel heeft hij ze gebracht waar ze nu zijn en vanuit de juiste organisatie. Talenten breken nu Echt door ipv blijven hangen op het niveau (klaiber, Ramselaar, Joosten etc)

25 januari 2016 om 14:40

Helemaal mee eens. Gio is niet in staat z'n ploeg naar een hoger niveau te tillen, wat Ten Hag wel kan. Ben zeer onder de indruk van Utreg de afgelopen weken, toch een beetje m'n tweede cluppie. Zou mooi zijn als ze 4e eindigen achter de mooiste club van het land.

Beetje overdreven om Jansen nu helemaal de hemel in te prijzen. Feyenoord heeft op dit moment gewoon niks aan een kramer, maar dit kun je ook oplossen met achabar of Kuyt in de spits.

Van te voren wist je al dat Kramer een luie spit is en aanvoer nodig heeft. Van Elia hoef je dit niet te verwachten en ook Dirk is geen buitenspeler.

Kramer moet leren om een bal vast te houden, zoals Pelle dat deed. Als je een balvaste spits hebt kan het middenveld aansluiten en ga je gelijk beter voetbal zien. Kramer kan dit niet en ik ben bang dat dat ook niet gaat lukken fysiek.

Feyenoord heeft gewoon geld weggegooid en had voor zo;'n type speler beter Te Vrede kunnen houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren