Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Bommel wil talent meenemen naar PSV en concurreert met Ajax’

Laatste update:

Mark van Bommel wil Daniel Arzani met zich meenemen naar PSV, zo claimt het Australische SBS zondag. De Nederlander werkt als assistent-bondscoach van Australië samen met Arzani, die met zijn negentien jaar de jongste speler op het WK is. Eerder deze week schreef FourFourTwo al over belangstelling van Ajax, AZ en PEC Zwolle voor de rappe aanvaller.

SBS beroept zich op bronnen rond Van Bommel. De assistent van Bert van Marwijk neemt na het WK het roer over bij PSV en mogelijk werkt het tweetal vervolgens opnieuw samen. Beide trainers zijn onder de indruk geraakt van de ontwikkeling die Arzani doormaakt, zo stelt de Australische omroep. In het openingsduel met Frankrijk (2-1 nederlaag) deed hij zeven minuten mee; donderdag kwam het talent 23 minuten in actie tegen Denemarken (1-1).

John van 't Schip, de trainer van PEC Zwolle, had Arzani in het verleden onder zijn hoede bij Melbourne City. Hij zou zelf al een aantal pogingen hebben ondernomen om Arzani naar de Eredivisie te halen, maar was nog niet succesvol. Het is de vraag of de jongeling nu nog haalbaar is voor PEC. Van 't Schip noemde hem deze maand het 'grootste talent van het Australische voetbal'. "Hij lijkt me wel heel interessant voor clubs als Ajax, PSV, Feyenoord en AZ. Het voetbal in de Eredivisie zou hem op het lijf geschreven zijn", zei Van 't Schip in het Algemeen Dagblad.

Arzani ligt in Melbourne nog vast tot het einde van het aankomende A-League-seizoen en groeide in het afgelopen halfjaar uit tot een van de grote blikvangers in de Australische competitie. Nadat hij na de jaarwisseling een basisplaats veroverde, ondernam hij de meeste succesvolle dribbels van alle spelers Down Under, werd hij uitgeroepen tot Talent van het Jaar en kreeg hij een plekje in het Elftal van het Jaar.

Lees hier onze vorige week verschenen Talentscout over Daniel Arzani.

Denk je dat Daniel Arzani volgend seizoen in de Eredivisie speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens laatste berichten wil Manchester City Groep de speler behouden en mogelijk uitlenen aan NAC Breda. Die is uiteraard van harte welkom.

24 juni 2018 om 15:39

Lijkt me sterk, staat in de tekst dat zijn contract na komend seizoen afloopt. Dan kiest de speler vast en zeker voor PSV.

24 juni 2018 om 15:46

De berichten zijn toch echt dat de City group zijn contract wilt verlengen en hem in de familie wilt houden. In dat geval is NAC groot kanshebber hem voor 1 jaar in te lijven.

24 juni 2018 om 15:51

Zal heel sterk afhankelijk zijn van het bod van de city group dan. Met alle respect voor NAC, maar waarom zou hij daarvoor kiezen als hij ook naar PSV zou kunnen.

24 juni 2018 om 15:55

Omdat speeltijd meer gegarandeerd is? Omdat City zijn talenten stalt bij NAC en Girona? Omdat City een beter salaris biedt dan PSV? De discussie dat PSV een betere club dan NAC is hoeft natuurlijk niet gevoerd te worden, maar er zijn andere aspecten waarop ook een keuze gemaakt kan worden.

24 juni 2018 om 22:10

Waarom zou hij voor PSV kiezen dan Woenselaar? Kans op speeltijd is daar zeer laag lijkt me.

25 juni 2018 om 11:44

De aanvalslinie is absoluut nog niet zeker voor komend seizoen, plus het feit dat de coach hem kent werken zeker in het voordeel van PSV.

25 juni 2018 om 13:25

Sanderkoevoets

"waarom zou hij voor PSV kiezen dan Woenselaar? Kans op speeltijd is daar zeer laag lijkt me."

Hij zou voor PSV kiezen omdat de bondscoach waar hij nu mee werkt dan zijn nieuwe trainer wordt. Wat de kans op speeltijd groter maakt. Daarnaast, hoezo is de kans op speeltijd bij PSV laag denk jij? PSV heeft op dit moment Luuk de Jong, Lozano, Gudmundsson, Romero en Bergwijn onder contract staan. Dat zin vijf spelers voor drie posities. Kans ook nog groot dat Lozano weg gaat. Dus PSV zit totaal niet dik in de aanvallers. Hoezo is de speeltijd kans dan laag? Ik zou zeggen: eerder hoog!

Of was dit een opmerking in de categorie 'bij PSV krijgen jonge spelers Nooit kansen'?? Nee toch Sander, jij weet toch wel beter inmiddels?

25 juni 2018 om 13:26

Woenselaar

Ja, precies! Kansen zat dat Lozano, De Jong én Gudmundsson (waar interesse voor is) nog weg gaan. Dus dan is dit een welkome aanvulling voor PSV natuurlijk.

25 juni 2018 om 14:56

Bergwijn lijkt mij ook nog onzeker. Genoeg kansen dus inderdaad! Als Bommel een goede indruk heeft achter gelaten bij die jongen en PSV doet een mooi bod lijkt het mij dat de belangrijkste kandidaat voor zijn handtekening PSV is.

24 juni 2018 om 15:50

Om een contract te verlengen heb je 2 partijen nodig, de club en de speler...

Leuke speler, heel creatief en kan wel een leuke actie maken. Heeft ook een heerlijk schot!

Klinkt als een veelbelovend talent, maar met dit soort spelers is het wel even afwachten hoe ze in Europa presteren.

24 juni 2018 om 16:03

Dit soort spelers maken het meestal wel in de Eredivisie, denk dat hij in de Eredivisie zeker kan uitblinken.

Joch doet me op basis van de beelden sterk aan Mertens denken. Van harte welkom lijkt me, waarbij ik wel hoop dat Van Bommel ook oog voor andere talenten houdt. Maar ik verwacht dat Van Bommel wel wat gedurfder is dan de behoudende Cocu en komend seizoen sowieso aan Mauro, Romero en Bergwijn ruimte geeft en hopelijk ook Gudmundson, Malen, Obispo en wellicht Piroe.

24 juni 2018 om 15:18

Je kunt er maar 11 opstellen he

24 juni 2018 om 15:22

Mochten we de CL halen, dan kun je het kampioenschap waarschijnlijk wel vergeten. Als we dat incalculeren, kunnen we in de wedstrijden daaromheen inderdaad de jeugd een kans geven. Al hoeven we er ook weer geen jeugdelftal van te maken. Overdrijven is ook een vak.

Obispo en Romero mogen wat mij betreft het seizoen wel beginnen. Van Mauro ben ik nog niet overtuigd.

On topic.
De Australische competitie is van een nóg lager niveau dan de onze, dus het is een gok zo'n speler te halen. Maar ja, soms moet je wel een een gokje wagen.

24 juni 2018 om 15:47

Dat vind ik zo'n onzin. Als de CL haalt, dan speel je gewoon nog voor het kampioenschap. Ajax speelt namelijk ook CL of EL en heeft dus exact hetzelfde. Verder is er geen concurrent dus hebben ze allebei hetzelfde en is er dus geen nadeel.

25 juni 2018 om 12:28

Ik vind Mauro van alle talenten die PSV heeft, misschien wel de meest volwassene. Als je zag hoe die zich manifesteerde in de wedstrijd uit tegen Feyenoord denk ik dat die wel permanent bij de eerste zestien zit, met wekelijks speeltijd. Intussen hoop ik dat Obispo in een recordtempo zijn belofte waarmaakt, want met Schwaab, Viergever, Isimat en Luckassen heeft PSV weinig aansprekende centrumverdedigers in huis, laat staan veel opbouwend vermogen. Als Obispo snel zijn tactische en verdedigende verantwoordelijkheid weet te nemen, zou hij daar verandering in kunnen brengen.

Kan begrip opbrengen voor je argument dat de Australische competitie weinig tot de verbeelding spreekt, maar aan de andere kant: daar kan de Azani ook weinig aan doen he? Zet je Ronaldo neer Australie, dan blijft het niveau ook laag. Soms moet je ook het talent puur op zijn kwaliteit beoordelen en de context even weglaten.

Verder ben ik het met je eens dat PSV geen jeugdelftal hoeft op te trekken, maar de club beschikt over zoveel talent dat onder Cocu - ondanks een hoop middelmaat in de basiself - veel te weinig kansen krijgt. Dat is jammer, want in een seizoen waarin je wel op meerdere fronten speelt, moet je wel terugvallen op spelers als Rigo, Gudmundson, Obispo en Rosario. Hadden die jongens wat meer vlieguren gemaakt - lees: af een toe eens hele wedstrijden op het hoogste niveau - dan kon je daar meer op vertrouwen. Belangrijk is nu dat PSV een sterke as optuigt en rondom een aantal ervaren spelers rouleert met jonge gasten. In dat licht heb ik nogal wat vraagtekens bij het middenveld. Jorrit Hendrix is daar een zekerheidje, maar gaat Pereiro als hij blijft nu eindelijk eens structureel leveren? En hoe lang mag Bart Ramselaar nog in de luwte blijven 'proberen?' Achter die drie heeft PSV alleen met Mauro, Rigo en Rosario (onervaren) stand-ins. Een routinier is daarom bijzonder welkom, dus ik hoop dat PSV nu eindelijk Erick Guttierez eens ophaalt.

Hopelijk heeft de speler goede gedachten aan de tijd terug qua samenwerking met John van 't Schip bij Melbourne City en geeft dat de doorslag voor een transfer naar Zwolle. Of wellicht kan Michael Valkanis wat betekenen in dezen vanuit zijn rol als technische staf.

Geen idee waarom Ajax interesse heeft met lang en Kuhn in de jeugd! Met name laatstgenoemde is echt veel belovend. Daar in investeren i.p.v. dit soort jongens! Kijken naar eigen jongens eerst.

24 juni 2018 om 18:32

Ik ben wel fan van Noa Lang maar om eerlijk te zijn twijfel ik wel of ie het gaat redden. Heeft enorm veel last van blessures en heeft daardoor de afgelopen jaren ook vrij weinig kunnen spelen. Snap wel dat je niet op hem kunt gokken als Ajax zijnde.

Goede en leuke speler, alleen zit deze jongen een gudmundsson of andere jeugd niet in de weg?

24 juni 2018 om 16:37

Precies. PSV heeft op dit moment naar mijn mening extreem veel talent op de flank met Bergwijn, Mauro, Malen, Gakpo, Gudmunddsonn, Abouklahl en Sidibe. Daarom zie ik niet zo veel in zijn komst maar aan de andere kant als hij potentieel het sterkst is van die jongens moet je hem gewoon nemen.

24 juni 2018 om 18:42

Zie een Utrecht, az, Heerenveen anders wel op een paar van die namen azen zitten pareltjes tussen

Heel leuk maar hij gaat naar NAC Breda via Manchester City.

24 juni 2018 om 18:11

Als hij niet wilt tekenen niet... hij heeft zelf ook nog een keuze aangezien zijn contract afloop

Ach, Guus Hiddink kwam tijdens zijn periode als bondscoach van Australië ook met Archie Thompson (recordhouder meeste goals in één interland met 13 goals) aanzetten. Was geen succes. Wie weet is deze speler wél een meerwaarde voor Psv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren