Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht sluit deal met Manchester City en heeft aanvaller binnen

Laatste update:

Daniel Arzani vervolgt zijn loopbaan bij FC Utrecht, zo meldt de club vrijdag via de officiële kanalen. De 21-jarige vleugelaanvaller komt op huurbasis over van Manchester City. Het gaat om een huurdeal voor één seizoen. Arzani speelde de afgelopen twee seizoenen op huurbasis voor Celtic, maar vanwege aanhoudend blessureleed kwam hij nauwelijks aan spelen toe in Schotland. Het nieuws komt een dag na het vertrek van Patrick Joosten richting FC Groningen.

"Daniel is een snelle, wendbare flankspeler die op zowel links als rechts uit de voeten kan. Hij speelt met veel lef en heeft power in zijn acties, dat past bij onze club en supporters", aldus technisch directeur Jordy Zuidam. "We volgen Daniel al vanaf zijn tijd bij Melbourne City, waar hij op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal maakte. Lang leek hij onhaalbaar voor ons, maar deze transferperiode konden we eindelijk toeslaan. Ik ben blij dat hij nu eindelijk hier in Stadion Galgenwaard staat om een krabbel onder het huurcontract te zetten. We kijken ernaar uit hem in het jubileumseizoen in het shirt van FC Utrecht te zien spelen."

Arzani was op het WK van 2018 in Rusland met zijn leeftijd van negentien jaar en 163 dagen de jongste van alle deelnemers en kwam hij als invaller in alle drie de groepswedstrijden van Australië in actie, dat destijds onder leiding stond van bondscoach Bert van Marwijk. Arzani, met een contract tot 2021 bij Manchester City, wacht nog op zijn eerste speelminuten onder manager Josep Guardiola. Het is niet bekend of de aan FC Utrecht verhuurde aanvaller nog voorkomt in de toekomstplannen van de Spaanse coach.

Goede zet van FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wens hem veel succes. Wij hadden er ook zo een, Antuna. 2 seizoenen gehuurd van City en geen pepernoot geraakt.

7 augustus 2020 om 11:23

Blijft gokken maat, je had ook Angelino kunnen huren bij wijze van. Toevoeging: destijds toen hij naar NAC ging als ik me niet vergis.

7 augustus 2020 om 11:35

Altijd typisch dat maar verwezen moet worden naar die handvol die wel wat hebben toegevoegd, terwijl de afgelopen 5 jaar er tientallen spelers compleet mislukt zijn als huurling van City en die nog geen bal rechtdoor konden spelen.

7 augustus 2020 om 11:45

Altijd typisch dat maar verwezen moet worden naar als die huurspelers van City die niets hebben toegevoegd. Deze transfer staat gewoon op zich en deze jongen kan aantoonbaar voetballen, of een bal rechtdoor speler zoals jij het noemt. Laten we eerst maar afwachten wat Daniël Arzani voor Utrecht kan betekenen alvorens hem zonder 1 speelminuut af te serveren.

7 augustus 2020 om 18:58

Maar Antuna is nu ongekend goed in de MLS

Altijd afwachten bij zo'n speler. Geloof best dat het een (groot) talent is, maar de vraag is altijd of dat eruit komt. Kan altijd tegenvallen, maar zo'n speler kan ook de revelatie van het seizoen worden. Kortom, prima, lekker een kans geven.

Op het WK zien spelen, en was toen al de beste speler van zijn land. Dit is een hele fijne speler voor Utrecht hoor!

7 augustus 2020 om 11:40

Misschien moet je dat WK nog eens kijken, dan kun je zien dat een Jedinak en Mooy toch nog wel een paar klasse beter waren in die tijd. Voor de rest ben je al snel 1 van de beste spelers in Australie. Meneer Behich mocht ook mee en heeft 3 wedstrijden in de basis gestaan. Dat viel toch ook niet mee uiteindelijk bij Psv.

7 augustus 2020 om 12:29

Hé waar heb jij het nou weer over MasterD? Als Arzani het niveau aantikt dat hij had op dat toernooi is het toch een goede aanwinst voor Utrecht? Ik bedoel, Messi is ook beter dan Di Maria of Lautaro Martinez maar als je die kunt huren dan doe je dat toch ook? Snap helemaal niets van je rare vergelijking

7 augustus 2020 om 12:39

Jedinak en Mooy waren destijds 34 en 27. Arzani was toen 18. Natuurlijk niet de ‘beste’ speler, anders stond hij wel basis, maar wel de speler met de meeste potentie. Was genieten als hij binnen de lijnen kwam.

7 augustus 2020 om 12:45

Lasseik denk dat Master D niet per se de vergelijking trekt, maar Larsah1 zegt "was toen al de beste speler van zijn land" en dat was ie natuurlijk niet. Hij was een groot talent, absoluut en het is afwachten wat hij nu nog kan betekenen voor Utrecht dus laten we hem vooral niet afschrijven, maar hem de hemel in prijzen voor 60 minuten op een WK lijkt me ook niet volledig terecht.

7 augustus 2020 om 18:57

Heeft veel talent, ben benieuwd!

Aguero heeft nog maar een contract voor een jaar. Had eigenlijk wel verwacht dat van Seumeren een leuk trucje had uitgehaald.;p

7 augustus 2020 om 12:40

Het schijnt dat Arzani een goede band met Aguero heeft en Arzani wordt gebruikt als kruiwagen om in de komende weken Aguero nog naar de Galgenwaard te halen. Back-up voor Dalmau.

Vd Brom heeft natuurlijk een buitenspeler nodig als hij naar 433 wilt schakelen bij een achterstand. Trucje wat overigens zelden goed heeft uitgepakt.

Voor hij naar City ging wilde Utrecht hem al. Hopen dat hij nog zo goed is als ze toen dachten. Maar ja, twee jaar nauwelijks gespeeld dus dat voorspelt weinig goeds....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren