Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel: ‘Ibrahimovic zei tegen AC Milan dat ze mij moesten halen’

Laatste update:

Nadat hij onenigheid kreeg met Louis van Gaal vertrok Mark van Bommel in januari 2011 naar AC Milan. Vier maanden later won hij de landstitel in Italië met i Rossoneri en niet veel later tekende de middenvelder bij. In een speciale Q&A op Twitter mochten supporters wereldwijd de oud-prof allerlei vragen stellen. Over zijn herinneringen aan AC Milan, de huidige spelersgroep, zijn vervelendste tegenstander en met wie hij nog steeds bevriend is tegenwoordig.

/

De 37-jarige Maasbrachtenaar zegt dat het huidige Milan, dat gecoacht wordt door Filippo Inzaghi, ten minste voor een Champions League-ticket zal moeten strijden in de competitie. “Dit seizoen doen ze er niet aan mee en dat is niet des Milan. Ze horen eigenlijk voor de landstitel te strijden, maar op dit moment is dat niet zo makkelijk. Inzaghi is wel goed voor deze groep”, denkt Van Bommel, die 39 duels in de Serie A speelde.

Hij zegt ook dat hij Zlatan Ibrahimovic als een van de beste spelers ter wereld ziet, op dit moment. Hij speelde met de Zweed samen in San Siro en kwam hem jaren eerder al tegen in de Eredivisie, toen de twee bij respectievelijk PSV en Ajax onder contract stonden. “Het was leuk om met Zlatan samen te spelen, maar niet tegen hem! Hij maakte altijd veel indruk, ook tijdens de trainingen.”

“De moeilijkste speler tegen wie ik gespeeld heb? Ook Ibrahimovic! Ik had eens een discussie met hem tijdens een interland tegen Zweden. Hij zei later tegen AC Milan dat ze mij moesten halen, omdat hij liever niet tegen mij speelde”, aldus Van Bommel, die in januari 2011 zijn overgang voltooide.

Had Mark van Bommel zijn loopbaan beter af kunnen sluiten bij AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het meer met dezelfde zaakwaarnemer te maken heeft!

van Bommel kwam en Pirlo was daardoor overbodig.was niet echt een goede zet vond ik.

3 oktober 2014 om 10:23

Volgens mij was het eerder dat Milan van Pirlo af wou en daarna van Bommel is gehaald.

3 oktober 2014 om 10:36

Pirlo en Van Bommel zijn toch totaal verschillende spelers. Denk dat de komst van Van bommel weinig invloed had.

3 oktober 2014 om 11:09

Allebij middenvelders, maar daar is alles ook mee gezegt. Misschien dat de coach met een andere speelstijl wilden gaan spelen. Ik weet de details niet precies.

Altijd een hele bruikbare speler gevonden. Bij fc barcelona kwam hij te kort, met al die snelle en bewegelijke middenvelders, maar bij Bayern en Milan toch van grote waarden geweest. Hij verdiend veel respect voor wat hij heeft bereikt.

Dat Ibra dat gezegd had was volgens mij al een hele lange tijd bekend. Van Bommel was ook gewoon een top middenvelder. Heeft toch nog in zijn laatste jaren bij Milan laten zien dat hij het nog niet verleerd was. Wat mis ik die tijden dat Milan spelers had waar tegenstanders tegenop kijken.

Bommel blijft toch een eeuwige held en een echt PSV icoon! Kon bij Milan nog bijtekenen en een veelvoud van zijn salaris bij PSV verdienen maar koos er toch voor om z'n carriere af te sluiten bij Psv.
Altijd genoten van z'n werklust en inzet bij zowel Bayern als Psv, ook z'n interviews na de wedstrijd waarin hij altijd durfde om de vinger op de zere plek te leggen.

3 oktober 2014 om 10:33

@ bootsjungen

Helemaal met jou eens topspeler. Inzet 100 , echte teamspeler. Overal zijn waarde bewezen. Al zijn fans en oud teamgenoten eren hem. Al die zielige mensen hierboven waren van de tegenpartij. Of anti bommel want het was idd niet leuk om tegen deze man te spelen. Maar wel heel fijn om hem bij jouw team te zien.

3 oktober 2014 om 11:32

Hij is zeker een PSV-icoon, maar volgens mij wou Van Bommel nog wel even blijven in Milaan. Zijn familie wou daarentegen terug naar Nederland, maar ik kan het fout hebben.

Als hij bij Milan had gestopt had heel PSV het hem kwalijk genomen dat hij zijn woord nooit nagekomen is en hadden fans van andere Eredivisieclubs er ook totaal niet mee gezeten om dit keer op keer in te wrijven zodra het over van Bommel gaat.

Ik kan dus niet zeggen dat hij bij Milan zijn carrière had moeten beëindigen, ook kan ik het niet echt een krasje op zijn CV noemen, ten slotte heeft PSV sinds van Bommel niet meer speelt als jaargemiddelde volgens mij niet meer zo goed gespeeld als toen.

Ook kan ik me de beelden van de confrontatie tussen van Bommel en Ibra nog wel heugen. Zlatan liep toen tegen hem op en Mark probeerde hem zo veel mogelijk te negeren en te doen alsof hij niet onder de indruk was rond de rust.

https://www.youtube.com/watch?v=cvjmg-j-Hk4

(hoofdletter H)

Wat zijn er veel mensen negatief over van Bommel, uiteindelijk heeft hij wle gelijk. In de Arena vond iedereen van Bommel een verschrikkelijk mannetje, maar dit kwam natuurlijk omdat hij goed voetbalde en tot het randje ging. Als club kan je zo een er beter bij hebben dan er idd tegen te spelen.

Blij dat deze vieze crimineel niet meer op het voetbalveld staat.
Veel mensen verwarren inzet en wil om te winnen blijkbaar snel met het er bewust op uit zijn om andere spelers te blesseren.
Van Bommel was een heel beperkte speler die met altijd met heel andere zaken bezig was dan met de bal. Matennaaien, scheidsrechter bespelen. Het hoorde allemaal in zijn arsenaal.
Als een speler een tijdje gestopt is vergeten mensen al snel wat hij allemaal flikte op het veld.
Hij spoort volgens mij ook niet, als je hem een beetje observeerde en zijn interviews zag.
Van dichtbij lijkt dat ook te kloppen: http://www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2013/03...
Zag ook 100 keer liever een interview met Sneijder die gewoon objectief analyseerde ipv van net voor iedereen zichtbaar totaaal weggespeeld worden door Duitsland, en dan serieus zeggen "dat leek maar zo"

Van Bommel is gewoon een held, goeie voetballer met een mooi schot en een leiderfiguur, haat hem als tegenstander maar dolblij als ie in je team zat, dat is ook een kwaliteit. Altijd als ik hem in actie zag tegen Ajax was hij de eerste die het moest ontgelden qua scheldwoorden van mij, maar ik weet van mezelf wel dat als ie dan Ajax had gespeeld dat ik de eerste was die het toe zou juichen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren