Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen voorspelt: ‘Ik denk dat hij na dit jaar vertrekt bij Ajax’

Laatste update:

Erik ten Hag is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van Ajax, vermoedt Valentijn Driessen. Het contract van Ten Hag loopt weliswaar door tot medio 2023, maar volgens Driessen benadert hij het sportieve plafond in Amsterdam. Als Ajax dit seizoen ver reikt in de Champions League, is er in de ogen van de chef voetbal van De Telegraaf weinig wat Ten Hag nog zou kunnen bewerkstelligen.

Ten Hag is sinds december 2017 werkzaam bij Ajax en werd sindsdien tweemaal kampioen van Nederland. Verder won hij tweemaal de KNVB Beker, eenmaal de Johan Cruijff Schaal, bereikte hij met Ajax de halve finale van de Champions League en stond de ploeg bovenaan in het voortijdig beëindigde seizoen 2019/20. "Ik denk dat hij na dit jaar vertrekt bij Ajax. Als ze dit jaar goed presteren in de Champions League, is er voor de rest niet veel meer uit te halen", stelt Driessen in de podcast Kick-Off.

Ajax is na vier speelrondes in de Champions League al zeker van plaatsing voor de achtste finale. De groepswinst kan de ploeg van Ten Hag ook bijna niet ontgaan. "Als je weer de halve finale haalt, of zelfs meer, dan heb je het echt geweldig gedaan. Maar wat is de toekomst van Ajax? Je zult nooit structureel bij de laatste vier of laatste acht spelen, want daarvoor ben je gewoon niet kapitaalkrachtig genoeg. Of het nu Manchester United wordt of een andere club: ik denk dat hij bezig is aan zijn laatste jaar."

De naam van Manchester United wordt genoemd omdat Ole Gunnar Solskjaer op de schopstoel zit. Volgens de krant Manchester Evening News geldt trainer Brendan Rodgers van Leicester City als favoriet om Solskjaer eventueel op te volgen, maar staan trainers als Ten Hag en Luis Enrique er ook goed op. "Zou hij niet liever naar de Bundesliga gaan? Daar heeft hij toch zijn hart aan verpand?", vraagt de aanwezige journalist Jeroen Kapteijns zich af. Ten Hag noemde de Bundesliga eerder deze maand nog een 'fantastische competitie'.

"Er moet wel ruimte zijn bij die clubs", benadrukt Driessen echter. "Borussia Dortmund is van het niveau van Ajax. De enige die erboven uitsteekt is Bayern München, maar die club gaat Julian Nagelsmann niet aan de kant zetten. Dat geloof ik niet. Manchester United zou natuurlijk geweldig zijn. Je krijgt daar meestal wel de tijd om wat neer te zetten." Na het vertrek van Sir Alex Ferguson in 2013 stonden David Moyes, Louis van Gaal, José Mourinho en Solskjaer aan het roer op Old Trafford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed om te horen dat Ten Hag nog eventjes blijft!

19 november 2021 om 20:55

Ook het eerste wat door m’n hoofd schoot ‘die blijft dus’

19 november 2021 om 20:56

De inmiddels voorspelbare reactie

19 november 2021 om 22:49

@NJfromVOL, datgene wat de meesten denken is tegelijk ook de meest voorspelbare reactie 😉

19 november 2021 om 22:54

Precies na 100 soortgelijke reacties verwacht je -vaak ten onrechte- een originele reactie.
Deze heeft inmiddels een behoorlijke baard.

Kan me er enigszins in vinden aan de andere kant je hebt wel elk jaar een goede selectie en een goede basis om er een goed seizoen van te maken. United is leuk, maar krijg je niet de tijd zoals bij Ajax. Ik denk overigens dat Erik gewoon blijft, maar mocht hij er voor kiezen om een nieuwe uitdaging te willen in bijvoorbeeld Engeland kan ik het begrijpen.

19 november 2021 om 20:33

MU is een korte termijn club en Erik een bouwer voor de langere termijn. Zal dus niet gebeuren.

20 november 2021 om 04:25

Van de week zei ten hag in een interview hij het prima na ze zin heeft bij Ajax en hij het heel erg koestert kwam niet over als iemand die na dit seizoen vertrekt bij Ajax.

Toch lekker dat Ten Hag nog minimaal een jaar langer blijft.

Calimero uitspraken altijd van Valentijn. Oké de omzet van ajax zal nooit zo hoog worden als de echte topclubs maar ajax heeft dan ook geen selectie met 30 grootverdieners nodig juist dankzij de eredivisie. Als ajax keer op keer de goede investeringen doet en de top spelers zelf opleid kan het wel degelijk structureel bij de Europese top behoren. Echt ik haat dat calimero gedrag.

20 november 2021 om 14:22

Wederom, gebruik dat Calimero gedoe nou eens origineel, of in ieder geval op de juiste manier. Nu is het ietwat sneu.. Ten Hag zal vast vertrekken einde seizoen of het seizoen er op, de beste man is aardig ambitieus, dus zou het niet gek zijn.

20 november 2021 om 17:14

Heeft hij geen ambities bij Ajax dan? Nog een keer ver komen in de CL lijkt me een aardige ambitie. Of voor de komende 5 jaar achter elkaar kampioen worden. Genoeg uitdagingen nog, dus dat argument slaat nergens op.

20 november 2021 om 18:12

Als je Ajax als enorme grootmacht ziet, snap ik je argument wel, maar over het algemeen is ajax natuurlijk niet hat plafond voor een goede en ambitieuze manager..

Valentijn heeft het interview van EtH met Hans Kraay jr. van afgelopen zondag bij Goedemorgen Oranje natuurlijk niet gezien. (Waard om terug te kijken). Ten Hag vertelt daar duidelijk dat hij nog genoeg uitdagingen heeft bij Ajax, elk seizoen opnieuw.

Van het ‘magisch’ CL seizoen is weinig van overgebleven, hij heeft hard gewerkt om weer een top elftal neer te zetten. Daarin zit de uitdaging, niet naar een club gaan die alles koopt wat los en vast zit, waarbij je enkel kan verliezen als coach.

19 november 2021 om 20:26

Je merkt aan alles dan Ten Hag niet klaar is bij Ajax. Hij zegt het ook vaak genoeg maar Valentijn wil weer de show stelen.

19 november 2021 om 23:27

Waarom zou hij ook ooit klaar zijn? Ajax is gewoon een mooie club met best veel mogelijkheden, zelfs Europees gezien, is wel gebleken. Ten Hag is geen trainer die vertrekt om naar een of andere middenmoter in de PL te gaan, die gaat alleen als er echt een droomclub voorbij komt.

20 november 2021 om 14:37

Ik denk dan ook dat hij wacht op Bayern of een club waar al een fundament ligt. Het heeft geen zin om Ajax te verlaten voor pakweg een Manchester United waar nog te veel moet gebeuren en als dat eenmaal op orde is, moet je maar hopen dat de klad er even niet inkomt. Dan sta je namelijk zo op straat, al wacht United doorgaans wel even voordat ze overgaan op ontslag. Dat siert de club wel. Of het momenteel een juiste beslissing is bij OGS, dat betwijfel ik overigens.

20 november 2021 om 04:27

Kreeg eerder het gevoel bij dat interview hij het prima na ze zin heeft bij Ajax.
En dat hij aan het eind van seizoen niet na een andere club gaat.

20 november 2021 om 14:34

Als de juiste club voorbij komt, is hij natuurlijk gewoon vertrokken. Ten Hag weet denk ik alleen heel goed dat het plaatje moet kloppen en dat het geen zin heeft om in te stappen bij een club waar nog te veel moet gebeuren. Ten Hag heeft nu natuurlijk geen reden om te zeggen dat een buitenlands avontuur interessant is. Met die tweede alinea ben ik het wel eens.

Ten Hag heeft kans met Ajax om CL te winnen. Daar spelen ze echt weer grandioos. Lijkt me dat hij dat nog wel wil bereiken met Ajax. Zie hem nog niet snel weggaan.

20 november 2021 om 01:42

Zelfs al acht E. Ten Hag dat reëel…
Lekker laten dromen! Gewoon inzetten op het maximale, daar krijgen we de mooiste jaren van. En als het niet lukt vind niemand het gek… Go Erik!

Laat ten Hag eerst zijn ploeg maar tegen ploegen die het klein houden en vervelend spelen aan het voetballen krijgen.

20 november 2021 om 09:40

Zie Bayern gisteren. Dit overkomt ook een City, Chelsea of Real. Je kan niet altijd alles winnen en zeker tegen de kleintjes kan het soms erg vervelend zijn. Dat is voetbal, dat maakt maakt de sport ook weer erg interessant en spannend om naar te kijken.

Net zoals Overmars en Ten Hag stonden te trappelen om naar Newcastle te gaan he..
Ik denk echt dat Valentijn dit soort dingen met opzet roept om weer aandacht te trekken voor zn showtje.

Met andere woorden, Erik zal bijtekenen. 😊😷

Ik hoop als United fan dat we eens verstandig gaan handelen en Erik ten Hag kunnen binnen halen! Al zie ik hem het meest waarschijnlijk naar de Bundesliga gaan of bij Ajax blijven.

Ajax fans hier die denken dat United een kans maakt bij hem? In de Engelse media en onder de United fans word hij veel genoemd en zien we hem eigenlijk het liefste komen boven iedere andere trainer.

20 november 2021 om 14:31

Maar dan heb je nog steeds een goed technisch apparaat nodig die hem de spelers bezorgen die hij nodig heeft. Daar zitten toch flinke problemen. Ik denk dat er bij Manchester United nog te veel moet gebeuren, want de verwachtingen zijn natuurlijk nog altijd hoog.

Tja als je dit elk jaar roept dan wordt het vast een keer werkelijkheid.

Erik blijft gewoon bij Ajax. Hij woont doordeweeks in Amsterdam en zijn vrouw en kinderen wonen in de Achterhoek. Een keer per week gaat hij naar hen toe, hij heeft zelf gezegd dat hij wil dat zijn gezin hier in Nederland blijft bij familie en vriendjes. Ajax mag hem wat mij betreft nog beter gaan belonen zodat de drang om te vertrekken wordt gestild.

Ten Hag blijft nog minstens een jaar, dat is lekker. Ik denk zelf dat Ten Hag pas vertrekt als er echt een hele mooie, goede aanbieding komt en het instapmoment goed is. Bij een United kom je gelijk in een lastig parket, Ronaldo die minder gaat worden, een elftal waarin balans ontbreekt, vertrek van Pogba en een aantal enorm dure aankopen die het niet waar maken. Ten Hag weet heel goed wat hij bij Ajax heeft en zal dat niet zomaar weg doen.

20 november 2021 om 14:29

Het technische apparaat in Manchester is ook gewoon niet goed. Er moet nog te veel gebeuren in die selectie om echt weer naar de wereldtop te gaan. Ik denk inderdaad ook dat Ten Hag wacht op een club waar het geraamte en het fundament al stabiel is.

Laten we hopen dat Driessen niet gaat voorspellen dat we wereldkampioen worden of dat Ajax de CL wint. Dan weet je voor 100% dat het niet gebeurt.

20 november 2021 om 13:36

Ga voorspellen bij de Toto, Valentijn. En laat ons met rust. Het lijkt wel of dat die man een aandachtsstoornis heeft

Na het winnen van de CL kan hij vertrekken geen probleem.

Ik geloof echt dat Ten Hag over een jaar of twee naar Bayern vertrekt. Nagelsmann zal daar ook niet eeuwig blijven, en de prestaties met Ajax zijn dermate dat zelfs de absolute top - waar Ajax zelf zo ongeveer toe behoort - interesse in hem zal hebben.

Al die clubs van Man Utd, Barcelona, Real Madrid, Arsenal en ga zo maar door - moet je niet aan beginnen. Dat is sportief gewoon een stap terug vanaf Ajax. Er is maar een handvol clubs die niet slechts financiëel, maar ook sportief beter zijn dan Ajax. Sterker nog, buiten Bayern, PSG en Man City kan ik er eigenlijk geen bedenken. En die clubs zullen wel voor hem komen, maar je zal enkel een beetje geduld moeten hebben.

bij vaak alle grote clubs in het buitenland krijg je niet de tijd om een speelstijl in te slijpen omdat dit een paar jaar duurt voor je resultaten ziet en je nu eenmaal niet in een keer een compleet nieuw elftal kunt kopen, wat ten Hag doet bij Ajax in geweldig maar heeft er wel een paar jaar over gedaan dit te bereiken.

En Moura scoort nooit en Donny van de Beek speelt bij Real. Gefeliciteerd Ajax-fans! Ten Hag die blijft nog wel even!

Valentijn Driesen die alleen maar zit te stoken als een roddelblad
Hij zit er vaak naast, en heeft een anti Ajax houding
Ik lees alleen de kop, en ga dan weer snel verder zoeken naar nieuws dat betrouwbaar en WAAR is

Hij heeft een soort guardiola uitstraling;
dat wel; maar het opbrandrisico is bij grote clubs wel heel groot;
Bij ajax heb je; hoe goed ie het ook doet wel over een jaar of 2 weer een nieuwe impuls nidig; dat is altijd gezond voor een club.
Anders valt een club na vele jaren in een langdurig gat zoals bij Ferguson en Arsene Wenger !
Toch maar eens verkassen over een jaar dus!

Ik denk dat Valentijn wel eens gelijk zou kunnen krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren