Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen: ‘Ajax gaat zijn komst in de komende dagen bekendmaken’

Laatste update:

Valentijn Driessen denkt dat Wesley Sneijder in de komende dagen wordt toegevoegd aan de technische staf van trainer Maurice Steijn. Woensdag werd bekend dat de recordinternational van Oranje in gesprek is gegaan met de F-side om zijn excuses aan te bieden, waarmee hij volgens Driessen de weg richting een rol in de staf van Ajax geplaveid heeft.

“Je kan zien hoe invloedrijk zo’n harde kern van een club is”, vertelt de journalist in een video-item van De Telegraaf. “De F-side accepteert het nu dat Sneijder een rol krijgt binnen de staf. Ik neem aan dat het nu heel dichtbij is, want dit was natuurlijk iets onoverkomelijks, vonden ze ook bij Ajax. Nu krijgt hij de zegen van de harde kern, dus ik denk dat Ajax in de komende dagen bekendmaakt dat hij toetreedt tot de technische staf van Maurice Steijn.”

Enkele weken geleden ontstond er wrijving tussen Sneijder en de F-Side, toen duidelijk werd dat de geboren Utrechter werd gelinkt aan een rol binnen de club. Sneijder heeft zijn liefde voor Utrecht nooit onder stoelen of banken gestoken en dat werd hem niet in dank afgenomen door de fanatieke supportersgroep van Ajax. Inmiddels hebben de partijen gesproken en is de kou uit de lucht.

Of Sneijder daadwerkelijk ‘in de komende dagen’ aan de staf van Steijn wordt toegevoegd, moet nog blijken. Zelf geeft hij, onder meer in gesprek met het Algemeen Dagblad, namelijk aan dat ‘de bal bij hem ligt’ en dat hij ‘ervoor openstaat’. “Het zou kunnen, maar het zou over een paar weken kunnen zijn of over een jaar.” Het gesprek met de F-side is overigens niet gerelateerd aan een eventuele stap naar Ajax, zegt Sneijder zelf. “Dat moet je los van elkaar zien. Dit gesprek had al veel eerder moeten plaatsvinden. Ik zit nu in een fase dat ik veel relativeer en daardoor ook besef dat er veel ellende is die nergens voor nodig is.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me gezellig bakkati wesley jongens die goed liggen bij spelers. Maar ik zou toch nog liever een trainer die echt een visie heeft op voetbal en een mooie speelstyle hebben.

3 augustus 2023 om 07:45

Een assistent en iemand die net bij almere fc in een assistent rol vandaan komt. Ik vond hem als analist goed overkomen en tactische dingen roepen maar ik heb nog niet het idee dat hij dit op groep kan implementeren. Gezien zijn ervaring maar ook als tweede man die niet de beslissingen kan nemen en eindverantwoording draagt.

3 augustus 2023 om 08:12

Maar hoe kun je dit überhaupt al beoordelen na 5 oefenpotjes? De hand van de trainer zie je vaak toch gedurende het seizoen er pas vooral in terug? Bij Ajax dit seizoen helemaal aangezien een deel van het beoogde elftal nog gekocht moet worden. Ik vind de samenstelling van de staf nu wel prima. Op het oog is Steijn er om er een team van de smeden en ervoor te zorgen dat ze fit zijn, is Maduro de tacticus en zullen Baikatti en Sneijder de People managers zijn. Het wordt wel heel erg onderschat wat voor bak met ervaring zo’n Sneijder met zich meebrengt en wat voor aanzien hij heeft bij deze generatie spelers.

3 augustus 2023 om 09:34

Wanneer er tactisch geen antwoord is op de lichtgewichten van de oefencampagne dan is er heel veel werk te verrichten en had je in de tijd die je al hebt gekregen verder moeten zijn. Restverdediging en het druk zetten zijn de basis. Dit gaat hem niet worden zo. Na Schreuder en Heitinga was er een kwaliteitsimpuls nodig. Die is uitgebleven. Ze hadden de trainer van Bodo moeten halen. Past veel beter in het profiel van een ajaxtrainer.

3 augustus 2023 om 00:10

Wat is precies Wesley zijn visie, kan je mij dat uitleggen? Eindelijk iemand in de staf die aan de middenvelders kan uitleggen hoe je een bal vooruit kan spelen, schort er nogal aan. Positie kiezen, wegdraaien, schieten, vrije trappen etc. Maar hij zal vast niks toevoegen omdat wij op een forum weten hoe het allemaal zit..

3 augustus 2023 om 00:25

Tuurlijk weten wij het beter Fcvoetbal23 , beste stuurlui staan aan wal Ik denk wel dat Sneijder hier beter functioneert dan voor de groep. Man met veel ervaring, heeft zelf veel meegemaakt en genoot van het leven. Als assistent trainer heb je een andere band met de spelersgroep dan wanneer je als eindverantwoordelijk voor de groep staat. Ik denk wel dat hij het beste uit de jongens wil en kan halen. Man die van een geintje houdt en dat is zeker niet verkeerd.

3 augustus 2023 om 07:49

Wesley zijn visie daar kan ik je geen antwoord op geven. Misschien moet je dit aan Yolante vragen. Als techniektrainer en individuele trainer zou ik hem met de jeugd en de a selectie middenvelder laten trainen. En met spelers die aan hun trap willen werken. Los van wesley heeft het 1e een kanon van een trainer nodig die voetbal als eth en slot benaderd een 3 sterrenchef nu linkt het alsof iemand vanuit het eetcafe de beslissingen gaat nemen en zit er nog geen lijn in de speelstyle, restverdediging.

3 augustus 2023 om 08:26

Fcvoetbal23

"die aan de middenvelders kan uitleggen hoe je een bal vooruit kan spelen, schort er nogal aan. Positie kiezen, wegdraaien, schieten, vrije trappen etc. "

Als speler was hij hierin geweldig, alleen je weet niet of hij dit kan overbrengen he.

Denk aan Marco van Basten. Een van de beste spitsen ooit, alleen waardeloos als trainer. Een Wouters was ook erg goed als middenvelder en Blind een super verdediger. Beiden zijn wel de aller- aller slechtste trainers ooit bij Ajax. Idem voor Schreuder.

Seedorf ook een middenvelder van buitencategorie. Als trainer niet goed. Kluivert, Cocu, de Boer, van Bronkhorst, Kuijt.

Dus dat Sneijder een geweldige speler was, is geen enkele garantie dat hij een goede (assistent) trainer zal zijn en zijn visie duidelijk kan overbrengen.
Verder is bij Sneijder denk ik niet de twijfel of hij iets kan overbrengen, maar zijn mentaliteit of gebrek daaraan. Het is niet iemand die dag in en dag uit bezig is om te leren en beter te worden. Meer iemand vandaag zin en morgen niet dus loop chagerijnig rond. Dan wilt hij zaakwaarnemer worden, dan technisch directeur, dan trainer van een A selectie, dan weer eigenaar van een club. De man komt zeer instabiel over. Houdt nog iets te veel van feestjes.

Kijk een Maduro. Dat is iemand die rustig werkt aan zijn carriere en doel voor ogen heeft. Een Huntelaar wist ook gelijk welke kant hij op wil gaan. v Persi, Robben. Jongens die de luwte in gegaan zijn en rustig op de achtergrond hard werken.

Ik was een grote fan van de voetballer Sneijder, maar van mij hoeft hij echt niet bij de A selectie. Op basis van wat? Mocht hij aan de gang willen, als techniek trainer een paar dagen in de week met wat middenvelders uit de jeugd zou ik wel toejuichen. Kleine stap voor stap om te kijken wat hij kan en wilt.

Ik snap niet zo goed wat zijn rol nu precies moet worden. Gaan ze Witschge vervangen, of moet Sneijder dan als vierde assistent in dienst treden?

Ik krijg sterk de indruk dat ze hem enkel om z'n naam binnen willen hengelen. En moet je dat dan wel willen?

3 augustus 2023 om 05:45

De beste man heeft een CL gewonnen, in de wereldtop gespeeld en een WK finale gespeeld.

Hmm wat zou die toch moeten gaan doen?

3 augustus 2023 om 10:45

Ja, en hij drinkt koffie in de ochtend, poets z'n tanden twee keer per dag en drinkt graag baco.

Het heeft allebei geen ene klap te maken met mijn vraag, maar we hebben wel allebei een nutteloze opsomming gemaakt zonder ook maar in de buurt te komen bij een antwoord op mijn vraag.

3 augustus 2023 om 06:34

Beetje senioriteit / gravitas toevoegen aan de staf.

Dit weet Valentijn natuurlijk helemaal niet, net zoals hij niets wist van de recent afgeronde/ophanden zijnde transfers.

2 augustus 2023 om 23:55

Nee, dit is natuurlijk een open deur wat hij nu weer intrapt. Wesley praat natuurlijk niet voor niets met de F-side. Dit is een 75/25 kans voor Valentijn, hier kan hij wel een gokje wagen. Zou fantastisch zijn als het hem toch niet wordt,

3 augustus 2023 om 06:47

Was het niet Valentijn die een paar weken geleden bracht dat Wesley met Ajax praat voor een functie?

3 augustus 2023 om 00:09

Hou toch op man. Elke keer datzelfde gezwets. Worden jullie niet moe van jezelf. Waar hebben Valentijn, Verweij en De Telegraaf jullie aangeraakt dat jullie het nodig vinden om elke keer butthurt te reageren als een van deze namen op deze site geschreven staan? Doe niet zo zielig joh.

3 augustus 2023 om 00:11

Jij bent Valentijn of Verweij, kan niet anders. Je mag het gezwets vinden, maar dat ze beide nooit meer nieuws hebben, alleen maar negatieve dingen de media inwerpen, niet werken met feiten maar enkel hun eigen gevoel of mening ventileren zijn gewoon allemaal feiten. En dat irriteert wanneer ze steeds platforms zoals deze halen.

3 augustus 2023 om 00:12

Nee. Ik ben iemand die de vervuiling in de reacties keer op keer spuug- en spuugzat is.

3 augustus 2023 om 00:14

Neu, we worden vooral moe van Valentijn, Verweij en De Telegraaf met hun hetzes tegen alles wat met Ajax te maken heeft. Ze zijn een parodie op de journalistiek en lappen alle ethische regels aan de laars en zolang ze dat doen mogen we daar prima wat van zeggen. Doe niet zo zielig? Zijn ze ineens het slachtoffer? En ben jij ineens hun beschermheer?

3 augustus 2023 om 00:15

Ik ben hun beschermheer niet. Hebben ze ook niet nodig want ze weten niet eens van jullie bestaan. Maar ik ben de reacties echt beu. Probeer inhoudelijke reacties te lezen maar het is alleen maar huilie huilie. Doodvermoeiend. En die hetze tegen Ajax.., ik luister naar de podcast Kick Off en hoor geen hetze. Journalisten zijn allemaal hetzelfde doen alsof zij de negatieve uitzondering zijn is echt op z’n minst naïef.

3 augustus 2023 om 00:18

Lees de reacties beter niet meer, want die zijn niet vrolijk wanneer het over deze twee clowns gaat.

3 augustus 2023 om 00:29

myvision hij heeft toch gewoon gelijk? Echt haast elke comment op alles dat iets met telegraaf te maken is hetzelfde geblaat. Lijkt wel trollerij. Het is echt vervuiling van de comment section.

3 augustus 2023 om 00:33

Compleet met DRL eens. Staat duidelijk Driessen in de titel maar deze onoriginele mensen kunnen het niet laten om voor de miljoenste keer dezelfde grap/kritiek te uiten.
Blijf lekker weg, je voegt niks toe aan de topic

3 augustus 2023 om 00:39

Ieder zijn eigen mening maar als je roept "probeer inhoudelijke reacties te lezen maar het is alleen maar huilie huilie." vind ik het toch op zijn minst opvallend. 1. Ik vind Verweij en Driessen niet zo op de inhoud, meer op de sensatie en 2. "huillie huillie" roepen terwijl je zelf meer inhoud wilt, vind ik ook vrij inhoudsloos.

3 augustus 2023 om 00:41

Tsja, pot verwijt de ketel Bij-zonder. Iedereen mag kritiek hebben, Verweij en Driessen hebben dat vaak zat zonder goed geïnformeerd te zijn. En dat mag hoor, maar wij mogen daar ook over zeggen dat ze naar onze mening riooljournalistiek uitoefenen. En ik blijf het lekker doen, dus blijf dan gewoon lekker weg van onze reacties als het je niet aanstaat haha.

3 augustus 2023 om 00:53

Hoe is het pot verwijt ketel? Ik ben Driessen niet.
Driessen zegt veel onzin maar wat hij zegt zou (hopelijk) een interessantere discussie in de reacties kunnen brengen. In plaats daarvan ben je compleet voorspelbaar dezelfde reactie aan het plaatsen. Ga je dit jaren lang doen of word je ooit moe van jezelf herhalen?
Ga wat nuttigers doen inplaats van spammen.

3 augustus 2023 om 06:04

Dit is de eerste keer dat ik zie dat iemand naar de podcast van die twee luister. Kan me dat eigenlijk niet voorstellen.

3 augustus 2023 om 07:27

Lijkt mij alsof je dan alleen de reacties leest. Want als je de berichten van Valentijn of Mike Verweij niet beu bent, maar de reacties wel, vraag ik me toch echt af waar het misgaat. Dan ben ik nog geen eens Ajax supporter en raakte die tenenkrommende verslaggeving van die 2 al beu. Laat staan als je Ajacied bent. Ik snap heel goed dat die 2 zulke reacties uitlokken.

3 augustus 2023 om 12:15

Bij-zonder, welke interessante discussie zou je willen voeren over hetgeen Driessen zegt? Dat vraag ik je, gelet op het feit dat zo'n beetje 75% van wat hij zegt ongefundeerd blijkt te zijn. Bovendien kiest Driessen - bewust of onbewust, dat doet er niet toe - bijna zonder uitzondering een negatieve toon in zijn berichtgeving rondom Ajax. Naar mijn bescheiden mening is Juist het voeren van een discussie over het belang van goede journalistiek waardevol en moet daarvoor ruimte worden geboden.

3 augustus 2023 om 07:33

De werkwijze van Falentijn en Mike Hersenscheet verweij… hij kan over een paar dagen worden toegevoegd, een paar weken maar ook een jaar….

Driessen moest maar eens iets goed hebben wbt geruchten over Ajax dus gooit hij er iets in wat en Sneijder zelf al uitgesproken heeft en nadat de F Side al gezegd heeft dat hij welkom is. Laat ik zelf ook iets proberen. Mbappe gaat niet bijtekenen bij PSG jongens, onthou mijn woorden!!!

3 augustus 2023 om 08:29

Sterker nog, ik verwacht dat Dembele gaat tekenen bij PSG. Onthoud mijn woorden!

Maar Valentijn of Mike zijn natuurlijk wel personen die een lijn kunnen hebben met Sneijder of zijn zaakwaarnemer. Of een van zijn broers. Dus het hoeft niet zo te zijn dat hij dit verzint.

Je hoort weinig meer over het Ajax DNA. Zou dit komen omdat er weldegelijk mensen worden aangetrokken met het Ajax DNA ? Sneijder als die komt , Maduro, de nieuwe AD , allemaal mensen met een Ajax achtergrond

3 augustus 2023 om 05:48

Moest ook wel wat terugkomen he
Heitinga, Reiziger, Bogarde, Overmars, vd Sar allemaal echte Ajax mannen weg

En tot voor kort alleen Maduro er voor in de plaats.

3 augustus 2023 om 07:55

Tis ook nooit goed hè

3 augustus 2023 om 15:34

Toen die weg gingen en er geen mensen werden aangetrokken , was Ajax DNA , de meeste gemaakte opmerking van de Telegraaf en co en nu er wel mensen worden aangetrokken zitten ze daar met een staart tussen de benen en zeggen er niks meer over

Prima. Sneijder is een leuke kerel met een mooie voetbalvisie en een fantastische carriere. Is ook lang bij Ajax gebleven in eerste instantie. Hij verdient een kans als assistent, ik zie hem veel liever dan die Bakkati bijvoorbeeld.

Dit kan echt niet toch? Als ik mij niet vergis stond Wesley Sneijder enige tijd geleden nog dronken te dansen op een auto die niet zijn eigendom was!!!! Het kan toch niet waar zijn dat het zelfs wordt overwogen om hem opnieuw "cool" te maken in een dergelijke functie!! Ik hoop van ganser harte dat de jeugd van tegenwoordig hier geen voorbeeld aan neemt.

Groetjes

3 augustus 2023 om 07:45

Want iemand mag geen fouten maken? Niemand verdiend een 2e kans?

Groetjes

Mooi, iets dat iedereen kan gokken dan als "journalist" ook gewoon te mogen gokken. En als het niet klopt: gewoon andere dingen blaten en door. Wat een riooljournalistiek die Televaag en "club watchers"

Slechte zaak als dat doorgaat. Heeft in de lijn hiervan even een gesprek gehad met de F-Side. De F-side zou nooit die power moeten hebben maar tis natuurlijk een beetje een knieval om de kou uit de lucht te halen omdat je graag een functie bij Ajax wil. Geweldige voetballer, die er niet eens altijd goed voor geleefd heeft maar een waardeloze analist en ik denk ook niet echt van meerwaarde voor Ajax

3 augustus 2023 om 08:11

Juist een goede analist. Schiet op tv niet altijd raak maar heeft een mening die hij goed kan onderbouwen en vooral durft te uiten. Veel liever dan al die nietszeggende brave analisten

4 augustus 2023 om 09:59

Serieus? We liggen dan mijlenver uit elkaar. Tactisch blèrt ie maar wat. dat is op dat moment misschien van toepassing maar hij roept een andere keer volledig andere dingen. Heeft zn voorkeuren qua ploegen, spelers en trainers en daar ws ook korte(re) lijntjes mee. Is zelden goed voorbereid en.... maar dat is mijn eigen gevoel, mij een beetje teveel de "ik-ben-Sneijder-dus-ik-weet-het-allemaal" uit. Als hij eens even beetje kritisch benaderd wordt , gaat hij pissig reageren en er om heen praten. En dan, omdat je zooooo graag een functie in de voetballerij wil, een knieval maken bij de F-side. Als je dan een jongen van de straat bent, zoals hij pretendeert, dan moet je sch**t hebben aan die F-side.

Diezelfde Valentijn die beweerde dat de naam van Martin van Geel rondging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren