Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vader Pepe haalt uit naar Real Madrid: ‘De club knijpt je helemaal uit’

Laatste update:

Pepe verliet Real Madrid afgelopen zomer na een dienstverband van tien jaar. Het contract van de Portugese verdediger werd niet meer verlengd, waardoor hij transfervrij naar Besiktas vertrok. In juni vertelde Pepe al dat de manier hoe hij vertrok bij de Koninklijke pijnlijk was, maar nu spreekt ook zijn vader schande van de handelswijze van Real Madrid.

“De club knijpt je helemaal uit. Wanneer ze je zat zijn en je niet meer hoeven, beginnen ze je slecht te behandelen. Wanneer als speler je pensioen dichterbij komt, zijn goede voorwaarden juist belangrijk. Als je nog één jaar contract over hebt, belt de club je doorgaans wel op. Maar ze hebben Pepe lange tijd helemaal niet gebeld”, zegt Anael Ferreira in gesprek met Globe Esporte.

“Uiteindelijk belden ze toch en boden ze hetzelfde bedrag dat hij al verdiende. Hij besloot dat aanbod te weigeren, zijn contract af te laten lopen en transfervrij te vertrekken”, besluit de vader van Pepe zijn verhaal. In totaal speelde de verdediger 334 wedstrijden voor Real Madrid, waarin hij 15 keer wist te scoren.

Had Real Madrid Pepe binnenboord moeten houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nounou wat een uitknijperij zeg, 34 jaar en dan onder dezelfde voorwaarden (1,5 ton per week, na belastingen) willen verlengen als club zijnde.

Ze boden hem hetzelfde bedrag als hij al verdiende? Och arme. Had 'ie bijna zijn laatste jaar voor hetzelfde hongerloontje moeten spelen. Ben ik nou zo gek of blijkt uit niets van deze uitspraken dat Pepe slecht behandeld is.

Voor 6 miljoen per jaar mogen ze mij ook wel uitknijpen.

17 november 2017 om 14:45

Voor 6 miljoen per jaar mogen ze mij uitknijpen en Pepe mag me ook nog wel een paar keer op mijn rug schoppen zoals hij bij Casquero al deed of op mijn hand staan zoals hij bij Messi deed of een van zijn andere absurde overtredingen die hij heeft gemaakt. Hij mag blij zijn nog zolang gespeeld te hebben voor Madrid. Als hij minder talent had gehad was hij al lang weggeschopt. Ik ken bedrijven die kritischer omgaan met wangedrag van hun werknemers.

17 november 2017 om 16:32

Wat is dit nou weer voor opmerking, ''als hij minder talent had gehad was hij alang weggeschopt'' logisch denk ik toch? Als Ronaldo minder talent had gehad was hij ook niet 1 vd beste ooit bijv. En Pepe is nog steeds 1 van de betere verdedigers van de wereld. Irritant? Ja, dat maakt hem een plaag voor de tegenstander. Hij is iemand die je altijd in je team wilde hebben tijdens een partijspel zodat je wist dat het wel snor zat achterin.

17 november 2017 om 17:12

Ben het met je eens FCBDutch. Hij deed dubbelwerk want moest ook altijd Ramos zn gaten dichtlopen. Met Pepe had je echt zekerheid achterin en dat heeft Real nu niet meer.

Dus de beste club van de wereld bied hem gewoon een nieuw contract aan voor hetzelfde bedrag als waar hij al voor had getekend. Vervolgens weiger je die aanbieding omdat je vind dat je als 34-jarige bankspeler nog wel een salarisverhoging, bovenop je toch al vorstelijke salaris, moet krijgen. En daarna komt je vader in het nieuws om te vertellen dat Real Madrid een slechte club is. Ik zou me kapot schamen.

17 november 2017 om 13:58

Als pepe zijnde had ik hetzelfde gedaan! Pepe was al zeker 3 jaar de beste verdediger aan madrileense kant en als je dan minder salaris krijgt t.o.v. de andere jongens zou ik mij ook niet gewaardeerd voelen.

17 november 2017 om 14:21

Dat kan. Ik zou god elke dag op mijn blote knieën danken voor het vorstelijke leven dat ik leid. Maar jij mag je in die situatie ondergewaardeerd voelen. Het is een vrij land.

Maar word je dan "uitgeknepen" door de club? Neuh.

17 november 2017 om 15:00

Pepe de beste verdediger? Ramos, Varane, Marcelo en Carvajal vind ik allen beter. Vooral Ramos is op elk vlak superieur en de backs zijn minder goed te vergelijken maar zijn toch wel een klasse beter.

17 november 2017 om 15:26

Ramos op elk vlak superieus? Doe normaal zeg. Het is dat z'n goals z'n fouten doen vergeten, maar Ramos blundert regelmatig in de verdediging. Pepe is verdedigend aanzienlijk beter.

Hetzelfde geldt voor Varane, maar Varane heeft de leeftijd mee.

Pepe is veel consistenter dan deze twee.

Met Carvajal wil ik hem niet vergelijken aangezien dat een rechtsback is.

17 november 2017 om 15:45

Kom op man. Puur defensief is Ramos niet meer dan gemiddeld. Dat compenseert hij door andere vaardigheden natuurlijk en overall blijf hij zo een van de beste spelers ter wereld op zijn positie. Maar als we echt enkel naar zijn defensieve kwaliteiten kijken komt hij nog niet in de buurt van Pepe. Niemand bij Madrid overigens.

17 november 2017 om 16:37

Precies @real8madrid, Pepe is echt een bikkelharde verdediger. Geen opbouw gedoe in de jeugd gewoon stevig erin gaan, Pepe is eigenlijk de beste omschrijving van het vak verdedigen. Beetje zwak van @simonvk om nu ineens tegen Pepe te keren na wat hij allemaal voor jullie heeft betekent. Ik vond Pepe vooral na Mourinho erg goed, toen zijn de rode kaarten drastisch verlaagd.

17 november 2017 om 14:30

Bankzitter?

17 november 2017 om 15:45

Hij was vorig seizoen bankzitter daar Zidane de voorkeur gaf aan Ramos en Varane

17 november 2017 om 14:46

Misschien voelde hij zich niet gewaardeerd omdat het zo lang duurde en besloot hij toen om niet te verlengen? Daarnaast verdient hij nu volgensmij minder dan 6mil per seizoen.

Nou laten we een crowdfundactie opstarten voor Pepe! Die moet nu toch wel op zwart zaad zitten.
Wat een belachelijk statement van zen pa. Verlengen op die leeftijd voor hetzelfde bedrag is gewoon keurig. Menig club waagt zich daar niet aan.

Vaders van spelers die in de media hun beklag doen, verschrikkelijk gewoon. Als je in de herfst zit van je carriere en je kan verlengen tegen dezelfde voorwaarde, is dat toch gewoon een mooie deal? Ik snap het niet zo goed wat ze nog meer willen van een club.

17 november 2017 om 14:30

Inderdaad.

Je leidt een vorstelijk leven, bent gezegend met een hyper-gezond lijf, kan vooruit kijken naar tientallen jaren onbezorgd chillen aan het strand. En wat ga je dan doen? Een beetje haatdragend zijn omdat je oude club, waar je al een tijdje weg bent, je niet nog meer geld heeft geboden dan je al kreeg. En dan ook nog via je pa.

De treurigheid druipt er van af. Je glas zit al lang vol, ga er van genieten. Al het andere heb je totaal niet nodig.

17 november 2017 om 16:01

Een vorstelijk leven, hyper-gezond lijf, je doet nu alsof dit allemaal uit de lucht is komen vallen maar daar heeft hij zelf toch keihard voor gewerkt? Hij kan in de toekomst tientallen jaren onbezorgd chillen omdat hij dat in het verleden heeft opgeofferd voor zijn carriere, net zoals heel veel voetballers.

17 november 2017 om 17:54

Hij zegt toch nergens in zijn comment dat het vanzelfsprekend was? Je moet geen vragen stellen die niets te maken hebben met dit topic. Het geklaag is gewoon soms onterecht. En als de familie zich gaat bemoeien is echt helemaal klaar.

Hij mag blij zijn dat hij niet hoefde te vertrekken bij Madrid na die walgelijke actie tegen Casquero van Getafe. Dat heeft in zoverre niet met voetbal te maken dat hij in mijn optiek zijn ontslag had mogen krijgen.

Ik heb nog wel een kamer over. Als Pepe interesse heeft, kan hij wel een paar weken komen logeren. Ik neem aan dat hij geen geld meer hoofd voor onderdak en/of eten als ik dit zo hoor.

Papa Pepe is vergeten dat niet iedereen rijk is volgens mij. In de media praten staat gelijk aan jezelf richten tot de 99% die alleen mogen dromen van een contractaabieding van Real Madrid. Uitknijpen pff #metoo aub!

17 november 2017 om 14:32

Haha ja. Hij hoopt kennelijk dat zijn fans hem hiermee gaan steunen. Maar dat zou nog wel eens tegen kunnen vallen...

Ik vraag me ook af wat hij hiermee verwacht te bereiken. Pepe is al weg, dus wat wil hij nou? Hij krijgt niet alsnog een beter contract aangeboden. Bij Ronaldo zie je dit gedoe ook twee keer per jaar terug komen. Daar word ik ook moe van, maar die kan er tenminste nog wat mee bereiken.

Die meneer is de weg kwijt. Kan een cartoonist hier een spotprent van maken? Speler uitknijpen met miljoenen.

17 november 2017 om 20:38

Het is inderdaad wel grappig geformuleerd. Natuurlijk kan Pepe zich niet gewaardeerd voelen maar deze tekst laat de pa van Pepe wel echt overkomen als een dwaas die de realiteit totaal uit het oog verloren is.

Netjes gehandeld van Real , snap het punt niet echt van vader Pepe.

Dit snap ik echt niet. Pepe is altijd goed behandelt en heeft altijd enorm veel verdient. Echter zijn er bepaalde gewoontes en regels binnen de club en een daarvan is dat een speler die 33 of ouder is een contract van maximaal 1 seizoen krijgt aangeboden, eventueel met een optie op een tweede. Waarom? Omdat deze jongens zoveel verdienen dat men het risico niet kan nemen ze meer dan 1 jaar te moeten betalen als ze vanwege hun leeftijd misschien niet meer kunnen presteren.

Dat deed Madrid dus, ze boden hem een contract van 1 jaar met een optie op een tweede en hetzelfde salaris als dat hij al verdiende (dat op zich is al buitengewoon in het voetbal dat een speler van 33 of 34 hetzelfde blijft verdienen terwijl hij in niveau zal gaan afnemen). Daar was Pepe het niet mee eens, hij wou meer verdienen en/of een langer contract. Daar had Madrid geen trek in en dus mocht Pepe vertrekken. Hij had gewoon het contract kunnen tekenen, lekker verdienen en zolang hij presteert had er toch weer een verlenging gevolgd.

Ik betreur de situatie wel, want ik vind Pepe echt een topverdediger. Als ik wat in de pap te brokken had had ik 'm een contract voor wel 3 jaar gegeven. Ik vind het dus enorm jammer dat hij is vertrokken maar ik begrijp het standpunt van de club ook wel. Dat je dat als speler ook jammer vind kan ik heel goed inkomen maar al dit natrappen is zo kinderachtig en onnodig, erg jammer.

Wat ben ik blij dat pepe voor ons speelt. We hadden jarenlang een CV probleem, maar de laatste 2-3 jaren met eerst marcelo die nu bij lyon speelt en pepe hebben we ons super goed versterkt in die positie. Ik maak geen grap wanneer ik zeg dat die nog 3-4 jaar kan spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren