Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Wenger bevestigt contractverlenging Arsenal-aanvoerder

Laatste update:
/

Per Mertesacker kwam dit seizoen omwille een knieblessure nog niet in actie voor Arsenal, dat anticipeerde op het wegvallen van de Duitser met het aantrekken van Shkodran Mustafi. Laatstgenoemde doet het prima als vervanger van zijn landgenoot in het hart van de defensie van de Londense club en naar verluidt lonkt een verhuur voor de inmiddels nagenoeg herstelde Mertesacker.

Het contract van de 32-jarige mandekker loopt over een half jaar af bij the Gunners en beide partijen zouden niet onwelwillend tegenover een langere samenwerking staan. Mertesacker speelde de afgelopen zes maanden echter geen wedstrijd meer en het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat de veteraan zonder meer zal terugkeren in het elftal van Arsène Wenger. The Times claimt woensdag dat de Franse manager bereid is zijn aanvoerder deze maand op huurbasis te laten gaan teneinde het opdoen van wedstrijdritme elders en het eventueel in de wacht slepen van een nieuwe verbintenis in het Emirates Stadium.

Mertesacker is bezig aan zijn zesde seizoen in dienst van Arsenal, dat de boomlange verdediger in 2011 oppikte bij Werder Bremen. De 104-voudig Duits international werkte sindsdien 197 duels af voor de huidige nummer vijf van de Premier League, waarmee hij in 2014 en 2015 de FA Cup won.

Update donderdag 19 januari 11.24 uur – Wenger bevestigt contractverlenging Arsenal-aanvoerder
Per Mertesacker heeft zijn contract bij Arsenal met een jaar verlengd tot de zomer van 2018. Dat bevestigde Arsène Wenger donderdag op een persconferentie. De 32-jarige verdediger speelt sinds 2011/12 voor the Gunners en is aanvoerder. Dit seizoen kwam de mandekker door blessureleed nog niet in actie. "Hij heeft een optie in zijn contract waar wij gebruik van hebben gemaakt. We hebben niet onderhandeld, we hebben de optie gewoon gelicht", aldus Wenger, die verwacht over twee weken weer over de Duitser te kunnen beschikken.

Denk jij dat Per Mertesacker komend seizoen voor Arsenal uitkomt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mertesacker heeft altijd tekort gekomen voor de echte top.

Verkoop hem dan gewoon. Op je 32ste verhuurd willen worden lijkt me ook niet prettig. Plus veel toegevoegde waarde heeft hij toch niet meer behalve dat hij heel sympathiek overkomt.

11 januari 2017 om 16:39

Verhuren op laatste leeftijd is inderdaad krom. Dan gaat het niet meer om ervaring op doen, maar wil de club gewoon het salaris niet betalen. Hetzelfde geld voor Terry (dat bericht stond vanmorgen op voetbalzone). Vanuit de club vind ik het persoonlijk ook een beetje respectloos overkomen aangezien ik het verhuren alleen maar zie als het niet willen betalen van zijn salaris. Op de leeftijd van Mertesacker wil je gewoon nog ergens van waarde zijn.

Dikke onzin natuurlijk. Ik zou er niet van staan te kijken als zijn contract verlengd wordt (zie Arteta), maar hij zal echt niet verhuurd worden.

Ik zou als Arsenal zijnde hem laten gaan op huurbasis als niemand hem definitief wil overnemen en ik zou zeker hem zijn contract niet laten verlengen. Hij is simpelweg niet goed genoeg voor wat Arsenal wil bereiken. Ik ben nooit fan van deze man geweest, niet snel niet wendbaar en ook voetballend matig.

11 januari 2017 om 17:48

Je hebt ook back-ups nodig he. Bovendien is Mertesacker positioneel wel ontzettend sterk en leest hij het spel vaak heel goed. Je kunt prima zijn contract met 1 jaar verlengen, en hem geleidelijk door laten stromen in het trainersvak (want ik het zo'n idee dat hij daar best wel eens goed in kan worden). Bovendien is hij een goed voorbeeld voor jongere spelers en maakt hij voor iedereen tijd als ze iets nodig hebben bijvoorbeeld. Voor de basis is hij inderdaad niet goed genoeg voor wat Arsenal wil bereiken, maar dat komt puur door zijn gebrek aan snelheid en wendbaarheid vanwege zijn postuur. Ik durf zelfs te wedden dat als Mertesacker 10 centimeter kleiner was geweest, en daardoor wendbaarder en sneller, dat hij dan een top verdediger was geweest. Hij leest het spel namelijk ontzettend goed.

19 januari 2017 om 15:28

Hebben ze geen goede jeugdspeler bij Arsenal die back-up kan zijn? En die paulista is er ook nog zeker?

20 januari 2017 om 00:40

Jackieboy10 100 procent met jouw eens in 2013 was Per samen met Koscielny zelfs een van de beste centrale duos, Mertesacker wordt altijd onderschat omdat hij zo sloom is, hij heeft ons geholpen aan 2 Fa Cups wat je niet zou verwachten met de snelheid die hij heeft ik zou hem niet als backup gebruiken maar ik denk wel dat het een belangrijke speler is om in de groep te hebben toen hij boos werd op Özil omdat hij de fans niet bedankte voor het mee reizen naar Manchester welk andere speler bij Arsenal zie je dat doen, niet Koscielny, Cazorla, Walcott of Coquelin alleen Per.

Arsenal heeft teveel centrale verdedigers, maar ik zou deze man wel behouden denk ik. Chambers mag weer verhuurd worden of verkocht, Holding verhuren, Gabriel behouden als 3e/4e cv samen met Mertesacker. Deze man is belangrijk in de kleedkamer en is prima als extra cv.

11 januari 2017 om 17:17

Chambers is al verhuurd toch? En ik zie dan liever Gabriel verhuurd worden en Holding behouden. Ja Holding is jong, maar hij heeft in mijn ogen al betere dingen laten zien dan Gabriel dit seizoen.. Holding is rustig en doet geen gekke dingen, Gabriel is wild en dom. Gabriel loopt continu uit positie of stormt als een malloot het middenveld in om daar al een heel misschien gevaarlijke aanval te gaan stoppen met een opzichtige sliding, waardoor hij vervolgens ontzettend simpel wordt uitgekapt en Koscielny/Mustafi opeens mooi het haasje zijn.. Nee, ik had goede hoop voor Gabriel vanwege zijn felheid met ingrijpen, maar ondertussen ben ik van mening dat het felheid met een hele hoop domheid is. Ook tegen Preston liep hij weer volledig verkeerd meerdere keren, waarbij we echt geluk hebben gehad dat Preston niet de kwaliteiten had om dat 3-4x af te straffen. Dan zie ik liever Mertesacker en Holding als back-ups, omdat Mertesacker positioneel wel sterk is en Holding geen gekke dingen doet.

11 januari 2017 om 18:21

Ja, maar bedoel ook voor komend seizoen. Die jongen gaat het toch niet redden, dus je zou hem ook nog kunnen verkopen.

Klopt wat je zegt over Gabriel, echter heb ik het idee dat hij wel beter kan. Probleem is dat hij nog steeds niet goed genoeg Engels kan en daardoor ook moeite heeft met communiceren. Maar goed, Gabriel verhuren en Holding behouden is ook geen slecht idee. Vraag me toch af wat er gaat gebeuren. Wenger houdt toch te lang vertrouwen, dus het zal wel allemaal zo blijven.

Mertesacker lijkt mij nou net geen domme speler, maar zeer intelligent als speler, maar denk ook als trainer. Ik zou hem juist een contract geven en hem door laten stromen als trainer. Ik zie dit Wenger wel doen, aangezien Mertesacker ook goed kan vinden met het team en denk dat hij iedereen ook goed kan motiveren, kijkend naar dat moment met Ozil. Lijkt het mij zeker een aanwinst. Zeker niet laten gaan, zoals met arteta.

20 januari 2017 om 00:43

Arteta heeft nooit de respect gehad om aanvoerder te zijn laat zich negatief uit over zijn oude clubs, Mertesacker handelt zijn medespelers en oude clubs met respect.

Dit lijkt mij een onzin bericht. Mertesacker is nog steeds de eerste aanvoerder, en hij is nog steeds gewoon een goede verdediger. Hij is zeker goed genoeg om als back-up te functioneren, dus Wenger gaat hem echt niet verhuren. Bovendien raakt er toch wel weer iemand geblesseerd, waardoor je wel 5 centrale verdedigers nodig hebt... Arsenal kennende..

Toch wel opmerkelijk dat de kapiteins van Arsenal van de laatste jaren spelers zijn die niet echt speelden. Mertesacker, ervoor Arteta en daarvoor Vermaelen.

Slimme zet, de unknowers hier kijken alleen naar zijn snelheid en blessure. Per was niet voor niets aanvoerder, hij is ontzettend intelligent en kan zo een managementfunctie bekleden. Hij wordt gebruikt als nestor, hij is aanspreekpunt en boegbeeld voor de jeugd en nieuwkomers. Hij regelt alles, is buiten mediator ook vertrouwenspersoon.

Die jongen kan echt niet ballen, wat een houthakker. Geen Arsenalmateriaal, eerder een Wengerkoopje

19 januari 2017 om 13:08

Mertesacker is gewoon een goede verdediger. Voor de komst van Mustafi toch een tijdje een mooi en sterk centraal duo gevormd samen met Koscielny. Mertesacker is geen snelle en atletische verdediger, nee.. Maar wel een verdediger die heel veel spelintelligentie heeft en de tegenstander vaak te slim af is. Kan nog prima mee als back-up.

19 januari 2017 om 13:49

Borderlands

Ik heb er een andere mening over. Mertesacker is voor mij een houthakker, kan beter naar Wereder Bremen ofzo

19 januari 2017 om 14:59

Prima als jij dat vind. Maar Mertesacker zo afzetten is gewoon belachelijk in mijn opinie. Meeste mensen zien hem amper spelen en beoordelen zoiets d.m.v media of FIFA. Maar goed als dat jouw mening is...

19 januari 2017 om 17:11

Ik heb eerlijk gezegd Mertesacker er liever staan in wedstrijden tegen nummer 6 tot nummer 20 in de competitie dan Mustafi. Mertesacker wordt echt zwaar onderschat puur omdat het klungelig eruit ziet als die een duel verliest of wordt gedold uit positie. Dit onthoudt dan iedereen omdat de meesten als nerazurri niet verder kunnen kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren