Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Vitesse kan toptalent Chelsea komend weekend gebruiken

Laatste update:

Vitesse neemt Dominic Ayodele Solanke-Mitchell op huurbasis over van Chelsea. De club uit Arnhem laat dinsdagochtend weten ‘spoedig’ tot een akkoord te willen komen en dat de zeventienjarige aanvaller alvast meetraint bij Vitesse.

/

Solanke, die in mei werd verkozen tot Talent van het Jaar bij Chelsea, speelt sinds zijn achtste voor de regerend kampioen van Engeland. Hij werd vorig seizoen topscorer van de UEFA Youth League en maakte in oktober tegen Maribor zijn debuut in de Champions League. Vorig seizoen kwam hij tot 25 doelpunten in 28 officiële wedstrijden.

Dom Solanke is een spits, maar kan ook als aanvallende middenvelder en vleugelspeler uit de voeten. Hij wordt na Milot Rashica, Isaiah Brown, Lewis Baker, Maikel van der Werff, Danilo Pantic, Nathan en Sheran Yeini de achtste zomeraanwinst van de club van trainer Peter Bosz.

Update 18.08 uur - Chelsea maakt vertrek van toptalent naar Vitesse wereldkundig
De verhuur van Dominic Solanke aan Vitesse is een feit. Chelsea maakt dinsdagavond via de officiële kanalen melding van de tijdelijke overgang van de zeventienjarige aanvaller naar Arnhem. Het is voor de tiener van de Londense topclub zijn eerste verhuurperiode.

Update 20 augustus 13.35 uur - Vitesse kan toptalent Chelsea komend weekend gebruiken
Peter Bosz kan met ingang van komend weekend gebruikmaken van Dominic Solanke. De achttienjarige aanvaller, die wordt gehuurd van Chelsea, is overgeschreven van de Engelse naar de Nederlandse voetbalbond, zo maakt Vitesse donderdag bekend.

Bijna DONE DEAL! Vitesse huurt Dominic Solanke van Chelsea! #talentvanhetjaar #spits #transfer #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op



Een goede aanwinst voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groot talent dip, liep 1 op 1 in jong Chelsea geloof ik. Hij is wel erg jong maar het is mooi om te zien dat Chelsea nu ook grote talenten verhuurt aan Vitesse, geeft de eredivisie toch wat extra's.

4 augustus 2015 om 10:50

Hij is 17. Dan ben je , tenzij je Cruijff heeft, nog niet goed genoeg voor een eerste elftal.

4 augustus 2015 om 10:57

Hij is bijna 18, is een grote en fysiek sterke spits. Is wel voor de basis gehaald hoor. Zn debuut voor Chelsea 1 gemaakt vorig jaar en 12 goals gemaakt voor Chelsea onder 21 in de youth CL. Loopt ook 1 op 1 in alle Engelse jeugdelftallen

4 augustus 2015 om 10:59

Sommige spelers wel Sneider, Vdvaart , Eriksen

4 augustus 2015 om 11:04

Dat moet in nederland best kunnen hoor. Bij chelsea zelf misschien niet nee.

4 augustus 2015 om 11:04

Heeft al Champions League gespeeld voor Chelsea.

4 augustus 2015 om 11:12

Traore kwam ook naar vitesse toen hij net 18 was. En die bleek ook wel degelijk een versterking te zijn. Ik denk dat hij een toevoeging gaat zijn bij vitesse. Ik heb hem vorig jaar op een jeugd EK zien voetballen en daar maakte hij echt een hele goede indruk.

4 augustus 2015 om 11:21

Feye88 Kijk je wel is Youth Cups?

Deze gast is echt een absolute top aanwinst voor de eredivisie. ik denk dat hij dit en volgend jaar bij Vitesse zal zijn om te rijpen en te wennen aan het voetbal.

4 augustus 2015 om 11:39

Natuurlijk kan je wel goed genoeg zijn op je 17e voor een eerste elftal. Wat zeg jij nu? Als ik alleen maar naar mijn eigen club kijk (anderlecht), dan debuteert daar regelmatig een 16- of 17-jarige die goed genoeg is voor een basisplaats: Kompany, Lukaku, Tielemans, Praet...

4 augustus 2015 om 12:03

Wenen aan voetbal? Wat doet hij anders dan zwemmen?

4 augustus 2015 om 12:23

idd, tijdens het zwemmen lig je in een zwembad vol water, dus vallen je tranen een stuk minder op...

4 augustus 2015 om 13:34

Seedorf was 16 en stond direct zijn mannetje.

4 augustus 2015 om 13:47

Dat kan makkelijk. Kijk naar Bilal Ould-Chick. Speelde zich ook gewoon in de selectie van Twente en was nog een van de betere spelers op het veld ook! Nu zelfs een transfer verdiend naar Benfica.

4 augustus 2015 om 18:13

Bilal speelde mokhtar niet eens uit de basis. ... en ooit 1 doelpunt gemaakt...

4 augustus 2015 om 19:05

Kevin Diks speelt anders ook gewoon al vanaf zijn 17e in de basis bij Vitesse, het kan dus best.

5 augustus 2015 om 05:01

@feye88 Traoré scoorde bij Vitesse als spits zijnde ook bijna 1 op 1, en hij was net 18 jaar oud. Tielemans, ook 18 volgens mij, is ook heel belangrijk bij Anderlecht. Leeftijd zegt niets!

20 augustus 2015 om 17:30

@cagliari inderdaad maar die zijn toch maar op één hand te tellen.

Ik vind het oprecht leuk als zulke talenten in Nederland komen voetballen. Maar 2 a 3 Chelsea spelers is toch meer dan genoeg?

Spits kan Vitesse wel gebruiken natuurlijk

4 augustus 2015 om 11:03

Daar ben ik het mee eens ja. Het word mij nu ook wat teveel.
3 Huurlingen zoals de afgelopen jaren vond ik prima.

Wellicht is het dit jaar uitzonderlijk omdat er toch 2 basisspelers weggekocht zijn en het geld niet opnieuw geïnvesteerd kan worden in nieuwe spelers.

Hopelijk volgend seizoen weer terug naar max 3 Chelsea spelers.

Afgezien daarvan is het wel mooi dat de samenwerking tussen Vitesse en Chelsea ook door Chelsea als zeer positief wordt gezien. Het zijn toch talenten uit een wat hogere gradatie die nu deze kant op mogen komen.

4 augustus 2015 om 11:15

Ik vind het ronduit bizar, de waslijst aan nieuwe spelers voor Vitesse die ik in dit artikel lees. Met namen van spelers die ik bijna allemaal niet ken. Ik vind Bosz een leuke en goede trainer maar heb medelijden met hem dat hij elk jaar zoveel nieuwe Chelsea -spelers over zich krijgt heen gestort. En dan maar moet proberen daar weer iets van te maken, in de wetenschap dat hij over 1 of 2 jaar de meesten weer kwijt is!

Op zich hebben veel NL-clubs (zo niet allemaal) te maken met wisselingen in de selectie. Dat geldt ook voor mijn club. Maar bij Vitesse is het wel extreem en zou ik er als supporter moeite mee hebben dat het toch een soort Chelsea 2 wordt met vage spelers die hier tijdelijk wat ervaring komen op doen.
AZ heeft bijv. Janssen en Muhren (vorig jaar) gekocht. Uit de Jup. League en nog Nederlander ook. En Jahanbaksh, die iedereen ook kent uit de Jup.league.
Het lijkt me voor Vitesse-fans leuker als Vitesse ook gewoon dat soort herkenbare spelers had.

4 augustus 2015 om 11:21

Dat was misschien wel leuker geweest, maar wat kan je eraan doen dan?
Zonder Chelsea was Vitesse er niet meer geweest, dan waren ze in die week na de overname gewoon failliet gegaan, dat is vrij zeker.
Je hebt de keuze niet om met Chelsea samen te werken. Daarbij spelen we nu in de top-6, daar kon ik voor 2010 alleen maar van dromen. Jammer dat het met al die huurlingen moet, maar het zij zo. Eens Vitessenaar, altijd Vitessenaar.

4 augustus 2015 om 11:27

Ik denk dat huren of kopen nog niet eens zo veel uitmaakt, als een speler maar uitstraalt echt voor de club en de ploeg te willen gaan. Jongens als Kalas, Traoré en Atsu hebben 1 of 2 jaar alles gegeven. Dan vindt het publiek het niet erg en hebben ze extra krediet. Matic, Labayad en Piazon bijvoorbeeld leken er niet echt voor te gaan en dan is het snel met je gedaan. Op dit moment is er maar één speler met geen krediet in Arnhem en dat is onze zelf gekochte linksback. Mij persoonlijk maakt het geen reet uit of ik naar Vincent Janssen of Lewis Baker moet kijken eigenlijk...

4 augustus 2015 om 11:29

@ Sammerens

Ik vind het helemaal geen probleem dat Chelsea haar talenten hier stalt ongeacht hoeveel..

Als supporter van Vitesse word ik toch heel blij van Jongens als traore Kalas Van Aanholt..
Maar ook voor Chelsea is het absolute winst zo zakte Kakute, Wallace, Mc eachran, ulises Davila, en nog wel een paar jongens ongenadig daar het ijs.

Ik denk dat dit ook een trend is die door gaat zetten.

Eerlijk is eerlijk Solanke, Traore, Kalas, zijn normaal gesproken jongens die je niet snel in de Eredivisie ziet. en deze trend zie je nu ook bij Cambuur op komen die hetzelfde probeert met Man. City. wat ik overigens ook alleen maar toe juich absolute winst voor het voetbal

4 augustus 2015 om 11:42

Heeft Vitesse geen eigen jeugd of zo die ze een kans kunnen geven?

4 augustus 2015 om 11:45

je schets het nu wel heel extreem Az-tifoso.

Bij veel clubs gaan er wel een aantal weg, of verkoop of gewoon niet goed genoeg. En op die plekken heeft Vitesse wel degelijk eigen vervangers gehaald.

vd Werff voor vd Heijde en Yeini voor Veijnovic. Alleen wilt Vitesse niet te ver terug vallen en de ploeg nog meer versterken. Daarom ook die huurlingen.

Jij praat over kopen en kopen. Maar jij weet onderhand ook dat Vitesse geen Euro kan uitgeven en nu op deze manier probeert te bezuinigen. Vind het wel netjes. Jaren lang gaven we teveel uit. Er zit nu teminste iemand met verstand op de portomonee te letten.
Als alles mee zit is het alleen nog dit jaar, en kan Vites vanaf volgend jaar weer zelf wat kopen. Dan zullen er ook wel minder huurlingen komen.

Als Vitesse fan vind ik het niet zo vervelend hoor. Zolang we Europees voetbal halen en het Ajax enz elk jaar lastig kunnen maken.

4 augustus 2015 om 11:53

Of je pakt spelers die de CL gewonnen hebben, of je pakt spelers die de beloftencompetitie gewonnen hebben. Daar zit een HEEL groot verschil in. Van de belofte zitten osman en lieftink er ook bij. Alleen lijkt de stap te groot te zijn. Ook zit lelieveld bij de selectie. Voor de aankomende jaren verwacjr ik sowieso klein holte, oude kotte, huisman, Lelieveld wel als speler in het eerste. Dit zijn noodoplossingen, over een jaar of 2 kunnen we weer op eigen benen staan.

4 augustus 2015 om 12:30

@sammerens

Ik vind de samenwerking tussen Vitesse en Chelsea aan de ene kant positief, maar aan de andere kant ook een beetje dubieus. Het is mooi om te zien dat Chelsea deze talenten bij Vitesse stalt. Talenten van het kaliber Solanke zijn normaliter niet haalbaar voor Eredivisie clubs. Deze jongens zijn zeker een verrijking voor de competitie.

Aan de andere kant fungeer je op deze manier als een sattelietclub. Vitesse heeft wel enige inspraak in het geheel. Zo mogen ze aangeven op welke positie versterkingen benodigd zijn, zodat Chelsea voor deze specifieke posities spelers stuurt. Maar in feite gebruikt Chelsea Vitesse puur om haar eigen talenten beter te maken. Op de korte termijn is het leuk voor Vitesse dat ze zulke talenten in hun selectie hebben (hoewel succes nooit gegarandeerd is natuurlijk), maar op de lange termijn schiet Vitesse er niets mee op.

4 augustus 2015 om 12:38

Je lijkt wel een aap. De media napraten enz is erg makkelijk en klopt ook vaker niet dan wel.

4 augustus 2015 om 12:40

Beide clubs hebben er profijt van. Zo simpel is het toch?

Bosz heeft al enkele malen duidelijk gemaakt dat Vitesse bepaald of een speler van Chelsea wel of niet mag komen. Eerst wilde Chelsea er nog niet aan om de absolute toptalenten beschikbaar te maken, nu is dat ook al anders.

Chelsea krijgt de kans om die spelers in een perfecte omgeving ervaring op te laten doen.
Vitesse krijgt de beschikking over talenten die anders niet haalbaar waren en krikt daarmee de kwaliteit van de selectie op. Aangezien Vitesse geen geld te besteden heeft tot zo klaar zijn met saneren is dit een perfecte manier.

Op lange termijn schiet Vitesse er natuurlijk ook wel wat mee op. In plaats van failliet en degradatievoetbal spelen, wordt Vitesse nu al 2 seizoenen gezien als 1 van de leukst voetballende ploegen in de Eredivisie. Er komen langzaamaan weer meer toeschouwers naar het Gelredome, wat weer zorgt voor meer inkomsten. Ook plaatsen voor Europees voetbal is normaal gesproken een pluspunt, mits je geen pech hebt door een club als Southampton te loten.

4 augustus 2015 om 18:12

Medelijden? Hij krijgt een bijna complete aanval die op elkaar ingespeeld is. Daarnaast zijn de spelers ook niet bepaalde de kleinste talenten van Chelsea.

4 augustus 2015 om 18:14

Thefatman: Op de lange termijn schiet Vitesse er hopelijk mee op om de inkomsten en uitgaven beter op elkaar af gestemd raken zodat er ook weer geïnvesteerd kan worden in eigen spelers. Je ziet nu al dat er veel jonge talenten worden aangetrokken (zoals Rashica, Koryan, Zang etc). Het is de bedoeling dat deze jongens zich gaan ontwikkelen en dat ze met winst doorverkocht gaan worden.

4 augustus 2015 om 18:23

Vitesse had een fantastische jeugd weet niet of dat nog zo is. Met een gewekdig internaat en bracht ook echt goede en leuke voetballers aan nederland. Maar volgens mij wordt propper de laatste voor de komende tijd

20 augustus 2015 om 14:37

Diks is natuurlijk een topper uit de jeugdopleiding die op zijn 17e al een vaste basisplaats heeft. Osman heeft natuurlijk dit seizoen al zijn debuut gemaakt. Echter bleek de stap de laatste jaren voor veel spelers te groot.

20 augustus 2015 om 15:21

Maar Bosz kennende zal hij die 5 huurspelers niet met ze 5 aan een wedstrijd beginnen
Hoe goed ze ook zijn?
Tenzij het niet anders kan,bevoordeeld door blessures.
Bosz zit toch met in de achter hoofd dat het maar Passanten zijn.
Hooguit 3 in de basis.
Het zijn misschien wel groot talenten,maar het moet er wel uitkomen.
De echte die geslaagd zijn bij Vitesse als Chelsea huurling waren voor mij.
Traore Piazon alleen de eerste helft van de competitie en Kalas.

4 augustus 2015 om 12:13

Had liever een goede linksback van Chelsea gezien. Las trouwens met ook dat onze vrienden van over de Waal een rechtsback van Chelsea huren voor 1 jaar. Ene Todd. Moet niet gekker worden.

4 augustus 2015 om 12:17

Todd Kane: De 21-jarige jeugdinternational wordt gehuurd van Chelsea. Dat is opmerkelijk, omdat de Londense club een samenwerkingsverband heeft met Vitesse, de aartsrivaal van NEC. Kane komt in Londen niet in aanmerking voor speeltijd. Bron: omroep Gelderland

4 augustus 2015 om 14:17

Ja maar dat is misschien zo'n verschrikkelijk slechte speler dat NEC er slechter van wordt. Ook een manier om Vitesse te steunen, toch?

4 augustus 2015 om 18:33

Kunnen ze in Arnhem de naam Vitesse niet veranderen naar Chelsea Arnhem ofzo

4 augustus 2015 om 18:44

Todd Kane. Al een keer of 3/4 verhuurd en zal denk ik Chelsea 1 nooit halen. Vitesse krijgt de absolute top daar waar NEC een afdankertje krijgt.

Hele talenvolle speler zeg. Ben zeer benieuwd wat hij hier er gaat van bakken. Vitesse heeft sowieso de vertrekkende spelers aardig opgevangen

Goede aankoop is een sterke aanvaller en ik hoop dat het een succes word. Speelde bij jong Chelsea super goed en maakte veel goals. Hopelijk word dit de spits die Vitesse zoekt en die Vitesse van veel goals kan voorzien.

Ik kijk hier echt naar uit, dit is namelijk echt een wereldtalent. Deze jongen loopt zo wat heel zijn jeugdcarriere al 1 op 1 bij Chelsea. Vorig seizoen ook in de jeugd champions league 12 uit 9 (en gewonnen).

Mooi nog een groot talent als ik het zo lees. Maar nu vind ik het wel weer mooi geweest met die Chelsea huurlingen. Moet uiteraard niet te ver gaan. Opmerkelijk ook dat er een rechtsback van Chelsea op huurbasis naar onze onderburen van over de waal gaat.

4 augustus 2015 om 11:10

Ze verhuurden ook spelers aan Nac (perica) of Ado (omeruo) et cetera. Als Vitesse ze niet wilt gaan ze ergens anders heen, maar in principe heeft Vitesse de eerste keuze werd al eerder aangegeven. In de tijd dat Bony nog hier was wilde men Bruma ook niet hebben, die werd vervolgens aan Psv verhuurd en die deed het toch wel prima daar. Maar dat was de periode dat er nog geld genoeg was hier.

4 augustus 2015 om 11:57

Bruma is niet gehuurd aan psv die was gewoon overgenomen van Hsv.

4 augustus 2015 om 12:19

Neehoor, Bruma was eerder verhuurd aan HSV door Chelsea. Hij is later overgekocht door Psv van Chelsea. Zie hier het bericht van destijds:

"psv is dicht bij de komst van Jeffrey Bruma. De Brabanders hebben volgens het Eindhovens Dagblad vorige week al een bod gedaan op de 21-jarige centrumverdediger en onderhandelen op het moment met Chelsea over de voorwaarden. De Rotterdammer kost eigenlijk vijf miljoen euro, maar the Blues willen een terugkoopclausule in het contract van Bruma opnemen. In dat geval daalt de door PSV te betalen transfersom."

4 augustus 2015 om 12:25

Okee.
Maar wat ik bedoelde was dat psv bruma nooit gehuurd heeft maar gewoon was overkocht. Of hij nou via HSV of Chelsea was overkocht.

4 augustus 2015 om 12:31

Bruma is inderdaad niet door PSV gehuurd, maar hij is ook zeker niet overgenomen door Hsv.

HSV had Bruma van Chelsea gehuurd. PSV heeft het seizoen erna 2 miljoen aan Chelsea overgemaakt en Bruma gekocht.

Groot talent! Bij Chelsea o21 13 goals in 19 wedstrijden en in de Uefa Youth League o19 12 goals en 6 assists in 11 wedstrijden. Een spits kan Vitesse wel gebruiken.

Wat is dat voor irritante Vodafone reclamefilmpje wat je niet meer weg kunt klikken zeg?
Beetje reclame in de zijkanten etc. snap ik, maar als dat soort filmpjes te vaak verschijnen kom ik hier niet weer.

17 jaar...kan me niet voorstellen dat hij vitesse veel verder kan helpen dit seizoen.

4 augustus 2015 om 11:15

Hoezo kan jij je dat niet voorstellen?

4 augustus 2015 om 11:22

Want Zivkovic hielp Groningen ook niet toen hij deze leeftijd had. Je kan ook denken aan Arjen Robben bijv. We hebben geen idee hoe goed deze man eigenlijk is, dus laten we even afwachten voor we oordelen. Wordt bij Chelsea als 1 van de grote talenten gezien. Als hij gelijk is aan bijv Traore dan heeft Vitesse er een topper bij.

4 augustus 2015 om 11:31

Bertrand troare was ook pas 18 jaar en heeft vitesse toch behoorlijk vooruit geholpen en vitesse heeft hem ook vooruit geholpen door zich te ontwikkelen en kansen te blijven geven.

Dus leeftijd zegt helemaal niets in deze. hij zal wat jong en soms onbesuist zijn. maar dat doet niks af aan zijn kwaliteit.

4 augustus 2015 om 11:55

Troare was 18 en dat was al een enorme uitzondering.... Ik ga er idd niet vanuit dat ze de nieuwe toekomstige robben hebben en dat hij daarnaast ook al op 17 jarige leeftijd het verschil kan maken.

4 augustus 2015 om 12:14

Wordt in september 18. Dus mss wel net zo'n uitzondering als Traore.

4 augustus 2015 om 12:23

Staatsen.

Hollandser als jij word het echt niet he?! heerlijk pessimistisch misschien moet je open staan voor dit soort speler geeft je voetbalhart weer wat kleur.

Azijnzeikers hebben we al genoeg hier,,

4 augustus 2015 om 12:29

Nederland is een veredelde jeugd competitie. In Nederland zijn ze super trots om bijvoorbeeld net als ajax met het jongste team de CL of EL in te gaan.
Om vervolgens afgetroefd te worden tegen matige tegenstanders en dan de jeugdigheid de schuld te geven.

Solanke kan hier gewoon een sensatie worden ookal is hij pas 17. Zet hem in de Bundesliga, Ligue 1, Serie A of in spanje dan zal hij gewoon geblokt worden en op de bank plaats moeten nemen omdat ze in de landen wel met volwasse mannen spelen.

4 augustus 2015 om 16:08

Waarom niet? Hij is groot, 1,85m geloof ik, balvast, technisch, doelgericht en zijn statistieken ziten hem ook erg mee, al is dat natuurlijk maar in de jeugd, maar toch. Deze speler wordt gezien als een groter talent dan een Traore of Piazon, die het toch ook erg goed hebben gedaan. Ik zeg natuurlijk niet dat hij het zeker weten goed gaat doen, maar ik heb zo ook niet echt een reden klaar waarom niet.

Volgens mij is hij dat niet op die foto hoor

Hij heeft toch nog nergens getekend? Traint alleen nog mee. Maar ik lees overal wel dat het een prima spits is, maar ik vind het wel mooi geweest zo hoor. We moeten niet doorslaan met die huurlingen, ondanks dat onze eigenaar in principe Chelsea is.

Heerlijke speler. Topscorer in de Uefa Youth League waarbij hij de eerste spelers was die in elke ronde scoorde. Maakte zijn debuut in de CL een maand nadat hij 17 was geworden. Scoorde meer dan 40 goals afgelopen seizoen en is een van de grootste talenten die er bij Chelsea rondloopt.

Ben zeer benieuwd hoe hij het gaat doen

Vraagje voor de insiders; is dit een type Sturridge?

4 augustus 2015 om 16:09

Heeft er wel wat van weg, hij is snel, technisch, doelgericht en groot. Dus ik snap wel waar je dat vandaan haalt ja.

Vitesse huurt echt hele goeie spelers van Chelsea. Brown, Nathan, Solanke, dat zijn wel de grote namen in de Chelsea jeugd. Vitesse moet nog even Loftus-Cheek huren en het is helemaal klaar.

4 augustus 2015 om 11:16

LC gaat denk ik nooit komen, zal me niks verbazen als Mourinho die bij de eerste selectie wilt behouden

4 augustus 2015 om 11:29

Dat denk ik ook. Loftus-Cheek gaat dit seizoen minuten maken, hoop ik. Vitesse mag al niet klagen met de spelers die ze hebben gekregen. 3 fantastische spelers. Ik ben erg benieuwd hoe ze het gaan doen, ook met oog in de toekomst voor Chelsea 1.

4 augustus 2015 om 16:25

Klopt, Chelsea heeft zulke goede spelers in hun jeugd zitten, daarom vind ik het eigenlijk ook jammer dat Mourinho daar coach is, aangezien hij er nou niet bepaald om bekent staat jeugd door te laten stromen. Hoop toch wel dat deze talenten er wel in gaan komen, want het zijn in mijn ogen wel echt hele grote talenten.

4 augustus 2015 om 11:32

Nathan is toch geen jeugd maar heeft chelsea net gekocht als ik me niet vergis.

4 augustus 2015 om 11:38

Klopt inderdaad. Hij is gekomen voor 6 miljoen euro. Ik was even te snel. Solanke en Brown zijn natuurlijk grote namen in de Chelsea jeugd. Nathan niet.

17, dat is nog wel erg jong. Maar zal vast een talent zijn.

Lees net dat ook NEC een speler van Chelsea huurt; rechtsback Todd Kane.

Nu hopen voor vitesse dat het voor donderdag geregeld is ivm terugwedstrijd in de europaleauge

4 augustus 2015 om 11:17

Die gaat hij sowieso niet meer redden. Nathan kan nu wel meedoen, vd Werff wellicht ook. Dat scheelt toch ook al een hoop.

4 augustus 2015 om 11:38

Kunnen ze Leerdam linksback zetten en Achenteh lekker op het bankie. Scheelt wat hartverzakkingen voor de gemiddelde Vitesse fan.

4 augustus 2015 om 11:23

Alsof dat nog iets uitmaakt? vitesse ligt er al uit. Alsof je thuis even 3-0 of 5-1 gaat winnen? Nooit.

4 augustus 2015 om 11:33

al winnen we thuis 1-0 is ook prima zijn we niet door maar gaan we wel met een goed gevoel de competitie in.

4 augustus 2015 om 11:38

Waarom zou het niet meer kunnen? De kans is klein maar je speelt toch een heel seizoen lang om europa in te gaan. Als er een moment is om de wedstrijd van het seizoen te spelen is het nu. Nogmaals southampton is wel een paar stappen verder. Maarja dat is het mooie aan voetbal de verrassingen

4 augustus 2015 om 12:53

Tuurlijk maakt dat uit. Als Vitesse nog een gelijkspelletje of zelfs een kleine overwinning weet te pakken, dan zijn dat toch wel wat zeer belangrijke punten voor de Nederlandse competitieranking.

Mooi een zeer talentvolle speler. Ondanks 17 bijna 18 een fysiek sterke jongen. Ben zeer benieuwd.

Foto klopt niet Voetbalzone, enerzijds vind ik het wat gênant dat er weer een Chelsea speler komt maar dan doen ze het ook maar meteen goed, ondanks zijn leeftijd een beest voor de goal en lijkt meer 24 dan bijna 18.

wat een vertrouwen van Chelsea in Vitesse! Dit wordt een leuk seizoen met weer veel doelpunten.
Maar er kunnen nu wel wat Vitesse spelers aan De Graafschap worden verhuurd vind ik. Blijven die er ook in komend seizoen.
Leuk om Zivkovic en deze jongen te kunnen vergelijken. Nu nog Nicky Kuiper contract geven en linksback is ook opgelost.

Is Vitesse nog wel Vitesse of een veredeld Chelsea B team? Zo kom je natuurlijk nooit van de bijnaam Chelsea 2 af. Maar wel leuk voor Vitesse dat Chelsea nu de grotere talenten naar Arnhem stuurt.

4 augustus 2015 om 12:18

Afgelopen jaren viel het reuze mee. Dit jaar is het wel vrij extreem, dus die opmerkingen zullen wel weer veelvuldig vallen.

Vitesse mag weinig tot niets uitgeven en dus moeten ze op deze manier aan kwaliteit komen. Hopelijk is het met 1-2 seizoenen klaar met saneren en kunnen ze verder bouwen.

Het mooie is gelukkig wel dat Vitesse steeds grotere talenten kan binnenhalen. Dat betekent toch dat ook Chelsea ziet dat de spelers bij Vitesse groeien.

Vitesse miste nog een spits dus Solanke is erg welkom. Zeer benieuwd.

4 augustus 2015 om 12:52

Boeien, andere supporters moeten nog wel wat hebben om op ons te kunnen zeiken he. Anders worden we straks nog zo'n kleurloze, saaie club. Vitesse is altijd al anders geweest, dat is juist onderdeel van de identiteit.

20 augustus 2015 om 16:34

Is 3 huurlingen tegenwoordig het equivalent van een B team zijn ?

Dat zou dan alweer huurling 5 zijn van Chelsea. Gaat weer hard...

Beelden gezien van zijn doelpunten en dat zijn vooral allemaal intikkers. Hij heeft dus een goed gevoel voor positiekiezen voor het doel. Echter dienen de andere spelers wel die kansen voor hem te creeren, want zelf kan hij dat niet zo goed.

4 augustus 2015 om 11:55

Mwah... intikkers. Jongen heeft een geweldige loopactie! Dan lijkt het misschien makkelijk, maar dat is erg moeilijk te verdedigen. Betekent dat je mensen nodig hebt die een steekbal kunnen geven of een fantastische pass over lange afstand hebben. Ik denk dan in ieder geval aan Vako.

4 augustus 2015 om 11:59

Het is ook niet denigrerend bedoelt hoor. Loopacties, positie kiezen is ook een talent wat je moet bezitten. Dus wat dat betreft is het gewoon een speler met specifieke kwaliteiten. Echter moeten die kwaliteiten wel kunnen worden benut en als hij de mogelijkheden niet krijgt voor zijn loopacties en positie kiezen dan lijkt het erop dat je niet zoveel aan hem zal hebben kijkend naar wat ik van hem heb gezien.

al die van roosmalen negatieve reacties. Deze zomer vonden Feyenoord en Psv het heel goed om samen 3 Vitesse spelers over te nemen. Room wordt gevolgd door Ajax voor als Cilissen vertrekt.
Vitesse doet het heel goed ook met Nederlandse spelers.

Ik vind het nu wel een beetje te veel worden hoor. Had Brown graag in de spits gezien. Nu hebben we deze jongen en Djudjuvic in de spits en zal Brown een plek krijgen op de rechter kant ( wat hij niet kan ). Dit gaat ten kosten van Ibarra wat een eigen speler is.

Op het middenveld is het ook overvol nu. Had lekker ergens een linksback gehaald. Dat is drama bij ons.

Wat wel positief is is dat we een goede brede selectie hebben nu. En dat alle hater nu ook kunnen zien dat Chelsea helemaal niet wil stoppen met Vitesse.

1.room/velthuize
2.diks/leerdam 3.kashia/kruiswijk 4.vd werff/leerdam 5.achente/aanwinst
6.nakamba/yeini/baker
7.vako/pantic/ 8.baker/nathan
9.ibarra/brown 10.solanke/djurdjurvic 11.raschica/olyniek

4 augustus 2015 om 11:39

Waarom zou Chelsea willen stoppen met Vitesse? Het is voor hun toch lekker makkelijk dat ze veel spelers naar 1 club kunnen sturen en daar lekker kunnen voetballen zonder dat Chelsea er zelf naar om hoeft te kijken?

4 augustus 2015 om 11:50

Is een sneer naar velen hier die riepen dat Chelsea en co de handen van Vitesse zouden halen omdat ze ook gingen samen werken met een Belgische club.

4 augustus 2015 om 12:51

Zal idd wel weer nieuws komen dit Seizoen.
Zie de kranten al Vitesse eigenaar laat Vitesse vallen,en neemt ODW over

4 augustus 2015 om 12:09

Denk dat Uros verhuurt moet worden, Daudaa moeten verkopen, Velthuizen verkopen, Achenteh verkopen, en het liefst ook Olynik en Ibarra verkopen. Is mooi geweest met Ibarra, vind Rachica nu al verder en aan de andere kant gaat nathan gewoon linksbuiten spelen. Solanke zou de spits worden, want Uros is jiet gemaakt voor 433. Die kan het niveau gewoon niet aan, helaas!

Room/Houwen
Diks/Leerdam
Kashia/kruiwijk
werff/oude kotte
Aankoop/lelieveld
Yeini/Nakamba/Lieftink
Baker/Pantic
Vako/Pantic/Nathan
Rachica/Brown
Solanke/Brown/Zhang
Nathan/Rachica

Osman en Lieftink mjschien verhuren, jaartje ervaring opdoen en volgend jaar weer aansluiten mits ze hebben lateb zien dat ze het aankunnen. Het rare is dat we ook zonder Chelsea een heel goed elftal hebben. Deze spelers kan net dat extraatje geven de top3 in te komen.

4 augustus 2015 om 12:23

Brown is gewoon een rechtsbuiten joeyt. Juist de spitspositie is onwennig voor hem.

4 augustus 2015 om 12:44

ik heb hem nu een paar keer zien ballen. Ik vind het meer een 10 of een 9. Rechtsbuiten is hij zeker niet.

4 augustus 2015 om 13:00

Bij Chelsea ook vaak op rectsbuiten, mischien zie jij het wel beter dan de staf van Chelsea. Wat hij op dit moment heeft laten zien, is het geen nummer 9. Want daat viel hij door de mand. Tegen de griekse tegenstander speelde hij op rechtsbuiten pas goed. Tegen Southampton was matig, maar dan praat je ook over een tegenstander die hier fluitend kampioen wordt.

4 augustus 2015 om 13:49

haha mijn kennis van het spelletje is net zo slecht als het uitvoeren hiervan. Amateurniveau. Dus als jullie het zeggen dan ga ik met jullie mee. Ik hoop dat hij het kan laten zien.

Vind het een 9 omdat hij sterk aan de bal is en kop sterk. Bony rolletje vervullen zag ik al voor me.

Dit is heel goed voor Vitesse, dacht eigenlijk wel dat hij dit jaar wat meer bij het 1e zou komen en wat kansen zou krijgen in onbelangrijke wedstrijden maar elke week bij Vitesse spelen is ook goed. Ik denk dat Vitesse hier heel blij mee moet zijn.

Het meest opmerkelijke vind ik nog dat deze jongens van chelsea nu ook steeds meer zelf vitesse als kans gaan zien. als je op papendal loopt en je praat eens met ze zien ze dit echt als kans om hogerop te komen waar een paar jaar terug het nog als afdruip putje gezien werd.

ze hebben het bijv over marco van ginkel die na een goed seizoen weg gehaald werden ze kijken naar marko vejinovic die in hun ogen naar een grote club vertrok ze kijken naar traore die ineens ook in engeland de nodige aandacht kreeg en natuurlijk niet te vergeten bony.

mooi om die tendens waar te nemen en ook om te zien dat ze begrijpen dat ze ook hier keihard moeten knokken voor een plekje.

Verder hoop ik dat Vitesse nog een oplossing bedenkt voor Achenteh die voor nu even drama is. nicky kuiper zou mijn persoonlijke voorkeur hebben. Verder denk ik dat vitesse heel verrassend voor de dag komt dit seizoen ze maken in lig in de voorbereiding een hele sterke indruk

Mooie zet van Vitesse!

Waarom vertrekken onze 15/16-jarige toptalenten naar de PL om daar meestal te verpieteren en komen de 'toptalenten' uit de PL naar de eredivisie :

4 augustus 2015 om 11:53

Omdat de Nederlandse talenten vaak gewoon voor een kleinere club mogen spelen in Engeland en te arrogant zijn om een seizoen verhuurd te worden in Nederland.

Ake vond het helemaal niks 3 jaar geleden. Zo was het ook bij van Aanholt toen. Bruma wilde eerst nog niet naar Nederland. Denk tegen hun trots in.

4 augustus 2015 om 12:00

Juist daarom is het zo vreemd! Zoveel voorbeelden van talenten die terugkwamen en daarmee hun carriere een enorme boost hebben gegeven: Van Aanholt (vitesse) verdiende een mooi contract bij Sunderland, Bruma kwam bij PSV zelfs weer in beeld voor Oranje. Rekik maakte een mooie stap naar Olympique Marseille. Terwijl een Ake nu naar een nietszeggende club is en bijvoorbeeld Peirara bij Man U. ook maar in het jeugdteam blijft modderen. Het is gewoon dieptriest dat spelers niet meer tot min. hun 20e in NL blijven en daarna een mooie stap maken.

4 augustus 2015 om 12:28

Pereira heeft vorig seizoen gedebuteerd en een geweldige voorbereiding gedraaid. Die gaat zeker wel minuten maken dit seizoen.

4 augustus 2015 om 11:59

Omdat 'onze' 15/ 16-jarige toptalenten in NL (bijna) niks verdienen en in Engeland een (paar) ton per jaar kunnen pakken.

De talenten uit Engeland hebben al een contract bij een grote club en gaan er financieel niet op achteruit door in Nederland te voetballen. Omdat het financiele plaatje klopt kunnen zij zich volledige richten op het sportieve aspect.

4 augustus 2015 om 12:11

Omdat het simpel weg niet Kan. ls talent moet je daar wel zo uitzonderlijk goed zijn om de kansen te krijgen in PL daar zijn de belangen gewoon te groot voor als je 20ste eindig in de PL krijg je als club zijnde 133 Miljoen euro even voor de duidelijkheid ik geloof dat ajax psv en feyenoord 15 miljoen verdelen.

Daarom is nederland ook het land van talenten Nederland en Nederland zou trots moeten zijn op zijn naam als opleidingsinstituut en weer zo moeten gaan acteren als proberen te concureren met Spanje duitsland en engeland wat dat gaat nooit meer lukken

En accepteren dat ze dus ook dit soort constructies nodig hebben om zo af en toe voor een stuntje in europa te kunnen zorgen.

Want eerlijk is eerlijk zelfs ajax en PSV zouden het moeilijk hebben tegen ploegen als Southampton Spurs en Everton, daarom sturen die PL clubs die talenten ook hier heen om rustig aan tot volle wasdom te komen.

Nou vindt ik het aantal Chelsea spelers wel genoeg.
Maar idd een spits hadden we nodig.
O, nieuws Todd Kane spits Chelsea verhuurd naar nec;
Nec komt toch niet in ons straatje?

4 augustus 2015 om 12:23

Nee dat willen ze daar toch ook niet. Ook Psv, Twente, Ado en Nac huurden al eerder spelers van Chelsea. Die huren er gewoon 1 dit jaar en dat is het. We moeten die Kane maar niet teveel haten dit seizoen, de kans dat hij volgend jaar in Arnhem speelt is best aanwezig.

4 augustus 2015 om 12:46

1 Odw is nu bezig im een lingsback van Chelsea te huren dat wordt 2.

4 augustus 2015 om 19:48

@vitessea1
Kane is eerder afgetest bij Vitesse.
Vitesse krijgt de toptalenten van Chelsea. ODW de afdankertjes.

Het is zeker een goede spits. Een van de grotere talenten bij Chelsea. Ik schat hem lager in dan een Traoré maar voor Vitesse is het zeker een aanwinst. Ik ben benieuwd wat we aankomend seizoen van Vitesse kunnen verwachten. Iedere zomer valt het halve team uit elkaar en komen er nieuwe spelers voor in de plaats. We wullen wel zien.

Is hij beter als Dauda?

De topaankoop van Allach, hahaha.

Denk dat deze jongen toch van een andere klasse is dan wat we eerder kregen van Chelsea. Deze jongen heeft op zo'n jonge leeftijd al redelijk naam gemaakt. Heb vertouwen in deze spits.

Nathan, Browne, solanke, pantic ... Toch wel weer aardige talenten die Vitesse onder z'n hoede krijgt. Ben zeer benieuwd naar nathan en solanke

Dit slaat nergens op zeg. Vitesse blijft maar Chelsea spelers huren.

Een geweldig talent! Goede spits, maar nog erg jong natuurlijk. Toch denk ik dat hij belangrijk kan zijn voor Vitesse ik hoop dat hij een kans krijgt in het eerste team en zich daar in de basis kan weten te spelen tegen het einde van het seizoen. Ik schat hem in op 6-7 doelpunten dit seizoen

Chelsea net bekend gemaakt dat hij naar vitesse gaat.
Top! Welkom

4 augustus 2015 om 18:26

Netjes, top speler.
Persoonlijk zou ik helemaal gek worden van wéér zo'n huurling erbij van dezelfde club.
Zo kom je nooit van de naam Chelsea2 af.
Maarja, het is maar waar je van houd en gewend aan bent geraakt.
Weten ze net wat voetballen is moet je ze weer teruggeven en je houd er geen cent aan over, zo groei je nooit als club zijnde

4 augustus 2015 om 18:37

Je moet dan ook wat verder kijken en begrijpen dat Vitesse geen spelers kan kopen. Daarom valt het aantal huurlingen dit seizoen zo hoog uit.

Afgelopen seizoenen waren het er veelal 2 of 3 en daar is wat mij betreft niets mis mee. Eigenlijk had alleen Traore vorig seizoen een basisplaats.

Afgezien daarvan zien steeds meer talenten dat je via Vitesse mooi kan groeien en stappen kan zetten. Dat zal in de toekomst ook gunstig kunnen zijn als Vitesse zelf weer geld te besteden heeft.

Chelsea had Vitesse eerder kunnen helpen. Nu spelen ze geen Europees voetbal dit seizoen. Beetje laat al die versterkingen. Wat heb je er aan als je toch als club nooit verder komt?

Op lange termijn gaat Vitesse er ook op vooruit... De eigen jeugd komt eraan maar is er nog niet. Door jaren bezuinigingen was onze jeugdopleiding niet meer wat het geweest is. Dat weer opbouwen heeft tijd nodig en daar is Vitesse nu meebezig.

Als je het zelf nog niet in huis heb, en je kan ivm regels niet kopen dan is huren nog de enige oplossing.

Afgelopen seizoen meer dan 40 goals gemaakt bij de u21. Samen met Abraham topscorer geworden, alleen deed laatstgenoemde dit bij de u18. Hij (Abraham) zal nu doorgeschoven worden en dan moest Solanke wel verhuurd worden. Denk dat hij wel minuten gaat krijgen onder Bosz. Zeer vaardige speler!

Nathan, Pantic, Brown en deze Solanke zijn wel stuk voor stuk toptalenten, hoewel veel mensen kritiek hebben op de samenwerking met Chelsea, vind ik het persoonlijk toch leuk dat deze spelers in de Eredivisie gaan spelen komend seizoen.

Het grootste talent van Chelsea naar Vitesse, heel verrassend en blijkbaar is Chelsea tevreden over de samenwerking. Ook een mooie uitdaging voor Solanke, ben benieuwd hoe hij het gaat doen.

Als hij de lijn doortrekt naar de Eredivisie gaan we heel veel plezier aan deze jongen beleven. Staat altijd op de juist plek en heeft ondanks zin jeugdigheid een enorme rust en beheersing in het afronden.

4 augustus 2015 om 19:45

Ik moet zeggen dat je uitstekend op de hoogte bent.

Mooi, die knalt er tegen Southampton wel vier in! De Uefa Cup is voor Vitesse dit jaar!

Goed voor het voetballend niveau voor de jeugd van Vitesse, natuurlijk zitten ze tallenten in de weg maar het niveau gaat op de trainingen wel omhoog waar de jeugd en selectie spelers beter van worden. Ik zie het ook voor de beloften een goede aanvulling. Wel zijn het dit jaar iets te veel naar mijn mening maar hoe meer concurrentie des te meer word er gevraagd van de spelers en zullen ze er uiteindelijk alleen maar beter van worden op de lange termijn. Mooi een concurrent erbij voor de spitsenpositie.

Jeugdigheid troef voorin bij Vitesse. Maar wél een speler om naar uit te kijken.

En mooi dat het allemaal voor het weekend weer geregeld is. Let's go !

Wie gaat er plaats maken voor deze jongen? Zal Dauda zijn plek kwijt raken of kan deze jongen ook op de vleugel?

20 augustus 2015 om 14:39

Zal vooral vanaf hangen hoe Dauda het (blijft) doen vorig seizoen scoorde hij er 3 in zijn eerste wedstrijd daarna niet veel meer in ieder geval prima dat je nu een echte spits als backup hebt.

20 augustus 2015 om 15:24

Die hattrick scoorde hij in zijn derde wedstrijd. Wel bij zijn eerste basisplaats.

Nou ik ben benieuwd. Kan ook pas vanaf nu meetrainen. Dus ik verwacht dit weekend nog niks. Dauda zal zijn plek nog invullen.

Op papier heeft Vitesse echt een aantal leuke talenten. Alleen met talent kom je er niet. Dat kan je prima zien bij Brown. Die werkt niet en loopt niks te veel. Geef mij Rashica maar op de buitenkant en Nathan. En dan deze jongen in de spits.

20 augustus 2015 om 14:37

Die jongen traint al een tijdje mee hoor , vanaf het trainingskamp in oosterijk al mocht alleen nog geen wedstrijden spelen dus lijkt me dat hij fit is.

20 augustus 2015 om 15:04

Ok, ik begreep uit de teksten op de Vitesse site dat hij nu kon meetrainen. Omdat hij jonger dan 18 was en geen vergunning had. Maar prima. Als hij al een tijdje mee traint dan wil ik hem zeker 1 helft aan het werk zien.
Of gooi hem lekker gelijk in het diepe. Een volle kuip tegen ( wat ik denk ) sterkere tegenstander. En de verdediging van Feyenoord weet niet hoe ze hem moeten bespelen.

20 augustus 2015 om 14:39

Solanke traint al drie weken mee.

Solanke is niet de eerste 17 jarige die succesvol zou kunnen zijn in de Eredivisie; Sneijder, Vdvaart , Eriksen, Bergkamp (17 jaar in De Meer tegen Roda JC) en er zullen er nog wel veel meer zijn.

Solanke heeft al meer fysiek dan de genoemde spelers met 17 jaar . Ik ben erg benieuwd.

Nou Feyenoord zeg maar dag met het handje. Die legt er gelijk even 2 in zondag.

20 augustus 2015 om 15:27

Hij kan ook pas net mee trainen, kan me niet voorstellen dat hij in de basis start. En je hebt nogal een vertrouwen in deze gast. Als hij er nu al 2 inlegt tegen Feyenoord. Dan ga je uit van zo'n 60 in 1 seizoen?

20 augustus 2015 om 16:48

We worden al bang haha!
Heb beelden van hem gezien op youtube, jullie gaan hier veel plezier aan beleven. Maar zondag zal die nog niet meedoen lijkt me zonder trainingen?

20 augustus 2015 om 16:54

Hij traint al 3 weken vol mee, maar zal waarschijnlijk niet in de basis beginnen. Zal wel invallen neem ik aan gezien zijn kwaliteiten en dat is al heel wat, want normaal duurt deze procedure meerdere weken.

Dit word denk ik een hele grote, zeer groot talent en kan in de eredivisie zich zeker gaan onderscheiden, net als Nathan.

Heeft al de tijd al meegetraind met de selectie . Is een jonge fysiek sterke spits. 185 en 75 kg.
Bijna 18 jaar en een toptalent van Chelsea. Daarnaast vanaf 016 in alle jeugdelftallen van Engeland gespeeld. Hoop dat hij as zondag in de spits staat met nathan op links en zijn maatje Brown op rechts.

Bosz kennende start hij op de bank, aangezien hij nog geen wedstrijdritme heeft opgedaan bij jong. Hopelijk kan Nathan nu langer spelen, ook wel een speler waar ik graag meer van wil zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren