Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Van Hanegem weet niets van akkoord met Feyenoord

Laatste update:
/

Willem van Hanegem en Feyenoord zijn eruit: de beroemde oud-voetballer krijgt een officiële rol binnen de Rotterdamse club. RTV Rijnmond brengt naar buiten dat De Kromme klankbord wordt voor de directie van Feyenoord. Van Hanegem en de club waren al enige tijd in gesprek over een samenwerking.

Twee maanden geleden vierde Van Hanegem zijn zeventigste verjaardag. Feyenoord stond uitgebreid stil bij de mijlpaal in het leven van de oud-speler en -trainer. Van Hanegem zelf gaf aan geen officiële baan te hoeven bij Feyenoord, maar best iets voor de club te willen betekenen. Er werd uitgebreid met elkaar gesproken, maar groen licht bleef lang uit.

Henk Fräser probeerde nog tussenbeide te komen en Van Hanegem te strikken voor ADO Den Haag, maar nu heeft men in Rotterdam een rol voor hem gecreëerd. Volgens technisch directeur Martin van Geel zullen regelmatig technische zaken met Van Hanegem besproken worden. “We hangen er liever geen officiële functie aan”, zegt hij. Van Hanegem zal in de toekomst ook praten met spelers en leden van Feyenoords technische staf.

Update 23 april 22.26 uur - Van Hanegem weet niets van akkoord met Feyenoord
Willem van Hanegem heeft met verbazing gereageerd op het bericht dat hij met Feyenoord een akkoord zou hebben bereikt over een rol binnen de club. "Officieel weet ik van niks", zegt hij tegen Voetbal International. "Ik heb wel gesproken met de directeuren Eric Gudde en Martin van Geel, maar heb binnenkort ook nog een gesprek met de nieuwe trainer Fred Rutten. Dan zien we wel wat ik uiteindelijk ga doen. Feyenoord had een rol voor me in gedachten zoals Eusébio dat deed bij Benfica. Ik wacht het af."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Perfecte functie voor Willem. Verstand van voetbal heeft hij zeker en nu kan hij ook nog een beetje tussen de jongens staan zoals hij graag zou willen. Wel jammer dat er voor zo'n legende een baantje moet worden 'gemaakt'

23 april 2014 om 12:36

Ja, staat een klankbord voor de directie tussen de spelers?

23 april 2014 om 12:38

Lees de laatste zin eens

23 april 2014 om 12:40

Ja dat staat er. Misschien eerst even goed nakijken of het er staat voordat je commentaar levert?

23 april 2014 om 12:50

Ik heb het inderdaad verkeerd gelezen. Mijn excuses daarvoor. Toch vind ik het niet echt overkomen als een rol voor Van Hanegem. Iets te veel dingen komen op mij over als formele taken, terwijl Van Hanegem mij juist iemand lijkt die je zoveel mogelijk vrij moet laten. Laat hem een paar keer per jaar een trainer bezoeken en laat hem door verschillende mensen (keertje een directielid, dan weer de hoofdtrainer daarna de aanvoerder..) hem een paar keer uitnodigen om te praten.. Dit lijkt mij, maar ik kan ernaast zitten zoals net, iets te formeel/afgesproken/zakelijk...

23 april 2014 om 13:02

Ik heb zelf het vermoeden dat hij het ook zo in gaat vullen als dat jij schetst. Lekker zijn mening geven over bepaalde zaken en af en toe met wat (jeugd)spelers en trainers praten. En als hij een dagje zin heeft om te golfen dat hij dat dan ook lekker kan gaan doen.

23 april 2014 om 13:09

Dan heb ik al helemaal niks gezegd Hoe ik het schets lijkt het mij voor alle partijen een goede samenwerking. Niemand zit echt aan elkaar vast, het is losjes.. Gewoon, een ontspannen manier van samenwerken waarin Van Hanegem zeker van waarde kan zijn.

23 april 2014 om 12:36

Daar zal best een reden voor zijn. Het is geen geheim dat Van Hanegem vaak onrechtvaardig kritisch kan zijn en dat sommigen hier niet van gediend zijn. Daarnaast heeft Van Hanegem zich de afgelopen jaren als trainer of in een andersoortige functie zich nou niet zo gemanifesteerd dat ze niet meer om hem heen kunnen.

23 april 2014 om 14:09

Maar Kennis heeft Willem, en hij weet ook hoe hij met moeilijke gastjes moet omgaan'
Twee voorbeeldjes
3 Jaar geleden zei Willem dat Mokotjo 1 van de beste spelers van Nederland op het Middenveld was, hij werd uitgelachen
dit jaar speelt Mokotjo wekelijk een 7,5 en staat in bijna elke speler vh jaar poll erg hoor
meneer van Hanegem zag t niet zo verkeerd
Als Trainer kwam van Hanegem in aanraking met een moeilijk jongen Uli tijdens zijn periode geen last gehad van Uli en werd het een voorbeeldige prof.

23 april 2014 om 14:14

Willem heeft zeker kennis van voetbal, sterker hij heeft ontzettend veel kennis van voetbal. Dat trek ik ook niet in twijfel. De opmerking was alleen dat het jammer is dat er een baantje moest worden 'gemaakt'. Daarop reageerde ik dat dit niet heel vreemd is.

Moet hij dus wel stoppen met zijn colums. Anders verwarren ze het en lijkt het alsof dit van Feyenoord komt. Goed nieuws dus.

23 april 2014 om 12:37

Ik vind dat de manier waarop Johan Cruijff zijn columns invult niet storend is.

23 april 2014 om 12:38

Nee, maar die van Van Hanegem wel.

23 april 2014 om 12:43

Daar kunnen ook afspraken over gemaakt worden, zijn columns kunnen ook meer zoals die van Cruijff ingevuld gaan worden.

23 april 2014 om 12:54

Ja dat kan zeker, sterker dat zal wel moeten. Maar ik denk dat Medellin het goed nieuws vindt, daar hij en meerderen zich storen aan de columns van Van Hanegem. Door zijn nieuwe functie zal hij in ieder geval moeten stoppen met het schrijven hiervan of in ieder geval nuanceringen aanbrengen.

23 april 2014 om 12:54

Ook hoi Feyenoord2014... Dan verschillen wij van mening over de columns van Cruijff. Dat volgende kan ik niet plaatsen (sarcastische, cynische, haterige etc. opmerkingen zijn sons moeilijk "te vatten" als het om getypte tekst gaat), maar ik en heel veel Ajacieden hebben die actie al veroordeelt en zullen dat blijven doen. Ik begrijp niet wat de toegevoegde waarde is om zo'n opmerking nu te maken..

Slimme PR stunt van Martin v Geel. In navolging van Ajax met Cruijff en Hiddink bij PSV probeert Feyenoord hier ook te laten zien dat ze respect hebben voor hun iconen....
Jammer dat dit alleen voor de media is, en we allemaal weten dat er nooit naar de mening van Willempie geluisterd gaat worden.

23 april 2014 om 12:38

Ja, dus hier is dus niet sprake van een navolging van. Cruijff bij ajax en Hiddink bij psv zijn echt niet in dienst getreden om te laten zien dat ze hen respecteren. Cruijff is de man achter de revolutie en Hiddink is erbij gehaald om de lasten van Cocu wat te verlichten.

Welkom Willem. Op naar de Coolsingel!

23 april 2014 om 12:41

Met zo'n uitspraak loop je wel erg op de feiten vooruit... Feyenoord redt het dit seizoen waarschijnlijk niet meer, heeft volgend jaar sowieso een minder goede selectie en daarna is het afwachten hoe alles met Feyenoord en de concurrentie is gegaan.. Het gaat waarschijnlijk nog een paar jaar duren voordat Feyenoord weer kampioen wordt en misschien is Van Hanegem dan alweer weg.

23 april 2014 om 12:55

Ik heb alle vertrouwen in volgend seizoen, Rutten is niet de minste manier en als hij de controle verliest over het team heb je nog altijd een van Hanegem die ze een schop onder de kont geeft.

23 april 2014 om 12:59

Altijd afwachten hoe een selectie zich ontwikkeld, kijk maar naar Ajax afgelopen paar seizoenen. Iedereen is vervangbaar.

Daarnaast hoeft Feyenoord geen kampioen te worden om op de Coolsingel te staan

ON: In mijn ogen een nutteloze functie die (hopen dat hij mijn ongelijk bewijst ) beter door een ander kan worden ingevuld.

23 april 2014 om 13:15

Als je het hebt over 'op de feiten vooruit lopen' lijkt het mij handiger om niet te gaan speculeren of de selectie van Feyenoord volgend seizoen minder is.
Ook dat is namelijk op de feiten vooruit lopen.
Voor aanvang van dit seizoen was men er ook van overtuigd dat Clasie en BMI zouden vertrekken, voor Janmaat leek het ook slechts een kwestie van tijd. En zie nog steeds bij Feyenoord onder contract.

23 april 2014 om 14:09

@De toekomst, dat feyenoord er minder op wordt volgend jaar hoor ik nu dan voor het 3e jaar op rij. Gelukkig wordt de concurrentie ook niet sterker.

24 april 2014 om 06:52

Marchello, dan heb je mijn reacties vorig jaar niet meegekregen. Ik vond dat Feyenoord dat jaar juist sterker werd. Iets dat niet vaak voorkomt bij Nederlandse clubs. Feyenoord is echt niet 3 jaar op rij minder geworden.

24 april 2014 om 06:54

Wandering, jij hebt helemaal gelijk. Die opmerking en de tekst daarna zijn tegenstrijdig. Toch verwacht ik dat een paar belangrijke gasten vertrekken, maar zolang dat niet gebeurd is blijft het speculeren.

24 april 2014 om 07:47

De toekomst ik zeg ook niet dat jij diegene bent die al 3 jaar roept dat feyenoord er minder op wordt alleen heeft een grote groep hier dit al 2 jaar geroepen. Omdat jij dit in je post over komend jaar denkt haal ik dus aan dat we dit nu voor het 3e jaar op rij horen. En misschien krijg je wel gelijk hoor maar ik ben van mening dat je dit nog niet kan zeggen aangezien de transferperiode nog niet eens begonnen is.

Kort samengevat: Willem krijgt een salarisje, Willem mag af en toe wat zeggen en Willem denkt dat hij belangrijk is. Ik ben vooral blij dat hij niet naar ADO komt. Leuk dat hij als voetballer een legende is, maar verder brabbelt die man maar wat als een demente bejaarde. Yeah I said it.

23 april 2014 om 12:45

Willem is belangrijk voor Feyenoord of hij een functie heeft of niet. Voorbeeldje: Toen Rutte werd aangesteld waren veel supporters negatief, totdat Willem zei dat hij Fred niet zo'n slechte keuze vond toen was het opeens een goede trainer. Begrijp je Willem heeft veel invloed en het is goed dat de club daar ook van kan profiteren om rust te bewaren, want dat is wat Feyenoord nodig heeft.

23 april 2014 om 13:17

Is Mark Rutte de nieuwe trainer van Feyenoord? Ik dacht toch echt dat het Fred was..

23 april 2014 om 13:31

Aaaaaaaiii domme fout.

23 april 2014 om 13:49

Frank Rutte? Ga je het nog een keer proberen of mogen we al voorzeggen?

23 april 2014 om 13:51

Is Frank Rutte de nieuwe trainer van Feyenoord? Ik dacht toch echt dat het Fred Rutten was..

23 april 2014 om 14:51

Ik vond de sfeer bij Feyenoorders best gemiddeld. De ene helft was er tegen, de ander twijfelde. Ik heb daarin geen verandering gezien door een uitspraak van Willempie. Ik denk dat iemand als Willem door zijn ouderwetse kijk juist een negatieve invloed zal gaan hebben op Feyenoord. Ik hoop het niet voor jullie, maar ik denk het helaas wel.

Heeft die hansie hansie toch gelijk gekregen

helemaal perfect precies wat past bij zo'n clublegende van zijn leeftijd lekker bij de club zitten, en jonge spelers helpen om vooral mentaal sterker te worden. Dat deed Willem nu al maar het is mooi dat het nu met overleg tussen van Hanegem en Feyenoord gaat.

Ongelooflijk eigenlijk. Vroeger natuurlijk een erg goede voetballer laat daar geen misverstand over bestaan, maar hij heeft communicatieve vaardigheden als een dropveter... Zo zie je maar als je een goede voetballer bent geweest
Kom je overal naar binnen. Ik voorspel: binnen een jaar is hij weg en de schuld van Willen schuift hij weer af aan Feyenoord.. Mark
My words...

23 april 2014 om 12:52

Leuk Ritchie99 dat jij de communicatieve vaardigheden van van hanegem zo uitdrukt maar hij spreekt wel de taal van de spelers en laat dat nou net het belang van zijn functie zijn.

Welkom terug bij je club Willem, maak er wat moois van.

Prima, een officiele functie is niks voor Van Hanegem. Laat hem maar lekker in de schaduw van de beleidsbepalers met trainers en spelers kletsen over voetbal. Ook een geliefd man bij sponsoren. Juist door hem geen verantwoordelijkheid te geven zal die ook niet snel weer stomend de directiekamer in komen. Kan spelers ook nog een stukje loyaliteit naar de club en heel veel inzicht over het voetbal geven deze man. Spelers lopen altijd weg met hem.

Feyenoord moest wat natuurlijk na al die openlijke sollicitaties van Van Hanegem. Nu hebben ze er iets mee gedaan en op een manier waarop hij geen schade kan aanrichten en toch het idee heeft mee te praten. Slim gedaan door de directive van Feyenoord dus.

Mooie voetballer. Cult held destijds. Maar een zeurpiet geworden. Zijn trainingen bij FC Utrecht waren ook dramatisch. Hij deed maar wat. Voetbal is zo door ontwikkelt. Willem denkt dat het nog kan als vroeger. Mijn mening. Willem erbij halen is achteruitgang. Ga lekker golfen man

Klankbord voor de directie?? Ik weet uit zeer betrouwbare bron dat hij zelf niets eens kan lezen en schrijven!! Hij schrijft dus ook geen colum maar wordt opgebeld door een journalist... Een analfabeet als klankbord.... Moet niet gekker worden

Waarom is er nog steeds niet duidelijk wat hij dan eigenlijk te doen krijgt. Nu lijkt het eigenlijk alsof ze hem in huis halen omdat hij dan minder zal zeuren.

Fijn dat hij is aangesteld soortvan.
Maar wat wat hij goed zeg, minn vader hvindt hem nog steeds een van de beste middenvelders ooit.
Hoe hij speelde op het wk in 74 samen met cruyff!,

Dit is typisch Van Hanegem. In plaats dat hij de club gaat helpen, blijft hij altijd maar met z'n reacties voor discussies zorgen. Ik zou echt niet weten wat Van Hanegem moet toevoegen. En Fred Rutten.... meteen even die Van Geel de oren wassen over dit eindeloze gelul over Van Hanegem. En houdt hem in ieder geval buiten de ,,technische'' deuren. Met Van Hanegem in de buurt begin je aan een kansloze missie!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren