Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Terugkeer De Roon op oude nest ‘wordt moeilijk verhaal’

Laatste update:

Marten de Roon leek Middlesbrough in te ruilen voor Lazio, maar het is Atalanta dat er met de handtekening van de middenvelder vandoor gaat. De club uit Bergamo neemt de 26-jarige De Roon voor veertien miljoen euro opnieuw onder contract, zo weet Sky Italia te melden.

De tweevoudig international van het Nederlands elftal vertrok in juli 2016 voor naar verluidt veertien miljoen naar Middlesbrough en tekende een contract tot medio 2020. Hij speelde 33 competitiewedstrijden en scoorde daarin vier keer, maar kon niet voorkomen dat Boro afgleed naar de Championship en dat is een divisie waarin De Roon niet wil voetballen.


“Je wilt natuurlijk op het hoogste niveau spelen, dus we gaan zien wat de zomer brengt. Maar voorlopig ben ik gewoon nog bij Middlesbrough en heb ik een contract. Als ik er volgend jaar nog speel, gaan we zo snel mogelijk terug proberen te komen. Op dit moment speelt er nog niets”, zei hij eerder in een interview met FOX Sports.

Lazio leek lange tijd de meest serieuze optie te zijn voor De Roon, maar zou afgehaakt zijn in verband met de vraagprijs van Middlesbrough. Atalanta heeft er kennelijk minder moeite mee om een flinke transfersom op tafel te leggen en lijkt De Roon dus opnieuw in de armen te sluiten. De ex-speler van onder meer sc Heerenveen zou met Atalanta de groepsfase van de Europa League in kunnen, want Atalanta eindigde op de vierde plaats in de Serie A.

Update 1 juli 17.16 uur - Terugkeer De Roon op oude nest ‘wordt moeilijk verhaal’
Vooralsnog lijkt de terugkeer van Marten de Roon bij Atalanta niet op korte termijn afgerond te worden. Voorzitter Antonio Percassi is er zelfs niet van overtuigd dat het überhaupt van een rentree van de Oranje-international gaat komen: “De Roon wordt een moeilijk verhaal, aangezien we weerstand ondervinden van zijn huidige club (Middlesbrough, red.)”, reageert hij tegenover Sky Italia.

Denk jij dat Marten de Roon terugkeert bij Atalanta?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch blijft die jongen mij verbazen! Overal is ie belangrijk lijkt het.

27 juni 2017 om 21:17

Nou blijkbaar staat hij niet hoog op de scoutinglijstjes. Laten we eerlijk zijn, een middenvelder voor 14 mio is niet veel. Althans als het een potentiële topper zou zijn. Atalanta is weliswaar 4e geeindigd maar is natuurlijk gewoon het Zwolle of Heracles van Italië. Ik vind deze transfer niet indrukwekkend.

27 juni 2017 om 21:55

Zwolle of Heracles zouden nooit in de top 4 komen... Heerenveen of Vitesse van Italië kun je het eerder noemen

27 juni 2017 om 22:39

Precies Leopart... Atalanta ook niet. Dat is de uitzondering die ik bedoel. Het schommelt rond plek 10 waarbij het rechter rijtje vaker voorkomt, zo niet het tweede niveau (serie B). Zwolle en Heracles dus.

Ik vind zoiets echt een mooi compliment dat Atalanta direct weer klaar staat om hem terug te halen. Zegt veel over hoe belangrijk en goed ze hem vinden.

27 juni 2017 om 23:22

Eens. Maar ik snap nu niet waarom ze hem een jaar geleden voor dit bedrag hebben verkocht.

Ondergewaardeerde voetballer kon wel mee bij een middenmotor in de prem maar ook wel mooi om terug te gaan naar een mooie club als Atalanta

27 juni 2017 om 20:23

Inderdaad. Frank de Boer had deze jongen goed kunnen gebruiken op een middenveld met Cabaye en Townsend. Gemiste kans voor Frank. De Roon heeft bewezen zich overal makkelijk aan te passen. Prima voetballer en leuk voor hem dat hij Europees voetbal gaat spelen.

27 juni 2017 om 23:11

Frank zit er sinds gisteren 😂 om hem nou al de schuld te geven van het mislopen van deze transfer vind ik wel heel vlug

Is deze jonge echt goed??? Heb hem nog nooit zien spelen

27 juni 2017 om 19:46

Heel erg goed, heel balvast met een loopvermogen van een paard

Toch 3 mil winst voor Atlanta??

Hij zit bij dezelfde club als een jaar geleden, maar ondertussen is er 2 keer 14 miljoen neergelegd. De droom van elke zaakwaarnemer denk ik

27 juni 2017 om 20:14

Sparta profiteert ook leuk mee! Zo zie je maar dat een goeie jeugdopleiding best lucratief kan zijn.

27 juni 2017 om 20:27

Je kunt een prima team opstellen van spelers die in de jeugdopleiding van Sparta hebben gespeeld. Prima middenveld met Strootman, de Roon, Falkenburg. Aanval met O.a. El Ghazi en Memphis. Willems nog als ik me niet vergis en Nick Viergever. En dan zal ik er nog behoorlijk wat vergeten.

1 juli 2017 om 19:23

Eerlijk is eerlijk, je hebt gelijk.

Is een prima clubvoetballer en een goede keuze om terug te keren naar Atalanta. Misschien nog wel in potentie een speler voor de Italiaanse top.

Jammer, had hem graag bij een grotere club gezien. Atalanta doet het natuurlijk er goed in de periode dat Inter en Milan opzichtelijk falen maar die gaan natuurlijk wel terugkomen. Atalanta speelt volgend jaar EL en dat zal er ook in gaan hakken qua intensiteit.

Krijgt Heerenveen ook weer een extraatje erbij denk ik. Had hem wel graag een stap zien maken naar een wat bekendere topclub, denk dat hij overal wel prima mee had gekund. Daarna weer terug naar Heerenveen? ;p Ga er van uit dat hij het bij Atalanta weer goed gaat doen, en hopelijk tegen Frankrijk mag spelen (als hij wordt opgeroepen). Die kan je er prima bij hebben dan

Prima clubje ! Doet het hartstikke goed

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren