Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Sinkgraven zet in Augsburg eerste stap naar herstel

Laatste update:

Ajax kan opnieuw lange tijd niet beschikken over Daley Sinkgraven, zo maakt de Amsterdamse club via officiële kanalen bekend. De linkerverdediger is vorige week in het oefenduel met Borussia Mönchengladbach (2-1 winst) opnieuw geblesseerd geraakt aan zijn knie en liep letsel op aan de binnenband van het gewricht.

Daar wordt Sinkgraven woensdag aan geopereerd, waarna hij drie tot zes maanden moet revalideren. Een dergelijke blessure hield hem al twee keer lange tijd aan de kant. In april liep hij in de wedstrijd tegen Schalke 04 eerder letsel op aan de binnenband van de knie, waardoor hij het restant van het seizoen moest missen. In het begin van de voorbereiding ging het opnieuw mis voor Sinkgraven.

Daardoor speelde hij dit seizoen pas vijf wedstrijden voor Ajax. Marcel Keizer gaf zondag na de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade (5-1) in gesprek met FOX Sports toe dat hij Sinkgraven miste. “Het stond helemaal vast bij ons. Dat heeft ook te maken met de achterste vier. Met Sinkgraven als linksback was er de afgelopen wedstrijden meer beweging. Als we dit duel waren gestart met Daley hadden we het in vijf minuten opgelost.”

Update 30 november 12.10 uur – Sinkgraven zet in Augsburg eerste stap naar herstel
Daley Sinkgraven is geopereerd aan zijn knie. Ajax laat via sociale media weten dat de operatie van de linksback met succes is uitgevoerd. De Ajacied kan nu beginnen aan zijn revalidatie. Eerder deze week gaf hij aan dat hij zich richt op volgend seizoen.

Is het gemis van Daley Sinkgraven een aderlating voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde. Jammer voor de jongen zelf ook. Is denk ik een prima back met voetballende kwaliteiten. Hopelijk een snel herstel

28 november 2017 om 11:00

Heel erg zonde, het lijkt toch een beetje op einde bij Ajax te worden zo door alle blessure leed, hopelijk komt hij er weer bovenop, nu al 3x in korte tijd dezelfde knie is geen goed teken

28 november 2017 om 12:17

Meer dan zonde, is gewoon ronduit zielig voor die jongen en een drama voor zijn carriere. Daarna pas zonde voor Ajax. Het is sommige spelers niet echt gegund hoor. Wat een pechvogel!

28 november 2017 om 13:30

Als je gelooft in zijn kwaliteit, gewoon behouden en verlengen. Geld is niet zo'n issue en dan betaalt hij het je wellicht dik terug als hij weer eenmaal echt fit is, zeker qua inzet.

Wat erg voor die jongen zeg. Ik wens hem veel sterkte, maar keer op keer zijn blessure kan niet goed zijn voor je lichaam. Inmiddels vraag je je toch af of zijn lichaam wel geschikt is voor topsport.

Het begint toch wel erg sneu te worden voor hem. Is een echte meerwaarde als linksback door z'n voetballend vermogen en felheid. Hopelijk komt hij er ooit fysiek weer bovenop maar ik ben toch bang dat door al deze blessures hij z'n ware potentie nooit zal waarmaken.

28 november 2017 om 11:33

Ik ben het helemaal met je eens. Zo enorm zonde dit. Voor hem als voor Ajax.

Ik heb ook de hele tijd gezegd dat er geen nieuwe LB nodig was, omdat Sinkgraven terug zou komen en hij de ideale Ajax linksback is. Nu hou ik ermee op om dat te zeggen en moet Ajax echt de markt op. Dijks verkopen, Viergever als backup voor centraal en een nieuwe LB die er ook direct kan staan.

28 november 2017 om 14:52

Ik denk dat het juist goed is dat hij nu geopereerd wordt. Ik denk dat de band bij de eerste maal dusdanig beschadigd is dat de conservatieve manier niet voldoende was. Bij een kleine verdraaiing (kan al gebeuren bij blokken van de bal) ben je weer terug bij af. Dus nu opereren en daarna kijken hoe hij het vol gaat houden. Hij is ook pas 22 dus is het nog veel te vroeg om conclusies te trekken. Juist omdat het om dezelfde blessure gaat. Dat geeft voor mij niet direct aan dat iemand blessuregevoelig is.

28 november 2017 om 15:23

Ruud van Nistelrooy heeft ook 2x lange tijd er naast gestaan vanwege zijn knieblessure. Die heeft daarna toch, op zijn zachts gezegd, nog behoorlijk gepresteerd. Het zegt niet alles, zeker omdat Sinkgraven eerst niet geopereerd is (volgens Mij).

Of Sinkgraven nou wel of niet fit zou blijven: een linksback moet er in de winterstop sowieso bijkomen en een voorstander van Sinkgraven op linksback ben ik sowieso nooit geweest, ondanks dat hij het zeker niet slecht heeft gedaan. Maar ik blijf hem geen back vinden en hij is aardig blessuregevoelig.

28 november 2017 om 12:25

Rochester, juist! Ik ben geen fan, van spelers overal neerzetten. Hij deed het niet slecht, maar het is en blijft een middenvelder. Die het vooral tegen echte en snelle buitenspelers moeilijk had. Zelfde met Kluivert, die voelt zich als een vis in het water op links. Laat spelers spelen waar ze zich goed voelen en horen.

28 november 2017 om 13:17

Waarom? We spelen geen Europees voetbal dus een paniek aankoop is niet nodig.

28 november 2017 om 13:57

Eens Rochester. Allereerst heel naar voor hemzelf. Verder zal vooral Keizer eronder lijden. Die kreeg al dit hele seizoen naar zn hoofd waarom hij toch steeds koos voor Van Dijk, of Viergever, of Wober op lb, en zal dat nu weer krijgen. Reden is erg simpel: incl sinkgraven is er geen alternatief. Maar op 1 of andere manier gaat die logica er maat niet in bij de Keizer-haters

28 november 2017 om 16:21

SuperVo, ben jij dan een keizer aanbidder? Als je niet achter Keizer staat, om meerdere legitieme redenen dan ben je dus een Ajax hater?

28 november 2017 om 17:56

Aanbidder zou ik niet willen zeggen. Ben wel een voorstander van redelijkheid. Keizer krijgt voortdurend verwijten die hem niet toe te dichten zijn.

De tegengoal tegen Roda zou de schuld zijn van K omdat hij niet met aanvallende backs speelde... Is toch onzin..? Welke aanvallende back kan hij dan opstellen? Daarbij kwam de tegengoal niet eens uit een situatie waar een back bij betrokken is.

Ook kreeg K de schuld van het niet laten spelen van Neres. Maar tegelijkertijd was Neres een miskoop. Als K de miskoop had laten spelen ten faveure van Kluivert dan was het Keizer die niet voor jeugd kiest. Gek genoeg horen we over Bosz nooit dat hij verantwoordelijk is voor het vertrek van Bazoer, Tete en Riedewald. Nu Neres het goed doet roept iedereen ineens dat zij het altijd al zeiden en dat K een klungel is.

Als K 4 wedstrijden op rij de wedstrijd kantelt met het inbrengen van Dolberg en S. De Jong dan roept men niet dat het goede wissels zijn maar dat K de verkeerde 11 de wei in stuurt. Maar als K dan de jongens die zich 4 wedstrijden als wissel hebben bewezen in de basis zet dan is K weer een klungel omdat hij zoveel wisselt met zijn basisopstelling. Dat is een vreemde tegenstrijdigheid toch?

De schreeuwers hebben niet door dat ze zelf allemaal tegenstrijdigheden de wereld in slingeren.

Echt een gemis aan de linkerkant. Ajax moet zeker in de winter een goede linksback halen.

Erg vervelend voor Sinkgraven. Die heeft echt veel blessures. Hopelijk komt die er sterker uit!
Beterschap!

28 november 2017 om 11:27

En tot aan de winsterstop zou ik gewoon 3-4-3 gaan spelen met Frenkie op het middenveld. Backs zijn er met het uitvallen van Sinkgraven gewoon niet meer en met Veltman, De Ligt, Wöber en Viergever zijn je beste verdedigers allemaal cv's.

Balen voor Daley. Alweer een tijd eruit. Voor de winterstop geldt nu een hoge prio voor een linksback. Geen talent, maar een mid-twintiger die er meteen staat en 2 jaar bij Ajax wil voetballen. Zodat Bakker in de luwte klaar gestoomd kan worden !

28 november 2017 om 10:59

En dan snap ik toch niet waarom Ajax in de zomer geen poging heeft gedaan voor Haps. Dat was toch een perfecte speler geweest.

28 november 2017 om 11:02

Haps is toch ook echt helemaal niks bijzonders. Om daar nu 6 miljoen voor te betalen, ben wel met het je eens dat Ajax een back had moeten halen maar Haps is echt geen topper hoor.

28 november 2017 om 11:11

Nou de 2e seizoenshelft zagen we niet de geweldige Haps van de 1e seizoenshelft. Plus er werd een flinke transfersom verwacht. Dus die twijfel was volstrekt logisch.

28 november 2017 om 11:27

Haps is naar mijn idee de enige speler die echt een voldoende scoorde in de verder dramatische CL campagne.

28 november 2017 om 11:39

Maar voor Ajax was Haps niet goed genoeg geweest. Hij speelde ook genoeg wedstrijden niet goed bij Feyenoord.

Haps zijn voorzetten zijn matig, de rushes ook niet fantastisch. Hij staat vaak verdedigend wel zijn mannetje, maar is voetballend niet beter dan Viergever of Sinkgraven (indien fit gebleven). Dus waarom zou Ajax hem dan gehaald hebben?

En ten grondslag was er gewoon enorm veel vertrouwen in Sinkgraven: naar mijn idee terecht. Dus waarom dan een gelijkwaardige speler halen als Daley terug zou komen?

Nu met Sinkgraven zijn blessure is dit natuurlijk veranderd, maar het eerder niet kiezen voor Haps, snap ik volledig.

28 november 2017 om 15:58

Haps is goed genoeg voor Ajax en is aanvallend erg sterk! Viergever is voetballend echt niet sterker. Sinkgraven misschien wel maar Haps kan beter verdedigen dan Sinkgraven. Daarnaast moet je voor Sinkgraven gewoon een vervanger halen simpel weg omdat hij vaker geblesseerd is dan dat hij fit is.

28 november 2017 om 11:07

Hebben we al met Dijks. voor iets beters ben je meteen minimaal 5 miljoen kwijt.

28 november 2017 om 11:13

Dijks komt te kort. Dan kan je nog beter Viergever daar opstellen.

Sneu voor deze jongen. in de bloei van zijn carriere zoveel problemen. Ik hoop voor hem dat hij zn niveau nog haalt. kan overigens wel....sven van Beek had ik zelf al opgegeven, maar komt nu erg sterk terug.

Begrijp serieus niet waarom hij nou zo nodig zoveel minuten moest maken in de oefenpot tegen die Duitsers, terwijl hij terugkeert van een zware blessure en het ellende ervoor ook nog behoorlijk veel minuten gemaakt had.

28 november 2017 om 11:27

Zou het dan alsnog geen uitstel van executie zijn geweest?

28 november 2017 om 11:36

Ligt er natuurlijk aan hoe hij de blessure opliep. Een lullig kuiltje of polletje in het veld kan ook de oorzaak zijn geweest. Achteraf is rust en voorzichtigheid misschien helemaal niet verkeer voor een net herstelde knie.

Verschrikkelijk rot voor Daley, zo krijg hij toch opnieuw een flinke klap te verwerken, hij is dan ook pas net terug. Dat wordt toch een gemis op de LB positie, Dijks komt gewoon weg te kort.

Alweer zeg... Echt klote voor die jongen. Ik had hem graag gezien de tweede seizoenshelft als onze vaste linksback. Op deze manier krijgt hij ook nauwelijks de kans om te gewennen in die rol, terwijl hij genoeg potentie heeft om door te groeien.

Daley, veel sterkte de komende tijd met je revalidatie en stay positive!

Vrees dat het over is bij ajax voor daley..

Ik zou Younes omturnen. Hebben we toch niet nodig als l buiten(Kluivert, Johnson.

In de winter moet er dringend een nieuwe linksback bij gaan komen.

Doet me denken aan Ole Tobiasen, ook mooie voetballer met enorme drive. Compleet kapot gegaan aan knieproblemen..

Echt vervelend voor Ajax en Sinkgraven, begon vorig jaar net zijn draait te vinden op LB, hopelijk komt hij sterker terug. Ben erg van hem gecharmeerd, denk wel dat Ajax nu aan een aankoop op LB moet denken, Dijks voldoet niet, Bakker vind mag wel een kans krijgen, maar zeker met deze blessure is de spoeling dun.

Hij wordt nu toch wel een beetje een gigantische miskoop van Ajax. 7.5 mln. Niet goed genoeg voor de positie waar hij voor werd gehaald. Als lb wordt hij opgesteld, omdat de concurrentie op die posities echt matig is. Aanvallend wel aardig, maar verdedigen kan hij maar matig. Daarnaast is hij zeer blessuregevoelig. Ik zie hem wel stoppen met prof. voetbal rond zijn 26-27ste, na aanhoudend blessureleed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren