Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Panathinaikos meldt akkoord met ‘vleugelartiest' van FC Twente

Laatste update:
/

De wegen van FC Twente en Emir Bajrami scheiden waarschijnlijk. Volgens De Telegraaf staat de 25-jarige Zweedse aanvaller op het punt om een contract te tekenen bij Panathinaikos. De Zweedse international, die tot medio 2014 aan FC Twente is verbonden, is maandag al medisch gekeurd door de club uit Athene.

Bajrami werd afgelopen seizoen verhuurd aan AS Monaco, dat uitkwam in de Ligue 2. De rechterspits kwam niet meer voor in de plannen van de inmiddels uit Enschede vertrokken trainer Steve McClaren en vluchtte naar het prinsdom. Ook daar kwam hij echter niet uit de verf. In het tricot van de steenrijke promovendus kwam hij niet verder dan tien competitieduels, waarvan zes als invaller.

Bajrami werd in de zomer van 2010 door FC Twente voor ruim 2,5 miljoen euro gekocht van IF Elfsborg. Hij werd door preses Joop Munsterman omschreven als 'een echte vleugelartiest', maar hij kon zijn belofte in Enschede nooit waarmaken. In twee seizoenen kwam hij 43 keer in actie in de Eredivisie, hoofdzakelijk als invaller. Daarin maakte de Zweed vijf goals.

Update 4 juni 15.53 uur - Panathinaikos meldt akkoord met ‘vleugelartiest' van FC Twente
Het mislukte huwelijk tussen FC Twente en Emir Bajrami is definitief ten einde. Panathinaikos heeft dinsdagmiddag via de officiële kanalen bevestigd dat de 25-jarige Zweed de club komt versterken. Bajrami, eerder dit seizoen verhuurd aan AS Monaco, tekent een contract voor drie seizoenen in de Griekse hoofdstad Athene.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begon nog best wel goed in Enschede, maar was niet echt van grote meerwaarde inderdaad.

Toch vind ik het best wel jammer want potentie heeft hij absoluut wel. Liet soms op de training zien nog beter te zijn als Ruiz. Waarom dan wel een hopeloos falende Willem Janssen niet van de hand doen en Bajrami wel. Met het vertrek van Chadli zou hij van mij best in de voorbereiding nog een kansje kunnen krijgen om zich te bewijzen. Maar hij zal nu transfervrij gaan vertrekken bij Fc Twente. Helaas achteraf dus nu toch een absolute miskoop gebleken. Maar gelukkig staan daar ook een heleboel wel goede transfers tegenover. En je kunt niet alleen maar winners scoren op de transfermarkt. Helaas zitten er ook missers tussen.

4 juni 2013 om 08:54

Hij heeft toch een contract tot '14?
Laten ze hem dan alsnog transfervrij gaan?

4 juni 2013 om 09:07

ja waarschijnlijk wel. Misschien dat ze nog wat wisselgeld krijgen. Maar veel zal het nooit zijn.

4 juni 2013 om 09:08

Ja ze laten hem transfervrij gaan. Fc Twente heeft alleen een door verkoop clausule afgesproken indien Bajrami na 1 jaar door verkocht zal gaan worden.

4 juni 2013 om 17:04

Dan is dit echt weg gegooid geld...
Was een leuke speler maar lijkt me sterk dat ie voor een prikkie naar Griekenland gaat.

Munsterman moet goed inkopen deze zomer anders zakt Twente verder weg

4 juni 2013 om 17:21

Greenberry hij was 1 van de grootverdieners bij Twente. Als ze hem niet weg doen dan moeten ze nog een seizoen zijn salaris betalen.

4 juni 2013 om 08:59

Reken er maar op dat Janssen ook best mag vertrekken. Maar denk dat Twente nog wel wat geld wil zien. Bajrami had inzet genoeg maar kwam kwaliteit tekort. Waar heb ik dat toch vaker gezegd de afgelopen tijd. Eigenlijk ook al een speller die verkeerd gescout is. Kan dus zo in het bekende rijtje Janssen, Schilder, Plet, Breukers, Verhoek en Castagnois.

4 juni 2013 om 17:38

Castaignos mag je wel uit dat rijtje halen die heeft de drive en ook wel de kwaliteiten om te slagen bij twente. Hij is dit jaar steeds beter geworden.
Ik vond het ook niet gek dat hij wat minder was heeft een jaar niet gespeeld daar wordt je niet beter van.
En bij twente was de bedoeling dat hij rustig in de schaduw van Bulykin zou werken en als die weg ging er staan. Maar door dat Bulykin geblesseerd raakte moest die er gelijk staan wat gewoon onmogelijk was. Maar kwaliteiten heeft die zeker wel en gaat eer ook wel komen.

Ik denk juist dat het geen vleugelartiest is maar een prima speler om naast een balvaste spits in een 4-2-2 systeem te spelen. Ditzelfde geld bij Twente overigens voor Castaignos. Niet tegenover twee centrale verdedigers laten spelen maar naast een sterke, balvaste spits (soort van Johnny Bosman) dan renderen dit soort jongens denk ik heel erg goed.

4 juni 2013 om 20:30

Idd geschikt voor een 4-4-2 opstelling. 4-2-2 lijkt hij me overigens niet geschikt voor hoor. Denk dat je dan weinig aan voetballen toe komt!

Niet goed genoeg voor het niveau van Twente, wel een klassieke buitenspeler, het woord artiest gaat me te ver.

4 juni 2013 om 09:01

Naar mijn mening juist geen klassieke buitenspeler, typische speler voor een 4-4-2 systeem, daar blonk hij ook uit in Zweden. Op wat oplevingen na is het er bij Twente jammer genoeg nooit uitgekomen, ik mag hopen dat we nog wat wisselgeld voor hem terugkrijgen anders is het wel een dure miskoop gebleken.

4 juni 2013 om 09:02

Hij mag transfervrij vertrekken. De zoveelste miskleun van Bleuming en zijn scouts. Als er ergens ingegrepen moet worden bij Twente dan is het wel in de scouting.

4 juni 2013 om 09:07

Tjah miskoop, hebben we dit seizoen ook een van gehad(was bajrami nog maar de helft 2,5 itt 6m) In een 442 zou ik hem ook ook aan de buitenkant zetten maar dat terzijde.
Benieuwd hoe Twente verder gaat op de zijkanten. Neem aan dat Chadli vertrekt en Tadic blijft. Holscher kan op de zijkant en op 10. John denk ik niet dat terug komt. Gabral en Gyasi zullen verkocht worden. Mokthar erbij en dan zijn we nog een goede buitenspeler nodig lijkt mij.

4 juni 2013 om 09:09

Ik heb nergens gelezen dat hij transfervrij mag vertrekken.

Uiteraard is het een miskoop gebleken, maar een miskleun? Destijds zat half Europa achter hem aan, Ajax heeft nog geprobeerd de mondelinge overeenkomst met Twente ongedaan te maken, na Zlatan was hij volgens de Zweedse media het grootste talent van Zweden. Ik vind het te makkelijk om alles in de schoenen van de scouting te schuiven, dan zat er blijkbaar nog een heel leger aan scouten naast.

Bajrami is een typisch voorbeeld hoe lastig het is voor Nederlandse clubs om buitenspelers in het buitenland te scouten, geen enkele club speelt daar in een 4-3-3 systeem. In dat geval probeer je te selecteren op voetbalkwaliteiten en hoopt dat een speler zich door kan ontwikkelen naar een andere positie. Met Tadic is dat bij Groningen destijds goed gelukt, Bajrami kon dat blijkbaar niet.

5 juni 2013 om 09:02

@riche Ondertussen lijkt de zaak definitief te zijn en vertrekt hij transfervrij. Had dit al ergens gelezen maar stond inderdaad niet in dit artikel. Panathinaikos heeft ter nauwernood een licentie gekregen vanwege financiele problemen en moet alle toppers verkopen en kan alleen transfervrije spelers halen. Gelukkig zijn we nu van zijn salaris verlost maar het blijft zuur.

Miskleun is misschien wat overdreven maar ik ben doodziek van de scouting van Twente die ons de afgelopen 2 jaar met veel te veel grauwe middelmaat heeft opgezadeld en nu weer met Wuytens kwam aanzetten. Hoe haal je het in je hoofd.

5 juni 2013 om 10:02

Daar kun je inderdaad een hele boom over opzetten, aan de andere kant moet je niet alles geloven wat in de media staat, Wuytens is helemaal nooit in beeld geweest bij Twente.

Oogkleppen op en gaan met die banaan. Ik geloof dat hij wel kwaliteiten had, maar hij speelde veel te egoïstisch om van meerwaarde te zijn bij FC Twente.

Toch een mooie club en een echte verbetering ten opzichte van Twente.

4 juni 2013 om 09:01

Ja geweldige verbetering. De club is ter nauwer nood ontkomen aan ontzegging van de licentie vanwege financieel wanbeleid en zal a zijn toppers moeten verkopen en transfervrije speler als Bajrami moeten halen. Super verbetering inderdaad.

4 juni 2013 om 11:05

Typisch zinnetje om een reactie uit te lokken. Maar toch ga ik er voor.

De enige verbetering zijn de weersomstandigheden.

Echte vleugelartiest? Ik moest direct aan Wibi Soerjadi denken...

Bajrami heeft / had in principe alles om een goede voetballer te worden. Stond in zijn land bekend als het grootste talent na Zlatan Ibrahimovic. Helaas heeft hij zich niet kunnen bewijzen in Enschede maar ook in Monaco niet. Ik had eerlijk gezegd wel gehoopt dat hij nog een kans zou krijgen, maar dat zit er blijkbaar niet meer in.

Waarom zeg je niet binnen 2 dagen? Niet overdrijven die spelers brengen heel wat binnen voor een club, maar niet binnen een maand.

Heeft helaas te weinig gebracht voor Twente. Volgens mij ook niet één van de goedkoopste spelers op de loonlijst. Succes in de zon Emir!

Behoorlijke miskoop gebleken en teveel gekost. Maar niet slechter dan Verhoek, Cabral, Gaynasi, J. John. Hopen dat de transfer daadwerkelijk door gaat. Maar niet weer doen miskopen van 3,5 miljoen!

4 juni 2013 om 11:11

Castaignos?
Daarom doen ze nu ook geen grote aankoop per seizoen meer.

Jammer dat deze jongen vertrekt. Is toch wel een stuk beter dan Cabral & Gyasi. Heeft de pech gehad dat Twente Chadli had gekocht, heeft zeker de potentie om een topper te worden. Helaas zat het voor hem niet mee.

Deze kan je beter binnenboord houden dan Cabral of Gyassi. Maargoed die zullen binnenkort ook wel vertrekken.

Wat een waardeloze instelling had deze man op het veld als hij uberhaupt mee mocht doen , veel te egoistisch en totaal geen teamspeler , dat kan als je dan ook presteert maar dat deed hij totaal niet.

Had wel kwaliteiten om het Dirar moeilijk te maken maar werd in het seizoen voorbij gestreefd door Dingome en zelfs Salli.
Mocht de laatste maanden niet eens meer op de bank plaatsnemen , kwaliteiten heeft hij wel maar hij vind vooral zichzelf heel goed en gaat puur voor eigen succes , als hij die instelling blijft houden red hij het ook niet in Griekenland als je de Ligue 2 zelfs niet aankon.

Ik snap het niet goed. Panathinaikos wil hem hebben en ik schat ze zeker niet lager in dan FC Twente. Ze zijn dan wel 6e geeindigd in de Griekse competitie, wat geen Europees voetbal oplevert, maar normaal gesproken spelen ze wel in de Europa League. Dit seizoen grijpen ze er net naast. Zo zijn ze vorig seizoen nog 2e geëindigd achter Olympiakos.

Als Panathinaikos Bajrami graag wil hebben, moet Twente toch even achter de oren krabben waarom ze hem weg doen?

4 juni 2013 om 16:15

Pana is in een crisis, ze hebben geen geld dus zo verwonderlijk is het niet dat ze een transfervrije speler ophalen van Twente

Twente is momenteel 2 klassen te groot voor dit Pana, Olympiakos daaraantegen is nu de absolute grootmacht in Griekenland en dat zal nog wel een tijdje zo blijven denk ik.

Messi vanaf rechts beter tot zijn recht?
Ja daarom zijn zijn statistieken explosief omhoog gegaan, er is niemand die messi uit het centrum kan wegstoten, of diegene moet 90 keer gaan scoren, nee messie is zeker nog 5 jr de beste. Ook neymar komt daarbij niet in de buurt.

Hele rare kop voor dit artikel!! "Bizarre"

Wat is hier nou bizar aan? We weten allemaal dat het in voetballerij heel vaak om bonussen gaat, je vaste loon is is soms maar de helft van wat je uiteindelijk opstrijkt, maar ja ik zag het al gelijk staan, ik las AS dan word weer een hoop duidelijk.
De madrileense kranten zijn continu bezig met het afkraken van neymar en de manier waarop barca hem heeft gestrikt, want in madrid wouden ze hem maar al te graag hebben, maar ze hebben de strijd verloren, dan kun je maar 1 ding doen de boel afzeiken.
Daarnaast wordt peres onder druk gezet, die moet met een ster komen, het is wee smullen.

Haha
Adan was idd beter schei toch uit man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren