Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Palermo zet soap voort en stelt ontslagen coach weer aan

Laatste update:
/

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Gian Piero Gasperini ooit nog voor Palermo werkzaam wil zijn. De Serie A-club maakt maandag via de officiële kanalen bekend dat het contract met de oefenmeester per direct ontbonden is. Saillant: Gasperini was dit seizoen al een keer door Palermo ontslagen en zijn tweede periode op het eiland duurde maar twee duels.

Het is algemeen bekend dat voorzitter Maurizio Zamparini weinig geduld heeft. In de afgelopen tien jaar versleet hij al 26 trainers. Zamparini stelde Gasperini half september aan als vervanger van Giuseppe Sannino, die na de eerste drie wedstrijden al zijn biezen kon pakken.

Gasperini werd een maand geleden op straat gezet en Zamparini opteerde voor de komst van Alberto Malesani, die echter na achttien dagen en drie remises al bedankt werd voor bewezen diensten. Zamparini haalde Gasperini weer terug naar Palermo, maar na de duels met Torino (0-0) en Siena (2-1 verlies) heeft de sportbestuurder voldoende gezien. Volgens diverse Italiaanse media is Sannino (!), die eerder dit seizoen dus werd ontslagen, in beeld om Gasperini op te volgen.

Update 12 maart 09:45 uur - Palermo zet soap voort en stelt ontslagen coach weer aan
Bij Palermo worden dit seizoen trainers net zo snel ontslagen als dat ze weer worden aangesteld. De Serie A-club maakt dinsdag bekend dat de eerder dit seizoen ontslagen Giuseppe Sannino is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Sannino is de opvolger van Gian Piero Gasperini, die maandag voor de tweede keer dit seizoen werd weggestuurd bij Palermo. Tussendoor kreeg ook Alberto Malesani zijn congé.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is er in Italie eigenlijk geen ontslag premie? Die Zamparini heeft toch ook nog 10 trainers die hij een ontslagvergoeding moet betalen?

Wat een vent is het toch ook.

11 maart 2013 om 18:25

correctie, hij heeft al 26 trainers een oprotpremie mee moeten geven

11 maart 2013 om 18:40

Bron?

11 maart 2013 om 18:44

www.google.nl/zoekhetzelfmaarop

11 maart 2013 om 18:46

Staat gewoon in de tekst. Niet zo lui he.

11 maart 2013 om 18:52

@ dewijsheid & maravilloso

Hij heeft 26 trainers ontslagen, dat is wat in de tekst staat.
Maar heeft hij ook 26 trainers een 'oprotpremie' meegegeven?

Misschien hadden jullie daar al over nagedacht voordat jullie een bijdehante opmerking plaatsten? Zo ja, hoor ik het graag.

11 maart 2013 om 19:01

Ja ik bedoelde meer dat hij de loonkosten door zou moeten betalen van de ontslagen coaches. Ik wist inderdaad dat hij 26 trainers heeft ontslagen, maar ik ga er van uit dat een trainer een contract van 3/4 jaar heeft en volgens mij heeft hij de afgelopen 4 jaar wel 10 trainers ontslagen. Daarom dacht ik dat hij die nog door zou moeten betalen.

11 maart 2013 om 20:34

Wat een wijsheid! xD

11 maart 2013 om 23:44

echt gekkehuis.
in 14 dagen kun je niet eens op een team, of een speelwijze bouwen.
wat doen ze daar in Italie dan? waar trainen ze op/ IK begrijp er echt helemaal niets van.
de spelersgroep moet toch helemaal gek zijn geworden?!
Palermo was altijd wel een degelijke club. maar als het aan de voorazitter ligt, mogen ze degraderen van mij. niet als club of voor de spelers. maar als gunfactor voor die voorzitter. hij zou hiermee zijn verdiende loon krijgen.

wat een idioot.

Toen hij paar weke terug werd aangesteld ze ik nog die voorzitter is gestoord hij heeft volgens mij erg veel lol ofzo

En nu dit weer haha wat belachelijk zeg. Die man denkt dat hij FM aan het spelen is

11 maart 2013 om 18:55

Ik begrijp de voorzitter wel. Palermo staat nu laatste. Elk punt vanaf nu is cruciaal voor ze.

Dus ik denk dat de voorzitter het dan extreem belangrijk acht dat er een coach staat die direct de groep kan beïnvloeden. Gezien hun stand, is dat ook nodig.

Ik wens de voorzitter succes met zijn jacht op de ideale coach.

11 maart 2013 om 20:11

Nou dan ken jij Zamparini en Palermo nog niet. Al stonden ze eerste had die hem nog ontslagen. Die man is compleet gestoord.

Schandalig, met het materiaal wat ze hebben kunnen ze makkelijk uit de degradatiezone komen. Maar dan moet je wel 1 vaste trainer hebben die spelers vertrouwen geeft.
Maar hier kan je niks aan doen die voorzitter is gewoon idioot.

dit is toch te bizar voor woorden??
die Zamparini zit ook niet goed in zijn hoofd

Nou als hij een beetje fatsoenlijke oprotpremie meekrijgt zou hij het niet te erg vinden lijkt me?

Je moet nu toch wel achterlijk zijn om coach te willen worden bij deze club. Zo'n voorzitter maakt het toch helemaal kapot

11 maart 2013 om 19:02

Of juist heel slim als je snel wilt cashen.
Binnen een paar wedstrijdjes krijg je wat zakgeld mee om vakantie te gaan vieren.
Denk niet dat je cv slechter wordt als je de naam Palermo hoort als latste werkgever.

Op dit moment is Palermo een circus waar je je kunstjes mag laten zien (in dit geval 2 keer),
presteert het team niet, dan kan je gaan en krijg je je cadeau mee.

Misschien moeten er eerst 22 trainers komen en gaan om erachter te komen dat het toch echt aan de spelers ligt dat er geen resultaten zijn. De hele wereld weet het al, maar de heer Zamparini moet er zelf nog achter komen!

Dit gaat echt helemaal nergens meer over.. Waarom denkt deze vent toch dat het steeds aan de trainers ligt? Zal het niet liggen aan het zwakke spelers materiaal? Het ergste is nog dat hij nu weer die Sannoni wilt aannemen.. Zamperini hou er toch mee op man..

Kan die Zamparini niet zelf voor de groep gaan staan? Wat een idioot

Wat een sneue vent, dat de club nog met zo'n voorzitter wil bestaan. Je zet jezelf toch compleet voor lul internationaal met dit gedrag.

11 maart 2013 om 18:51

Heel veel geld is een goed argument van Palermo denk ik.

26 trainers in tien jaar tijd is overdreven veel! Hoeveel ontslag premie zal hij wel betaald hebben aan de trainers en helemaal om na 2 a 3 wedstrijden te beslissen over een trainer.

Serie A is echt raar , begint steeds meer op te lijken dat de maffie het overneemt daarzo

11 maart 2013 om 18:56

Goede grap man, jij bent zeker de leukste thuis.. Leer eerst misschien even om normaal te spellen met je maffie, stomme kleuter.

11 maart 2013 om 19:08

de eerste maffioso heeft al gereageerd zo te zien!

11 maart 2013 om 19:15

Tuurlijk, en omdat psg met miljoenen smijt is de hele league 1 in frankrijk verziekt door oliesheiks de alle clubs daar overgenomen hebben en met miljoenen smijten ... Ooit nederlands gehad op school? Hebben jullie toen ook argumentatie gehad, waarbij ze dan overhaaste generalisatie hebben behandeld?

On: Eigenlijk verbaas ik me er nieteens meer over met die zot van een Zamparini aan het stuur daar. Ik heb wel medelijden met de fans van Palermo, en het is ook zonde voor de spelers die daar spelen, waarvan sommigen veel potentie hebben maar wat er zo nooit uit gaat komen.

Haha, werkelijk waar niet te geloven.. Hoe kan je nu nog als voorzitter geloofwaardig overkomen als je dit elke keer flikt? Wat ik nog erger vind zijn de trainer in Italie.. Welke slimmerik wil nu voor Palermo gaan als je toch weet dat je nooit langer als vier a vijf weken de kans krijgt?? Het gaat werkelijk nergens meer over.. Diegene die nu nog een job als trainer accepteert bij Palermo is gewoon wanhopig en heeft bijna geen verstand en eergevoel.. Ik vind Palermo puur kijkend naar hun ploeg aardig maar het is eigenlijk geen verrassing dat ze met dit wanbeleid degraderen, en terecht.

11 maart 2013 om 18:29

Ik zou het wel willen doen hoor, lekker een ontslagpremie erin zetten van een paar miljoen en je zit gebakken. Maar je hebt wel gelijk dat een trainer die een serieuze carriere wilt hebben nooit bij Palermo gaat werken.

11 maart 2013 om 18:30

Iemand die snel geld wil verdienen.......2 jarig contract tekenen, na drie weken ontslagpremie ontvangen.

Ik vind het sneu voor de trainers en de supporters van Palermo.
Eigenlijk is het niet mogelijk om dit beleid ook maar op enige manier te verdedigen zonder jezelf volstrekt belachelijk te maken.
Die Zamparini is gewoon niet goed bij zn hoofd. Ik hoop dat Gasperini een mooie club vind waar hij wel een langere periode de kans krijgt en dat Sannini niet zo stom is om ook aan een tweede dienstverband te beginnen.

11 maart 2013 om 18:32

Voor die trainers vind ik het niet sneu hoor. Ze weten dat ze heel snel ontslagen kunnen worden en ze krijgen zeker ook een vette afkooppremie mee

11 maart 2013 om 18:44

Inderdaad,wie er nu gaat trainen gaat er maar met 1 gedachten trainen en dat is dat ze binnen 14 dagen tijd veel geld gaan krijgen.

Hahahahahahahahahahahaha geweldig zeg. Wat een idioot is die voorzitter.

Helaas is dit slechts één van de risico's die je neemt als je de regie uit handen laat nemen door een gek met geld.

Zonde van Palermo wel, was vroeger toch een mooie club.

11 maart 2013 om 18:37

Je vond het mooier toen ze in de Serie B speelde?

11 maart 2013 om 19:40

Nee zeker niet, maar als dit hun enige optie was dan is het wel triest gesteld met de club.

11 maart 2013 om 19:43

Oh ik dacht al, gelukkig.

Het is zeker triest gesteld met de club, maar kan me niet voorstellen dat Zamparini dit voor ogen had. Helaas moeten de supporters het nog even doen met deze voorzitter, wellicht kan iemand hem temperen zodat de juiste trainer genoeg tijd krijgt.

Deze gast is nog erger dan Abramovich.

Vent heeft wel geld genoeg om oprotpremies te betalen maar investeren in de jeugd doet hij niet.

De voorzitter heeft veel goeds gedaan voor Palermo, dat kan niemand ontkennen.

Toch kun je je afvragen of je als supporter van de club zo'n explosieve excentrieke voorzitter wilt.
Ik als neutrale toeschouwer vind het wel vermakelijk.

11 maart 2013 om 21:34

Is dat een grapje? Vertel mij is welke keuzes van hem Palermo goed hebben gedaan...

Ik begrijp er niets meer van, kwam deze gozer niet vorige week nog terug nadat die andere was ontslagen?

11 maart 2013 om 21:31

Tip: lees het artikel.

Wat een geweldige leven heeft die voorzitter toch. Gewoon elke week iemand ontslaan en dan weer een nieuwe trainer halen. Veel geld zal hij ook wel hebben haha.

Wat een puinhoop is het daar in Palermo en wat een rare voorzitter.hoe kan een trainer nu een ploeg op de rails krijgen na 2 wedstrijden of 3 wedstrijden.een trainer heeft een langere periode nodig voor een ploeg het vetrouwen te geven en moet tenslotte zich zelf ook inwerken en dan kunnen de betere resultaten volgen,maar op deze manier zullen ze gewoon zonder pardon afzakken,hoe erg ik het ook vind en hoe erg het ook is voor het Italiaans voetbal dat een ploeg als Palermo in de Serie B speelt.

11 maart 2013 om 18:41

Als dat gebeurt kun je in ieder geval niet zeggen dat hij de club slechter achtergelaten heeft dan hij het heeft aangetroffen.

Ze hebben daar zeker geen Derksen. Een voorzitter die dat hier flikt wordt zo onsterfelijk belachelijk gemaakt op Tv dat ie zijn biezen wel moet pakken.

11 maart 2013 om 19:37

Die club is zijn bezit dus dat wordt nogal lastig.

Wat een clown is die Zamperini. 26 trainers verslijten in 10 jaar tijd. Het lijkt onvoorstelbaar, maar het is de realiteit. Niet zo verwonderlijk dat de supporters van Palermo de eigen spelersbus bekogelden na afloop van het verloren thuisduel met Siena. Al valt dat natuurlijk nooit goed te praten, maar Palermo kan zich opmaken voor de Serie B. De laatste jaren konden al die trainers nog ieder geval handhaving bereiken, maar dit jaar lijkt het, het einde van het verhaal.
Palermo hoort in de Serie A. Nu krijg je met Sassuolo als promovendus een grijze muis.

Geen enkele trainer met een greintje zelfrespect gaat daar aan de slag zolang die Zamparini er nog is. Wat een belachelijke beslissingen neemt deze man zeg. Bizar gewoon hoe snel er van trainers wordt gewisseld.

Ik wil daar wel voor 1 training coach zijn. Mail me maar Zamparini

Nee maar even serieus, ik vind dit gewoon sneu voor de fans en spelers. Lijkt me echt niet leuk om te zien dat een op zich mooie club zo afzakt.

Dus voor zover ik het nog kan volgen waren tot nu toe de trainers van Palermo dit seizoen:

Sannino, Gasperini, Malesani, Gasperini en nu dus mogelijk weer Sannino.

Voorzitter Maurizio Zamparini wisselt vaker van trainer dan een normaal mens van sokken.

Die neemt ''hired to be fired'' wel heel erg serieus moet ik zeggen..

Wat een onzin is dit zeg, hahahaha!

Die voorzitter is echt hard tegen de deur opgelopen, heeft het niet helemaal meer op een rijtje. (Al heel lang niet.)

Serieus, het is natuurlijk om keihard te lachen maar het is toch ook wel weer zo zielig.. Voor de coach, spelers, supporters.. Zamparini begint nu echt letterlijk door te draaien, maar die weet ook al dat degradatie bijna niet meer af te wenden is. Sneu voor Gasperini, die was al gefrustreerd ja zíjn eerste ontslag, laat staan nu haha.. Nee een jaartje serie b gaat Palermo goed doen, Hopelijk kapt zamparini en gaan ze eigenlijk eens echt beleid voeren. Geen rare zuid amerikanen maar gewoon het goede primavera de kans geven. Dit gaat ze mss alleen maar goed doen. Jammer wel, want Palermo is een mooie club.

Palermo hoort gewoon thuis in de Serie A. Maar het is wel zo terecht dat Zamparini degradeert, grootste idioot van het Italiaanse voetbal. Hopen dat Palermo snel weer terugkeert zonder Zamparini, maar dat zal wel niet gebeuren.

Echt totaal geen medelijden met die trainers. Als je onder die seniele voorzitter wilt werken en nota been al eerder ontslagen bent en dat het bekend is dat hij het al 100x eerder heeft geflikt dan ben je net zo dom bezig

11 maart 2013 om 23:49

Waarom zou je überhaupt medelijden hebben, ze krijgen lekker een oprotpremie.

12 maart 2013 om 10:41

Waarom denk je dat ze er gaan werken, ze gaan er echt niet werken om palermo omhoog te krijgen. Ze weten natuurlijk donders goed dat ze een mooie premie krijgen, en he, waarom zullen ze daar geen gebruik van maken?

Ik geef ze groot gelijk.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahab...
En Voetbalzone, ga dit niet verwijderen als zijnde off topic. Dit is namelijk alleen en volledig on topic.
Wat een voorzitter daar!

Hahahahaha doet hij het weer gewoon !! En over 2 weken Malesani aanstellen dan is het helemaal compleet

Serieus wat is dit belachelijk man hahaha ik kan niet eens serieus reageren zo erg is het gewoon

Hahaha, dit begint gewoon hilarisch te worden. Die directeur daar is ook niet meer serieus te nemen.

Ik hoop dat ze Balotelli aanstellen als trainer, zou helemaal gekkigheid worden daar!

Jemig als je die Sannino bent en je weet dat je er zelf uit bent gesmeten en je opvolger/voorganger bij zijn 2e kans ook weer direct op straat is geknikkerd, dan heb je toch echt geen greintje zelfrespect meer als je hier ja tegen zegt????

12 maart 2013 om 18:49

Maar wel weer een lekkere oprotpremie, heerlijk!

Ik weet niet wie de grootste idioot is. Die voorzitter die elk weekend de trainer eruit gooit. Of de trainers die terugkomen, om vervolgens een wedstrijd later wederom de zak te krijgen.

Wat ik niet begrijp is dat iemand het Überhaupt nog aan de slag wil bij Palermo haha, je weet toch al dat je ontslagen wordt..

Hoe kan Palermo nou nog serieus genomen worden door trainers? Dit slaat werkelijk nergens op. Waarom zou je weer terug willen komen nadat je ontslagen bent in hele korte tijd? Waar is dan je eigen ego en zelfwaardering?

Misschien zitten de contracten wel zo in elkaar dat de voorzitter ze nog steeds als trainer mag 'gebruiken' voor zolang hun contract nog zou lopen en dat hierom oude trainers weer opnieuw worden aangesteld. Natuurlijk is het al stom om meerdere keren per seizoen van trainer te wisselen, maar het lijkt me wel stug dat er elke 2 a 3 weken een 'oprotpremie' die over meerdere jaren zou gaan uitgekeerd zou worden. Denk dat we het zelfrespect van de terugkomende trainers moeten vinden in het wel of niet willen afkopen van je eigen contract, de omgekeerde situatie dus.

Die mensen daar zijn gewoon echt gestoord, een schande voor het voetbal. Dat word lekker ballen in de Serie B.

Die voorzitter spoort gewoon niet. Dat saninno en gasperini er überhaupt nog naartoe wouden. Ze hebben geen zelfrespect

waarom wil je als je al ontslagen bent terug naar een club die na 2x verlies hun trainer ontslaat?? dan ben je gewoon super zielig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren