Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Teun Koopmeiners kan Juventus afwijzen voor 2 topclubs uit Engeland’

Laatste update:

Teun Koopmeiners geniet belangstelling van Tottenham Hotspur en Manchester United, zo melden diverse Italiaanse media, waaronder Tuttosport. Atalanta zou komende zomer een vraagprijs van 60 miljoen euro hanteren. Juventus lijkt nog altijd de grootste kanshebber voor de diensten van de 25-jarige middenvelder uit Castricum, die zijn carrière mogelijk ook kan vervolgen in de Premier League.

Juventus is bereid om een deel van de gevraagde transfersom over te maken naar Bergamo, maar hoopt de prijs nog te drukken door Matías Soulé in de deal te betrekken. Atalanta-trainer Gian Piero Gasperini ziet de komst van het Argentijnse toptalent wel zitten, waardoor Juve goede hoop heeft.

Soulé is een twintigjarige rechtsbuiten die nog tot medio 2026 vastligt in Turijn. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op zo’n 25 miljoen euro. Dit seizoen speelt Soulé op huurbasis voor laagvlieger Frosinone. Dat doet hij niet onverdienstelijk, daar de linkspoot in 21 competitiewedstrijden goed was voor 10 doelpunten en 2 assists.

Koopmeiners voelt zich al langere tijd gevleid door de concrete interesse van Juventus. De twintigvoudig international van het Nederlands elftal ligt in Stadio Atleti Azzurri d'Italia nog tot medio 2027 vast. Met een marktwaarde van 40 miljoen euro is Koopmeiners volgens Transfermarkt de meest waardevolle speler van Atalanta. De Italiaanse subtopper wil dan ook een behoorlijke klapper maken deze zomer.

Premier League


De vermeende interesse vanuit Engeland komt Atalanta goed uit. Volgens de Italiaanse berichtgeving hoopt la Dea op een biedingsoorlog, waardoor Koopmeiners hoog in het lijstje van recordverkopen komt te staan. Het is goed mogelijk dat Tottenham Hotspur en Manchester United zich al voor het EK in Bergamo gaan melden.

Koopmeiners speelt sinds de zomer van 2021 voor Atalanta, dat hem destijds voor 14 miljoen euro overnam van AZ. Sindsdien kwam hij tot 104 officiële wedstrijden namens de club, waarin hij goed was voor 21 doelpunten en 12 assists.

Bij the Spurs zou Koopmeiners zich kunnen voegen in het project van manager Ange Postecoglou, die nog wel een middenvelder kan gebruiken. In Noord-Londen kan hij teamgenoot worden van Oranje-international Micky van de Ven. Bij Manchester United is sprake van een kleine Nederlandse enclave. Manager Erik ten Hag heeft met Rotterdammer Tyrell Malacia en Huizenaar Sofyan Amrabat reeds twee spelers in zijn selectie die in Nederland geboren zijn.

Welke competitie is meer geschikt voor Koopmeiners?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wie had dat nou kunnen bedenken dat ten Hag interesse zou hebben in iemand die die kent uit de Eredivisie 😳

Zou een goede aankoop zijn voor Utd, alleen zal ie direct 2-0 achterstaan vanwege zijn nationaliteit en eredivisie geschiedenis.

8 februari 2024 om 10:16

Mede daarom maar ook vanwege alle onrust binnen deze club kun je je afvragen of dit voor hem de beste keuze zou zijn.

8 februari 2024 om 11:11

En zijn prijskaartje is ook niet mals. Voor 60 miljoen kan je ook een toptalent uit zuid amerika halen.

8 februari 2024 om 11:58

Die toptalenten die Manchester United koopt lijken anders ook niet goed te aarden. Wellicht kunnen ze beter voor een speler gaan die direct een impact op het team heeft zoals Koopmeiners. 60 miljoen vind ik wel wat gortig.

8 februari 2024 om 12:00

Zuid Amerika is ook niet zaligmakend

8 februari 2024 om 13:08

En dan hopen dat ie het goed doet. Dan geeft goed hebben gepresteerd in de serie A je toch net wat meer garantie dat hij het ook redt in de Premier League.

8 februari 2024 om 13:16

Welke toptalenten hebben ze allemaal gekocht onder beleid van Ten Hag dan? Hojlund en destijds werd Antony ook wel als toptalent beschouwd. Verder zie ik geen toptalenten die zijn gekocht. Je kan dan moeilijk stellen dat toptalenten niet goed aarden onder het United van Ten Hag.

8 februari 2024 om 14:54

Hij zegt toch ook Manchester United en niet Ten Hag. Waarom zouden de absolute toptalenten ook nog naar zo’n kerkhof als United gaan. Veel spelers hun carriere gaat bergafwaarts wanneer ze naar United gaan.. Eerdere toptalenten die hij wss bedoelt zijn o.a. Martial, Pogba, Sancho, Lukaku.. en dat ligt natuurlijk niet alleen aan de club maar je kunt wel stellen dat United niet de beste ontwikkel plek is geweest voor veel spelers. Nu komt er wel een leuke nieuwe reeks talenten aan zoals Mainoo en Garnacho aangevuld met aankopen als Holjund..

60 miljoen euro voor Koopmeiners?! Dan kun je je geld toch wel beter besteden lijkt mij.

8 februari 2024 om 12:14

Ach opzich eens maar als hij niet in NL had gespeeld hiervoor en Koperinho heette hadden veel mensen hier een andere mening gehad.

Ik volg Koopmeiners niet echt. Heeft hij zich zo sterk ontwikkeld?
Volgens mij was/is hij een redelijk goed voetballende nummer 6, klopt dat?

8 februari 2024 om 10:53

Gasperini stelt hem eigenlijk steevast op in een aanvallende rol. Atalanta speelt het vaakst in 3421 en dan is hij een van de aanvallende middenvelders, de Roon en Ederson daarachter als blok. Soms zakt hij wel eens een linie naast de Roon. Het is een voetballer die lastig is te categoriseren vind ik. In Oranje oogt hij traag in handelingssnelheid, dus je zou zeggen dat de PL nog niet geschikt is, dat zie je ook aan Gakpo en Gravenberch momenteel, die zijn echt onzichtbaar. Maar de Spurs is wel een mooie club en trainer voor hem. Als je kijkt naar posities is Madisson de onbetwiste 10, dan zou het gaan om de twee controleurs, maar daar speelt hij dit seizoen dus nauwelijks.

8 februari 2024 om 13:08

Bedankt voor je uitleg
Ik ga voortaan maar eens wedstrijden van Atalanta kijken

Ik zou voor een andere speler gaan als ik Ten Hag was. Gaat het fout verwijten ze je een NL/ex ED enclave gekocht te hebben zonder resultaat. Is ook voor het aanzien van NL spelers ook niet goed. Wordt het een succes uiteraard prima maar ik vind het afbreukrisico te groot.

aha! Zag hem net als 1 van de grootste topaankopen op het middenveld in Football Manager 24 voorbij komen, dus das toevallig (wat haast mijn go-to scoutingsapparaat is).

Voor de Italiaanse top is Koopmeiners zeker geschikt. De vraag is of hij voor de Engelse subtop geschikt is, omdat de handelingssnelheid in de Premier League nu eenmaal moordend is.

8 februari 2024 om 11:27

Tuurlijk kan die daar mee, Bentancur en Kuluseski komen daar ook makkelijk mee. We moeten nou niet gaan overdrijven hè. Genoeg voetballers daar die niet zoveel voorstellen hoor die ook in de premier league spelen

8 februari 2024 om 15:21

Echt he mensen doen net of het in de PL allemaal zo bijzonder is bij elke ploeg. Bij Spurs spelen helemaal niet de meest bijzondere spelers. Zelfs Werner heeft daar nu al wekenlang een basisplaats, terwijl die in Duitsland bij de nr 5 wekenlang op de bank zat. Bentancur en Kulu zijn inderdaad ook van die voorbeelden.

Ik twijfel altijd aan Koopmeiners handelingssnelheid als het gaat over een transfer naar bijvoorbeeld een grote club in de EPL.

Zou goed in het systeem passen van de Spurs. Een leuke uitdaging.

Ik ben altijd fan geweest van Teun Koopmeiners bij AZ en Atalanta maar ik vind hem toch ook wel wat traag ogen, al kan dat natuurlijk schijn zijn. Dit mogelijk onderbuikgevoel laat mij denken dat Koopmeiners beter past in de Italiaanse top dan in de PL waar het fysieke tempo en de handelingssnelheid veel hoger lijken te liggen. Hetzelfde gevoel had ik eerder ook al bij bijvoorbeeld Kevin Strootman. Misschien zie ik het helemaal verkeerd, ik laat me graag verrassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren