Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Napoli komt opnieuw met contractnieuws over verdediger

Laatste update:

Kalidou Koulibaly werd in de voorbije transferperiode in verband gebracht met tal van Europese grootmachten; zo zou Chelsea zelfs circa zestig miljoen euro geboden hebben. Napoli liet de mandekker niet gaan en voorzitter Aurelio De Laurentiis laat nu zelfs weten dat Koulibaly zijn contract heeft verlengd.

/

Koulibaly had nog een verbintenis tot medio 2019 en hij heeft bijgetekend tot de zomer van 2021. De 25-jarige Koulibaly werd door Napoli in de zomer van 2014 overgenomen van Racing Genk. In twee seizoenen tijd werkte hij zich op tot een van de beste mandekkers van de Serie A, wat ervoor zorgde dat de Engelse scouts de weg naar Napels makkelijk wisten te vinden.

Diverse Italiaanse media meldden in de voorbije transferperiode dat Chelsea een bod van circa zestig miljoen euro had gedaan, maar Napoli (dat Gonzalo Higuaín voor negentig miljoen euro had verkocht en het geld dus niet nodig had) ging niet akkoord. Koulibaly heeft nu dus zelfs bijgetekend.

Update 23 september 17.22 uur - Napoli komt opnieuw met contractnieuws over verdediger
Na Kalidou Koulibaly heeft ook Raúl Albiol zijn contract bij Napoli verlengd. Aurelio De Laurentiis, de voorzitter van de Italiaanse club, maakt op Twitter bekend dat de 31-jarige Spanjaard tot medio 2020 heeft bijgetekend. Volgens de Italiaanse media is er een gelimiteerde afkoopsom van slechts acht miljoen euro in het contract gezet, maar daar doet De Laurentiis geen mededelingen over.

Kalidou Koulibaly is een van de beste verdedigers ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een salarisverhoging was dan ook op zijn plaats, hij was een van de beste spelers van Napoli maar een van de minst betaalde. 800.000 per jaar is niet echt veel in voetbaltermen, jeugdspelers als Iwobi en Rashford krijgen meer, terwijl die nog veel minder hebben laten zien.

19 september 2016 om 17:33

Nou Engeland en Italie grootverschil qua geld. Engeland is een soort sugardaddy

19 september 2016 om 17:35

Nee maar dan nog, ik bedoel, 800.000 per jaar jaar voor een top 5 cv van de Seria A... haha.

19 september 2016 om 17:58

Moisander verdiende zelfs meer in zijn tijd bij Ajax.. Vooral voor zo'n begeerde speler is het niet heel erg veel.

19 september 2016 om 19:06

Er zijn eredivisiespelers die meer verdienen, en dat voor zo'n speler...

19 september 2016 om 19:57

Schijnt dat Milik hem over heeft gehaald om te blijven.

Prachtig clubliefde! Dat is iets wat ze in Italië maar al te goed kennen; De Rossi, Totti, Maldini, Gatusso, Zanetti, Costacurta, Buffon, Hamsik..

19 september 2016 om 17:58

Ehm Koulibaly speelt nog maar 2 jaar bij Napoli he? Laten we over 10 jaar terugkijken of deze speler nog steeds bij Napoli speelt, voordat je echte iconen gaat noemen.

19 september 2016 om 18:03

Uhh ... Koulibaly en zijn zaakwaarnemer hebben allang duidelijk gemaakt dat Napoli een tussenstap is, mits hij zich goed ontwikkeld natuurlijk. Het is nu nog een kwestie van tijd tot een topclub zich meldt en Koulibaly overneemt.

19 september 2016 om 18:07

Inderdaad, het verbaast mij nog dat hij heeft bijgetekend. Als het aan hem en zijn zaakwaarnemer had gelegen speelde hij nu voor een andere club

19 september 2016 om 20:47

Transferperiode is voorbij. Volgende komen ze vast weer, maar in de tussentijd kan hij meer gaan verdienen.

23 september 2016 om 20:36

Del piero!

Ja zeggers zijn domoren.
Bonucci,Chellini, Boateng, Godin,Thiago, Hummels, Mascherano, Stones. Als ie een paar jaar bij een topclub heeft gespeeld dan weten we hoe gped ie is.

19 september 2016 om 18:06

Van de ja zeggers is het toch hun eigen mening. Laat iedereen hun eigen mening uiten. Misschien vinden sommige hem wel een van de beste verdedigers ter wereld en sommige niet. Wie ben jij om te zeggen dat deze meninguiters dom zijn? Dit moest ik gewoon even kwijt.

19 september 2016 om 18:09

Koulibaly doet niet onder voor Stones hoor. Vorig jaar behoorde hij tot de beste 5 verdedigers van de Serie A in een team dat bekend stond een erg fragiele verdediging te hebben. Hij is ook nog erg jong en speelt alsof hij al veel ervaring heeft.

19 september 2016 om 19:24

Stones speelt pas een maand voor een topclub en was vorig jaar heel matig.

19 september 2016 om 21:42

Koulibaly vind ik echt wel beter dan Stones hoor. Hij is fysiek en kan beter verdedigen dan Stones

Ik moet zeggen dat ik wel verbaasd was toen Napoli 10 miljoen voor hem betaalde. Bij Genk was hij wel goed, maar ik had toen niet gedacht dat hij dit niveau zou halen. Daarom is het voor een jonge verdediger ook goed om naar Italie te gaan. Hopelijk dat Letschert zich ook nog wat weet te ontwikkelen daar.

Nou ik moet zeggen dat deze guy behoorlijk wordt opgehemeld de laatste tijd. (Of is ie echt zo goed als men beweert? #dtv). Vorig jaar had ik nog amper van deze vent heb gehoord.

Zover ik heb gelezen(net na het sluiten van de transfer markt) is dat hij zijn contract zou verlengen met een garantie dat die volgend seizoen word verkocht aan Chelsea, volgens mij was het Dimarzio die het melde, kan het mis hebben, hopelijk is het waar, want ons verdediging is zo lek als een mandje, Zouma plus Koulibaly zou een droom duo zijn!

Gabbiadini zou ook op het punt staan om bij te tekenen tot medio 2021 tegen een salaris van 2,5 miljoen euro per seizoen. (La Gazzetta Dello Sport)

Wat krijgt hij nu na 't verlengen? Artikel vertelt daar niks over. Hoe dan ook, fantastische verdediger en voor de club dus heel goed nieuws. Nog steeds teleurgesteld dat Pipita is vertrokken, maar Napoli heeft nog genoeg kwaliteiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren