Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Manchester United bevestigt afscheid van peperdure flop

Laatste update:

De samenwerking tussen Manchester United en Radamel Falcao blijft beperkt tot slechts een seizoen. De aanvaller werd in het zondag beëindigde voetbaljaar gehuurd van AS Monaco en United heeft besloten om geen gebruik te maken van de optie tot koop. Dat meldt de BBC; United heeft het nieuws over het afscheid van Falcao nog niet bevestigd op de website van de club.

/

Het bericht dat United heeft besloten om el Tigre terug te sturen naar Monaco komt zeker niet als een verrassing. Falcao heeft een zeer teleurstellend jaar in Engeland achter de rug: in 26 competitiewedstrijden, waarvan 14 als basisspeler, wist hij slechts 4 keer te scoren. Louis van Gaal is niet onder de indruk van de Colombiaan en heeft hem volgend seizoen niet meer nodig.

Van Gaal zal maandag nog met Falcao praten en in dit gesprek krijgt de aanvaller volgens de BBC te horen dat hij terug moet keren naar Monaco. Van Gaal wilde er na het doelpuntloze gelijkspel tegen Hull City nog niet veel over kwijt: "Ik weet welke spelers mogen blijven en wie er moeten vertrekken, maar dit is niet het juiste moment om dat te zeggen", zei de oefenmeester.

Update 24 mei 22.27 uur - Manchester United bevestigt afscheid van peperdure flop
Radamel Falcao zien we niet meer terug in het shirt van Manchester United. De BBC meldde zondagavond al dat Louis van Gaal en co hadden besloten om de gehuurde aanvaller terug te sturen naar AS Monaco en dat nieuws is inmiddels door United bevestigd op de officiële website van de club. "Falcao is een topprofessional en een goed mens", reageert Van Gaal op het afscheid van el Tigre. "Namens mezelf en iedereen bij de club wens ik hem het beste voor de toekomst."

Radamel Falcao is gewoon niet goed genoeg voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb hem wel is zien spelen dit jaar, en vraag me toch elker keer af, ligt het aan vertrouwen? Past uniteds speelstijl niet bij hem? Of kan hij werkelijk niks meer klaar spelen?

24 mei 2015 om 19:29

Heeft in Portugal, Spanje en Frankrijk gespeeld. Spanje natuurlijk een mooie competitie maar de teams lijken zich niet al te veel in te spannen tegen real, atletico en Barca. Speelde ook altijd alleen Europa league, nooit CL. Misschien is Falcao wel gewoon een beetje overschat. Daar komt nog bij dat hij vrijwel de zwaarste sportblessure had die je kan hebben. En om dan in de bpl terecht te komen waar fysiek ongelofelijk veel van je wordt gevraagd..... Had lekker bij atletico moeten blijven

24 mei 2015 om 19:31

Ik denk dat hij het gwn kwijt is en dat hij hier ook niet mwer over heen komt. Die kerel is zijn vorm kwijt en zal die ook niet meer terug krijgen

24 mei 2015 om 19:58

Nu ja, het is meer dan zijn vorm kwijt volgens mij. Volgens mij kon hij gewoon dat niveau nooit aan. Jammer, want vorig seizoen had hij een goed WK en was hij wel de beste speler van Ajax. Dan maar een stapje lager proberen te spelen.

24 mei 2015 om 20:41

Volgens mij verwar je hem met blind

24 mei 2015 om 20:43

Waar hij ook gaat, ik hoop dat hij het weer gaat maken bji zijn volgende club.

24 mei 2015 om 22:31

Alleem de titel gelezen en geschat dat het over Blind gaat?

24 mei 2015 om 23:52

En dat terwijl Blind juist helemaal geen flop is gebleken. Werd in principe niet gehaald als basisspeler maar was het heel vaak wel.

25 mei 2015 om 10:43

Zo zijn de mensen die Blind niet goed genoeg vinden nou eenmaal: verblind door hun afkeer. Niet meer in staat om goed te lezen en goed te kijken omdat Daley Blind het enige is waar ze aan denken. Deze reactie is typisch voor al die Blind krakers.

25 mei 2015 om 00:09

Het is een risico. Geef je hem vertrouwen en komt hij weer terug op het niveau van voor zijn blessure of niet? Ik vind dat Falcao en Di Maria weinig vertrouwen hebben gekregen. Falcao heeft het overal goed gedaan, bij United was hij nauwelijks gevaarlijk, viel eigenlijk vooral op door zijn inbreng in het team (verdedigend). De aanvoer is niet bruikbaar. Er is te weinig creativiteit. Feit is wel dat Manchester United scorend vermogen nodig heeft. Een echte topspits is belangrijk. Rooney is toch ook niet die veelscorende spits. Lacazette? Dybala (niet meer, is naar Juventus)? Martinez? Is Cavani goed genoeg?

25 mei 2015 om 00:53

Ik heb heel lang geleden al gezegd dat je beter geen geblesseerde speler kunt kopen die al heel lang niet meer zijn niveau heeft gehaald en waarschijnlijk al lang is afgeschreven.
En het is uit gekomen. Mij verbaast dat in het geheel niet. ik had niet anders verwacht.

25 mei 2015 om 03:55

Weer zo 1 met 'ik zei al jaren dit en dat'. Begint ook alweer een kansloze hype te worden op deze site. Dat terzijde, je bent volgens mij heel slim en ze zouden vaker naar je moeten luisteren! Die eigenwijze lui ook...tss

Ik denk niet dat hij het voetballen verleerd is maar voor United is dit gewoon een veel te groot risico. Ik zie hem bij een andere club wel weer opbloeien. Ben benieuwd waar hij naar toe gaat. Misschien Italië?

opzich niks mis mee, prima speler voor monaco! spelen ook CL

24 mei 2015 om 19:27

Wel voorronde, dus het is nog niet helemaal zeker.

25 mei 2015 om 01:50

Manchester United ook. Zpu wat zijn als ze elkaar tegenkomen (is dat mogelijk) en Falcao scoort waardoor Monaco wint

15 miljoen/ 4 = 3,25 miljoen per doelpunt. Lekker handig. Naar verluidt 15, dacht nog zelfs 20?

24 mei 2015 om 20:16

Ach ja altijd nog beter dan Balotelli, 18 miljoen per BPL doelpunt ofzo haha

Falcao is na zijn blessure en gemist WK zijn vertrouwen en vorm kwijt en daarna meteen in de bikkelharde premier league Falcao zou eigk naar Italië moeten want aan zijn talent is niet te twijfelen als je kijkt naar het verleden ik denk dat hij bij een Juventus weer helemaal zal opbloeien en de komende 3 jaar nog wel meekunnen op het hoogste niveau en dat zal Colombia een nog sterker elftal maken

24 mei 2015 om 19:31

hij zal echt niet naar Juventus gaan, die hebben trouwens al een goeie voorhoede.
Morata - Tevez - Llorente - Dybala - Berrardi kunnen ze terughalen. Ik zie hem eerder naar Milan gaan, die hebben nood aan een echte spits

24 mei 2015 om 19:33

Milan kan hem niet betalen, zo een 15 miljoen aan salaris

24 mei 2015 om 19:41

met je Milan kan hem niet betalen, wacht af tot volgend seizoen als Milan word overgenomen, dan zul je zien wat ze kunnen betalen. hij zal wel een stuk moeten inleveren ja. Falcao is van de doyen group, en dat valt ook onder Bee Taechaubol, die Milan gaat overnemen

24 mei 2015 om 19:51

3e partijen mogen geen rol meer spelen volgens de UEFA, en ookal krijgt AC een nieuwe eigenaar, die eigenaar kan er niet zomaar geld in pompen. Weet je wel? Ffp, het geld zal Milan nog zelf moeten verdienen via de omzet. Dus behalve als er nu een bizarre sponsorship op gang komt, kan Milan niet veel meer.

24 mei 2015 om 20:34

Ik heb anders al heel lang niets meer gehoord van meneer Bee en alleen maar weer Berlusconi met zijn Italiaanse team wat nergens op slaat. Ik snap dat je positief wilt zijn na de afgelopen 3 seizoenen maar blijf realistisch, het wordt afwachten wat er gaat gebeuren de komende maanden...

24 mei 2015 om 22:15

@milanfan7 Sorry dat was ik even vergeten dat ze net Dybala ook hebben binnen gehaald maar dat verandert voor de rest niets aan mijn argument bij Milan zou ook heel mooi zijn of een van de andere topclubs uit Italië lijkt me niet dat Milan nou opeens submotor is geworden ik denk dat ze financieel nog steeds spelers als Falcao kunnen halen hoor zeker wel

Gewoon een hele ongelukkige transfer gebleken. Falcao heeft na zijn blessure nooit zijn niveau gehaald. En heeft ook niet genoeg speeltijd gehad om zijn niveau te halen. Wat ontzettend logisch is omdat je bij United er moet staan.

heeft alles gegeven, jammer dat de goals maar niet vielen.
De aanvoer was ook niet al te best.

Het ga je goed radamel !

En toch blijft een van de beste aanvallers van de wereld. Maar hij past gewoon niet in de PL. Hij moet echt gewoon weer terug naar Spanje of Portugal gaan daar ligt zijn toekomst. En daar heeft hij het beste gepresteerd. Atlético zou echt geweldig zijn dan schat ik ze nu alweer hoog in de CL.

Ik blijf er bij dat Falcao en Di maria geen aankopen van van Gaal zijn .

Hij is welkom bij Porto!

Falcao zou niet meer zijn oude vorm hebben gevonden na zijn blessure? En wat is het excuus bij het "falen" van Di Maria?
Hebben jullie nog aan de mogelijkheid gedacht dat het misschien wel aan van Gaal ligt?
Voor mij staat het vast dan Van Gaal niet met sterren om kan gaan behalve als zij uit Nederland komen.
Om die reden haalde hij destijds 9 Nederlanders naar Barcelona.
Van Gaal heeft liever "een eigen "ontdekking" in de basis dan een speler van wereldklasse.
Waarom? Omdat hij de ster van zijn eigen ploeg wil zijn.

Duur grapje voor Monaco. Marktwaarde is ook gekelderd.

Flop ? Weinig vertrouwen gekregen

Falcao is niet het type speler voor Engeland, dat had ik voor zijn komst al gedacht, toen hij op het punt stond om van Atletico naar Chelsea te gaan. En nu met de kritieken, "hij heeft het niet meer na die blessure". Maar hoe verklaar je Di Maria?

Bijvoorbeeld Diego Forlan flopte ook keihard bij Manchester United en had daarvoor en daarna weer hele sterke seizoenen.

24 mei 2015 om 22:37

Hoe verklaar je Di Maria? Di Maria heeft in het begin geweldige dingen laten zien, daarna werd het minder, met name door blessures, persoonlijke zaken(inbraak) en het feit dat van Gaal hem niet op de juiste positie liet spelen.

24 mei 2015 om 23:26

Een lang wk heeft z'n tol ook wel geëist denk ik, zelfde met van persie

Hierdoor komt er wel plaats voor een wat betere spits..

24 mei 2015 om 23:00

Zoals? Persoonlijk zou ik Lacazette, Lewandowski of Benzema in een Utd-shirt willen zien.

24 mei 2015 om 23:24

Lacazette morata of icardi

Terecht natuurlijk, heeft niks gepresteerd dit jaar en was ongelooflijk duur. Ben benieuwd welke nieuwe spits er naar United gaat aangezien de geruchten over een vertrek van Van Persie ook maar aan blijven.

Lacazette, Cavani, Sterling of toch iemand anders?

Als United blijft spelen zoals het speelt, zal geen enkele spits daar slagen. Het lijkt wel alsof ze spelen om vooral niet de spits te bereiken. Falcao is een topspits, faalt volkomen bij United. En Van Persie en Rooney kunnen ook geen potten breken, beide nog beter dan Falcao.. Nja trek je conclusies maar. Maar dat voorspelbare saaie spel van United zonder creativiteit op het middenveld en geen snelheid in de passing, dat is killing voor elke spits. Zeker omdat ze bij United worden geacht om op een soort eiland te staan ofzo. Vandaag ook Rooney gezien,.. man, man, man.. Totaal niet betrokken bij het spel en als hij een bal kreeg deed ie er van alles mee behalve iets goeds. Alles mislukte bij die jongen, gewoon sneu om te zien. Dat komt omdat hij enorm onder druk staat, want als ie eindelijk keer een bal krijgt, moet er gelijk iets fantastisch mee gebeuren. Met zo'n druk wordt het heel moeilijk voetballen. Je komt ook totaal niet in de wedstrijd. Maar goed, blijf maar roepen om betere spitsen. Zodra van Persie weg is bij United, gaat ie weer als een tierelier scoren, geloof me. Hetzelfde zou voor Rooney gelden.

25 mei 2015 om 00:53

Niets aan toe te voegen.

Even een vraag: hoe komt het dat Rooney echt altijd een voldoende krijgt op voetbalzone, al schiet ie bij wijze van 129 ballen op de parkeerplaats..een 7,3?!

Wtf

25 mei 2015 om 02:32

Haha, die mensen hebben de wedstrijd niet gezien. Rooney speelt überhaupt al het hele jaar erg zwak. Ook zeker in de spits, heeft ie letterlijk niks gepresteerd. Maarja, t is Rooney he, niet van Persie. Rooney kan alles verneuken en nog steeds de beste speler van Man Utd. worden genoemd.

Zou overigens schandalig zijn als v persie straks zonder afscheid na op de bank te zijn gezet (rooney doet t echt zoveel beter in de spits he Louis) de deur afloopt..bij v gaal kijk ik nergens van op maar dat zou echt beneden elk niveau zijn nadat ie de club naar de titel heeft geschoten 2 jaar geleden.

Al zet je Messi neer daar, het wordt nooit wat met wie dan ook in de spits zolang ze daar op een eiland staan

25 mei 2015 om 02:35

Ja, gaat waarschijnlijk wel gebeuren man. Zonde inderdaad. Een van de grootste spelers uit de BPL überhaupt. Maar hoop trouwens wel dat ie weggaat. Laat m alsjeblieft niet nog een jaar verpieteren bij die club. Gewoon lekker naar Spanje of Italië gaan en laten zien wat hij nog allemaal wel niet kan als ie gewoon lekker aan het voetballen toekomt.

wauw, Falcao was een tijdje de beste spits ter wereld, endat toen Zlatan nog beter was als dat hij nu is.
Bij ATM speelde hij de sterren van de hemel, EN DAN Gaat DIE Oelewapper Naar Monaco!
één ding weet ik zeker; hij is geen flop, en als hij weer vertrouwen krijgt gaat hij zeker weten weer goed spelen. Persoonlijk denk ik dat hij van Monaco weg moet en naar een betere team, voordat hij weer goed gaat spelen.

Wie boven op 'eens' heeft geklikt,moet stoppen met voetbal.kijken

falcao kan heus wel voetballen, kan aan het vertrouwen liggen of geen klik hebben met trainer en spelers, er zijn zoveel punten waar het aan kan liggen. Heeft in spanje gespeeld en de speelwijze is denkelijk ook een van die redenen dat het niet lukt.

Van Gaal is echt een hypocriet jammer, gewoon weer terug naar atletico madrid veel beter, monaco verkopen die handel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren