Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Koeman en Wenger ontlopen straf na ‘angry tunnel bust up’

Laatste update:

Na afloop van de competitiewedstrijd tussen Arsenal en Southampton was er sprake van een angry tunnel bust up tussen Arsène Wenger en Ronald Koeman, zo verzekeren diverse media in Engeland. De manager van de Londenaren zag hoe zijn team voor de vierde Premier League-wedstrijd op rij niet tot winst kwam, ondanks legio kansen, en oogde gefrustreerd.

/

Wenger was niet te spreken over de arbitrage en stapte in de spelerstunnel op arbiter Lee Mason en Craig Pawson, de vierde official in het Emirates Stadium, af. “Het is altijd hetzelfde liedje met jullie”, zo beet de Fransman de scheidsrechters toe. Koeman zag de woordenwisseling en confronteerde zijn collega met zijn uitlatingen. “Nee, het is altijd hetzelfde liedje met jou”, zo zou de Nederlander, volgens de media in Engeland, hebben gezegd. “Jullie hebben tien kansen gehad om te scoren. Waarom ben je boos op de arbitrage?”, vroeg hij zich openlijk af.

De media in Engeland geven aan dat Koeman niet vergeten was hoe Wenger zich op Boxing Day, toen Southampton met 4-0 te sterk was voor Arsenal, zich bij de arbitrage beklaagde. De Londenaren hebben na de nederlaag van dinsdagavond inmiddels vijf punten minder dan koploper Leicester City, dat zelf met 2-0 van Liverpool won. Arsenal kwam in de laatste drie competitieduels niet eens tot scoren. Ook Stoke City en Chelsea bleven van een tegendoelpunt verstoken. “We hebben veel goede kansen gecreëerd, dat was uitstekend. De afronding was echter matig. Dat verklaart de uitslag. Nu moeten we de volgende wedstrijd winnen”, zo reageerde Wenger na afloop.

Update 3 februari 16.46 uur - Koeman en Wenger ontlopen straf na ‘angry tunnel bust up’
De Engelse voetbalbond (FA) zal geen verder onderzoek instellen naar de aanvaring tussen Ronald Koeman en Arsène Wenger in de spelerstunnel in het Emirates Stadium. Nadat Wenger richting scheidsrechter Lee Mason riep ‘het is altijd hetzelfde met jou’, nam Koeman het voor de leidsman op door exact diezelfde woorden in de richting van de Franse manager te roepen. De FA ziet echter geen aanleiding om het voorval verder onder de loep te nemen en zal dus geen straffen uitdelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze hebbe allebei gelijk, Mason was niet fantastisch vandaag, maar Arsenal moest gewoon scoren.

3 februari 2016 om 02:31

Sorry hoor, Wenger heeft verre van gelijk. Als je zoveel kansen verpest, verdien je de overwinning niet. Vond ook zijn wisselbeleid vandaag maar niets, Flamini voor Coq (zelfde types) terwijl Walcott vooral in de tweede helft niets klaarspeelde. Vind Wenger verder een respectvolle trainer, tenzij t tegen zit..

3 februari 2016 om 08:26

Rachid16, Walcott werd er ook pas in de 2e helft in gebracht.
Samcro, er werden 6 minuten extra tijd bijgeteld.. Het moment van affluiten was wel vrij bijzonder te noemen

3 februari 2016 om 10:57

Flamini voor Coq is van 10 man naar 11 man.

3 februari 2016 om 02:33

Ach die Wenger zeurt op alles wat los en vast zit. Hij kan ook gewoon die Forster 6 veren in de kont stoppen voor die wereldpartij die hij keepte. Wat voor fout heeft Mason dan gemaakt als ik vragen mag?? Die daadwerkelijk van invloed was.

3 februari 2016 om 07:49

Heeft ie ook gedaan, maar dat wordt hier niet vermeld.

Wat betreft Mason, heb je de wedstrijd wel gezien? Hij zou om te beginnen eens iets aan het tijdrekken kunnen doen.

3 februari 2016 om 11:06

Naah, heb de tweede helft gezien. Maar kom op, als Arsenal 1 0 had gemaakt, dan trekken zij ook geen sprint om een corner of ingooi te nemen. Verder vond ik het opzich wel meevallen.

3 februari 2016 om 13:19

Daar gaat het toch niet om. Tuurlijk gaan ploegen tijd rekken als de stand zodanig is dat het voor je eigen team voldoende is. Het gaat erom dat het wel bijgevoegd moet worden bij de extra tijd!

3 februari 2016 om 01:39

Scheids was dramatisch echt niet normaal maar dat is niet de reden waarom Arsenal gelijk geeft gespeeld, Walcott ? Flamini ? Ramsey ? Die speelde superr zwak.

Wenger waarom ben jij altijd zo'n slechte verliezer pff. Altijd maar klagen, je kan ook zeggen dat arsenal de vele kansen had moeten afmaken maar nee hoor, het ligt nooit aan arsenal of wengertje zelf. Vandaag lag de schuld bij beide, scheids en Arsenal.
#wengerout

4 februari 2016 om 08:35

Maurootje, ik heb eigenlijk maar 1 verzoek aan jou. Lees een keer wat meer dan alleen vz, dan kom je vast de andere interviews tegen waarin Wenger lovend is over Forster en kritisch over het niet afmaken van de kansen van zijn eigen ploeg. Als je alleen vz leest en daar je beeld naar vormt komt het zo klein over, want alle kritiek die jij telkens uit op Wenger is nutteloos. Alles wat jij Wenger verwijt niet te doen doet hij namelijk wel, maar omdat jouw wereld zo klein is zie je dat niet. Ik vraag je alleen om bij het volgende artikel over Arsenal waar Wenger door vz weer als een notoire zeurkous neergezet wordt, even de moeite nemen om wat te Googlen voordat je jezelf weer onsterfelijk voor schut zet met je opmerkingen. Daar heeft iedereen wat aan.

Wenger is altijd al een slechte verliezer geweest. Ik zag de samenvatting van Arsenal. Ze hadden zoveel kansen om te scoren. Tja als je het dan niet afmaakt is het wel erg makkelijk om de scheids de schuld te geven.

3 februari 2016 om 02:48

Percies jij snapt t, + dat er geen progessie is, moet Arsenal toch echt gaan denken aan een nieuwe coach

3 februari 2016 om 10:59

Een slechte verliezer zijn vind ik op zich niet erg, maar een slechte verliezer zijn en daar niet van leren, wel. Guardiola, Mourinho, Simeone, etc. zijn ook allemaal slechte verliezers, omdat zij ook gewoon willen. En komt niet met die bullshit dat Guardiola mooi voetbal prefereert, ik weet zeker dat hij het resultaat belangrijker vindt.

Wat een onzin als de arbitrage slecht is moet je dat kunnen zeggen . Staat helemaal los van of je kansen mist !

3 februari 2016 om 08:00

Om zo boos te worden en dus eigenlijk te doen of het aan de arbitrage ligt slaat echt nergens op als het geen noemenswaardige invloed heeft gehad op het spelverloop.

3 februari 2016 om 10:00

Vergeet niet dat Wenger bij elke tegenslag begint te zeuren. Het zou hem sieren om het eens op Arsenal zelf te verhalen. Zijn frustratie is begrijpelijk, maar hij is niet voor niets een ontzettend ervaren coach. Een keer het goede voorbeeld geven is niet verkeerd.

3 februari 2016 om 12:15

Percies! Helemaal gelijk!

Wenger en Arsenal hadden geen reden om zo te klagen over de arbitrage. Geen grote of belangrijke beslissingen geweest in hun nadeel. Zelfs nog bijna een buitenspelgoal van ze cadeau aan het begin. Ja hij floot erg warrig, maar zeker niet tegen Arsenal en het was niet dusdanig dat hij een ploeg heeft benadeeld. Daarom vind ik Koeman zijn reactie zeer terecht.

3 februari 2016 om 08:25

Dus tijdrekken toestaan is niet van invloed op de wedstrijd? Oke dan. Hij floot idd niet tegen Arsenal of voor Soton, maar hij deed er ook weinig aan om de wedstrijd soepel te laten lopen en dat is toch echt wel degelijk van invloed, vooral voor een ploeg als Arsenal die het tempo hoog wil houden.

3 februari 2016 om 09:24

Tijdrekken viel echt wel mee hoor.. in het laatste kwartier moet je de bal gewoon niet verliezen en Arsenal bleef maar ind ballen geven zonder enige gedachte erachter. Eigen Schuld

3 februari 2016 om 10:18

Er was toch zes minuten blessuretijd? Dan is er toch juist wel wat tegen het tijdrekken gedaan? Of kwam dit door een blessure? Ik heb namelijk alleen het laatste kwartier gezien. Gele kaarten geven voor tijdrekken doet bijna geen enkele scheids, dus ik zou niet weten wat je als scheidsrechter anders tegen het tijdrekken kunt doen.

3 februari 2016 om 11:12

Er werd iemand behandeld voor een hoofdwond, dat alleen duurde al 5 minuten. Normaal gesproken stuur je die speler naar de kant voor de behandeling, maar Mason liet het in het veld gebeuren....waardeloos. Dat er dan geen speler van Arsenal iets van zegt is nog erger!

3 februari 2016 om 17:20

De scheidsrechter moet natuurlijk naar de pijpen dansen van Arsenal. Arsenal wil een hoog tempo houden dus de scheidsrechter moet dit gehoorzamen. Ze moeten gewoon het afmaken drastisch verbeteren en niet constant huilen om die oh zo gemene scheidsrechter.

3 februari 2016 om 17:48

Nee natuurlijk moet die dat niet, als je dat stelt ben je niet goed bij je appel. Een scheids moet echter zijn werk wel goed doen. Maar als je de wedstrijd niet gezien hebt kan je er beter ook niet over reageren.

3 februari 2016 om 18:12

als je over de acties van deze scheidsrechter al boos wordt, dan kijk je niet vaak naar wedstrijden. Misschien is dat ook maar beter, want dan krijgen we minder negatieve reacties van je

Wat de scheidsrechter betreft heeft hij gewoon gelijk, in een ander interview heeft hij al commentaar geleverd op het optreden van zijn eigen team maar die wordt natuurlijk niet gepubliceerd.

3 februari 2016 om 19:07

Nee imdat wenger altijd over de scheids klaagt als hij niet wint. Er is geen coach, die zoveel klaagt. Zelfs mourinho delft het onderspit op dat gebied. Ik stoor me mateloos aan die wenger en het overschaduwd alle zinnive dingen, die hij zegt

3 februari 2016 om 20:50

Als de scheids geen goede wedstrijd fluit, dan zie ik niet in waarom dat niet gezegd mag worden. Bovendien wordt dat allemaal overtrokken dat Wenger over de scheids klaagt, als hij dat doet heeft hij vaker wel een punt. Wenger complimenteert altijd de tegenstander als zij van Arsenal hebben gewonnen en geeft daarbij ook aan wat er fout ging aan zijn kant alleen zien wij dat nooit gepubliceerd worden. Daarom wordt er ook zo'n negatief beeld geschetst van hem wat wel jammer is, dat betekent natuurlijk niet dat Wenger niet zijn fair share van klagen heeft.

Over Mourinho zal ik maar niet beginnen; als hij klaagt is het niet alleen de scheidsrechter maar ook de Fifa en de hele wereld die tegen hem is dus wat dat betreft zal hij op dat gebied altijd de dans leiden.

Arsene Wenger die wat over de scheidsrechter zegt als Arsenal niet wint....dat is verrassend.

3 februari 2016 om 12:16

Haha echt he

3 februari 2016 om 15:47

Nu zie ik jou iedereen gelijk geven die Wenger een zeikerd/slechter verliezer vind en je zegt het zelf ook, maar je weet toch ondertussen wel dat er maar een deel van het interview gepubliceerd wordt? Ik hoor Wenger zo vaak iets zeggen over zijn eigen team en prestaties... Die worden alleen niet gepubliceerd en dan ontstaat dat beeld waar jij zo heilig in gelooft. Ja hij heeft kritiek op de scheids... nou en, nog best vaak (niet altijd) heeft Wenger nog gelijk ook... Volgens mij ben jij er heilig van overtuigd dat Wenger denkt dat het niet aan Arsenal ligt dat ze al een tijdje geen Premier League hebben gewonnen, maar dat het aan de scheidsrechters ligt. Guess again.

3 februari 2016 om 17:22

Je kan toch dit soort uitspraken ook niet verantwoorden? 'het is altijd wat met jullie.' Dit komt op mij over dat hij zich altijd benadeeld voelt door de arbitrage, wat natuurlijk onzin is.

3 februari 2016 om 22:15

Her klopt deels wat je zegt, maar het komt ook over alsof Wenger nooit wat over de prestaties van zijn eigen team zegt... dat terwijl hij dat wel doet, maar dat lezen we dan weer niet op Voetbalzone.. Ik geloof niet dat Wenger alleen de scheids als zondebok ziet.. tuurlijk zal hij beslissingen van de scheids hebben gezien waar hij het niet mee eens was... en ja daar heeft hij wat van gezegd.. maar ook het niet scoren van zijn eigen spelers benoemt/ziet hij en ook de prestatie van Foster (doelman Southampton) zijn em vast en zeker niet ontgaan... Dat is btw weer de andere kant van het verhaal.. zo lees ik in de comments Arsenal dit, Arsenal dat, Wenger dit, Wenger dat, maar niemand heeft het echt over de wereldpartij die de doelman van Southampton speelde.. U win some, u lose some.. Als Arsenal dat doet lijkt het overigens opeens zwaarder benadrukt te worden dan bij de overige 19 teams in de PL. Nouja 18 dan. Man United heeft het ook zwaar te voorduren in de comment secties van VZ.

3 februari 2016 om 22:18

Daarnaast kan je ook moeilijk zeggen dat de scheids een wereldpartij floot.. Overigens kan dat vanuit beide kampen gezegd worden (Arsenal en Southampton).. maarja, dus helemaal ongelijk heeft Wenger weer niet.

Mooie actie van Koeman, maar sinds wanneer zal een narcist zelfkritiek toelaten; dovemansoren. Volgende keer Wenger, weer het zelfde liedje.

Arsene Wenger is een zuurpruim, maar wat was die scheidsrechter dramatisch zeg. Alsof hij een compleet andere wedstrijd zag, dan die waarin hij op het veld stond. Wat ik niet begrijp is het nut. Wat heb je dr aan als je de scheids vertelt dat hij ruk is? Richt je op je eigen spel ipv dit soort nonsens.

Ach iedere trainer heeft trekjes waaraan je je kan ergeren! Koeman laat zich af en toe ook van zijn mindere kant zien.

De ene keer heb je voordeel aan een slechte scheids, de andere keer zit het mee. Laat het maar aan de engelse boulevard pers over om een woordenwisseling op te blazen.

Wenger is een zure. Dat weten we nu eenmaal wel. Hij is op het vervelende af altijd negatief naar de arbitrage terwijl zijn eigen teams al jarenlang notoire kansenverprutsers zijn. Hetvoetbal is vaak mooi maar van efficiente geen sprake. Wanneer is er sprake van zelfkritiek heer Wenger?

3 februari 2016 om 16:51

Die zelfkritiek is er regelmatig, maar als je alleen afgaat op wat vz publiceert krijg je idd zo'n beeld voorgespiegeld.

Mason was waardeloos ja, maar daar had Southampton net zoveel last van. Koeman heeft hier gelijk.

3 februari 2016 om 11:13

Ze hadden 5 minuten met 10 man moeten spelen toen hun aanvoerder behandeld werd voor een hoofdblessure binnen de lijnen! Elke andere scheidsrechter stuurt de speler eraf om buiten de lijnen behandeld te worden, echt allemaal...

3 februari 2016 om 11:39

Ja dat die binnen de lijnen werd behandeld snap ik ook absoluut niet, maar goed. Hij fluit ook precies op 96 minuten af, terwijl de bal 2 minuten uit was door tijdrekken. Gewoon enorm slecht, maar Southampton kreeg ook helemaal niets meer mee de 2e helft.

Heb het hele conflict gemist maar vind het wel een mooie actie van Koeman.

Gewoon vertaald zou hij dus iets zeggen van: Ach man, wat loop je nou te zeiken......
Maar ach, het zeiken over de scheids hoort ook bij het voetbal.

Prima dat ze er geen straf voor krijgen.

Ik heb alleen de tweede helft gezien en misschien heb ik wat gemist maar zo slecht was die scheids niet. Ik hoor niemand over het slechte positiespel van Arsenal en dat mag Wenger zich aanrekenen. En ja de keeper van de Saints houdt ballen tegen die andere keepers niet tegen houden. Maar helaas voor Wenger daar heb je een keeper voor. Zegt meer over die andere keepers omdat zij zeer matig zijn. Arsenal kreeg twee grote kansen in de tweede helft en als the Saints slimmer hadden gespeeld hadden zij ook zeker kunnen scoren. Duidelijk is wel geworden dat het einde Pelle is, wat kreeg hij weer een tijd om een bal af te leggen maar helaas het overzicht ontbrak weer eens. Als Arsenal kampioen had willen of kunnen worden dan is het wel in 2016.

Het blijft een zure Fransman. Ja Mason was niet best maar je mag zelf ook wel wat beter wisselen of wellicht je spelers beter laten trainen in afronden (37 doelpunten is echt weinig).

Zo jammer ik hoopte dat arsenal eindelijk kampioen zou worden maar de blessure golf heeft ze echt de nek om gedraait ze hielden zich goed staande zonder sanchez en de rest maar het is weer niet gelukt als ze een type hummels aantrekken voor naast koscielnie en een spits zoals aubameyamg dan moet het volgend seizoen helemaal goed komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren